Warszawa - Mecze Interu
-
NeroBlu
- Kontakt:
Odp: Warszawa - Mecze Interu
Pewnie czytaliście akcje na stronie głównej, będzie na pewno sporo osob. Myślę, że warto 
PERCHE' L'INTER CE L'HO NEL CUORE E' LA MIA VITA, E' L'UNICO MIO AMORE
-
RoB
NeroBlu byłeś?
-
Pestario
Czy mecz z barcelona gdzies ogladamy ? Jesli tak to mozna cos zaczac kminic jesli chodzi o jakis pub ( warka odpada ;p ). Zostanie jeszcze opcja z kinem ale trzeba wczesniej zrobic rezerwacje bo jak wiadomo kibicow barcy jest jak mrówek...
CZARNO NIEBIESKIE BARWY KROLEWSKIE
-
Karol7
- Kontakt:
Tez jestem w wawie i pewnie bede w czasie meczu, jak sie z roboty wyrwe to dajcie znac co kminicie bo moge nie miec neta. nr tele podam komus na priv.
-
RoB
Przed Barcą jest jeszcze mecz z turyńskim klubem, na który chyba warto się wybrać 
-
vviktorek
Ja na obie propozycje jestem ZA!
Pozostaje nam tylko wybrać optymalne miejsce ,okolice centrum, miejsce które można by roboczo nazwać "będzie nasze" i juz tam bedziemy chodzic ciągle, może z czasem jakieś profity by się z tego pojawiły? Kto wie, może jakiś szalik Internazionale w przyszłości by zawisł nad naszymi miejscami.. stałe miejsce dobra rzecz. 
A na Barce to musimy sie zebrać najbardziej optymalnym składem, po prostu wszyscy, którzy mieszkają, przebywają w Warszawie. którzy byli już kiedyś lub nie mieli jeszce okazji być wspolnie na meczu, muszą przyjść bo nie zależnie gdzie pójdziemy na pewno będzie dużo tych katalońskich chłopczyków, którzy będą się strasznie emocjonować przy każdy muśnięciu piłki przez ich idola Messiego (coś na wzór tej pary kibiców Cska w kinie, okrzyki rodzącej bliźniaki kobiety to mało
) 
A na Barce to musimy sie zebrać najbardziej optymalnym składem, po prostu wszyscy, którzy mieszkają, przebywają w Warszawie. którzy byli już kiedyś lub nie mieli jeszce okazji być wspolnie na meczu, muszą przyjść bo nie zależnie gdzie pójdziemy na pewno będzie dużo tych katalońskich chłopczyków, którzy będą się strasznie emocjonować przy każdy muśnięciu piłki przez ich idola Messiego (coś na wzór tej pary kibiców Cska w kinie, okrzyki rodzącej bliźniaki kobiety to mało
Jest Jeden Klub.. Jest Jedno Życie..
-
Pestario
dobra to na początek mecz z rolnikami. Moze ten pub "bilard cos tam jestem na jana pawla" o ktorrym wspominal Kacap ?
ps a ta kobieta dawala piekne okrzyki godowe: da da daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
ps a ta kobieta dawala piekne okrzyki godowe: da da daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
-
vviktorek
Tak, jak chodziłęm do Liceum to tam sie chodziło zamiast do szkoly, pograć w bilarada całkiem przytulnie tam jest i miło, oferta prezentuje sie tak..
Dwa telewizory plazmowe 42'' oraz
osiem profesjonalnych głośników
o dużej mocy sprawia,
że KLUB wypełniony jest
muzyką i obrazem najlepszej jakości.
Ma to znaczenie przede wszystkim podczas transmisji
najważniejszych krajowych i zagranicznych
zmagań sportowych, których nigdy w Golden nie brakuje.
Co do picia tj cen oferta jest chyba nie zła Herbatka 4 zł ..
noo dobra, krolewskie 6zł poł litra.
Hmm tyle ze nie ma gastronomii zadnej myslac juz tak przyszlosciowo.
