Konsole

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Peter
Kontakt:

Konsole

Post autor: Peter »

Jestem szzesliwym posiadaczem konsoli PlayStation 2. Chcialbym sie dowiedziec czy kibice Interu maja konsole nowej generacji (X-box, GameCube, ps2), nieco starsze (PSX, N64), jeszcze troszke starsze (NES, SNES) lub moze przenosne (GB, GBC, GBA itp.). Piszcie tutaj swoje opinie o konsolach i grach na nie.

Moim zdaniem najlepszą konsole jest ps2, chociaz jest najslabsza sprzetowo z konsol nowej generacji to gry ma najlepsze. Ostatnio wyszedl ogromny hit: GTA San Andreas, ma wyjsc Tekken 5, Killzone, Getaway 2 i inne swietne tytuly.

Zachecam was do ocenania i dyskusji na temat wszelkiej masci konsol.
Andy
Kontakt:

Konsole

Post autor: Andy »

Posiadam tylko Playstation 1 :!: Gry na tą konsolete bardzo mi się podobają , jest bardzo duży wybór :wink: , miałem już doczynienia z N64 i GB :D . Co tu moge więcej powiedzieć - najbardziej to lubie pociupać z kumplami w jakąś noge :grin: ISS PRO EVOLUTION :)
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Winiar

Konsole

Post autor: Winiar »

Ja mam GBC. Przydaje się szczególnie we wakacje :D Co do konsoli to naprawde dobra rzecz. Uwielbiam grać z moim kuzynem w Playa. Aha i jeszcze na PC grałem w wiele gier na emulatory. To jest naprawde fajna sprawa, ze mozesz pograc w gry na PC ze wszystkich innych konsol :D
Szycha

Konsole

Post autor: Szycha »

Ja kiedyś miałem Sege Saturn wypas na maxa, a gra Sonic to już klasyk ;) :!:
Arkir

Konsole

Post autor: Arkir »

Ja tam kiedyś miałem Amige i wspominam ją barzo dobrze, Te gry, ta grywalnoość. Cudo poprostu. EEEhhhh te czasy....
Dexster

Konsole

Post autor: Dexster »

Ja posiadałem kiedyś konsole Sony PlayStation 1,Ale sprzedałem na rzecz kompa :D .I po fakcie musze stwierdzić że jeśli chodzi o GRANIE konsole są nie do przebicia i PC nigdy ich nie dogoni.Zastanawiam się czy sobie nie kópić PS2.Gry są o wile lepsze chciażby wymieniona The Getaway,Teken 5, Czy najnowszy Mortal Kombat itd.

Czy ktoś wiem jak na rynku stoi PS2 i X-box ??
Andy
Kontakt:

Konsole

Post autor: Andy »

Play 2 jeżeli się nie myle ( a patrzyłem wczoraj w realu ;) ) stoi tam po 650 złotych :!: :!: Coś koło tego , jeszcze troche poczekasz i będziesz mógł go kupić za grosze :)
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Peter
Kontakt:

Konsole

Dexster pisze:Czy ktoś wiem jak na rynku stoi PS2 i X-box ??
Nowy ps2 kosztuje chyba 699 zl. Uzywanego z wmontowanym ripperem powinenes kupic za 500 zl. Nieznam niestety ceny X-box'a ale pewnie w podobnych granicach.

Ja ps2 kupilem uzywane 4 miechy temu za 400 zl (nieprzerobiona, z AR2 i dualshock 2). Jak masz kase to sobie kup bo dopiero wtedy zobaczysz moc takich gier jak PES 4 :)
rapen

Konsole

Post autor: rapen »

ja posiadam PS2 i GBC. gram teraz w Burnouta 3. WYPASIONA GIERKA :twisted: ! tak poza tym mam jeszcze kilka fajnych ale nie che mi sie wypisywac tytulow :wink:
Dexster

Konsole

Peter pisze: Ja ps2 kupilem uzywane 4 miechy temu za 400 zl (nieprzerobiona, z AR2 i dualshock 2). Jak masz kase to sobie kup bo dopiero wtedy zobaczysz moc takich gier jak PES 4 :)
No właśnie wiem dla takich gier warto kupić konsole.Widzałem ostatnio najnowszego Mortala wypas gierka :D
Mam troche zaoszczędzonej kaski ale stoię przed trudnym wyborem.
Zastanawiam się właśnie nad PS2 czy X-box ??jak sądzicie która konsola jest lepsza??
Bednara

ja mam ps kompa ps jesli chodzi o gry jest wymlucone ale PC

Post autor: Bednara »

ja mam ps kompa ps jesli chodzi o gry jest wymlucone ale PC jest bardziej przydatne
Peter
Kontakt:

