Serie A
-
IlCapitano
Odp: Serie A 2009/2010
Sassuolo to jakaś straszna wiocha, a swoje mecze rozgrywają na stadionie w Modenie, no ale jeśli zbudowali mocną drużynę to czemu mieliby nie zagrać w Serie A. Taki włoski Hoffenheim
Wiadomo, że każdy wolałby Torino, Brescię, ale strasznie się rozmieniły na drobne te dwie drużyny.
-
WTF
Niech Sassuolo wejdzie czemu nie, poznamy nową drużynę w Serie A. Stawiam też na Empoli i Lecce, ale zobaczymy... w ogóle co się z Regginą stało? jeszcze nie tak dawno Serie A, a teraz walczą aby w Serie B się utrzymać.
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
-
Minister
Polsat Sport Extra puszcza powtórkę tego samego dnia co Polsat Futbol transmituje tyle,że jakoś po 22.Więc już praktycznie będzie po meczu.
Sprawdziłem i 23:10 jest powtórka ale jednak w zwykłym Polsat Sporcie.Bieda straszna bo w kablowej nie ma Polsat Futbol.Czarny ch... im w oko jest przecież internet
Sprawdziłem i 23:10 jest powtórka ale jednak w zwykłym Polsat Sporcie.Bieda straszna bo w kablowej nie ma Polsat Futbol.Czarny ch... im w oko jest przecież internet
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
WTF
W ogóle Polsat i jego kanały jakoś mi nie leżą, jedynie co zrobili dobrego, to w LM Intern pokazywali, a nie tylko angoli. Jeśli chodzi o ligę to nic, więc polecam C+ nie pokazują wszystkiego ale się starają i mają dwa magazyny. Hmm.. taki trochę off- topic powstał ale sorry
. Wracając do tematu to niezaprzeczalny hit kolejki jest w Neapolu nie w Turynie no ale cóż... jak napisał Minister jest internet
-
Bart
Z tego, co wiem to Canal + ma wykupione prawa do 3 meczów Serie A na dwa tygodnie tylko... Albo 2 na tydzień, w każdym razie, jest ograniczenie.
-
WTF
No coś w tym jest, bo były tygodnie gdzie normalnie 2 leciały, a były i takie gdzie nie było nic. Jednak meczy z Premiership mając C+ ciężko przegapić szczególnie ManU
-
Minister
Ma ktoś jakieś przecieki gdzie jeszcze oprócz naszego kochanego Polsatu futbol będzie transmisja Interu?Chodzi mi o włoskie kanały,hiszpańskie itp.Zawsze w newsie na głównej był spis kanałów ale newsa jakoś jeszcze nie ma.
"Gdy padnie tolerancji mur
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Szycha
Czy to jest tylko moja fantazja czy od nowego sezonu miało być jakoś tak, że jedna stacja ma prawa to wszystkich meczów Serie A w danym sezonie... według nowego systemu nagradzania klubów za transmisje 
-
Dzyl
Zdziwiłem się jak ujrzałem Sassuolo na pierwszym miejscu. Nie spodziewałem się ich na tak wysokiej pozycji. Ale wszystko może się jeszcze zdarzyć, być może Casena lub Ancona wygryzą z pierwszego miejsca Sassuolo xD Albo i Lecce które jest o wiele lepsze od Sassuolo.
-
miniu86
I tak oto Milan nas dogonił bo tak nazwać trzeba dystans punktowy jaki nas dzieli od rywala. Po 28 kolejkach mamy zaledwie 59 punktów, nic więc dziwnego że są tuż za nami. Tych punktów powinniśmy mieć w tym momencie około 70, no ale 10 pkt przewagi szlak trafił. Nasuwa się jeden prosty wniosek. Inter mistrzostwo może przegrać przez swoje niechlujstwo, niedokładność, lenistwo itd. Żal patrzeć, że Milan(z nami 0-6), tak słaby Milan walczy nadal z nami o majstra.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Seba
Chcieli nasi adrenalinki to teraz będą ją mieli. Czas wziąć się za siebie i każdy mecz traktować jak finał. Tym bardziej, że Milanu za żadne skarby nikt nie chce skrzywdzić, co pokazał także dzisiejszy mecz.