Wysłałem juz do niech emaila z pytaniem czy transmitują mecz z Juventusem.
tu prosze link:
http://www.goldenwheat.pl/index.html
Dwa telewizory plazmowe 42'' oraz
osiem profesjonalnych głośników
o dużej mocy sprawia,
że KLUB wypełniony jest
muzyką i obrazem najlepszej jakości.
Ma to znaczenie przede wszystkim podczas transmisji
najważniejszych krajowych i zagranicznych
zmagań sportowych, których nigdy w Golden nie brakuje.
Co do picia tj cen oferta jest chyba nie zła Herbatka 4 zł ..
Hmm tyle ze nie ma gastronomii zadnej myslac juz tak przyszlosciowo.
Wysłałem juz do niech emaila z pytaniem czy transmitują mecz z Juventusem.
tu prosze link:
http://www.goldenwheat.pl/index.html
-
kcpwwa
gastronomia jest po drugiej stronie ulicy- Kebab naprrawde na wypasie, baraninka,kurczaczek, co kto lubi, do tego chyba za 7pln 8)
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Johnson
O ile na Fiorę się nie załapię, bo mnie w Wawie nie będzie, o tyle na Juve i Barce już jak najbardziej...
Jak chcemy mniej pić w pubie, to można befora u mnie zrobić, tak jak przed Chelsea (tylko mocniejszego
)... 
Więc miejsce trzeba zarezerwować napewno
Jak chcemy mniej pić w pubie, to można befora u mnie zrobić, tak jak przed Chelsea (tylko mocniejszego
Więc miejsce trzeba zarezerwować napewno
-
Johnson
No Panowie co się dzieje?? Idziemy w piątek na Juve czy nie?
Jak coś to ja w środe mogę skoczyć do tego pubu o którym mówicie i zapytać o miejsca(mam tam całe 5 min piechotą)
mówie jak chcecie to przed meczem zapraszam do mnie, a jak nie to sie odrazu w pubie umówimy...
Piszecie się?
jak tak, to w środe organizuje wszystko i daje znać
Jak coś to ja w środe mogę skoczyć do tego pubu o którym mówicie i zapytać o miejsca(mam tam całe 5 min piechotą)
mówie jak chcecie to przed meczem zapraszam do mnie, a jak nie to sie odrazu w pubie umówimy...
Piszecie się?
jak tak, to w środe organizuje wszystko i daje znać
-
Pestario
-
vviktorek
No ja będę noooo
nie opuscilbym meczu w waszym zacnym gronie z naszym ukochany rywalem Juventusem Tururururryn.
Dziękuję do widzenia.
p.s Johnson idz bo na emaila nie łaska odpisać, mozesz im powiedziec ze mogli by czasami wejsc na skrzynke.
Dziękuję do widzenia.
p.s Johnson idz bo na emaila nie łaska odpisać, mozesz im powiedziec ze mogli by czasami wejsc na skrzynke.
-
Johnson
ok, opieprze ich

a na ilu rezerwowac?
a na ilu rezerwowac?
-
vviktorek
Ale sie w ogole tam nie baw! Odrazu na wejściu na nich naskocz! Na 6 z opcja 8 ? 
-
Pestario
pewnie nie maja nawet kompa w tym pubie ;p
mysle, ze ok 6 osob.
mysle, ze ok 6 osob.
-
Johnson
ok, powiadomie was o efektach 
-
kcpwwa
w piatek pracuje do 15 wiec nie ma sily- bede prawie napewno,chyba ze sie wydarzy cos nadspodziewanego! PS. bylem tam w sobote popoludniem, pytalem barmanke,czy puszczaja mecze na zyczenie,odpowiedziala pozytywnie, tyle,ze wypadlo mi z glowy ze Juve juz w piatek,wiec warto,zebys, jesli mozesz Johnson dowiedzial sie czegos na fest i w razie czego rezerwuj 
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
RoB
Ja też raczej będę. Tylko pamiętajcie, że jeszcze będzie żałoba więc się zachowujcie. Byle jak ale sie zachowujcie 
-
Pestario
phi, przeciez zawsze sie zachowujemyRoB pisze: Ja też raczej będę. Tylko pamiętajcie, że jeszcze będzie żałoba więc się zachowujcie. Byle jak ale sie zachowujcie![]()
-
vviktorek
A słuchajcie mecz z Barceloną oglądamy w Złotych ?
