SuperMario Balotelli

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
ODPOWIEDZ
Dzyl

Odp: SuperMario Balotelli

Post autor: Dzyl »

Ja nie lubię Milanu i ManU, ale kibicowałem ManU. Milan to hańba Mediolanu.
NeroBlu
Kontakt:

Post autor: NeroBlu »

No jestem cięty na milan, tak jak na juventus i riome. Moim zdaniem zachowanie Balotelliego było bardzo złe. O Orlandonim zareagowałem łagodnie? Tak bo była mowa jedynie o sympatii do juve. Mario nikt nie zabrania tego, żeby lubil milan. Uważam jednak że chodzenie na mecze odwiecznego rywala to naganna rzecz. Balotelli nie jest najlepszym piłkarzem na świecie i jest kilku lepszych napastników w jego wieku na tym globie, tłumaczyłem sobie po meczu z milanu z novarra, że się wyglupił, że lubi byc kontrowersyjny. Teraz jednak przestałem go bronić.
PERCHE' L'INTER CE L'HO NEL CUORE E' LA MIA VITA, E' L'UNICO MIO AMORE
Minister

Post autor: Minister »

Dla niego chodziło pewnie o to,że z dwóch zjeba**ch klubów wbrał United.Tak jak Neroblu Napisał,Milan to hańba Mediolanu i w żadnym przypadku nei powinno sie wspierac najgorszego z mozliwych rywali.Tak,tak zaraz usłysze ,,ale przecież dobro serieA!!'' BZDURA
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
dodo_IM

Post autor: dodo_IM »

No dobrze, ale jak Mario był na meczu z Novarą to chyba nie dlatego, że Novary nie cierpi bardziej od Milanu. On albo podlizuje się tym ciołkom albo chce po prostu żeby o nim pisali. Tak czy siak to źle o nim świadczy. Krzyczenie, że trzeba go sprzedać to pieprzenie bez sensu bo Mario, jak to powiedział Matrix, to jeszcze dzieciak i powinien w końcu dorosnąć. Porównywanie do Adriano też jest nie na miejscu bo nie słyszałem, żeby Mario był widziany w jakimś klubie, nadużywał alkoholu czy spóźniał się na trening.  
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
yoda79

Post autor: yoda79 »

Dodo wg mnie masz rację-albo pragnie rozgłosu albo najzwyczajniej na świecie podlizuje się kombinatorom.
I Mario ma naprawdę szczęście,że to nie np.Kraków... Gdyby piłkarz Wisły był na meczu Cracovii albo odwrotnie byłby stracony.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
BigSun

Post autor: BigSun »

Mario to zdecydowanie mój ulubiony zawodnik. Zadziorny, czasem aż nadto, ale ja takich piłkarzy lubię. Fakt, faktem często ma tak, że myśli sobie o wiele za dużo, ale to właśnie jeden z tych powodów dlaczego go lubię. Cwaniak jakich mało ;)
Raffal

Post autor: Raffal »

taa i z takim charakterem  byłby uwielbiany tu bo tacy piłkarze jak Matrix , Gatusso czy Kean zawsze byli uwielbiani przez swoich kibicow
ale jak można szanować piłkarza ktory jest niewdzieczny , ktory nie okazuje szacunku swojemu klubowi?
La Pieuvre

Post autor: La Pieuvre »

Raffal pisze: taa i z takim charakterem  byłby uwielbiany tu bo tacy piłkarze jak Matrix , Gatusso czy Kean zawsze byli uwielbiani przez swoich kibicow
ale jak można szanować piłkarza ktory jest niewdzieczny , ktory nie okazuje szacunku swojemu klubowi?
Nie przesadzaj.W jaki sposób on jest nie wdzięczny?Co takiego robi? Z niewdzięcznością i brakiem szacunku to mi się bardziej kojarzy Adriano który wydupczył nasz klub na grube miliony a potem spierdolił za darmo do Brazylii aby rzekomo odpocząć od piłki.To jest dla mnie brak szacunku i mnie coś strzela jak czytam pod newsem o nim ,że większość chciałaby jego powrotu.
Minister

