Tu wspominamy zmarłych
-
ForzaeDi
Odp: Tu wspominamy zmarłych
Zgadza się, podobno 87 osób. Słyszałem również że podobno przy lądowaniu była duża mgła i samolot zahaczył o drzewo.
Niby samolot był po gruntownym remoncie ale trzeba podkreślić że miał ok. 20 lat i już od dawna wielu ekspertów mówiło żeby zakupić nowe samoloty.
Niby samolot był po gruntownym remoncie ale trzeba podkreślić że miał ok. 20 lat i już od dawna wielu ekspertów mówiło żeby zakupić nowe samoloty.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2010, 10:27 przez ForzaeDi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dodo_IM
Ja słyszałem ostatnio, że na samolocie było 130 osób. Wszyscy zginęli, ja jestem w szoku.
Byłem przeciwnikiem Lecha Kaczyńskiego ale to teraz nie ma znaczenia. Zginął nasz Prezydent. Tragedia straszna, współczuję wszystkim rodzinom zmarłych w tej tragedii.
Byłem przeciwnikiem Lecha Kaczyńskiego ale to teraz nie ma znaczenia. Zginął nasz Prezydent. Tragedia straszna, współczuję wszystkim rodzinom zmarłych w tej tragedii.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Minister
Nie ważne kto by zginał byłoby to tragedią!A to,że jednym z poszkodowanych był prezydent jak dla mnie nic nie zmienia.Człowiek to człowiek i dla mnie innej wartości nie ma.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
-
pietro32
Lista pasażerów tego samolotu:
Lech Kaczyński
Maria Kaczyńska
Ryszard Kaczorowski - ostatni prezydent RP na uchodźstwie
Jerzy Szmajdziński
Władysław Stasiak
Aleksander Szczygło
Paweł Wypych
gen. Franciszek Gągor - szef sztabu generalnego WP
Andrzej Przewoźnik
Przemysław Gosiewski
Zbigniew Wassermann
Janusz Kochanowski
Sławomir Skrzypek
Janusz Kurtyka
bp Tadeusz Płoski
Wszyscy dowódcy rodzajów sił zbrojnych
Lech Kaczyński
Maria Kaczyńska
Ryszard Kaczorowski - ostatni prezydent RP na uchodźstwie
Jerzy Szmajdziński
Władysław Stasiak
Aleksander Szczygło
Paweł Wypych
gen. Franciszek Gągor - szef sztabu generalnego WP
Andrzej Przewoźnik
Przemysław Gosiewski
Zbigniew Wassermann
Janusz Kochanowski
Sławomir Skrzypek
Janusz Kurtyka
bp Tadeusz Płoski
Wszyscy dowódcy rodzajów sił zbrojnych
-
Interfan17
-
Imrahil
- Kontakt:
Przeklete lasy smolenskie dla polakow.

StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Matios
Niech kazdy zamiast wpisywac tutaj "[*]" odmowi modlitwe w ich intencji, na pewno nie zaszkodzi..
-
szuli
jak dla mnie to wstrząsająca sprawa - ponieważ jestem bardzo zainteresowany polityką
zginęło sporo porządnych ludzi, świetni prezesi i dowódcy
tak jak w przypadku samolotu CASA długo nie znajdziemy odpowiednich ludzi na stanowiska, które zajmowali
zginęło sporo porządnych ludzi, świetni prezesi i dowódcy
tak jak w przypadku samolotu CASA długo nie znajdziemy odpowiednich ludzi na stanowiska, które zajmowali

-
23tmk23
Kwiecień nie jest szczęśliwym miesiącem dla Polaków:
-mord w Katyniu
-śmierć Jana Pawła II,
teraz to. Po prostu to jest nie do ogarnięcia ile znakomitości Polskiej polityki ale i nie tylko zginęło.
-mord w Katyniu
-śmierć Jana Pawła II,
teraz to. Po prostu to jest nie do ogarnięcia ile znakomitości Polskiej polityki ale i nie tylko zginęło.