-
Ibanez
Spokojnie Panowie, jeszcze 10 kolejek do konca, a Milan ma trudniejszych przeciwnikow niz my:
21 marca 2010
Milan Napoli
24 marca 2010
Parma Milan
28 marca 2010
Milan Lazio
3 kwietnia 2010
Cagliari Milan
11 kwietnia 2010
Milan Catania
18 kwietnia 2010
Sampdoria Milan
25 kwietnia 2010
Palermo Milan
2 maja 2010
Milan Fiorentina
9 maja 2010
Genoa Milan
16 maja 2010
Milan Juventus
20 marca 2010
Palermo Inter
24 marca 2010
Inter Livorno
28 marca 2010
Roma Inter
3 kwietnia 2010
Inter Bologna
11 kwietnia 2010
Fiorentina Inter
18 kwietnia 2010
Inter Juventus
25 kwietnia 2010
Inter Atalanta
2 maja 2010
Lazio Inter
9 maja 2010
Inter Chievo
16 maja 2010
Siena Inter
21 marca 2010
Milan Napoli
24 marca 2010
Parma Milan
28 marca 2010
Milan Lazio
3 kwietnia 2010
Cagliari Milan
11 kwietnia 2010
Milan Catania
18 kwietnia 2010
Sampdoria Milan
25 kwietnia 2010
Palermo Milan
2 maja 2010
Milan Fiorentina
9 maja 2010
Genoa Milan
16 maja 2010
Milan Juventus
20 marca 2010
Palermo Inter
24 marca 2010
Inter Livorno
28 marca 2010
Roma Inter
3 kwietnia 2010
Inter Bologna
11 kwietnia 2010
Fiorentina Inter
18 kwietnia 2010
Inter Juventus
25 kwietnia 2010
Inter Atalanta
2 maja 2010
Lazio Inter
9 maja 2010
Inter Chievo
16 maja 2010
Siena Inter
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
-
pietrasowy
Milan nie wygra. koniec sezonu mają iście hardkorowy - kolejno sampe, palermo, fiore, genoe i w ostatniej kolejce juve.
do tego kontuzje - wypadł Nesta, Becks, obaj raczej do konca sezonu. do tego Pato, Mancini, Bonera, Antonini...
bardziej bałbym sie romy, ale jeśli wygramy w rzymie to powinno być pozamiatane.
ciekawie jest w walce o 4 miejsce. Juve Sampa i Palermo solidarnie tracą pkt, tak naprawdę nawet Fiora przy tak niestabilnej grupie [i odrobinie szczęścia, które im się należy] może się pokusić o LM...
do tego kontuzje - wypadł Nesta, Becks, obaj raczej do konca sezonu. do tego Pato, Mancini, Bonera, Antonini...
bardziej bałbym sie romy, ale jeśli wygramy w rzymie to powinno być pozamiatane.
ciekawie jest w walce o 4 miejsce. Juve Sampa i Palermo solidarnie tracą pkt, tak naprawdę nawet Fiora przy tak niestabilnej grupie [i odrobinie szczęścia, które im się należy] może się pokusić o LM...
-
dodo_IM
Inter musi po prostu wygrywać, trzeba zacząć serię zwycięstw od Palermo zaczynając. Milan też mi się nie zdaje aby wytrzymali cały sezon kondycyjnie, ale najlepiej skupić się na sobie, bo to Milan ciągle musi się na nas oglądać.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Seba
No jedyny plus tej całej sytuacji. Nadal wszystko zależy od Interu. Ważna będzie następna kolejka. Jeśli uda się utrzymać lidera za tydzień, to uważam że Milan już nas nie przegonidodo_IM pisze: ale najlepiej skupić się na sobie, bo to Milan ciągle musi się na nas oglądać.

-
Dzyl
A tak się wczoraj cieszyłem jak Milan remisował z Chievo 0-0. Ale ten gol Seedorfa w 90 minucie mnie załamał...Teraz tylko 1 punkt przewagi mamy, trzeba wygrać z Palermo które ostatnio przegrało z Udinese 3-2, a my wygraliśmy z nimi 2-3
Palermo to nie łatwy przeciwnik, ale wieżę że wygramy. Liczę także na to że Napoli pociśnie Milan.
