Jesteś nowy...przedstaw się
-
FCI_Knighter
Odp: Jesteś nowy...przedstaw się
Hej Wszystkim nazywam sie Sebastian mam 20 lat i pochodze z śląska z miejscowosci Mikołów;) Kocham Inter od 4 klasy szkoły podstawowej czyli jakieś...hmmm xx lat xD Oby jak najdłuzej;) Mój ulubiony Piłkarz to Robierto Baggio a obecnie Diego Millito oraz Sergio Aguero:) mam zamiar być tu z wami i dzielić sie wrażeniami. i chetnie was poznam:)
-
Interfan17
Siema jestem Pioterk mam 19 lat i mieszkam w okolicach Przemyśla jestem tu zalogowny od kilku miesięcy ale jakoś wcześniej nie maiałem okazji się przedstawić dlatego robię to teraz. Pozdro dla wszystkich fanów INTERU:)

-
Wronias
Witajcie. Jestem Mateusz, mam 17 lat i mieszkam w Szczecinie. Fanem Interu jestem od 2001 roku, od dawna przyglądam się portalowi oraz forum, jednak dopiero teraz postanowiłem zacząć się aktywnie udzielać.
-
krzychlbk
elo elo jestem krzychu z lEborka
FORZA INTER!!! jestem kibicem interu od 2,5 roku:P
FORZA INTER!!! jestem kibicem interu od 2,5 roku:P
-
internazionalista1
Witam mam na imię Tomek mam 18 lat jestem kibicem Interu od 5 lat mieszkam niedaleko Częstochowy,w mojej klasie w technikum mam fana juve wiec zawsze mamy różne poglady na temat naszych klubów i nie pozwalam na wrzuty na INTER
Pozdrawiam wszystkich kibiców INTERNAZIONALE
Pozdrawiam wszystkich kibiców INTERNAZIONALE
-
Tomo
Witam wszystkich mam na imię Tomek i mieszkam w Krośnie (woj. podkarpackie). Kibicuje Interowi od 4 klasy podstawówki, czyli od kiedy na poważnie zacząłem się interesować sportem.
Pozdrawiam wszystkich INTERISTÓW!
Pozdrawiam wszystkich INTERISTÓW!
-
Kubusa10
Jestem tu ponad rok ale jakoś mnie naszło
Mam na imię Kuba mieszkam w Łódź
Kibicuje od 4 lat 
Mam na imię Kuba mieszkam w Łódź
-
inter/misiek
Mam na Imie Michał. Pochodze z Przemysla. Kibicuje Juz jakies 5 lat. Na meczu interu bylem 4 razy. Mam Wiele gadzetów Interu. Ave Inter

Rufus
Siemka ! Jestem tu zalogowany już dłuższy czas, ale dopiero teraz się ujawnie ;D
Jestem Adam z Warszawy, mam 16lat, kibicuję Interowi od 8lat. Pozdro dla wszystkich kibiców Interu ;] !
Jestem Adam z Warszawy, mam 16lat, kibicuję Interowi od 8lat. Pozdro dla wszystkich kibiców Interu ;] !
''Lepiej mądrze stać, niż głupio biegać''.
-
Murarz
- Kontakt:
Łukasz z Płocka, 23 lata student fanatyk Wisły Płock. Kibicuje Interowi od 1999 
-
inter1988
Tomek z Poznania uczeń student jak kto chce niech nazywa kibic interu od 1997. Fan Lecha Poznań
-
Prezes
Cześć, Jestem nowy chociaż stronkę śledzę już z 2 lata
dopiero teraz sie zarejestrowałem. Jestem Tomasz i pochodzę z Lublina. Kibicuje INTEROWI od 1997 (Ronaldo wtedy zaczął przygodę z Interem
)
Pozdrawiam
FORZA INTERNAZIONALE

Pozdrawiam
FORZA INTERNAZIONALE
!! Forza INTERNAZIONALE MILANO !!
