Prace graficzne

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Ala(alien)

Najładniejszy avatar ?!?!?!!

Post autor: Ala(alien) »

QuaD pisze:
frykas pisze:a jak wam sie podoba mój avatar :?: nie jest jakoś związany z Interem ale...
ava sam sobie zrobiłem, zresztą logo tesh
oceńcie je
mi sie podobaja ale juz dlugo je widuje ;)
qrde - frykas, Torres to i ja :D
PS. a moje logo i avek jak sie podoba ?? (avek to frykas mi robil a logo to juz moje dzielo)
PS2. jak chcecie to wam moge loga zrobic, avkow nie ale nie wiem czy bede tu bywal czesto
Kurde jak i wy to i ja :D Jak wam sie podoba moje logo i avek ?? Logo zrobilam sama :D
mati

Post autor: mati »

podobają mi się podobają... pana po wyżej to szacunek dla niego... twoje logo mi przypomina podjaranego 13 latka chodzącego po ulicy i krzyczącego glory gloru Manu utd fucking Arsenal, The reds itd. ... przeważnie ludzie, którzy wypisują tak życiowe sentencje na swoich logach ze swoimi klubami maja niejmniej wspólnego... a tak pozatym, to właśnie pokazujesz jacy są kibice MUpetów... jako, że kibicuje Arsenalowi, to my was dobrze znamy :D
Kujon
Kontakt:

Post autor: Kujon »

no Andy logo masz zajebiste :D sam robiłeś ?

Frykas też ma bardzo fajne logo...te dwa najbardziej mi się podobają :P ja za moje wezme się w sobote, kiedy będzie weekendzik

moim zdaniem logo najlepsze ma w tej chwili PANXXX, ale już widze, że na 99% robił je MiRas bo tylko on robi w photoshopie takie fajne "kwadraciki" :D
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Niestety loga nie robiłem :| , zrobiłje dla mnie Quad i jestem mu bardzo wdzięczny :!: :!: W niedalekiej przyszłości mam zamiar wziąść się za robienie takich pierdół :D , mam nadzieje , że znajde czas :grin: A avatar Panxxa także mi się wydaje że to robota naszego redaktora naczelnego :P - bardzo fajny ;)
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
panxxx
Kontakt:

Post autor: panxxx »

No właśnie miałem napisać jak podoba się Wam mój avek ? Uważam, że dobra robota, mi bardzo przypadł do gustu :D Oczywiście, jak Andy się domyśla jest on autorstwem M!rka. Za co wielkie dzięki ! :eek:

Poza tym Andy ma bardzo fajne logo, podobnie frykas, niczego sobie :grin: Ogólnie ładnie wyglądają, coś przeczuwam, że będą coraz lepsze i bardziej urozmaicone... :P
Obrazek
frykas

Post autor: frykas »

ej mati jakoś tam... możesz nie obrażać MU i jego kibiców? ja szczerze mówiąc nienawidze arsenalu, ale ich nie przezywam (tylko czasami ;) )
i właściewie to koniec... a zapomniałem
macie zaszczyt :D uczestniczyć w światowej premierze mojego nowego loga :D
Obrazek
oceniajcie
Scpn

Post autor: Scpn »

:80: :80: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: ZAjebisty ten Runiej :80: . Cristiano tez super. Chłopie masz talent :P.
mati

frykas pisze:ej mati jakoś tam... możesz nie obrażać MU i jego kibiców? ja szczerze mówiąc nienawidze arsenalu, ale ich nie przezywam (tylko czasami ;) )
i właściewie to koniec... a zapomniałem
macie zaszczyt :D uczestniczyć w światowej premierze mojego nowego loga :D
Obrazek
oceniajcie
ja szczerze mówiąc nienawidze mupetów, ale ich nie przezywam (tylko czasami ;) ), dlatego nie lubie delikatnie mówiąc kibiców mupettów, bo udają, że nie mają swojego forum... pchają sie gdziekolwiek indziej... na forum AFC, też, na szczęście admini są tam przytomni i od razu tłumili różne próby prowokacji i obrażania, tym sposobem teraz na forum AFC kibic Manu to rzadkość... może dlatego, że zacząto też monitorowac tematy, obecnie przeciętny jak i nieprzeciętny fan MUpettów nie ma tam dużo do gadania..., gadanie w stylu "przezywam tylko czasami" tez jest niezrozumiale, bo albo nienawidzisz, czyli z calego serca albo przezywasz tylko czasami czyli ogólnie nie lubisz...można to porównac np. kibic Arsenalu nienawidzi to ten hamów, ale np. Fulham czy Charlton jest mu bardziej obojętny i czasami ich przezywa...

PS. logo i może jest wspaniałe i niesamowite, gdyby nie pewien szczegół - nie możemy go zobaczyć :D
Ala(alien)

Ja Arsenalu N-I-E-N-A-W-I-D-Z-E !!!!!!!!!! Ale ich gra przed meczem z United była naprawde imponująca i mam szacunek do nich za te 49 nieprzegranych spotkań !!
P.S To moje nowe logo, pierwsze w pełni zrobione w Photoshopie7 :D :

Obrazek
mati

a jak wam się podoba mój nowy avatar :?:

przed kuracją:

[img]http://mati_blog.w.interia.pl/avatar_old.jpg[/img]

po kuracji:

[img]http://mati_blog.w.interia.pl/avatar.jpg[/img]

obydwa robione wyłącznie przezemnie, wszystkie elementy sązrobione własnoręcznie - rozumiecie oryginał :D , w Photoshopie 7 CE

PS: jeżeli obydwa avatry sa takie same odświerzcie stronę :grin:

PS2: Baaardzo prosze oceńcie moją pracę ;) jestem dopiero początkującym grafikiem... 8)
frykas

mati_fci pisze: PS. logo i może jest wspaniałe i niesamowite, gdyby nie pewien szczegół - nie możemy go zobaczyć :D
nie widziałeś go bo republika miała problemy z serwerami
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Widzę, że wszystkich wzieło za loga :P To ja proponuję swoje:

Obrazek
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
mati

spoko Mirek... najwyśza klasa... ja tez sie pobawię z logiem bo moje aktualne nie jest za ciekawe... narazie nie mam "porzadnego" Photoshopa, tylko działa mi na wpół przytomny z jakiejś starej płyty :x :( nie wiem kiedy wkońcu będe mógł noemalnie pracować
panxxx
Kontakt:

Post autor: panxxx »

Nie no... full wypas M!rek. Uznanie, żeby zrobić logo czy avka, trzeba miec talent i fanatzje... :D Muszę powiedzieć, że bardzo fajne 8)

Poza tym, jak podoba Wam się mój logos... ? :D
Od razu przyznam się, że nie robiłem go samemu, jest zrobiony przez ziomala z anglojęzycznego forum Interu... można powiedzieć, że mamy go na spólke... :D
Obrazek
MiRas.
Kontakt:

A więc stara avatarka mi się już nie podobała, teraz czas na nową:

Obrazek

:)
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Andy
Kontakt:

No to M!rek zaskoczyłeś mnie :D , bardzo podoba mi się twoje logo jak i avatar :) . Chciałem się tylko zapytać dlaczego w twoim profilu właśnie pod ranga jak masz avatar jest taka przerwa :grin:

Ja także musiałbym już zmienić avatar ( bo ten już jest troche stary :| ) - jak znajde czas to się wezme za Photoshopa albo Corela i może coś wystrugam :wink:
Obrazek

1111111
MiRas.
Kontakt:

Przerwa :?: Hehe tajemnica :P :D W końcu spośród tłumu muszę się wyróżniać :P :D
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
frykas

MiRas pisze:Przerwa :?: Hehe tajemnica :P :D W końcu spośród tłumu muszę się wyróżniać :P :D
ja wiem jak to zrobiłeś :D
spórzcie na wymiary tego ava: 120x200, czyli nad 'prawdziwym' avem i pod nim jest przezroczyste tło. Mam racje Miras :?: :D
MiRas.
Kontakt:

Zgadłeś Frykas ;) To zwyczajny gif, zrobiony tak, aby ten pomarańćzowy kwadracik pixeloway był na tle sam... =]
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
QuaD

Post autor: QuaD »

MiRas pisze:Zgadłeś Frykas ;) To zwyczajny gif, zrobiony tak, aby ten pomarańćzowy kwadracik pixeloway był na tle sam... =]
prosta zagadka - od razu zobaczylem :D
MiRas - SUPER ROBISZ GRAFY
Ala(alien)

Ja sobie zrobiłam logo, nie ma efektów ale to nie o to chodziło

Obrazek
QuaD

zrobilem logo dla uzytkownika BartFCI:

Obrazek

oceniajcie !!
Andy
Kontakt:

No całkiem ciekawe logo Quad , ale za mało efektów specjalnych :D , a co powiecie na moje logo ;) :?: :?: Robione jest oczywiście przez frykasa i wielkie dzięki mu za ten wielki czyn :wink:
Obrazek

1111111
BartFCI

Post autor: BartFCI »

No :hold: Quad :hold: bardzo wielkie DZIĘKI !!! za Logo a pozatym Andy spoko te nowe logo.
17_7

Post autor: 17_7 »

a ja mam Vieirego SSJ !!!! zrobiony w profesjonalnym programie MSPaint
berto

Post autor: berto »

Mam prosbe do kogos kto sie tym zajmuje i lubi wykonywac takie projekty. Otoz bardzo bym poprosil o stworzenie mi jakiegos logosa bym sobie umiescil go w podpisie. Tego co ewentualnie by mi stworzyl w/w prace bede reklamowal przez miesiac na forum. Mam nadzieje ze ktos sie znajdzie. Z gory dziekuje za najmniejszy przejaw checi do pracy.
PS. Ewentualne prace prosilbym wrzucac na maila.
QuaD

berto pisze:Mam prosbe do kogos kto sie tym zajmuje i lubi wykonywac takie projekty. Otoz bardzo bym poprosil o stworzenie mi jakiegos logosa bym sobie umiescil go w podpisie. Tego co ewentualnie by mi stworzyl w/w prace bede reklamowal przez miesiac na forum. Mam nadzieje ze ktos sie znajdzie. Z gory dziekuje za najmniejszy przejaw checi do pracy.
PS. Ewentualne prace prosilbym wrzucac na maila.
ja ci zrobie ale w poniedzialek i napisz mi z kim chcesz to logo - z jakim pilkarzem bo tak to nic nie wiem :/
berto

Post autor: berto »

Super, bardzo sie ciesze, wiec powiedzmy ze mogloby to byc cos tak bezimiennego jak moj avatar...po prostu barwy Interu :D
Z gory serdeczne dzieki Quad!
QuaD

berto pisze:Super, bardzo sie ciesze, wiec powiedzmy ze mogloby to byc cos tak bezimiennego jak moj avatar...po prostu barwy Interu :D
Z gory serdeczne dzieki Quad!
oki - jutro pewnie zrobie bo na razie mam brak czasu :/
Kujon
Kontakt:

Post autor: Kujon »

dobra zrobiłem se logo :P w końcu, bo jakoś nigdy czasu nie miałem, a wystarczyło trochę chęci...
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
ODPOWIEDZ