-
Mora
- Kontakt:
Myślałem, że mnie kurwica strzeli jak w ostatniej minucie Seedorf dał Milanowi 3 punkty...Trudno ,nie ma co liczyć na potknięcia Romy czy Milanu,trzeba robić swoje tzn. WYGRYWAĆ.Ostatnio Inter w lidze zapomniał jak to się robi...Jeżeli daj Boże wyeliminujemy Chelsea i będziemy grać na 3 frontach ,to nie wykluczam scudetto dla Milanu.Nasz zespół ma duży problem z graniem na pełnych obrotach co 3 dni...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
kcpwwa
przyznam,ze w weekend widzialem trzy mecze SerieA i jestem bardzo zadowolony z ich poziomu. Palermo- Inter, Milan-Napoli i Sampa-Juve.. Trzy najlepsze pary weekendu i kto widzial,chyba nie zaluje. Jutro w lidze moze szlagierow nie bedzie, no moze poza Napoli-Juve (czwartek)... w kolejnych tygodniach mam nadzieje zobaczyc kawalek dobrej pilki w wykonaniu italskich ekip,bo mi serce drgnelo,jak pomyslalem,ze jakosc mojej ulubionej ligi nie zeszla tak zupelnie na dno
PS. W powietrzu wisi remisik Parma-Milan, dobrze by bylo przed naszym spotkaniem z Roma miec ten komfort,ze rywal znow stracil do nas dystans
PS. W powietrzu wisi remisik Parma-Milan, dobrze by bylo przed naszym spotkaniem z Roma miec ten komfort,ze rywal znow stracil do nas dystans
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Dzyl
Też mi się wydaje że Milan zremisuje. W takim wypadku musimy wygrać z Livorno i odskoczyć Milanowi. Nie zapominajmy o Romie, która jeszcze może przegonić Milan i również walczy o Scudetto.
-
kcpwwa
Roma do konca sezonu chyba wymieknie,nie wydaje mi sie,zeby REALNIE mogla nam zagrozic,ale to przeciez pilka nozna wiec nie mozna stanowczo zaprzeczyc. I mysle,ze z Milanem bedzie podobna historia co z Roma
cholera,w moim zyciu chyba sie cos zmienia,dawno nie pisalem tak optymistycznie w kwestii walki w SerieA
i lepiej,zebym nie musial odszczekiwac moich przepowiedni,bo bedzie glupio 
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
dodo_IM
Milan już spuchł a patrząc na ich kalendarz i kontuzje ważnych piłkarzy to on się już nie liczą. Została więc tylko Roma, którą możemy ugasić w sobotę. Ten sezon nauczył Inter na pewno bardzo dużo, na papierze byliśmy już mistrzami przed sezonem, coś tam się o Juve wspominało, a gdzie teraz są Bianconerri? W czarnej dupie
Okazało się że nigdy nie można odpuszczać, a emocji trochę w lidze jest.
Jest jeszcze walka o 4 miejsce dające grę w eliminacjach LM i kibicuję wszystkim oprócz Juve. Palermo ma największe szanse więc niech się sprężą. Jutro będę trzymał mocno kciuki za Napoli.
Jeszcze kilka lat temu nie przeszła by mi przez głowę myśl że tak przeskoczymy Juventus i Milan. Jestem bardzo szczęśliwy, że mogę żyć w takich czasach panowania Interu! Cieszmy się bo nie będziemy wiecznie rządzić we Włoszech.
Jest jeszcze walka o 4 miejsce dające grę w eliminacjach LM i kibicuję wszystkim oprócz Juve. Palermo ma największe szanse więc niech się sprężą. Jutro będę trzymał mocno kciuki za Napoli.
Jeszcze kilka lat temu nie przeszła by mi przez głowę myśl że tak przeskoczymy Juventus i Milan. Jestem bardzo szczęśliwy, że mogę żyć w takich czasach panowania Interu! Cieszmy się bo nie będziemy wiecznie rządzić we Włoszech.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
IlCapitano
Szkoda, że Sampdoria i Palermo wczoraj nie wygrały, ale nic straconego bo Juventus na pewno nie wygra w Neapolu. Jeszcze trochę a będą się bać o grę w LE, bo patrząc na ich terminarz do końca sezonu, to o LM już mogą zapomnieć.
Dobrze, że Lazio zaczyna coś grać więc pewnie uda im się uniknąć spadku do Serie B...
Dobrze, że Lazio zaczyna coś grać więc pewnie uda im się uniknąć spadku do Serie B...
