spotkania kibiców z Poznania na meczach Interu!
-
R2
Odp: spotkania kibiców z Poznania na meczach Interu!
Ja będę, tylko nieobiecuje że o tej 19,45 na teatralce. Ale to dam znac komus na kome:)
I potrafię słodko-kwaśny, być jak chilli gdy się wkurzę.
-
yankes
Ja będę na pewno, tylko nie wiem czy wyrobię się na 19:45. Prawdopodobnie przyjdę od razu do klubu. W każdym razie, jak mnie nie będzie o 19:45 na teatralce, to nie czekajcie 
-
GULI
R2 potwierdz ze wezmiesz ze soba ta biała koszulke...tylko nie zapomnij! 

-
Orzeu
- Kontakt:
już się tak nie podniecaj - dostaniesz ją.GULI pisze: R2 potwierdz ze wezmiesz ze soba ta biała koszulke...tylko nie zapomnij!![]()

-
R2
No Orzeu dokładnie. Spoko Guli odrazu sobie spakuje:P A tak to moze nie czekajcie na tej teatralcie, najwyzej podbije troszke pózniej:)
-
Orzeu
- Kontakt:
ku**a wyjdzie na to , że sam będę czekałR2 pisze: No Orzeu dokładnie. Spoko Guli odrazu sobie spakuje:P A tak to moze nie czekajcie na tej teatralcie, najwyzej podbije troszke pózniej:)

-
Slepy
Dziś dostałem kolejną dwóję i odpadam, zobaczę sobie w domu, bo mam dość stresową sytuację. No tam, wielkie święto czeka nas 22..
-
GULI
teeee ptoku adwokata to ja nie potrzebuje...
ale ok pomasturbuje sie jak przywioze ja do domu...
@Slepy a co zmieni ogladanie w domu? i tak nie bedziesz sie uczył podczas meczu(wiem co mowie)przyjdz na sam mecz tzn o 20.30 i zaraz po meczu zawin sie na chate na to samo wyjdzie....
@Slepy a co zmieni ogladanie w domu? i tak nie bedziesz sie uczył podczas meczu(wiem co mowie)przyjdz na sam mecz tzn o 20.30 i zaraz po meczu zawin sie na chate na to samo wyjdzie....
Ostatnio zmieniony 4 maja 2010, 18:55 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
R2
To moze odrazu wszyscy chodzmy do klubu i po kłopocie:P
-
Orzeu
- Kontakt:
ja pier#ole co Wy w maju się uczycie na tej polibudzie ?! co to za studia :lol2:Slepy pisze: Dziś dostałem kolejną dwóję i odpadam, zobaczę sobie w domu, bo mam dość stresową sytuację. No tam, wielkie święto czeka nas 22..
wpadnij Ślepy chociaż na sam mecz - pół godziny Cię nie zbawi (w sensie czas meczu + dojazd do klubu około 30 minut).

-
Kowal
Dobra w takim razie spotkajmy się już na miejscu tak ze 20 po i gitara 8)

-
pomi91
Chciałbym sie dowiedzieć jak wygląda sprawa finału LM w Poznaniu?
Z tego co wiem ekipa FDP jest tam całkiem liczna, w związku z tym wybieram sie do Poznania na finał.
Jestem ze Szczecina(nie interesuje mnie polska piłka więc bez podtekstów prosze) może jest ktoś chetny na taka eskapade? Myśle, że to ciekawy pomysł na tak wielką fete piłkarską jaka jest ten mecz.
C'e solo 'Inter per me...
pozdrawiam i czekam na szybką odp.
Z tego co wiem ekipa FDP jest tam całkiem liczna, w związku z tym wybieram sie do Poznania na finał.
Jestem ze Szczecina(nie interesuje mnie polska piłka więc bez podtekstów prosze) może jest ktoś chetny na taka eskapade? Myśle, że to ciekawy pomysł na tak wielką fete piłkarską jaka jest ten mecz.
C'e solo 'Inter per me...
Ostatnio zmieniony 4 maja 2010, 21:05 przez Ljarro, łącznie zmieniany 1 raz.

-
air87
Zapraszamy Na pewno bedziemy ogladac ten mecz w wiekszym gronie ;] O rezerwacji klub został powiadomiony juz po rewanzu z Barca ;]
-
vieri32
Ja bede akurat na zjezdzie w poznaniu slyszalem ze multikino pokazuje mecze idzie ktos tam?
-
vieri32
Nie napisalem ale chodzi mi o final LM!! Jesli idziecie gdzies indziej w wiekszym gronie i mozna sie zwami zabrac to dajcie znac.
-
Orzeu
- Kontakt:
zapraszamy z nami do Cooliozum.vieri32 pisze: Ja bede akurat na zjezdzie w poznaniu slyszalem ze multikino pokazuje mecze idzie ktos tam?
Zarówno Ciebie, jak i Vieri32. Jeszcze PAblusso ze Szczecina też przyjedzie.