Post autor: Minister »

Nie powinniśmy osądzać Adriano skoro nie mamy zielonego pojecia jak było z nim naprawdę i jakie miał problemy.Na dobrą sprawę ocenianie Mario też mija sie z celem i zdrowym rozsądkiem gdyż nikt z nas tak naprawdę go nie zna i nie wie co ten chłopak ma w głowie.Mozemy w 100% marudzić na jego przechadzki na SS w czasie meczów Milanu,tutaj nie mam zadnych watpliwości,że chłop przesadza!
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Tomek8990

Post autor: Tomek8990 »

Z drugiej zaś strony, jeśli poszedłby na mecz LM w którym gra Milan np z ManU, to jeszcze można by przymknąć oko. Jeśli zaznaczyłby na wstępie, że zwyczajnie mecz chciał obejrzeć, ciekawiło go może, ale kocha Inter, to dało by się to znieść. Samo oglądanie jeszcze o niczym nie świadczy. Ale jeśli wypowiada się prowokacyjnie, np mówiąc że kibicuje Milanowi, to już jest rzeczywiście przesada. I idąc na mecz rywala zza miedzy, jeszcze bardziej prowokuje i zgadzam się ogólnie z wypowiedziami powyżej. 
Forza Inter:)
dodo_IM

Po ostatnim wyczynie Balotelliego i pokazaniu że ma całkowicie w dupie Inter, kibiców i trenera czy są jeszcze obrońcy Mario? Trudny charakter? No sory ale takie maniany to chyba żaden piłkarz nie odwalał. Ja miałem jeszcze nadzieję przyznaję, można przeczytać w moich postach wcześniej, bo nie wierzyłem w to że kolo sympatyzuje z Milanem. Okazało się, że tak jest, a jak nie to kompletny z niego debil, totalny pajac. Dodatkowo starcia z Mourinho, co to ma być. Jakiś gówniarz robi co mu się żywnie podoba psując atmosferę w zespole, a wkraczamy w decydujący moment sezonu. Jeszcze ten jego uśmiech, ten koleś jest ułomny! Moratti staje za nim, a on ma go gdzieś i za jego kasę wozi się po Mediolanie. Co za pyszałek. Won! I nie do jego kochanego Milanu tylko do City sprzedać.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
Seba

Post autor: Seba »

To jest właśnie najgorsze. Drużyna wchodzi w decydujący moment sezonu, potrzeba wszystkich graczy, pełnego zaangażowania, a on ma to najzwyczajniej gdzieś. Zamiast spokornieć i przyznać się do błędu, to udziela kontrowersyjnych wywiadów i zachowuje się jak ostatni debil. Oby Moratti w pore zmądrzał i pogonił go po sezonie.
Obrazek
kulasiak

Post autor: kulasiak »

Jeszcze się tutaj nie wypowiadał ale powiem że początkowo lubiłem Mario. Wydawało mi się że ma duży talent i na prawdę stać go na duże sukcesy razem z Interem. Teraz jednak widząc jego kłótnie z Jose i te umizgi do Milanu robi mi się niedobrze na jego widok. Niech nasi go sprzedadzą za rozsądną cenę dopóki jest coś wart i może kupią jakiś inny młody talent zamiast Mario.
Seba