Na początku wyśniłeś sobie marzenie
i stanęło przed tobą jak niezdobyta góra z szczytem w chmurach
milcząca, błyszcząca w błyskach słońca
przysiągłeś, że będziesz się starał zdobyć ją do końca
I poświęciłeś życie, choć kosa losu podcinała skrzydła
i walka ci już brzydła, wytrwałeś
gdy inni upadali ty wciąż stałeś
targany bólem niosłeś własny krzyż
i piąłeś się wciąż wzwyż
i stanęło przed tobą jak niezdobyta góra z szczytem w chmurach
milcząca, błyszcząca w błyskach słońca
przysiągłeś, że będziesz się starał zdobyć ją do końca
I poświęciłeś życie, choć kosa losu podcinała skrzydła
i walka ci już brzydła, wytrwałeś
gdy inni upadali ty wciąż stałeś
targany bólem niosłeś własny krzyż
i piąłeś się wciąż wzwyż
-
Chuchu
- Kontakt:
Mnie to specjalnie nie poruszyło - owszem byłem zszokowany jak się dowiedziałem ale trudno powiedzieć, że jestem pogrążony w smutku. Oczywiście bardzo mi szkoda tych 95 osób co zginęło w tej katastrofie bo wiadomo, że nikt nikomu z nich śmierci nie życzył.
Wieczny odpoczynek racz im dać Panie...
Wieczny odpoczynek racz im dać Panie...
-
Andy
- Kontakt:
JA tak jak Chuchu...zbytnio się tym nie przejąłem..także mnie to zdziwiło..myślałem że to jakiś żart spóźniony..ale jednak nie ! No cóż szkoda ludzi .. 97 bodajże którzy tam przebywali akurat...najbardziej to jest mi chyba szkoda pani Krystyny Bochenek [']...
-
MatiInter
to zobaczycie jak teraz bedzie.. Lech mial rzadania od Unii a teraz na kolanach bedziemy do Unii isc, na wszystko sie zgadzac
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
-
Czarson
Lech nie bal się skrytykować Rosji za ich szopki a ona tylko sobie sprawdza na ile pozwoli im EU i USA bez żadnego wydźwięku. Szanowałem go za to .
-
GULI
Otóż to...polityka apartheidu (czyt.ustepstw)...juz nie raz doprowadziła do tragedii nasz naród..teraz dopiero odczujemy brak silnego przywódcy który potrafił ostro wypowiadac swoje zdanie,który dbał o polski interes a nie tylko lizał dupe ruskim i amerykanom i innym sprzedawczykom...Cieżko bedzie znalesc teraz tak twardego,stanowczego polityka na najwyzszy urzad w Państwie ot chociazby takiego z charaktru jak np Józef Beck.matiinter pisze: to zobaczycie jak teraz bedzie.. Lech mial rzadania od Unii a teraz na kolanach bedziemy do Unii isc, na wszystko sie zgadzac

-
Saff
Trochę się uśmiałem, mimo że okoliczności do tego nie sprzyjające. Tak to niestety jest jak się stosuje zwrotów, których się nie zna ;]GULI pisze:Otóż to...polityka apartheidu (czyt.ustepstw)...juz nie raz doprowadziła do tragedii nasz naród..teraz dopiero odczujemy brak silnego przywódcy który potrafił ostro wypowiadac swoje zdanie,który dbał o polski interes a nie tylko lizał dupe ruskim i amerykanom i innym sprzedawczykom...Cieżko bedzie znalesc teraz tak twardego,stanowczego polityka na najwyzszy urzad w Państwie ot chociazby takiego z charaktru jak np Józef Beck.matiinter pisze: to zobaczycie jak teraz bedzie.. Lech mial rzadania od Unii a teraz na kolanach bedziemy do Unii isc, na wszystko sie zgadzac
Zapewne chodziło o politykę appeasementu. Apartheid to był system polityczny w RPA polegający na segregacji rasowej. Mniejsza z tym.
Ja, mimo że nie zgadzałem się z niektórymi decyzjami prezydenta i miałem mu za złe, że jest zbyt uzależniony od PiSu miałem do niego zawsze wielki szacunek, zwłaszcza za okres kiedy był min. sprawiedliwości czy szefem NIKu.
