Inter 2011/2012

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Tkrauze

Odp: Inter 2009/2010

Post autor: Tkrauze »

Naprawde uważacie ze Gerrard odejdzie z Liverpoolu.Kiedys czytalem ze nie zrobi tego dla kibiców.Jestem za Gourcuffem,ale wydaje mi sie ze sa do "wyciagniecia"zawodnicy doswiadczeni,szybcy i bramkostrzelni np VdV(ktory jest wiecznym zmiennikiem),Joe Cole(koniec kontraktu) ktory swietnie zna Jose.Wielu zawodnikow mówiło ze przekonał ich nasz "trenejro"(Snejder,Lucio).Ashley Cole za wybryki może wyleciec,a i o niego tez warto sie postarac.Patrzmy realnie,przeciez nie kupimy Kake czy Messiego.
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
Minister

Post autor: Minister »

Gerrad powiedział,że dla kibiców nie odejdzie do żadnego z angielskich klubów ;) My gramy we Włoszech :P
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Matios

Post autor: Matios »

No Gerrard to by był naprawde konkretny transfer. Wydaje mi sie, że powinnismy pomyslec nad szybkimi skrzydłowymi, Mourinho grał takimi w Chelsea i to sie sprawdzało, więc czemu nie miałoby sie to sprawdzić w Interze, a zainteresowanie Joe Colem moze byc przesłanką ku temu.
Tkrauze

Wszedłem dzis w komentarze na Chelsea.pl, a tam ku mojemu wielkiemu zdziwieniu wielu kibiców The Blues juz pozegnało Joe Cole'a.:)Wrzucaja sobie kamienie do ogródka.:) Jestem pewien,ze nasz zarzad wie co robi i sprowadza Go do nas.Tylko pytanie czy Anglik sprawdziłby sie u Nas ?
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
Inter fan

Post autor: Inter fan »

Jestem jak najbardziej za tym aby Cole do nas trafił, tylko ciekawe czy Anglik sprawdzi się w lidze włoskiej.Oprócz Cole widziałbym u nas van der Varta.Bardzo kreatywny pomocnik który przydałby się Interowi.W meczu z Chelsea najbardziej nie podobali mi się Motta i Stankowic więc jak dla mnie za tych dwu Cole i van der Vart i jest bardzo mocna drużyna.Marzy mi się taka drużyna  na sezon 2010/2011.
Minister

Post autor: Minister »

A ja dalej będę się upierał,że jak już mamy ściągać VDV i Cole to pozbyć się Muntariego i Q77 a nie Stanko!Jak można za jeden mecz twierdzić,że Dejan powinien odejść?!
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Tkrauze

Dejan ma zostac ! Motta out, chociaz swoja droga Mou nie pozwoli Mu odejsc..
Inter fan

Zgadzam się Minister z Tobą ja tylko napisałem kogo bym chętnie widział u Nas w przyszłym sezonie a nie kogo bym się pozbył.To że napisałem że wg mnie Motta i Dejan byli najsłabsi nie oznacza że chce aby zostali sprzedani.A jeśli już chodzi o sprzedawanie to zgadzam się co do Muntariego i Quaresmy i dołożył bym jeszcze Manciniego i Eto'o pod warunkiem że ktoś wyłożył by za niego duże pieniądza(city).
Dzyl

Post autor: Dzyl »

VdV wczoraj w meczu Real - Sevilla w ostatniej minucie meczu zdobył bramkę dzięki której Real wygrał 3-2. W Realu jest rezerwowym, u nas pewnie by grał w podstawowym składzie. Wolę jego niż Gerrarda, ale najlepiej to by było gdyby sprowadzili Gourcuffa ;)
yoda79

Post autor: yoda79 »

Muntari wczoraj potwierdził,że powinien zostać sprzedany w pakiecie z Rysiem i Mottą.
I łapy precz od Dekiego ;)
Takich walczaków i tak za mało w drużynie.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
pietrasowy

Post autor: pietrasowy »

zgadzam sie z przedmówcami co do Muntara. Motta na ławkę może zostać
co do wzmocnień, jeśli nie uda się wielkiego nazwiska pozyskać do pomocy [Gofer Gerrard Cesc] to myślę że warto spojrzeć na Wilsona Palaciosa. świetnie czyści, gra z głową, a i do przodu potrafi coś machnąć.
forzaragazzi

Post autor: forzaragazzi »