La Pieuvre pisze:
Raffal pisze: taa i z takim charakterem  byłby uwielbiany tu bo tacy piłkarze jak Matrix , Gatusso czy Kean zawsze byli uwielbiani przez swoich kibicow
Nie przesadzaj.W jaki sposób on jest nie wdzięczny?Co takiego robi? Z niewdzięcznością i brakiem szacunku to mi się bardziej kojarzy Adriano który wydupczył nasz klub na grube miliony a potem spierdolił za darmo do Brazylii aby rzekomo odpocząć od piłki.To jest dla mnie brak szacunku i mnie coś strzela jak czytam pod newsem o nim ,że większość chciałaby jego powrotu.
Z tym że Adriano zaczął cyrkować gdy popadł w depresję i alkoholizm spowodowane śmiercią ojca. Wcześniej był profesjonalistą w stu procentach. Nie dość że żadnych problemów, to jeszcze młócił aż miło. Mario natomiast ma już taką naturę. Zapatrzony w siebie arogant. Jeszcze żeby pokazywał coś na boisku to wszyscy by mu wybaczyli jego zachowanie, a on zagra jeden dobry mecz, a kolejne pięć przespaceruje mając wszystkich gdzieś (jak w meczu z Genoą). Poszczuć psem i gonić jak najdalej od Interu.
Obrazek
PepeBergomi
Kontakt:

Post autor: PepeBergomi »

Są trudne charaktery i jest Balotelli. Dla mnie jesli do konca sezonu nic sie nie zmieni a na to sie nie zanosi to sprzedałbym na wyspy za 25-30 baniek i kupił w to miejsce innego perspektywicznego gracza. Talent to nie wszystko , trza jeszcze posiadac mózg i czasunek do ludzi z którymi sie pracuje.
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
                                                         Biggie Smalls

http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
RoB

Post autor: RoB »

kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

No i co sie takiego stalo.. typowa prowokacja rozrywkowego programu, Mario jak to Mario- jest kontrowersyjny i ta sytuacja tylko to potwierdzila. nie ma sie czym podniecac, niech sobie chodzi w koszulce Milanu,aby tylko zachowywal wlasciwa postawe na boisku i byl pozyteczny dla zespolu. To jest pilkarz i rozliczajmy go jak pilkarza,nie musi byc naszym wzorem,niech tylko wykonuje swoj psi obowiazek jak nalezy.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
pietrasowy

Post autor: pietrasowy »

przed kamerami nie chciał założyć, później się zgodził - zapewne dla świętego spokoju, wiadomo jakie są dziennikarzyny w Italii. Do tego wydaje mi się że to program pokroju Szymon Majewski Szoł

Większym problemem jest jego megaego i konflikt z Mou.
dodo_IM

Mario i tak jest stracony w Interze. Kolejny raz nie dostał powołania na mecz, a w jego miejsce pojawił się Destro. To chyba wszystko tłumaczy, cierpliwość Mourinho się skończyła. Także kcp_wwa chyba nie prędko zobaczysz Balotelliego na boisku, Mario jest kretynem i za głupotę też trzeba go oceniać. Ja się cieszę, że już nie będę się musiał wnerwiać na jego zachowanie na boisku. Ciekawe tylko co na to Moratti, który twardo stawał do tej pory w obronie Włocha.
RoB

Post autor: RoB »

kcp_wwa pisze: No i co sie takiego stalo..
Nic takiego? Jak dla mnie jest skreślony.
Nie musi kochać Interu ale takich rzeczy się nie robi.
Seba

kcp_wwa pisze: Mario jak to Mario- jest kontrowersyjny i ta sytuacja tylko to potwierdzila. nie ma sie czym podniecac, niech sobie chodzi w koszulce Milanu,aby tylko zachowywal wlasciwa postawe na boisku i byl pozyteczny dla zespolu. To jest pilkarz i rozliczajmy go jak pilkarza,nie musi byc naszym wzorem,niech tylko wykonuje swoj psi obowiazek jak nalezy.
Także uważam, że jeśli gracz daje wiele dobrego drużynie na boisku, to o takich wybrykach szybko się zapomina. Problem w tym, że na boisku także nie pokazuje niczego specjalnego poza pojedynczymi przebłyskami. Jak już wcześniej pisałem co z tego że zagra świetny mecz skoro później w kilku następnych spaceruje, przewraca się i robi z siebie błazna.
Obrazek
Czarson