A co do żałoby racja, racja, zachowamy się godnie
ja jeszce mam wątpliwość co do komenatrza, ponieważ wiele meczy podczas żałoby jest ,bez niego.
Jak tam johnson, postepy?
A co do żałoby racja, racja, zachowamy się godnie
Jak tam johnson, postepy?
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2010, 20:38 przez vviktorek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pestario
no wlasnie odnosnie meczu z barca..to co robimy, bo z tego co widze, to juz troche rezerwacji jest zrobionych....
http://89.171.108.211/MultikinoWeb/(mgu ... Order.aspx
http://89.171.108.211/MultikinoWeb/(mgu ... Order.aspx
-
NeroBlu
- Kontakt:
Dzwoniłem przed chwilą do złotych tarasów i z tego co mi powiedziała jakaś kobieta to nie ma rezerwacji na ten mecz i zapraszają do kasy...
PERCHE' L'INTER CE L'HO NEL CUORE E' LA MIA VITA, E' L'UNICO MIO AMORE
-
vviktorek
Panowie,
Sprawa wygląda tak, zarezerwowałem stolik dla 6 osób ,ale jak najbardziej można tą rezerwacje zmienić tj. zwiększyć i mam nadzieje ,że będę to musiał robić, i tu NeroBlu jest do ciebie pytanie a potem może prośba.
Czy w związku z tym ,że nie można rezerwować biletów do kina rezygnujecie z tego pomysłu ? Jeśli tak to zbieraj ludzi z intermediolan.com i spotkajmy się wszyscy razem, potężną grupą, wspólnie pokibicować, razem przekrzyczymy tą całą zgraje tych Blaugranistów która notabene wiem z tajnych źródeł :P ,że też będzie w tym pubie.
Co do miejsca "Piwiarnia Warki" kilka razy już oglądaliśmy w tym miejscu mecz i było okej co prawda mieliśmy z nimi lepsze i jak się okazuje podobno gorsze przeboje (przy nich co prawda mnie nie było ani razu
) ,ale to nie ważne, przynajmniej teraz.
Konkrety:
Adres:
AL. SOLIDARNOŚCI 117 (WEJŚCIE OD JANA PAWŁA II)
Dojazd:
Tu macie link do google maps z przekierowaniem na Piwiarnie.
http://maps.google.pl/maps?f=q&source=e ... 14&iwloc=A
a tu jest bezpośredni link do pubu http://www.piwiarniawarszawa.com/
Tu jest mój numer jakbyś chciał/chcieli o coś więcej zapytać ( w razie jakichkolwiek wątpliwości):
504380210
Wiktor
Póki co listą wygląda tak :
1.vviktorek
2.Pestario
3.RoB
4.Johnson
5.kcp_wwa
jose_'6promili'_Alkorator , chuchu, Ibracadabra eight,nutcracker
Jak wy się na to zapatrujecie? (bo czytałem wcześniej wasze posty z ewentualną checią obejrzenia wspólnie, szczególnie mam tu na myśli Jose)
Sprawa wygląda tak, zarezerwowałem stolik dla 6 osób ,ale jak najbardziej można tą rezerwacje zmienić tj. zwiększyć i mam nadzieje ,że będę to musiał robić, i tu NeroBlu jest do ciebie pytanie a potem może prośba.
Czy w związku z tym ,że nie można rezerwować biletów do kina rezygnujecie z tego pomysłu ? Jeśli tak to zbieraj ludzi z intermediolan.com i spotkajmy się wszyscy razem, potężną grupą, wspólnie pokibicować, razem przekrzyczymy tą całą zgraje tych Blaugranistów która notabene wiem z tajnych źródeł :P ,że też będzie w tym pubie.