Muntari, Quaresma out plus wszystkie te odpady które są teraz na wypożyczeniach. Motta i Stanko co najwyżej ławka i sprowadzić porządnych pomocników. Jednak co do Gourcuffa to mam bardzo mieszane uczucia. W Milanie się nie przebił a przecież dostawał od czasu do czasu szanse od Ancellottiego. Zastanawiam się czy pozbycie się Etoo nie byłoby dobrym ruchem bo co jak co ale na 10 mln rocznie (!) to on nie zasługuje...  :/ A City na pewno długo by się nie targowało  :P
Dzyl

Także uważam że powinniśmy się pozbyć Eto'o. City pewnie dało by za niego sporą sumę za którą możemy sobie kupić kogoś lepszego i młodszego.
Kiedyś były jakieś informacje o dołączeniu do Interu gracza Ajaxu Amsterdam Van Der Wiela. Ostatnio zauważyłem że ten koleś jest naprawdę dobry i często zdobywa gole. Może by jego kupić np, za Ryśka lub Muntariego.
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Eto'o można wymienić na Benzemę. Myślę, że duet napastników Milito-Benzema zrobiłby furorę na pewno w Serie A jak nie w całej Europie :) To, że Francuz by się u nas sprawdził to chyba każdy wie - w końcu z Realu ;)

A co do pomocników to nie wierzę w transfer Gerrarda, ja bym bardoz chciał Xabiego Alonso :)
Inter fan

Xabi Alonso do nas nie trafi już prędzej Kaka :-D który słabo gra w Realu i pewnie gdzieś odejdzie. Benzema mógłby być ale ja bym się skupił na Van der Vaarcie który notabene w Realu gra wg mnie lepiej od Kaki .A Kaka gra w podstawowym składzie bo kosztował 65mln a często jest zmienieny.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2010, 20:00 przez Inter fan, łącznie zmieniany 1 raz.
rudziol

Post autor: rudziol »

Mancini poleciał teraz czas na rysia :) szkoda że nie doszło do wymiany RQ7 za Ledesme + kasa Lazio by zarobiło a my byśmy mieli pożytek ze skrzydełka :D
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Pierwszy na wylocie jest obecnie Muntari. I to nie tylko ze względu na ostatni 'show' z Catanią ale on cały sezon gra taką padakę, że to żal patrzeć :roll:

Cały czas utrzymuję zdanie, że trzeba kupić Benzemę i jakiegoś naprawdę klasowego pomocnika. W Gerrarda nie wierzę, podejrzewam, że przyjdzie Hamsik lub ktoś z ligi francuskiej. Ja osobiście bardzo bym chciał Xabiego Alonso ale Real raczej go nie sprzeda. Chociaż kto wie...Real to Real i przy transferach im czasem odwala.

Do tego dokupić Kolarova, Maicon ostatnio gra coraz lepiej, choć nie jest to jeszcze ta forma z czasów Mancio.

J.Cesar

Maicon                      Lucio                      Samuel/Chivu              Kolarov

Xabi                Cambiasso              Zanetti

Sneijder

Milito                        Benzema

W Xabiego osobiście nie wierzę, z kupnem Karima raczej nie byłoby problemu bo Real chce się go pozbyć bo jest 'za mało galaktyczny'. Kolarov myślę, że na 90% do nas dołączy. Sytuacja podobna co z Milito w poprzednim sezonie jak był bliski dołączenia do nas zimą, nie zdążył i przyszedł latem.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 13:28 przez Chuchu, łącznie zmieniany 1 raz.
ZanettiCK
Kontakt:

Post autor: ZanettiCK »

ja bym się wreszcie postarał o klasysznego skrzydłowego, takiego z prawdziwego zdarzenia. Jednak Zanetti to raczej obrona, Quaresma wszyscy wiemy, Motta to środek, a Muntari to jednak nie ten rozmmiar kapelusza. Ledesma byłby niezłym pomysłem, to dobry piłkarz, obyty w Serie A. A RQ7 i tak wypadałoby gdzieś opchnąć, więc taka wymiana wydaje się słuszna.
"Si Deus pro nobis, quis contra nos?"
św. Paweł z Tarsu
ARKADIO22

Post autor: ARKADIO22 »

Koledzy kibice pomyślmy nad obroną... Moim zdaniem bardzo fajnie ostatnimi czasy prezentuje się piłkarz VFB czyli MOLINARO.... a że obrońców mamy trochę wiekowych już przydał by się ktoś taki....
NON CONTA LA DISTANZA , CONTA SOLO LA FADE!!

