Jesteś nowy...przedstaw się

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
duesouth
Kontakt:

Odp: Jesteś nowy...przedstaw się

Post autor: duesouth »

Witam,
mam na imię Aldona
Z Interem jestem odkąd pamiętam,czyli jak grał w nim  Baggio, Bergomi, Zamorano, Pagliuca i reszta
Pochodzę z okolic Milicza, obecnie na wygnaniu w UK
24.01.2010 byłam na pierwszym meczu Interu
Greetings from UK
A Milano ci sono 2 grandi squadre...
L`INTER e le RISERVE dell`INTER

"Some people think football is a matter of life and death. I can assure them it is much more serious than that."Bill Shankley

Obrazek
Globus

Post autor: Globus »

duesouth pisze: Witam,
mam na imię Aldona
Z Interem jestem odkąd pamiętam,czyli jak grał w nim  Baggio, Bergomi, Zamorano, Pagliuca i reszta
Pochodzę z okolic Milicza, obecnie na wygnaniu w UK
24.01.2010 byłam na pierwszym meczu Interu
Greetings from UK
http://fcinter.pl/forum/index.php/topic ... 9.html#new
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Dzyl

Post autor: Dzyl »

Witam,
Interowi kibicuję odkąd pamiętam, od zawsze lubiłem Inter i lubił będę. Pamiętam czasy gdy grali tam tacy piłkarze jak Ronaldo, Baggio i reszta świetnych piłkarzy.
Pochodzę z województwa zachodniopomorskiego z miasta Chojna.
LaBeneamata

Post autor: LaBeneamata »

Witam wszystkich kibiców Interu :flaga33: Mam na imie Daniel i mieszkam w Skierniewicach. Nerazzurrim kibicuje od 2001 roku i niestety jeszcze nie miałem okazji byc na meczu Interu, ale na pocieszenie podczas wycieczki w Italii zwiedziłem San Siro :D A następnym razem mam nadzieje że już zawitam na Meazza podczas meczu Interu :D Forza Inter!
76andre

Post autor: 76andre »

Hej, No to i mi wypada się przedstawić. Andrzej, Wawa a kibicem Interu jestem od prawie...25 lat. Jak to możliwe ? Otóż w grudniu 1985 roku, tata zabrał mnie na mój pierwszy mecz w europejskich pucharach; Legia-Inter. Wtedy świata poza Legią nie widziałem (zostawcie krajowe podwórko z boku, bo łączy nas Inter i niech tak zostanie). "Niestety", moi idole (Dziekan, Karaś, Wdowczyk etc.) przegrali z Interem, w którym grali tacy zawodnicy jak Zenga, Altobeli, Fanna, Rummenige. Po  meczu płakałem ale z czasem doszedłem do takiej oto konkluzji; "skoro wygrali z Legią, to muszą być mocni". Teraz można się z tego śmiać ale wtedy takie kluby jak Legia, Górnik , Widzew czy Lechia wstydu nie przynosiły. Za rok znów byłem na meczu Legii z Interem i znów Legia odpadła, choć tym razem wygrała u siebie 3-2. Tym razem już nie płakałem, bo od roku mocno ściskałem za Inter w kciuki. Niestety, z różnych przyczyn nie miałem przyjemności być na meczu Interu we Włoszech, choć na samym San Siro tak. W kwietniu zamierzam to zmienić i planuję być na meczu Inter-Juve. Lot i hotel już zarezerwowałem, zostało najważniejsze, bilety.
Minister

Post autor: Minister »

To jakiś ,,senior'' do nas zagościł :) Witamy :P Tylko jak Ty żeś się uchował przez tyle lat,że tutaj nie trafiłeś wcześniej?
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Globus

Witamy serdecznie 76andre :)

Obrazek
Kusy

Post autor: Kusy »

Witam również  :-)
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
moris1921

Post autor: moris1921 »

To ja też się przywitam. Arek, Częstochowa rocznik 1989. Z Interem od czasów Recoby. Wtedy ze względu na niego, teraz już sam w sobie Inter :D Na meczu nie byłem i raczej w najbliższym czasie nie będę :(. Pozdrawiam
76andre

Post autor: 76andre »

Od razu "senior"... wiek chrystusowy nie taki straszny. Wcześnie zacząłem i dlatego liczby robią wrażenie. Uchowałem się, w sensie zalogowania, z braku czasu a może lenistwa. Na stronę zaglądam od zawsze. A meczyki Legia-Inter zostaną do końca życia w pamięci.

