spotkania kibiców z Poznania na meczach Interu!

Rozmowy o kibicach Interu...
ODPOWIEDZ
Orzeu
Kontakt:

Odp: spotkania kibiców z Poznania na meczach Interu!

Post autor: Orzeu »

GULI pisze: No Orzeu ja tam bym sie raczej za innych nie wypowiadał ale luz ....
czyli we franklinie tak?
za Ciebie bym się na pewno nie wypowiadał :P, a poza tym napisałem, że znając życie bo Ślepy zawsze pobręczy że ma naukę itp. ale najczęściej się zjawia, więc nie wypowiadam sie za niego, tylko sugeruję jak już chcesz sie tak czepiać Trzebawianinie
Obrazek
Szycha

Post autor: Szycha »

Wlasnie Kowal potwierdzil swoja obecnosc. W zeszlym tygodniu byl chory, ale napisal mi ze wszystko juz si i jutro melduje sie obowiazkowo. Cos koło 20:15 bede na miejscu...
Orzeu
Kontakt:

tak jak mówiłem Ślepy potwierdził że jak zdąży po zajęciach to będzie. czyli będzie.
Obrazek
R2

Post autor: R2 »

No ja też oczywiście będę:D
I potrafię słodko-kwaśny, być jak chilli gdy się wkurzę.
Kowal

Post autor: Kowal »

Szycha pisze: Wlasnie Kowal potwierdzil swoja obecnosc. W zeszlym tygodniu byl chory, ale napisal mi ze wszystko juz si i jutro melduje sie obowiazkowo. Cos koło 20:15 bede na miejscu...
Dokładnie :wink:  zjawie się zapewnoe coś koło 20:10 :P
Banda się szykuje ładna widze  :-D  (mam nadzieje że jutro zobaczymy obok dziabnietego borka i romuśa wielką sławe a mianowicie lekko nadżumionego wojciecha 8) )
Szycha jeśli dzis pogrebniak zaczaruje :-D to koniecznie sprowadz do F jutro ze sobą fana tej katalonskiej kurewki :-D
Obrazek
air87

Post autor: air87 »

Ja na pewno bede w centrum na meczu. Ze wzgledu na kumpla najprawdopodbniej idziemy wlasnie do Cooliozum Jednak jesli sie cos zmieni to jestem w Franklinie albo pewnie Billa jesli znowu F sie zepsuje :)
R2

Kurde... a mnie niebedzie...
Orzeu
Kontakt:

R2 pisze: Kurde... a mnie niebedzie...
dziwnym trafem Ślepego też nie - co Wy się umówiliście gdzieś indziej na mecz czy co ? Air, Sopel, Ślepy, R2 - nie ładnie. 
Obrazek
sopel19888

Post autor: sopel19888 »

ja pisalem ze sie ustawilem na mecz z kumplami ze Środy :)
I.F.C na zawsze!!! :)
Orzeu
Kontakt:

ślepy przybył jak już wszyscy byli w domu praktycznie ale liczą się chęci - Inter 2-1 Chelsea miejmy nadzieje 1/4 finalu jest nasza !
Obrazek
Szycha

Jeśli kogoś wczoraj uraziłem swoim zachowaniem to przepraszam....troche whiskey u kumpla przed pilkarskim swietem i jakos tak wyszlo.Orzeu mam nadzieje, że pod moją niedyspozycyjnosc sam oblałeś goSZka nasze zwyciestwo.
Orzeu
Kontakt:

Szycha pisze: Jeśli kogoś wczoraj uraziłem swoim zachowaniem to przepraszam....troche whiskey u kumpla przed pilkarskim swietem i jakos tak wyszlo.Orzeu mam nadzieje, że pod moją niedyspozycyjnosc sam oblałeś goSZka nasze zwyciestwo.
chyba więcej niż trochę hehe, oprócz tego że momentami było trochę za głośno to nic nie szkodzi wg mnie - przynajmniej było wesoło, ale kurde nie widziałeś Wesleya tzn nie docierało to do Ciebie że Sneijder za Tobą siedział :D a jak nie sneijder to na pewno jego klon. A GOSZKĄ przecież piliśmy !

a i ja oczywiscie sie w hazard zaczełem bawić i piwo pić jak poszliście to 10 minut pozniej wjechał Ślepy :D - a że już byłem mocno wcięty nie bardzo pamiętam jak to się stało i ile był ale wiem że był hehehe. Czekam na rewanż już !