Post autor: Czarson »

Podobna sytuacja była kiedyś z Essienem sfotografowano go w koszulce Arsenalu ,gdy spędzał wakacje lecz szybko odeszło to w zapomnienie . A żeby nie offtoopwać napisze ,iż nie rozumiem zachowania tego piłkarza , nie wierze również w to by był jakimś wielkim fanem AC Milanu ktoś mu podrzucił temat z Milanem i zaczęło się to cale pajacowanie . Ciągłe kontrowersje i te jego szopki nie wychodzą mu na dobre . Nie musi być fanem Interu nie zostanie prawdopodobnie legendą tegoż klubu lecz jego zachowanie jest niepotrzebne i od jakiegoś czasu wręcz  żenujące . Zastanawiam się tez po co on to robi , racjonalnie myśląc nie da się tego w żaden sposób usprawiedliwić . Czy w naszej drużynie jest mu źle ? Niee , Moratti mu ufa zaproponował mu nowy kontrakt , konflikt z MOU w który popadł wyłącznie z własnej winy i nie widać u niego poprawy na lepsze by zażegnać konflikt z trenerem . Szuka drogi ucieczki ? Nie wydaje mi się , z renomowanych klubów z czołówki europejskiej znalazł by zatrudnienie jedynie w Arsenalu co w obecnej sytuacji jest dla mnie niemalże krokiem w tył .
Saff

Post autor: Saff »

Mnie bardziej w jego zachowaniu nie tyle razi paradowanie w koszulkach Milanu, bo to jest mi obojętne, może nawet odziać się w trykot Juve i ciekaw jestem kogo by to bardziej mierziło, nas czy ich. Gorzej mnie irytują jego relacje z Mou. Wszyscy w zespole dogadują się z trenerem, realizują jego założenia, godzą się usiąść na ławce tylko jednemu Balotelliemu, który nie ukrywajmy jest u nas jeszcze na dorobku, w dupie się poprzewracało.

Ja się boję, żeby w jego wypadku nie było powtórki z Adriano. Moratti cały czas wierzył, że Brazylijczyk zmieni swoje nastawienie i tryb życia, a wyszło jak wyszło. Były oferty Chelsea za Imperatore i bodajże z Realu ale zdecydowano dać mu drugą szansę, a on się na nas wypiął. To samo może być z Balotellim. Talent talentem ale pod jednego zawodnika nie można ustawiać całego zespołu i ryzykować jakieś niesnaski w drużynie.
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

RoB pisze:
kcp_wwa pisze: No i co sie takiego stalo..
Nic takiego? Jak dla mnie jest skreślony.
Nie musi kochać Interu ale takich rzeczy się nie robi.
Oczywiste,ze nic sie nie stalo. To, ze Balotelli jest kretynem zdaje sobie sprawe od dawna,a sie tym zajsciem z koszulka wszyscy rozwscieczyli,jakby sie o tym dowiedzieli dzis. dla mnie skreslony jest od dawna,a jedyne,czego oczekuje od niego to bramek i pozytku, kiedy gra. Nawet na minimum przyzwoitosci i samooglady u niego nie licze,dlatego nie rozumiem do konca, co Was zszokowalo,pogloski,ze jest Milanista krazyly od dawna, teraz taki niehonorowy wybryk z udzialem tegoz samego Milanu- mozna sie bylo po nim spodziewac podobnej szopki,tego, ze predzej czy pozniej wywola skandal.. ale Rob-zgodze sie,ze mogl i powinien nie zakladac tej koszulki.. lecz tu wracam do miejsca,w ktorym pisalem o przyzwoitosci,a wlasciwie jej braku tego nieopierzonego grajka.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2010, 00:09 przez kcpwwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Tymczasem SuperMario dostał w końcu powołanie na mecz ligowy.Mourinho jest więc chyba bardziej cierpliwy niż połowa tego forum,która chciała się pozbyć Mario po jego wyczynach związanych z przywiązaniem do barw Milanu.Balotelli otrzymał od Mou szansę i osobiście wydaje mi się ,że to ostatnia szansa od Portugalczyka.Albo Mario do końca sezonu będzie wykonywać sumiennie swoje obowiązki bez żadnych fochów, protestów ,ekscesów i pychy, albo w najbliższym okienku transferowym powędruje do innego klubu denerwować innych trenerów.Mourinho utwierdził się w przekonaniu, że bez Balotelliego Inter potrafi wygrywać ważne mecze,a przy okazji Mario dostał czas do namysłu oglądając kilka spotkań Interu jako widz.Jeśli to go niczego nie nauczyło, to powinniśmy go pożegnać bez żalu.Czas pokaże...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Tomek8990

