spotkania kibiców z Poznania na meczach Interu!
-
air87
Odp: spotkania kibiców z Poznania na meczach Interu!
Guli do osoby która zawsze robila nam rezerwacje wyslalem sms-a, ze bedziemy. Kurcze myslalem, ze wszystko bedzie tak jak nalezy ;/ Mam nadzieje ze bedzie ok
Sorry
-
Slepy
Jeśli jest tak jak mówisz, to nie masz za co przepraszać. Dobra, poczekajmy do rozwinięcia sprawy.
-
R2
Kurde ja odpadam....
I potrafię słodko-kwaśny, być jak chilli gdy się wkurzę.
-
sopel19888
Mi sie nie chce jechac do Poznania
I.F.C na zawsze!!! 
-
air87
To jak tak bedzie dalej to sie zmiescimy nie na 1 lozy a na 2 krzeslach ;]
-
Slepy
Nie no, 10 to można z marszu wymienić. Nie zapominajcie że np Przemo czy Krystian na forum nie piszą, a jednak pasowałoby żeby sobie usiedli.
-
nygazz
Panowie aby wyjaśnić: Odmawiamy juz rezerwacje, mimo ze byly przed Wami, ale w woli wspolpracy robimy wszystko by Was pomiescic. Rozumiecie jednak ze przyjmuje rezerwacje na konkretna ilosc osob a tutaj lista 2h przed meczem sie ciagle zmienia... Dzis juz jest ustawiona loża na 9 osób plus obok loży stolik z hookerami na 5 osób dla Was. Prosilbym jednak o wczesniejsze przybycie aby uniknac zamieszanie. Jeżeli chodzi o Vipów to gościmy dziś m.in Piotra Reissa z przyjaciółmi oraz Artura Marciniaka. Dziś także do wygrana 5 biletów na najbliższy mecz Warty Poznań!! Mam nadzieje ze zneutralizowalismy niesmak?
-
Slepy
No to chyba nie pozostało nam nic, tylko cieszyć się meczem 
-
GULI
a juz myślałem ze Ci vipowie to wyzelowane gejki z FCB...spoko nygazz napewno zajmiemy wszystkie zarezerwowane miejsca...o to sie nie Bojcienygazz pisze: Panowie aby wyjaśnić: Odmawiamy juz rezerwacje, mimo ze byly przed Wami, ale w woli wspolpracy robimy wszystko by Was pomiescic. Rozumiecie jednak ze przyjmuje rezerwacje na konkretna ilosc osob a tutaj lista 2h przed meczem sie ciagle zmienia... Dzis juz jest ustawiona loża na 9 osób plus obok loży stolik z hookerami na 5 osób dla Was. Prosilbym jednak o wczesniejsze przybycie aby uniknac zamieszanie. Jeżeli chodzi o Vipów to gościmy dziś m.in Piotra Reissa z przyjaciółmi oraz Artura Marciniaka. Dziś także do wygrana 5 biletów na najbliższy mecz Warty Poznań!! Mam nadzieje ze zneutralizowalismy niesmak?

-
Slepy
Nie czekajcie na mnie, bo nie zdążę na 20 przyjechać, bedę na mecz na czas w klubie 
-
air87
Ole! Ole! Ole! Ole! Inter! Pieknie było! Za tydzien widzimy się znowu.
-
Slepy
Co ze środą?
-
Pablusso
jesli przejdziemy Barcelone, to ja juz sie zapowiadam, ze na final zawitam u was w Poznaniu 

sig by Orzeu
-
Slepy
Napisałem do killku osób prywatne wiadomości, w tym do tych co już z nami bywali. No nic, liczę na odzew z ich strony, bijemy rekord w środę. No i liczę że Sopel i R2 teraz się pojawią.
-
Orzeu
- Kontakt:
przyjedź teraz już PawełkuPablusso pisze: jesli przejdziemy Barcelone, to ja juz sie zapowiadam, ze na final zawitam u was w Poznaniu![]()