-
GULI
zadne multikino... zapraszamy kazdego Interiste aby obejrzał z nami mecz w cooliozum...kazdy moze przyjsc! Nowe twarze mile widziane nie badzcie cipy nie ma sie czego bac/wstydzic
@Air licze na rezerwacje na finał na min 20 osób bo bankowo tyle bedzie..
@pomi91 swietna inicjatywa..gwarantuje ze nie bedzie zadnych podtekstów(tyko INTER !)a co do wyjazdu to zgadaj sie z Pablusso on tez jest ze szczecina i najprawdopodobniej takze sie wybiera wiec bedziesz miał z kim jechac....
pozdro Panowie
@Air licze na rezerwacje na finał na min 20 osób bo bankowo tyle bedzie..
@pomi91 swietna inicjatywa..gwarantuje ze nie bedzie zadnych podtekstów(tyko INTER !)a co do wyjazdu to zgadaj sie z Pablusso on tez jest ze szczecina i najprawdopodobniej takze sie wybiera wiec bedziesz miał z kim jechac....
pozdro Panowie

-
air87
Guli jutro w czasie meczu jeszcze uzgodnię ilość osób na finale, ale zrobię co się da, żebyśmy mieli dużo miejsca
@pomi ja jestem z Białegostoku i w sumie podtekst z podwórka polskiego mógłby wyniknąć a żadnego nie było także ty też się nie martw
Tylko nie jedź autem, żebyś mógł z nami pić 
@pomi ja jestem z Białegostoku i w sumie podtekst z podwórka polskiego mógłby wyniknąć a żadnego nie było także ty też się nie martw
-
MuCha
a jedzie ktoś z kalisza to bym sie zabrał bo samemu jechać obejrzeć mecz i samemu wracać;/
-
vieri32
Jesli tak mowiecie to wstepnie rezerwuje miejsce. Choc nikogo nie znam postaram sie wpasc napisze pozniej czy bede na 100%.ps. Mysle ze Po 13 latach kibicowania Interowi warto poznać wicej kibicow.
-
Lubuszanin
- Kontakt:
ja to samo mysle z kumplem o wyjezdzie do poznania na final , wstepnie chodzilo nam o multikino ale teraz widze ze w cooliozum. jestesmy z trzcianki ;p
FORZA INTER !!!
-
Lubuszanin
- Kontakt:
i bardzo bysmy chcieli do was dolaczyc jesli to mozliwe.. ;p obejrzec ten wielki mecz w wiekszym gronie Interistow.!
FORZA INTER !!!
-
pomi91
cieszy mnie to;) oczywiscie pociagiem jade;p takze alko wskazane;]air87 pisze: Guli jutro w czasie meczu jeszcze uzgodnię ilość osób na finale, ale zrobię co się da, żebyśmy mieli dużo miejsca
@pomi ja jestem z Białegostoku i w sumie podtekst z podwórka polskiego mógłby wyniknąć a żadnego nie było także ty też się nie martwTylko nie jedź autem, żebyś mógł z nami pić
![]()

-
air87
Wiem, zawiodłem, ale cholerny motor, bo ten shit który mam to nie motocykl, wyjechał z Buku o 19.50 a już prawie w domu bo na Bukowskiej padł i nie chciał się więcej uruchomić Dopiero wróciłem do mieszkania i mam dość. Nie chce ktoś sprzętu kupic? ;p Na szczęście pierwszy puchar jest nasz. Jeszcze Totti pokazał swoją prawdziwą twarz.
-
GULI
Air ty masz wejscia w lokalu wiec zapytaj czytaj potwierdz nam czy ta rezerwacja na finał jest zaklepana..na przynajmniej 20 osób...zeby potem nie było..najlepiej naroznik gdzie od poczatku siedzielismy plus jeszcze jakas loza

-
Slepy
Kurde, akurat T.Love i Drunk and Rolled będą grać w Poznaniu na juwenaliach! Ale Inter to większe dobro. No, trzeba rezerwować NAJLEPSZE miejsca, obawiam się że "narożnik" może nie wystarczyć.
-
Orzeu
- Kontakt:
no to po meczu może dzida na koncert co ? ja przynajmniej mam taki plan...Slepy pisze: Kurde, akurat T.Love i Drunk and Rolled będą grać w Poznaniu na juwenaliach! Ale Inter to większe dobro. No, trzeba rezerwować NAJLEPSZE miejsca, obawiam się że "narożnik" może nie wystarczyć.

-
pomi91
po meczu otwarty jestem na propozycje do domu dopiero w niedziele lub poniedzialek sie wybieram;)
feta po zwyciestwie musi byc
feta po zwyciestwie musi byc

-
Orzeu
- Kontakt:
Nygazz - jak tam przedstawia się sprawa naszych rezerwacji na finał ? >20 osób powinno być. Bylibyśmy bardzo zadowoleni gdyby udało się zarezerwować całą lożę po lewej przy wejściu tzn te 3 boksy gdzie na początku siadaliśmy.
No i jeszcze jedna sprawa przyniesiemy szalik fan klubu naszego o którym już wspominałem.
No i jeszcze jedna sprawa przyniesiemy szalik fan klubu naszego o którym już wspominałem.

-
mati1
Może też wpadnę na finał ale musze gdzieś zorganizować sobie nocleg, orzeu pomożesz?? na 2 osoby nocleg, jakiś akademik albo cuś