-
Vancore
Z 1 strony dobrze ze Juve sie nie bije o LM a z 2 zle bo nawet jak takie Palermo awansuje to pewnie nie wyjdzie z z grupy a jak juz to 1/8 max na co ich stac, a Juvki jak im dopisze losowanie i trafia na jakis leszczy to moga ugrac wiecej pktow bo skladowo sa 3 albo 4 ekipa w serie a

-
dodo_IM
Juventus dzisiaj pokazał co jest wart, grali taki piach, że mimo iż wiedziałem że są ciency, to i tak mnie zszokowali swoją kopaniną. Juve na pewno nie będzie lepiej reprezentowało Serie w Europie od Palermo czy Napoli. Ich zarząd to kompletne niedoroby i wielkich oraz trafnych transferów nie zrobią, by się ewentualnie wzmocnić na nowy sezon. Juventus w moich oczach się powoli przemienia w ligowego średniaka i bardzo mnie to cieszy.Vancore pisze: Z 1 strony dobrze ze Juve sie nie bije o LM a z 2 zle bo nawet jak takie Palermo awansuje to pewnie nie wyjdzie z z grupy a jak juz to 1/8 max na co ich stac, a Juvki jak im dopisze losowanie i trafia na jakis leszczy to moga ugrac wiecej pktow bo skladowo sa 3 albo 4 ekipa w serie a
-
Imrahil
- Kontakt:
Naprawde serce mnie raduje jak widze tak grajacy wielki Juventus Turyn
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Dzyl
Brawo Napoli, Juventus często zdobywa gola w pierwszych 20 minutach gry. Gdy Bianconerri wygrywali 0-1, i tak wiedziałem że Napoli wygra. Są lepsi i tyle, nieźle złoili dupsko dla Juventusu.
-
Chuchu
- Kontakt:
Nie wiem gdzie to napisać więc piszę tutaj:
Bergamo: Rozmawiałem z Facchettim, by podtrzymać przyjazną atmosferę, o której obaj wiemy. Wszyscy docenili to, co zdziałaliśmy w temacie Gabriele i Palanki, dlatego pomyślałem, żeby dać obu poprowadzić mecze Coppa Italia. Jednego przydzieliłbym wam, do Interu, jednego dałbym do sędziowania Milanowi...
Moratti: W porządku...
Bergamo: Chcieliśmy wywołać pozytywne wrażenie...
Moratti: Jasne, jasne...
Bergamo: Facchetti się na to wszystko zgodził...
Moratti: No i dobrze, w środę przed meczem jakoś go jeszcze złapię...
Bergamo: Na pewno będzie mu bardzo miło...
Moratti: Pójdę do niego się z nim przywitać...
Bergamo: W tym wypadku nie będzie losowania tylko normalny przydział, więc na wasz mecz dałem Gabriele i dwóch takich niezłych asystentów...
Moratti: Nie no jasne, Gabriele zawsze dobrze sędziował, bardzo równo, do niego nigdy żadnych zastrzeżeń nie miałem...
Bergamo: Na pewno ucieszy się, kiedy się z nim przywitasz...
Moratti: Dzięki piękne, na pewno w środę przed meczem go jakoś znajdę.
Rozmowa, z której wynika tyle, co nic wywołała burzę na JuvePoland
No bo co tu podejrzanego oni widzą to ja nie wiem 
Bergamo: Rozmawiałem z Facchettim, by podtrzymać przyjazną atmosferę, o której obaj wiemy. Wszyscy docenili to, co zdziałaliśmy w temacie Gabriele i Palanki, dlatego pomyślałem, żeby dać obu poprowadzić mecze Coppa Italia. Jednego przydzieliłbym wam, do Interu, jednego dałbym do sędziowania Milanowi...
Moratti: W porządku...
Bergamo: Chcieliśmy wywołać pozytywne wrażenie...
Moratti: Jasne, jasne...
Bergamo: Facchetti się na to wszystko zgodził...
Moratti: No i dobrze, w środę przed meczem jakoś go jeszcze złapię...
Bergamo: Na pewno będzie mu bardzo miło...
Moratti: Pójdę do niego się z nim przywitać...
Bergamo: W tym wypadku nie będzie losowania tylko normalny przydział, więc na wasz mecz dałem Gabriele i dwóch takich niezłych asystentów...
Moratti: Nie no jasne, Gabriele zawsze dobrze sędziował, bardzo równo, do niego nigdy żadnych zastrzeżeń nie miałem...
Bergamo: Na pewno ucieszy się, kiedy się z nim przywitasz...
Moratti: Dzięki piękne, na pewno w środę przed meczem go jakoś znajdę.
Rozmowa, z której wynika tyle, co nic wywołała burzę na JuvePoland
-
Vancore
Tez nie wiem czym oni sie tak rajcuja z tego co tu jest napisane nie mozna raczej nic obciazajacego na nas wyciagnac...

-
Seba
Prokurator z Neapolu podobno już odniósł się do tych treści i nie widzi w nich niczego obciążającego Inter.

-
dodo_IM
Ten Moggi plus Vieri będą szli na całego by zgnoić Inter, a ponieważ to Italia więc różnie może się skończyć. Nie wiem czemu, ale się boję, że mogą coś udowodnić Interowi. Chodź tyle czasu minęło i chyba to wszystko na wyraz. Czas pokaże.