Post autor: Tomek8990 »

Dokładnie, zgadzam się z powyższym. Odpoczął Mario trochę od gały, gula mu kicała jak oglądał poczynania kolegów choćby w meczu z Chelsea... Mam nadzieję, że stał się bardziej pokorny po tym wszystkim, że przeprosiny były szczere, myślę też jednak, że jeśli znów zacznie pajacować, to powinien odejść. Talent ma ogromny, ale talent to nie wszystko. Życzę mu jednak żeby zmądrzał, bo byłoby jeszcze z niego sporo pożytku...
Forza Inter:)
reku9

Post autor: reku9 »

Według mnie bedzie duzym wzmocnieniem na ten ciezki koniec sezonu,choc specjalnie za nim nie przepadam to jednak bedzie wspolnym dobrem druzyny:)
Raffal

Post autor: Raffal »

może jestem przewrażliwiony ale nie podważając jego dobrego meczu wczoraj pod koniec ( tak od około 70min) miałem wrażenie że Mario jest znow obrażony na połowę swiata , te skurcze , patrzenie w kierunku Jose jakby z prośba o zmiane ... ja odniosłem takie wrażenie że gdy Mario nie dostaje piłek od kolegów to sie obraża , później jak dostanie wreszcie piłke i ją np straci to jest zirytowany itd.

Zagrał dobrze ale jeden mecz nie usprawiedliwia jego wrednego charakteru.
ARKADIO22

Post autor: ARKADIO22 »

Dla mnie ten gość jest skończony!!! Nich idzie gdzie chce... Nie potrzebujemy w składzie obraźliwych ci... tylko piłkarzy z prawdziwego zdarzenia. Wczorajszy mecz z Barceloną udowodnił tylko że nie jest godzien nosić 
CZARNO-NIEBIESKIEGO TRYKOTU. mario WYPIERD....!!!!!!!!!!!!!!!!!
NON CONTA LA DISTANZA , CONTA SOLO LA FADE!!

INTERNAZIONALE 1908 MILAN
hutnik2

Post autor: hutnik2 »

http://www.youtube.com/watch?v=f4_S5Nl-E­2I

CO MA JESZCZE ZROBIC MARIO? Rzucic koszulke? Podeptac ja? Opluc? Podetrzec sobie nia dupe? A moze w takim meczu jak ten umyslnie dostac czerwona kartke? Kiedy wreszcie zmadrzejecie. Sprzedac go, byle jak najdrozej i tyle. Niech sobie nawet gdzie indziej bedzie Bog wie jaka gwiazda, nie obchodzi mnie to. To juz nawet nie jest najemnik (jak taki Ibra na przyklad) to jest pilkarz ktory ma GLEBOKO W DUPIE klub w ktorym gra. Klub, kibicow, wlasciciela, trenera, pilkarzy. I niewazne jak dobrze bedzie gral za taka postawe NIE CHCE GO W INTERZE. EOT
ODPOWIEDZ