-
dragon
Hej jestem Adam pochodze z Radlina a kibicuje Interowi od 1996r. pozdrawiam wszystkich fanów FORZA INTER
-
santino
witka ;D
melduje się arek z gliwic, lat 23, z interem tak gdzieś od sezonu 2002/03, początki były w każdym razie dość śmiechowe - słabo się wtedy znałem na włoskiej piłce, ale po tym jak skrzywdzono italię w korei - zacząłem się z nimi solidaryzować... a inter, no cóż - grał tam vieri, którego bardzo wtedy lubiłem i jakoś tak zostało, z czasem naturalnie umiłowanie do klubu narastało, mimo wielu frustrujących momentów...
fcinter.pl odwiedzam w miarę regularnie od 2006 roku.
poza interem kibicuję też arsenalowi i ogólnie śledzę ligę angielską, mając nadzieję że nasze serie a któregoś pięknego dnia osiągnie podobny poziom ; )
pozdro!
melduje się arek z gliwic, lat 23, z interem tak gdzieś od sezonu 2002/03, początki były w każdym razie dość śmiechowe - słabo się wtedy znałem na włoskiej piłce, ale po tym jak skrzywdzono italię w korei - zacząłem się z nimi solidaryzować... a inter, no cóż - grał tam vieri, którego bardzo wtedy lubiłem i jakoś tak zostało, z czasem naturalnie umiłowanie do klubu narastało, mimo wielu frustrujących momentów...
fcinter.pl odwiedzam w miarę regularnie od 2006 roku.
poza interem kibicuję też arsenalowi i ogólnie śledzę ligę angielską, mając nadzieję że nasze serie a któregoś pięknego dnia osiągnie podobny poziom ; )
pozdro!
-
pingfin
Witam, jestem Rafał (w organizacji A.A. padłoby tutaj "Cześć Rafał"), lat mam 18 od przedwczoraj:D Jestem zalogowany na stronie prawie 3 lata (a odwiedzałem ją znacznie częściej), ale jakoś nigdy się tu nie wpisałem, więc to robię. Interowi kibicuję przez Francesco Toldo, mojego ulubionego zawodnika w klubie. Wszystko zaczęło się, jak się domyślacie, podczas ME 2000 w Belgii i Holandii (nie muszę mówić co "Odlot" - Toldo backwards - tam wyprawiał). Poza miłością do Interu jestem również sezonowcem... Tzn. kibicuję drużynie, która w danym momencie gra futbol ładny dla oka. W moim zestawieniu klubów sezonowych były w kolejności chronologicznej: Ajax, Monaco/Deportivo, Liverpool oraz Arsenal i Barcelona w chwili obecnej. Poza piłką nożną lubię też piłkę ręczną (grałem 6 lat, nawet udało mi się dojść do szczebla 2 ligi krajowej seniorów. Niestety, musiałem przedwcześnie zakończyć karierę), siatkówkę, hokej, dobrą muzykę, ładne samochody i szybkie dziewczyny:)
Ciesz się grą, jakbyś był numerem 1. Trenuj, jakbyś był numerem 2.
-
Alonso
- Kontakt:
Siema jestem Piotrek na ta strone wchodze jak sie nie myle cos ponad 1.5 roku lecz dopiero teraz sie zarejestrowalem. Mam 19 lat chodze do 4 klasy technikum. Kibicuje INTEROWI od 7 lat. Hmm Mieszkam w Lublinie i obecnie grywam w piłke w klasie okręgowej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Tengel2
Witam jestem Kamil w maju kończę 25 lat. Studiuję historię a raczej kończę gdyż w czerwcu będę się bronił. Inter uwielbiam od zawsze. Uwielbiam serial ranczo, a na oficjalnym forum serialu jestem moderatorem, więc jak będzie potrzebny moderator to dajcie znać. Pozdrawiam
-
ARKADIO22
Trochę późno się tutaj wpisuje ale lepiej późno niż wcale... Nazywam się Arek mam 23lata i mieszkam w malutkiej miejscowości koło Żywca. Z INTEREM od 1998r. FORZA INTER 
NON CONTA LA DISTANZA , CONTA SOLO LA FADE!!