INTERNAZIONALE 1908 MILAN
Dzyl

O pomocniku też trzeba myśleć. Gdy gramy 4-4-2 to w pomocy gra Cambiasso, Sneijder, Stanko i ?  Motta ostatnio zagrał dobrze, ale nie gra tak dobrze zbyt często. Muntari to od razu na sprzedaż. Przydałby się jakiś dobry pomocnik. Nie sądzę aby Gerrard przeszedł do Interu. A Fabregas raczej pójdzie do Barcy lub Realu.
Dobrze by było gdyby Van Der Vaart do nas doszedł. Real pewnie latem go sprzeda, a wszyscy którzy trafiają do nas z Realu dobrze się u nas sprawdzają.
Czarson

Post autor: Czarson »

Szkoda ,że Honda dołączył do CSKA ,w LM sobie bardzo dobrze radzi .
dodo_IM

Post autor: dodo_IM »

Można Honde po sezonie zakupić. Już był news na fcinter.pl o zainteresowaniu Hondą, wtedy większość miała z niego polewę. Jak się okazuje to świetny zawodnik. Van Der Vart po sezonie również wydaje się być możliwym zakupem. Sneijder by go namówił. Ofensywnego środkowego pomocnika nam potrzeba, skrzydłowy ewentualnie też.  Ten sezon już nam nie raz pokazał, że potrzeba zmiennika dla Wesa, a i na słabszych rywali można by było wystawić dwóch ofensywnych pomocników, bo nasz zespół męczy się w pozycyjnym ataku z zespołami które bronią się  nie mal całą drużyną.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2010, 19:43 przez dodo_IM, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
Dzyl

Na bok pomocy można kupić Navasa z Sevilli. Jest młody i utalentowany, w Sevilli gra bardzo dobrze i myślę że u nas dobrze by sobie radził na skrzydle. No ale do czerwca jeszcze dużo czasu, i z pewnością pojawi się jeszcze wiele newsów związanych z letnim okienkiem transferowym.
el0oy4INTER

Post autor: el0oy4INTER »

Marzy mi się Gourcuff ale jak by przyszedl Navas VdV albo Cole tez bym sie cieszyl
Napisal el0oy4INTER ^^
gadugadu

Post autor: gadugadu »

No taki skład mi się marzy.Fajnie by było gdyby doszedł Cesc Fabregas :] :] :]
dodo_IM

Post autor: dodo_IM »

gadugadu pisze: No taki skład mi się marzy.Fajnie by było gdyby doszedł Cesc Fabregas :] :] :]
Jakby Inter wygrał Ligę Mistrzów to kto wie może by Inter sprowadził Fabregasa, albo Gerrarda.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
Inter fan

Jeśli zajdziemy daleko w tej CL to piłkarze będą chętniej do nas przychodzić a gdy notorycznie odpadaliśmy w 1/8 to tak nie było czego przykładem jest choćby Sneijder który nie za bardzo chciał  w lecie do nas przechodzić.
yoda79

Post autor: yoda79 »

Ale oprócz tego ważną sprawą jest SerieA-pamiętam jak Wes mówił,że bał się grać przy pustych trybunach na włoskich stadionach. To nie tylko odpadanie przez nas w 1/8 sprawia,że pikarze niezbyt chętnie do nas przychodzą.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
Czarson

Post autor: Czarson »

Teraz klub zyska na renomie i mam nadzieje , że gracz prezentacyjny international level , który ma do wyboru Barse\ MU lub Inter nie będzie się wahał wybrać Nerazzurrich .
Tkrauze

Macie racje.Kazdy zawodnik chce walczyc o jak najlepsze triumfy,puchary.Prawda jest ze jesli w tym sezonie dojdziemy do polfinalu,zawodnicy beda chcieli przychodzic. Poza tym mamy Mourinho(a o jego prestiżu, taktyce,zachowaniach mówi piłkarski świat),mamy Brance(swietnego aystenta ds transferów).Licze na to że pozykamy VdV,Gourcuffa czy J.Cole.

PS Komentatorzy na N-ce powiedzieli,ze Jose na Stamford rozmawial tylko z Joe Colem...moze by do na przyszedł :)

:inter:
Ostatnio zmieniony 22 mar 2010, 14:58 przez Tkrauze, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