Konsole

Ja juz napisalem swoje zdanie: ps2 ma lepsze tytuly niz X-box, ale jest slabszy sprzetowo. Na X-box nie bedzie nigdy GTA: SA, Getaway 2, Tekken 5, Killzone itp. ale bedzie Halo 2. Ja nie zaluje ze kupilem ps2. Moze Ci jeszcze ulatwic wybor to ze ps2 moze odczytywac plyty DVD, a do X-box'a chyba trzeba jeszcze dokupic jakas przystawke aby czytalo DVD. Twoja kasa twoj wybor :P

PS -> tutaj masz fajna stronke o ps2 i GC
http://www.konsola.pl
PS2 :)
Znalazlem taki temat na forum tej strony, sprzyda Ci się:
http://www.konsola.pl/forum/viewtopic.php?t=485
Dexster

Konsole

Peter kupie jednak Ps2 ,dzięki za wszystko.Fajne stronki :grin:
Slepy

Konsole

Post autor: Slepy »

a kto miał Pegazusa?:D
Kto pocinał całymi popołudniami z qmplami w Mario i Contre?
Tamte czasy.... 8)
scozzi

Konsole

Post autor: scozzi »

pagezus to było kiedyś coś... :D a contra to przeca legenda, klasyka... łezka się w oku kręci :) piłków nożnych też było kilka na pegazuska :)
Obrazek
.
Obrazek
Dexster

Konsole

Pagezusa nie miałem zato,posiadałem Amige to było ćoś grałem dniami i nocami.
Na Pagezusa najlpesza gierka jaka była to Contra pamiętam całe dni spędzone u kolegi.Ahh te czasy :D
The Cyc

Konsole

Post autor: The Cyc »

Oczywiście na pegazusa najlepsze i najsławniejsze były Contra i Mario.................
Forza Inter!!
BartFCI

Konsole

Post autor: BartFCI »

No The Cyc masz Racje Contra wymiatała, a Mario to jeszcze bardziej To były czasy .... W Mario doszłem do Lodowej planszy i zwątpiłem :D :D
panxxx
Kontakt:

Konsole

Post autor: panxxx »

Hiehie :D To było coś mieć kiedyś Commodore :P Pamiętam tamte czasy, kiedy brat dostał ją na urodziny, ale nie pozwalalem mu do tego nawet dojść (oczywiście częste kłótnie :eek: ). Sporo było gier, których nazw nie pamiętam, chociaż jedna... była podobna później do Mario na Pegazusa, nazywała się chyba Jinxter ale naprawdę tego nie pamiętam...

Po tym przyszły czasy Pegazusa, pamietam znakomicie Contre (oczywiście na 'dwóch') i Mario. Nie wiem czy mieliście w swoim posiadaniu kartridże 'Złotej 4 i 5'. To było coś... latałes ziomem z maczugą, wyścigówki, Robin Hood, najwspanialszy Soccer i wiele innnych 8) A nie to co teraz, aby szybszy procesor i droższa konsola, bo nie chce nic pójść...
Obrazek
Janosv360

Odp: Konsole

Post autor: Janosv360 »

ja posiadam konsole psp :P 3000 ale praktycznie jej nie używam ;p
hbk
Kontakt:

Post autor: hbk »

Pegazus to byla wysmienita konsola, Contra i Mario to byly wspaniale gry. jednak strzelania do kaczek nic nie przebije i ten wspanialy pistolet. To byly piekne czasy:P Pegazus jeszcze gdzies lezy, ale spalony ma zasilacz. Tak to obecnie czasem w uzyciu PS3 by pograc w Fife, choc i tak czesciej filmy na nim ogladam, niz gram. Czyzbym zaczynal wyrastac z gier?
Grooven

Post autor: Grooven »

Ta.... tylko najlepsze brak zapisu;P mi ten pistolet nie działał od samego początku...!! Contra extra gierka:D mam go jeszcze i wszystkie kasetki do niego;p obecnie od roku pykam na X360 najczesciej Fifa 2010 i Ufc2009 ale to nie to samo co Pegaz:d aaaaaa i commodore troche, częsciej ojciec a ja patrzalem;p
Kusy

Post autor: Kusy »

Nom wiadomo Pegasus to klasyka, miałem ich chyba z 8, bo często się psuły  :-D

Amiga i sensible soccer ahh  to była znakomita gra ;)
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
ODPOWIEDZ