INTERNAZIONALE 1908 MILAN
INTERNAZIONALE 1908 MILAN
-
Mora
- Kontakt:
Jeśli mieszkasz w Lublinie ,to zapraszam do oglądania spotkań Interu w gronie lubelskich InteristówAlonso pisze: Kibicuje INTEROWI od 7 lat. Hmm Mieszkam w Lublinie i obecnie grywam w piłke w klasie okręgowej.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
bombek
Witam wszystkich,
Portal odwiedzam już od około pół roku ;],forum od dzisiaj ;]
Portal odwiedzam już od około pół roku ;],forum od dzisiaj ;]
-
mistergorgeous
a ja jestem Marek
Interowi kibicuję odkąd przyszedł tam Ronaldo, albo ciut później, bo jak go kupili, to miałem 3 lata, ale ogólnie Inter, to moja pierwsza klubowa miłość. jestem z Wrocka, kończę gimnazjum, irytuje mnie, jak Balotelliemu nie chce się grać. to chyba tyle ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
-
Ynter
Nowy to ja nie jestem
Ale nigdy się tu chyba nie przedstawiałem. Także witam. Mam na imię Mateusz, mam prawie 18 lat na karku i mieszkam w Bydgoszczy, która nie jest obfita w kibiców Interu... Interowi kibicuję od roku 99, w którym dostałem od mojego wujka swoją pierwszą Fifę a on pokazując mi jak się gra wybrał jako moją drużynę właśnie Inter. Tak właśnie pokochałem Vieriego oraz zawodnika No.9, którym jak się później okazało był Ronaldo ale Fifa nie miała licencji na brazylijczyków 
Moim głównym zainteresowaniem jest naturalnie piłka nożna, gram w futsal, amatorsko
Jeśli chodzi o gry to FIFAi FM to tytuły obowiązkowe, okazyjnie pogram w coś innego ale nigdy na dłużej.
Wzorem godnym naśladowania jest według mnie Zanetti aczkolwiek sam zawsze wolałem grać z przodu dlatego moim pierwszym ulubieńcem był Vieri, ale poszedł do Milanu -.- Kiedy zacząłem ubóstwiać Adriano ten zaczął chlać i tyć. Ostatnio niejaki Ibrahimovic, który również mnie oczarował swoją grą okazał się łgarzem. Dlatego postanowiłem sobie nie wybierać ulubieńców bo chyba to przeze mnie się szmacą
Chociaż mam słabość do Wesa... Ale jak coś mu się stanie to żeby nie było na mnie! 
GG:611541 i to by było na tyle 8)
Nowy to ja nie jestem
Moim głównym zainteresowaniem jest naturalnie piłka nożna, gram w futsal, amatorsko
Wzorem godnym naśladowania jest według mnie Zanetti aczkolwiek sam zawsze wolałem grać z przodu dlatego moim pierwszym ulubieńcem był Vieri, ale poszedł do Milanu -.- Kiedy zacząłem ubóstwiać Adriano ten zaczął chlać i tyć. Ostatnio niejaki Ibrahimovic, który również mnie oczarował swoją grą okazał się łgarzem. Dlatego postanowiłem sobie nie wybierać ulubieńców bo chyba to przeze mnie się szmacą
GG:611541 i to by było na tyle 8)
-
Demura
Witam Wszystkich. Michu lat 24, student Wychowania Fizycznego i Informatyki. Wypowiedź poprzednika przypomniała mi czasy Amigi, gdy z Ojcem pykaliśmy na Joystickach w World Cup 94
Inter siedzi mi w pamięci odkąd kojarzę tam nazwiska takich graczy jak Roberto Baggio, Ivan Zamorano czy Il Fenomeno. To byli piłkarze, którzy sprawili, że pokochałem piłkę nożną. Do mojej galerii sław Interu w ciemno dodaję Dejana Stankovića, bo to gracz jakich w Interze nigdy za wiele. Pozdrawiam 
Liczy się sport i dobra zabawa 
-
WTF
Witam jestem Paweł mam 20 lat i klikam z Łodzi. Obecnie studiuję dość obco brzmiący kierunek Mechanical Engineering and Applied Computer Science, chodzi oczywiści o znaną i lubianą mechanikę i budowę maszyn
z Serie A jestem już od kilku ładnych lat( coś koło 98) z samym Interem zaś od 2002/03. Pozdrawiam!
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
-
NeroBlu
- Kontakt:
Ciao a tutti!
Jestem Damian, mieszkam około 60km od Warszawy w małym miasteczku. Mam 17 lat, w sumie to niedługo już 18. Gram w piłke od dziecka, tak jak interesuje się nią odkąd pamiętam. Inter jest najważniejszy w moim sercu od dobrych 11 lat, od przedszkola
pamiętam jak dostałem koszulke Ronaldo - i się zaczelo.