-
Slepy
Interfan1908 zdeklarował się do powtórnego powiększenia naszego grona
Myślę, że może poprosimy komentarz z Polsatu, jeśli komentowałby Borek?
-
R2
Slepy no raczej, że teraz będę:D nie odpuszczę sobie:P
I potrafię słodko-kwaśny, być jak chilli gdy się wkurzę.
-
Orzeu
- Kontakt:
to czyli powinno być nas więcej niż ostatnio... Air czyli jak dobrze pamiętam rezerwację już mamy ta ?
Co mi się ostatnio nie podobało to jeden z barmanów, który kazał nam nie przeklinać i twierdził że robimy syf bo bijemy pokale podczas "gdy innym to się nie zdarza" (poszły 4 pokale: jeden zbił Szyszka i chyba Antyramę za co później zapłacił, drugi poszedł na naszym stoliku a pozostałe 2 to dzieła kibiców Barcelony)... no ludzie nie dziwcie się, że jak jest 20 kibiców Interu jeszcze w takiej chwili i wszyscy żyją meczem to że komuś się rzuci słowo na ka gdy Milito coś spierd*oli czy w innym wypadku, a już burzenie się o pokale to jest w ogóle dla mnie nie do pomyślenia: siedzieliśmy ściśnięci w boksie i na kilku krzesłach obok, do tego stół pełen szkła (tak, obsługa nie zbierała ze stolików butelek / pokalów, bo była zajęta panem Piotrem - co w sumie rozumiem, ale pretensji do nas już nie).
Co mi się ostatnio nie podobało to jeden z barmanów, który kazał nam nie przeklinać i twierdził że robimy syf bo bijemy pokale podczas "gdy innym to się nie zdarza" (poszły 4 pokale: jeden zbił Szyszka i chyba Antyramę za co później zapłacił, drugi poszedł na naszym stoliku a pozostałe 2 to dzieła kibiców Barcelony)... no ludzie nie dziwcie się, że jak jest 20 kibiców Interu jeszcze w takiej chwili i wszyscy żyją meczem to że komuś się rzuci słowo na ka gdy Milito coś spierd*oli czy w innym wypadku, a już burzenie się o pokale to jest w ogóle dla mnie nie do pomyślenia: siedzieliśmy ściśnięci w boksie i na kilku krzesłach obok, do tego stół pełen szkła (tak, obsługa nie zbierała ze stolików butelek / pokalów, bo była zajęta panem Piotrem - co w sumie rozumiem, ale pretensji do nas już nie).
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2010, 15:19 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Szycha
Ja tylko antyrame załatwiłem po golu na 2-1. Tak jak Orzeu piszesz obsługa za bardzo nie dawała sobie rady z takim tłumem, ale to juz nie nasz problem...
-
Slepy
InterFan zdeklarował swoje przyjście, szalikowiec powraca
I Dobrze, Barcelona musi czuć naszą siłę nawet w Cooliozum. Szykuje się spora frekwencja.. Sopel?
-
Orzeu
- Kontakt:
ale mi ogółem chodzi o pretensje do nas za taki stan rzeczy. Przecież jakby stoły nie były pełne szklanek i pustych butelek to by się nie pobiły nie ?

-
GULI
no racja organizacja troche szwankowała wszak jakze zaszczytny gość przeszedł przez próg lokalu
...gdybyśmy naprawde elegancko siedzieli w lozach a nie stali stłoczeni mysle ze takich sytuacji by nie było...acha a co do tej rezerwacji to nie bym był tego do konca taki pewien cos czuje ze znowu bedziemy kibicami 2 kategorii i jako jedyni bedziemy stac...