Pozdr. i witam Arka
Italiano_Genoa
Kontakt:

Post autor: Italiano_Genoa »

Witajcie. Nazywam się Gianni i mam 18 lat. Od zawsze interesuje się Ligą Włoską. Moja ulubiona drużyna to Genoa CFC, a zawodnik to Domenico Criscito .
Grifone Dalla Polonia - http://www.genoapoland.com/
Iszfan

Post autor: Iszfan »

Witam, Łukasz latek 24 z Interem od sezonu 95/96 jak łatwo policzyć 14 lat już kibicuję. Podobnie jak 76andre odwiedzam stronę od kilku lat i dopiero teraz postanowiłem zostać jej pełno prawnym użytkownikiem:) pochodzę z Radomia a studiuję na Krakowskim AGH. Pozdrawiam wszystkich fanów tego pięknego sportu
eKubaL
Kontakt:

Post autor: eKubaL »

Iszfan pisze: Witam, Łukasz latek 24 z Interem od sezonu 95/96 jak łatwo policzyć 14 lat już kibicuję. Podobnie jak 76andre odwiedzam stronę od kilku lat i dopiero teraz postanowiłem zostać jej pełno prawnym użytkownikiem:) pochodzę z Radomia a studiuję na Krakowskim AGH. Pozdrawiam wszystkich fanów tego pięknego sportu
Można spytać co studiujesz ? I czemu nie wybrałeś się na żadne wspólne oglądanie meczu :P ?
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
Iszfan

Post autor: Iszfan »

Odlewnictwo zaocznie:) pracowałem w hucie przez 1,5 roku a teraz bezrobotny :p siedzę w Rdm i czekam na powrót dziewczyny z Anglii, myślę że na wiosnę będę znów na stałe w Krk więc i jakiś meczyk się razem obejrzy jak czas oczywiście na to pozwoli, pozdro
BigSun

Post autor: BigSun »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!

Nazywam się Łukasz i mam sobie 15 lat. Ogólnie rzecz biorąc Interowi nie kibicuję, ale jest taki jeden gracz, który powoduje, że Interem co nieco się interesuję. To Mario Balotelli. Osobiście to kibicem jestem Manchesteru United i SSC Napoli (prosze nie bić xD). Co jeszcze? W wolnych chwilach lubię słuchać rapu, oglądać horrory, pisać teksty, i co nieco pisać na swoim blogu jakieś recenzję i coś z tym związane ;)
duesouth
Kontakt:

Post autor: duesouth »

Witamy na FcInter.pl
Chociaż my to już się znamy z Napoli.com.pl
A Milano ci sono 2 grandi squadre...
L`INTER e le RISERVE dell`INTER

"Some people think football is a matter of life and death. I can assure them it is much more serious than that."Bill Shankley

Obrazek
krzysiu1812

Post autor: krzysiu1812 »

Witam :) Jestem Krzysiu pochodzę ze Swarzędza, koło Poznania. Kibicuje Chelsea i oczywiście Interowi ! :D
Pozdrawiam. :)
Darek

Post autor: Darek »

krzysiu1812 pisze: Witam :) Jestem Krzysiu pochodzę ze Swarzędza, koło Poznania. Kibicuje Chelsea i oczywiście Interowi ! :D
Za kim byłeś wczoraj?
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Filip©
Kontakt:

Post autor: Filip© »

krzysiu1812 pisze: Kibicuje Chelsea i oczywiście Interowi ! :D
o proszę. nieważne kto odpadnie 'Twój klub' zagra dalej...
Piekarz

Post autor: Piekarz »

krzysiu1812 pisze: Witam :) Jestem Krzysiu pochodzę ze Swarzędza, koło Poznania. Kibicuje Chelsea i oczywiście Interowi ! :D
Nie dość, że wygraliśmy, to jeszcze na forum taka zabawna, komiczna wręcz atmosfera. Żarciki latają niczym Kalou w polu karnym.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
krzysiu1812

Post autor: krzysiu1812 »

Wczoraj byłem za Interem :D Wszystkim znajomym mówiłem ze Inter wygra 2-1 i tyle wygrał :D :D W rewanżu wszystko się wydarzy, a jak to zobaczymy za trzy tygodnie ;)
bymek1

Post autor: bymek1 »

to jako ze taki temat jest to ja się również przedstawię:) Marek pochodzę z Tarnawatki (okolice Zamościa). No i oczywiście wczoraj widzieliśmy się w Mediolanie:)
Darius

Post autor: Darius »

Witam wszystkich forumowiczów !!