W pierwszej chwili przeżyłem szok, potem ustąpił miejsce smutkowi kiedy dowiadywałem się o kolejnych nazwiskach. Prezydent, wicemarszałkowie, posłowie, wojskowi, cywile.. Do tej pory nie mieści mi się to w głowie.
-
Kamikaze
Najbardziej boje sie głupiego ruchu ze strony Rosji w stosunku do nas .. zobaczymy jak sie potoczy sprawa z czasem.
-
MarcoPolo
- Kontakt:
tzn??Kamikaze pisze: Najbardziej boje sie głupiego ruchu ze strony Rosji w stosunku do nas ..
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Kamikaze
Chodzi mi tu o głęboki sens znaczenia tych słow '' głupi ruch'' czyli cos nie korzystnego dla naszej Polski od jakis przekretow az bo samą wojne...
-
Matrix23
-
Kusy
bez przesady panowie...
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
Matrix23
Oczywiście mam nadzieję, że to się nie sprawdzi. To była jednak moja pierwsza myśl, kiedy się dowiedziałem o katastrofie w Smoleńsku.
Metal thrashing mad
-
GULI
kolego Saff fakt teraz zobaczyłem ze wczoraj sie pomyliłem ale nie masz racji z ta niewiedza poprostu myślałem o appeasemencie a napisałem co innego ech z tych emocji chyba...

-
FcInterRLZ
28-letni Brazylijczyk Daniel Robert de Jesus (Irtysz Pawłodar) [ * ] zmarł przed spotkaniem piłkarskim ligi Kazachstanu z Kairatem Ałmaty. Prawdopodobnie przyczyną śmierci był atak serca.Brazylijski zawodnik zostawił ciężarną żonę i czteroletniego syna.
Ostatnio samo złe wiadomośći
Ostatnio samo złe wiadomośći
-
La Pieuvre
Dwa dni temu po długotrwałej walce z rakiem zmarł raper Keith Elam bardziej znany jako Guru.Tworzył z Dj-em Premierem legendarną grupę Gang Starr.Miał 47 lat.
Szok i wielka strata dla światowego Rapu
Szok i wielka strata dla światowego Rapu
-
Damiano
W czwartek wieczorem zmarł Jakub Ławecki. Wychowanek Lublinianki, piłkarz Motoru Lublin, Wisły Kraków, Szczakowianki Jaworzno i Stali Stalowa Wola chorował na białaczkę. Miał 26 lat. 
PS. Swego czasu na meczu barażowym Stalówki o pierwszą ligę po zdobyciu gola podbiegł do kibiców i rzucił mi się w ramiona...
PS. Swego czasu na meczu barażowym Stalówki o pierwszą ligę po zdobyciu gola podbiegł do kibiców i rzucił mi się w ramiona...
-
ForzaeDi
Aktor Maciej Kozłowski zmarł w wieku 52 lat.
Przegrał walkę z ciężką chorobą - zapaleniem wątroby typu C. Zmarł w Warszawie w nocy z poniedziałku na wtorek. Wiadomość o śmierci potwierdziła dyrekcja Teatru Narodowego.
Przegrał walkę z ciężką chorobą - zapaleniem wątroby typu C. Zmarł w Warszawie w nocy z poniedziałku na wtorek. Wiadomość o śmierci potwierdziła dyrekcja Teatru Narodowego.
-
klinsmann
Maciej Kozłowski - Krzywonos z "Ogniem i mieczem". Świetna rola... 
-
Globus
W wieku 84 lat zmarł aktor Leslie Nielsen. Wielka strata dla kina.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
dudu
- Kontakt:
zgadza sie dowiedziałem sie z radia wracajac z lotniska i odrazu mi sie jakoś smutno zrobiłoGlobus pisze: W wieku 84 lat zmarł aktor Leslie Nielsen. Wielka strata dla kina.
R.I.P. Leslie
"Nie strzelaj do mnie gdy mówisz, bo nic nie słyszę"
a tak na marginesie to już można sie domyślić co w święta będą w TV puszczać
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
-
Jedrula
- Kontakt:
Dziś po 6 latach walki z rakiem zmarła aktorka Gabriela Kownacka..
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010