PS Szyszka z ogonem rządził wczoraj  :lol2:  :pijaki:
Obrazek
Kowal

Szycha pisze: Jeśli kogoś wczoraj uraziłem swoim zachowaniem to przepraszam....troche whiskey u kumpla przed pilkarskim swietem i jakos tak wyszlo.
Szycha była gitara :-D Kita z paska, zakładanie bluzy oraz niezapomniany gol na 3-1 :P  a no i oczywiście przywiązanie do krzesła :lol2:  wszystko to poprostu było genialne ;-)
Obrazek
air87

To ze wzgledu na to ze zostaly 2 tygodnie ja zaproponuje juz teraz wyjscie na mecz rewanzowy :) Jesli sa zainteresowani to moge w Cooliozum zarezerwowac naroznik gdzie sa 3 stoliki, kilka kanap i 2 telewizory. Sa chetni? Na pewno tego wieczoru bedzie w klubie troche ludzi ze wzgledu na turniej pokerowy, ale wszyscy sie pomieszcza. Ja na pewno bede ;]
GULI

Post autor: GULI »

Air my juz mamy swoja małą przytulną OBERŻĘ z niepowtarzalnym klimatem i piwem za 4 zeta...i nawet właściciel(..to jest ten Franklin :P) znosi naszą "barwna" obecność w swoim pubie...
Obrazek
Orzeu
Kontakt:

GULI pisze: Air my juz mamy swoja małą przytulną OBERŻĘ z niepowtarzalnym klimatem i piwem za 4 zeta...i nawet właściciel(..to jest ten Franklin :P) znosi naszą "barwna" obecność w swoim pubie...
się kurde śmiejesz :D - wczoraj byłem ze szwagrem to na wejściu mnie Franklin jak starego znajomego :d powitał i zacząl się chwalić że piłkarzyki naprawił i nawet mnie wyzwał na pojedynek ('ale jak przegrasz to piwo mi postawisz później') i... piwo mi wisi ;).

Tylko Kowal zagadaj z tą Twoją kumpelą zza baru (Jagoda ?) żeby nam zajęła 2 stoliki pod tv a nie że się później dziadki wbijają i trza z daleka oglądać.
Obrazek
Kowal

Chopy tak patrze i widze,że rewanż jest 16 marca a to jest wtorek wiec polsat meczu nie pokaże..  zostaje zatem nSport a nie wiem czy nasza mała "Oberża"  :pijaki: ma ten kanał. Ale spoko zawitam tam pewnie w piatek i sobote  :P i dowiem się co i jak :-)
Obrazek
GULI

Post autor: GULI »

Jagoda? to ta co se cycki sokiem oblała jak zamawiałem... heh a Franklin faktycznie spoko ziomal jak wychodziłem to tez mnie pozegnał kumplowskim narazie...ale faktycznie trza jakies rezerwacje tam wprowadzic zeby juz tam zadna pijaczyna pod tv nie usiadła...GRUUUbo było!A pub naprawde ma niepowtarzalna atmosfere skoro nawet Wesley tam zagląda :P
Obrazek
Kowal

Ciekawych rzeczy można się dowiedziec  :P
Guli tam więcej osobistości przychodzi : wspomniany już Wesley, El Charapa oraz Sweet Noise i jeszcze kilku 8)
Nastepnym razem jak będziemy oglądali Inter to zrobie rezerwacje, ale na rewanz z angolami to jak mówiłem niewiem czy u F bedziemy oglądali, bo nie wiem czy maja n
Obrazek
air87

Bede musial podjac trudna decyzje ;] Albo ogladac mecz sam w Cool, albo przegrac szybko i przyjsc do Franklina albo odpuscic poka i przyjsc do F ;] Trudna decyzja ;] ale rozumiem w F jest Nka i nie bedzie problemow? Bo rewanz jest chyba we wtorek a tego Polsat nie transmituje :(
Orzeu
Kontakt:

nie nie nie ta blondyna to jest inna jeszcze :D - swoją drogą była wczoraj, ładnie zamotana dziewczyna jest :D.