Nazywam się Dawid, mam 16 lat pochodzę z Katowic, od małego gram w piłkę. Za INTEREM jestem od niedawna ale wiem co nie co o nich i w tym momencie jest to mój ulubiony klub !! Moim ulubionym zawodnikiem z Interu jest oczywiście Quaresma techniczny zawodnik z bardzo dobrym dryblingiem. W wolnych chwilach słucham Hip Hop-u.
PepeBergomi
Kontakt:

Post autor: PepeBergomi »

Siema ziomy :-D
Nazywam sie Wiesiek i jestem z Małej Wsi Podlaskiej. Interowi kibicuje od wczoraj bo odpadł Juventus  z LE :D. Lubie wszystkich wyżelowanych graczy. C-Ron i Q77 Rules!!! :szal:
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
                                                         Biggie Smalls

http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
Globus

PepeBergomi pisze: Siema ziomy :-D
Nazywam sie Wiesiek i jestem z Małej Wsi Podlaskiej. Interowi kibicuje od wczoraj bo odpadł Juventus  z LE :D. Lubie wszystkich wyżelowanych graczy. C-Ron i Q77 Rules!!! :szal:

Jesteś zajebisty! Twój wpis był super :hold:

Obrazek
Kamikaze

Post autor: Kamikaze »

t
Globus pisze:
PepeBergomi pisze: Siema ziomy :-D

Jesteś zajebisty! Twój wpis był super :hold:
takich  kibicow  nam brakuje ;]  Sam jestem kibicem Interu od  trzech dni  gdy Internazionale wygrało z czelsi ;d  pozdrawiam
Obrazek

IO TI AMO <3 ~!!
Bianconero7

Post autor: Bianconero7 »

Witam was jestem Dawid, po nicku można ponać że jestem wieloletnim fanem Juventusu, ale spokojnie nie jestem tu po to aby was obrażać, poza jednym "wybrykiem" za który bardzo prepraszam. Kedyś darzyłem inter wielką sympatią, ale stało się coś co mnie bardzo raziło do interu, ale mniejsza o to :). Chcę poprostu znaleźć jakiś wspólny język z wami :). Życzę triumfu w LM, to w końcu leży też naszym interesie żeby nie stracić miejsca w LM na rzecz niemców.

Zdaję sobie też sprawę że zachwile mogą się posypać gromy i obelgi na mnie :) 
Magiq

Post autor: Magiq »

Bianconero7 pisze: Witam was jestem Dawid, po nicku można ponać że jestem wieloletnim fanem Juventusu, ale spokojnie nie jestem tu po to aby was obrażać, poza jednym "wybrykiem" za który bardzo prepraszam. Kedyś darzyłem inter wielką sympatią, ale stało się coś co mnie bardzo raziło do interu, ale mniejsza o to :). Chcę poprostu znaleźć jakiś wspólny język z wami :). Życzę triumfu w LM, to w końcu leży też naszym interesie żeby nie stracić miejsca w LM na rzecz niemców.

Zdaję sobie też sprawę że zachwile mogą się posypać gromy i obelgi na mnie :) 
Juventus jesteś w stanie napisać z wielkiej litery a Inter już nie?I Ty chcesz znaleść wspólny język z nami?To kiepsko zaczynasz..
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
Bianconero7

Post autor: Bianconero7 »

Magiq pisze: Juventus jesteś w stanie napisać z wielkiej litery a Inter już nie?I Ty chcesz znaleść wspólny język z nami?To kiepsko zaczynasz..
Sorry, to nie było specjalnie, nie zwracałem zbytnio uwagi na pisownie, a poprostu już mam taki nawyk że pisze Juventus z dużej
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

Witamy...
Bianconero7 pisze: Zdaję sobie też sprawę że zachwile mogą się posypać gromy i obelgi na mnie :)  
Nom.
Bianconero7 pisze: po nicku można ponać że jestem wieloletnim fanem Juventusu
Hmm?
'Bianconero7'
Eeee, tylko 7?  :P
ODPOWIEDZ