-
nygazz
Witam! Panowie postaram się odpowiedzieć/wyjaśnić wszystkie kwestie – nieporozumienia.
1. Rezerwacja – otrzymałem info o rezerwacji jednej loży. Jak widzieliście klub był w 100% pelen z rezerwacji także po prostu nie było już więcej miejsc ( tymbardziej ze na forum coraz wiecej osob sie wykruszalo przed samym meczem ). Celem uniknięcia nieporozumień proszę w przyszłości o zdeklarowanie maximum dzien wczesniej w przypadku tak ważnych meczy przyblizonej ilości osób które przybędą oraz o przybycie wczesniej aby te rezerwacje zweryfikowac. Nie pobieramy oplat do godziny 19.45 za rezerwacje, także zapraszam wczesniej najlepiej ok. godziny 19.15 to o 19.45 jestesmy w stanie zweryfikowac ostateczna liczbe osob. Możecie używac maila: daniel@cooliozum.pl lub telefonu 601686692
2. Zachowanie – dotyczy głównie użytkownika forum Szycha. Niestety sytuacja kiedy kibic po zdobyciu gola uderza celowo pięścią w antyrame po czym klientka z lozy obok dostaje z tego samego szkła w twarz jest zdecydowanie nie do przyjęcia, i nie wiem jaki byłby to mecz i jakie emocje takiego zachowania nie będziemy tolerować. Nie wspominam już o kosztach utraty klientów z loży obok gdzie owa poszkodowana dziewczyna siedziała oraz faktu że loża naszych VIPów całą sytuacje widziała na oczy.
3. Przekleństwa – upomnienia dotyczyły głośnych wyzwisk typu Kur*** co robisz na cały lokal. Goscilismy m.in. Piotra i niestety takie epitety są słyszalne w całym klubie a to co się słyszy wpływa na opinie o klubie. Niestety kibicowanie to wspólne oglądanie meczów, śpiewy, dyskusje, radość z goli itp. można z tego wyłączyć głośne przekleństwa.
4. Szkło – jak najbardziej dziękujemy za opinie, efektem czego już wprowadziliśmy listę do kontrolowania osób odpowiedzialnych za porządek na sali. Mysle ze nie powtórzą się już takie sytuacje.
Mam nadzieje ze wyjasnimy sobie ostatecznie ta sytuacje. Pozdrawiam
1. Rezerwacja – otrzymałem info o rezerwacji jednej loży. Jak widzieliście klub był w 100% pelen z rezerwacji także po prostu nie było już więcej miejsc ( tymbardziej ze na forum coraz wiecej osob sie wykruszalo przed samym meczem ). Celem uniknięcia nieporozumień proszę w przyszłości o zdeklarowanie maximum dzien wczesniej w przypadku tak ważnych meczy przyblizonej ilości osób które przybędą oraz o przybycie wczesniej aby te rezerwacje zweryfikowac. Nie pobieramy oplat do godziny 19.45 za rezerwacje, także zapraszam wczesniej najlepiej ok. godziny 19.15 to o 19.45 jestesmy w stanie zweryfikowac ostateczna liczbe osob. Możecie używac maila: daniel@cooliozum.pl lub telefonu 601686692
2. Zachowanie – dotyczy głównie użytkownika forum Szycha. Niestety sytuacja kiedy kibic po zdobyciu gola uderza celowo pięścią w antyrame po czym klientka z lozy obok dostaje z tego samego szkła w twarz jest zdecydowanie nie do przyjęcia, i nie wiem jaki byłby to mecz i jakie emocje takiego zachowania nie będziemy tolerować. Nie wspominam już o kosztach utraty klientów z loży obok gdzie owa poszkodowana dziewczyna siedziała oraz faktu że loża naszych VIPów całą sytuacje widziała na oczy.
3. Przekleństwa – upomnienia dotyczyły głośnych wyzwisk typu Kur*** co robisz na cały lokal. Goscilismy m.in. Piotra i niestety takie epitety są słyszalne w całym klubie a to co się słyszy wpływa na opinie o klubie. Niestety kibicowanie to wspólne oglądanie meczów, śpiewy, dyskusje, radość z goli itp. można z tego wyłączyć głośne przekleństwa.
4. Szkło – jak najbardziej dziękujemy za opinie, efektem czego już wprowadziliśmy listę do kontrolowania osób odpowiedzialnych za porządek na sali. Mysle ze nie powtórzą się już takie sytuacje.
Mam nadzieje ze wyjasnimy sobie ostatecznie ta sytuacje. Pozdrawiam
-
Orzeu
- Kontakt:
Szychadotyczy głównie użytkownika forum Szycha
a ja myślę, że nie tylko w Cooliozum się słyszy przekleństwa w klubie i nie sądzę ażeby np. Piotr Reiss był oburzony przekleństwami z ust kibiców Interu. Ba ! Ja myślę, że podczas każdego meczu się słyszy przekleństwa. Poza tym wspomniałem w kwestii przekleństw o tym, że to jednak półfinał ligi Mistrzów i że każdy żyje meczem i przekleństwa i tak jak nie od nas to od innych osób będą słyszalne w klubie, a w żadnym wypadku nie próbowałem usprawiedliwiać zbicia antyramy ważnym meczem.a to co się słyszy wpływa na opinie o klubie.
Ale dobra sprawa wyjaśniona ja osobiście się o loże zapchaną nie burzę bo rozumiem, że prawdopodobnie nie mogliśmy się upchnąć gdzie indziej.
Tak więc podsumowując: na środę będzie >15 osób na pewno.
A i jeszcze jedna sprawa: Kiedyś wspominano tu w tym temacie o tym naszym kącie w klubie i wieszania koszulek / szali / flag. Oczywiście koszulka już wisi, ale Jeśli dostarczymy szal naszego fan klubu (fanatici dalla polonia), czy też flagę to zostanie ona powieszona ?