No to się dowiedz Kowal co i jak i najwyżej Billa albo wspomniane Cooliozum pozostanie.
Obrazek
nygazz

Post autor: nygazz »

Witam Panowie!

Kolega Air87 ostatnio zawitał w klubie i chyba potrafi wydać pozytywną opinie o klubie. Widze, że są wahania więc zaproponuje parę konkretów:

10 x TV

15% rabatu na hasło Inter - czyli Fortuna, Lech, Warka za 6 zł plus wybór ponad 60 gatunkowych piw.

Wygodne loże

Zabawa w typowanie - każdy kto wytypuje wynik meczu otrzyma piwo za barem

No i jakiś stały kącik w barwy Interu - koszulka, szalik, proporczyk, zdjecie itp?

Darmowy popcorn, przekąski typu onion rings, chicken wings itp

Co Wy na to?
Orzeu
Kontakt:

5 zł za Lecha na hasło Inter i jesteśmy  :D

nie no poważnie mówiąc: pomyślimy i zobaczymy, ja się w sumie chętnie bym przeszedł zobaczyć, a jeśli chodzi o ten kącik fana Interu też byłbym za tym.
Ostatnio zmieniony 3 mar 2010, 22:13 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Kowal

Byłem wczoraj u F i zanim się ululałem :-D gadałem z Jagodą. Więc mają juz c+ a i N też, tylko jest jeden mały szkopuł mozna oglądac tylko w pierwszej sali na tv.. na pozostałych nie można oglądac.
Więc myśle,że możemy wybrac się gdzie indziej np. odwiedzic ten lokal :wink: który zaproponował Nygazz co wy na to wiara :?:
Obrazek
Slepy

Post autor: Slepy »

Chyba powinniśmy się udać w owe miejsce, co jak co ale u Franklina zawsze mi kanap brakowało, do tego gdy zebrało się nas więcej był problem z wygodnym oglądaniem meczu. Kącik Interu to też bardzo pozytywna rzecz, bo mają go Juventini, Milaniści czy nawet ludzie z Barcelony w BSA. Lokalizacja też jest ok, wiadomo że najlepiej byłoby pod domem, ale dojść w owe miejsce to kilka minut z buta od Franklina.. No i tańsze piwo, ja jestem za.
Orzeu
Kontakt:

czyli cooliozum ?
Obrazek
Szycha

Taaaak a co opierdolimy jakis kacik w nasze barwy i tyle. Zrzuta na jakas flage ze 2-3 szaliki i mamy swoje miejsce na ogladanie meczy Interu. browar za 6 zł tez ujdzie.
R2

Ustawiamy sie gdzies? czy odrazu w tym cooliozum?
nygazz

Post autor: nygazz »

Witam!

Panowie i Panie dziś tj. Czwartek 11 marca o godzinie 19.30 zapraszamy serdecznie na turniej kibiców w piłce stołowej.  Start o 19.30. Piwo dla uczestników turnieju 5zł, za każde zwycięstwo nagroda ( shot vodki lub małe piwo ) oraz dla zwyciezcow turnieju butelka Żołądkowej Gorzkiej od klubu!! Zmierz się z kibicami innych klubów!!
Slepy

Post autor: Slepy »

Gdzie się ustawiamy? Proponuję przynajmniej w część ludzi spotkać się "pod Zegarem",  żeby potem się nie szukać/dzwonić/wychodzić jak to było gdy szliśmy na Barcę. No i proponowałbym ustawić się z 20 minut wcześniej, bo może być dość tłoczno na tak doborowy mecz.
ODPOWIEDZ