Nie będę Wam pisał całej historii, ale myśle że większość kibicow (tych troszke starszych) pamięta mnie gdy jeszcze jako mały skrzat chodzący do gimnazjum pisałem tutaj newsy pod nickiem rizzo
Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku spotkamy sie na zlocie, bądź podczas ewentualnego wyjazdu na mecz z juve, na ktory po cichu zbieram pieniądze
FORZA INTER! MILANO SIAMO NOI! ancora e ancora! per sempre!
Jestem Damian, mieszkam około 60km od Warszawy w małym miasteczku. Mam 17 lat, w sumie to niedługo już 18. Gram w piłke od dziecka, tak jak interesuje się nią odkąd pamiętam. Inter jest najważniejszy w moim sercu od dobrych 11 lat, od przedszkola
Nie będę Wam pisał całej historii, ale myśle że większość kibicow (tych troszke starszych) pamięta mnie gdy jeszcze jako mały skrzat chodzący do gimnazjum pisałem tutaj newsy pod nickiem rizzo
Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku spotkamy sie na zlocie, bądź podczas ewentualnego wyjazdu na mecz z juve, na ktory po cichu zbieram pieniądze
FORZA INTER! MILANO SIAMO NOI! ancora e ancora! per sempre!
PERCHE' L'INTER CE L'HO NEL CUORE E' LA MIA VITA, E' L'UNICO MIO AMORE
-
Ciechan78
Witam
Marcin z Łodzi
Lat 32
14 lat grania w pilke na bramce mam za soba(wiec jak jakies turnieje to ja bardzo chetnie)
Teraz pomagam w trenowaniu bramkarzy w roznych mniejszych klubach w Łodzi
Nocami czasami pogrywam w klubach muzycznych.
Lubie dobra whisky i dobre piwo.
A tak pozatym mam 6-cio miesiecznego syna i nigdzie nie ma nic Interowego dla niego
Pozdrawiam i jak ktos cos to pisac na gg czy tu na prv
Marcin z Łodzi
Lat 32
14 lat grania w pilke na bramce mam za soba(wiec jak jakies turnieje to ja bardzo chetnie)
Teraz pomagam w trenowaniu bramkarzy w roznych mniejszych klubach w Łodzi
Nocami czasami pogrywam w klubach muzycznych.
Lubie dobra whisky i dobre piwo.
A tak pozatym mam 6-cio miesiecznego syna i nigdzie nie ma nic Interowego dla niego
Pozdrawiam i jak ktos cos to pisac na gg czy tu na prv
Ostatnio zmieniony 26 sty 2010, 17:35 przez Ciechan78, łącznie zmieniany 1 raz.
-
NeroBlu
- Kontakt:
Cześc Marcin
służe pomocą, jeśli jesteś zainteresowany
http://store.inter.it/prodotti.asp?cat=761
http://store.inter.it/prodotti.asp?cat=719
http://store.inter.it/dettagli.asp?cat= ... c=&sposta=
http://store.inter.it/prodotti.asp?cat=761
http://store.inter.it/prodotti.asp?cat=719
http://store.inter.it/dettagli.asp?cat= ... c=&sposta=
-
Ciechan78
mnie bardziej INTEResuja body,spiochy,rampersy,koszulki na 80 cm:)
ze takie w/w sa to wiem ale to za jakis czas
ze takie w/w sa to wiem ale to za jakis czas
-
NeroBlu
- Kontakt:
A no już wiem ;] chyba takich nie dostaniesz nigdzie indziej, niż w oficjalnym sklepie ;] chyba że w Winterstore na piazza San Babila.
-
rzuwf
Siemka.
Jestem Michał i pochodze z Lublina ale obecnie mieszkam w Wawie. Mam 24 lata. Z interem jestem odkąd zacząłem się interesować piłką nożną. Jeśli chodzicie gdzieś na mecze to bardzo chetnie bym się przyłączył.
Pozdro
Jestem Michał i pochodze z Lublina ale obecnie mieszkam w Wawie. Mam 24 lata. Z interem jestem odkąd zacząłem się interesować piłką nożną. Jeśli chodzicie gdzieś na mecze to bardzo chetnie bym się przyłączył.
Pozdro
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!