-
Slepy
i wyjaśnijmy w końcu, LECH w butelce kosztuje 5, 6, czy 7 zł, bo ja to już chyba 3 ceny zaliczyłem 
Generalnie pozytyw za wyjaśnienie sytuacji. Będzie nas 15-20, gdzie nas planujecie usadzić?
Generalnie pozytyw za wyjaśnienie sytuacji. Będzie nas 15-20, gdzie nas planujecie usadzić?
-
nygazz
Dla Was z kartami jest za 6zł. Normalnie 7zl jezeli nie okazuje klient karty lub nie upomina sie o znizke. 5zl jest podczas happyhours od 16 do 19. Miejsca usadzamy w dniu meczu - nie chcemy powtorzyc sytuacji z przed tygodnia. Jezeli chodzi o kacik to nie ma problemu aby zawiesic szalik oraz flagę. Panowie powtórzę - przekleństwa wiem że się zdarzają ale nie musi ich slyszec cała knajpa ok?
-
Szycha
Nic celowego w tym nie było zapewniam. Inter zdobył bramke i zaczelem machać rękami na oślep no i uderzylem w tą kolumne czy jak to nazwac zapominajac o wiszących tam antyramach. Rozumiem, że VIPy i tak dalej, ale żeby wpuszczać do pubu na taki mecz dzieciaki po 10 - 12 lat to lekka przesada, ja w ich wieku ogladalem takie meczu w domu z ojcem po meczu odrazu spac i nie ma ze boli.nygazz pisze:
Jesli chodzi o srodowe spotkanie to niestety mnie nie bedzie. Ide do pracy na 22 oficjalnie, wiadomo moglbym sie spoznic tylko, że o tej godzinie nie mam zadnego polączenia z Ronda Rataje. Nawet przy dobrych wiatrach jestem w pracy grubo po 23. Tak, że panowie mam nadzieje iż pokazecie jeszcze raz Barcelonie, że to nie jest lepszy klub.
-
Orzeu
- Kontakt:
kierowca na pewno jakiś będzie to najwyżej może by Cię ktoś podwiózł ?

-
Szycha
Pogadam z kumplami może sie ktos znajdzie. Dam znać jak co.
-
GULI
Szycha jak cos to ja moze bede miał kierowce wiec mi tu nie pierdziel musisz byc i nie ma wyjścia nawet chocby przez pierwsza polłowe...co do zachowania ok naprawde stwierdzam ze przekleństw nie powinno sie uzywac choc wiadomo dla nas emocje sa przeogromne a jak juz to faktycznie duzzzo ciszej postaramy sie te kwestie naprostowac...co do szkła to juz wszystko napisał Orzeu praktycznie tak jak było....
PS czyli rozumiem ze nie mamy bankowo zaklepanej rezerwacji np 2 lóż i musimy to potwierzic bezpośredni przed meczem tzn tak jakos po 19.00 tak?tak jak slepy napisał 15 osób to jest bank ale powiem ze moze i 20 bedzie bo ja tam kogos odemnie wezme jeszcze i @nygazz o ilości miejsc nie decyduje liczba naszej wstepnej listy z forum zawsze praktycznie jest jeszcze raz tyle bo niektórzy nie przesiaduja na tym forum np osoby towarzyszace kumple itp.Licze na dalsza dobra wspołprace..
PS czyli rozumiem ze nie mamy bankowo zaklepanej rezerwacji np 2 lóż i musimy to potwierzic bezpośredni przed meczem tzn tak jakos po 19.00 tak?tak jak slepy napisał 15 osób to jest bank ale powiem ze moze i 20 bedzie bo ja tam kogos odemnie wezme jeszcze i @nygazz o ilości miejsc nie decyduje liczba naszej wstepnej listy z forum zawsze praktycznie jest jeszcze raz tyle bo niektórzy nie przesiaduja na tym forum np osoby towarzyszace kumple itp.Licze na dalsza dobra wspołprace..