Co do miejsca "Piwiarnia Warki" kilka razy już oglądaliśmy w tym miejscu mecz i było okej co prawda mieliśmy z nimi lepsze i jak się okazuje podobno gorsze przeboje (przy nich co prawda mnie nie było ani razu
Konkrety:
Adres:
AL. SOLIDARNOŚCI 117 (WEJŚCIE OD JANA PAWŁA II)
Dojazd:
Tu macie link do google maps z przekierowaniem na Piwiarnie.
http://maps.google.pl/maps?f=q&source=e ... 14&iwloc=A
a tu jest bezpośredni link do pubu http://www.piwiarniawarszawa.com/
Tu jest mój numer jakbyś chciał/chcieli o coś więcej zapytać ( w razie jakichkolwiek wątpliwości):
504380210
Wiktor
Póki co listą wygląda tak :
1.vviktorek
2.Pestario
3.RoB
4.Johnson
5.kcp_wwa
jose_'6promili'_Alkorator , chuchu, Ibracadabra eight,nutcracker
Jak wy się na to zapatrujecie? (bo czytałem wcześniej wasze posty z ewentualną checią obejrzenia wspólnie, szczególnie mam tu na myśli Jose)
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2010, 22:12 przez vviktorek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pestario
pieknie ujete od siebie moge dodac, ze Warka to bardzo przyjazne miejsce oraz bardzo rodzinne ! Mozna przyjsc z rodzina i zjesc wysmienitego burgera o ile kuchnia nie jest zamknieta. Polecam & zapraszamy na mecz 
-
Karol7
- Kontakt:
1.vviktorek
2.Pestario
3.RoB
4.Johnson
5.kcp_wwa
6.jose
2.Pestario
3.RoB
4.Johnson
5.kcp_wwa
6.jose
-
nutcracker
- Kontakt:
Jeśli chodzi o propozycje wyjścia, to znam jeden bardzo fajny pub pod Raszynem. Piwo po 6 zł z butelki. Shot po 5 zł.
Spory telewizor, stoliki pokerowe, bardzo fajna atmosfera i na ogół mało ludzi. Mają n-ke i canal+.
Problemem jest odległość, bo dojazd jest łatwy. 2 tramwaje z centrum, 1 z metra politechnika do tego autobusy, 301, 106, 154, 124, 177, 715. A następnie 3 przystanki, każdym autobusem jadącym w strone Janek.
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 27595&z=15
Tylko podejrzewam że dla wszystkich będzie to za daleko. Mecz się skończy przed 23 więc autobusy na okęcie jeszcze będą, a potem to powrót nocnymi lub na własną rękę.
Ale ja dostosuję się do wszystkich.
Spory telewizor, stoliki pokerowe, bardzo fajna atmosfera i na ogół mało ludzi. Mają n-ke i canal+.
Problemem jest odległość, bo dojazd jest łatwy. 2 tramwaje z centrum, 1 z metra politechnika do tego autobusy, 301, 106, 154, 124, 177, 715. A następnie 3 przystanki, każdym autobusem jadącym w strone Janek.
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 27595&z=15
Tylko podejrzewam że dla wszystkich będzie to za daleko. Mecz się skończy przed 23 więc autobusy na okęcie jeszcze będą, a potem to powrót nocnymi lub na własną rękę.
Ale ja dostosuję się do wszystkich.
-
RoB
Zdecydowanie za daleko 
-
MardOk
Idzie ktoś może z fcinter.pl do SilverScreen w Wola Parku jutro na mecz???
Bilety są po 19 zet, miejsc jeszcze jest dużo.
Bilety są po 19 zet, miejsc jeszcze jest dużo.
TYLKO INTERNAZIONALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Pestario
pare postów wyzej jest info gdzie bedziemy ogladac mecz