Mecze Interu w Krakowie
-
Kula_FCI
- Kontakt:
Odp: Mecze Interu w Krakowie
W sumie to zbieramy liczbe wiec możemy go policzyć
1. eKubaL
2. Kula_FCI
3.QuaRiS UC
4. ksiazewi
5.dynia10 (nie jestem z kraka ale na final bede i wpisuje sie tylko na wyjscie do Irisha)
6. dzielik - w końcu załatwia lokal Razz
7-8. jarsonnnn1989 (Potwierdzone mam, że na mecz gdzieś wyjdą )
9-10. Charism (+ kumpel, ale nie wiem czy zapisywać go jako osobny 'numerek' na tej liście. )
1. eKubaL
2. Kula_FCI
3.QuaRiS UC
4. ksiazewi
5.dynia10 (nie jestem z kraka ale na final bede i wpisuje sie tylko na wyjscie do Irisha)
9-10. Charism (+ kumpel, ale nie wiem czy zapisywać go jako osobny 'numerek' na tej liście. )
Forza Inter!!!!!!!!!
-
Mat44
1. eKubaL
2. Kula_FCI
3.QuaRiS UC
4. ksiazewi
11-13 Mat44 + kumpel i jego żona
Co do rezerwacji w Sport Barze, to można by stworzyć u nich wspólną rezerwację o nazwie np fcinter i dajmy na to do piątku 21 maja każdy zainteresowany w tygodniu poprzedzającym finał podszedłby tam i wpisał się na listę uiszczając te 20 zł (w sport barze nie robią rezerwacji stolików w dniu meczu) W ten sposób mielibyśmy dobre i pewne miejsca
2. Kula_FCI
3.QuaRiS UC
4. ksiazewi
Co do rezerwacji w Sport Barze, to można by stworzyć u nich wspólną rezerwację o nazwie np fcinter i dajmy na to do piątku 21 maja każdy zainteresowany w tygodniu poprzedzającym finał podszedłby tam i wpisał się na listę uiszczając te 20 zł (w sport barze nie robią rezerwacji stolików w dniu meczu) W ten sposób mielibyśmy dobre i pewne miejsca
Tifare Inter è un onore, amarla un privilegio, difenderla un dovere
-
D@rtH W!nD
- Kontakt:
1. eKubaL
2. Kula_FCI
3.QuaRiS UC
4. ksiazewi
14-15 D@rtH W!nD(ja + chyba mój brat tylko czy nie będzie problemu, bo On ma 16 lat, możliwe, że jeszcze ze 2 osoby)
BTW. sorrki za nieobecność na finale CI, ale uczelniane obowiązki pokrzyżowały mi plany. A może SportBar przy skrzyżowaniu Al. 29 listopada i Wileńskiej ew. Irish Mbassy-jakby stolik zarezerwować, jest tam taki jeden duży, fajny na parterze(takie tylko wolne przemyślenia)...
2. Kula_FCI
3.QuaRiS UC
4. ksiazewi
14-15 D@rtH W!nD(ja + chyba mój brat tylko czy nie będzie problemu, bo On ma 16 lat, możliwe, że jeszcze ze 2 osoby)
BTW. sorrki za nieobecność na finale CI, ale uczelniane obowiązki pokrzyżowały mi plany. A może SportBar przy skrzyżowaniu Al. 29 listopada i Wileńskiej ew. Irish Mbassy-jakby stolik zarezerwować, jest tam taki jeden duży, fajny na parterze(takie tylko wolne przemyślenia)...
Paolo Cozza: Ciao Zlatan
-
Kula_FCI
- Kontakt:
Widze ze wszystko zaczyna sie powoli rozkręcać do piatku jest jeszcze troche czasu to moze ktoś się jeszcze dopisze.
D@rtH W!nD - jeśli chodzi o twojego brata to nie będzie problemu no chyba ze przywejsciu sprawdzano by dowody ale ja w barze już dawno sie z tym nie spotkałem
D@rtH W!nD - jeśli chodzi o twojego brata to nie będzie problemu no chyba ze przywejsciu sprawdzano by dowody ale ja w barze już dawno sie z tym nie spotkałem
Forza Inter!!!!!!!!!
-
brykAs
- Kontakt:
1. eKubaL
2. Kula_FCI
3.QuaRiS UC
4. ksiazewi
16. brykAs - ja idę napewno (+4 osoby "bezbarwne") do Irish Mbassy
W Irish raczej nie ma rezerwacji (nie raz pytałem i nic z tego) wiec wybieramy się duuużo wczesniej koło 17-18 aby miejscówki zająć
jak zawsze 2 piętro
2. Kula_FCI
3.QuaRiS UC
4. ksiazewi
16. brykAs - ja idę napewno (+4 osoby "bezbarwne") do Irish Mbassy
W Irish raczej nie ma rezerwacji (nie raz pytałem i nic z tego) wiec wybieramy się duuużo wczesniej koło 17-18 aby miejscówki zająć
-
Charism
-
Kula_FCI
- Kontakt:
Ja bym raczej wolał jakąś rezerwacje. Nie uśmiecha mi się siedzieć od 17 bede wolny dopiero po 19 czyli około 20 moge byc na miejscu.
Forza Inter!!!!!!!!!
-
brykAs
- Kontakt:
W Irishu jest różnie. Zdarza się że przychodzimy koło 19:00 i do 20:00 jesteśmy jedyni na sali, za to w innym terminie koło 19 nie ma co liczyć za miejscówkę ze stolikiem 
-
dzielik
no i gitara, idziemy do Irisha i od 18 wprawiamy się w finałowy nastrój. Wiadomo, że nie wszyscy będą mogli tak wcześnie, ale miejsca przecież można tym osobom zająć. Tylko, żeby to "nie mogę" nie oznaczało "nie chce mi się", bo jednak w 2 osoby ciężko będzie zająć miejsca dla 20:) Gorzej, jeśli większości nie pasuje tak wcześnie, wtedy rzeczywiście trzeba już naprawdę poważnie pomyśleć nad rezerwacją, bo pomysł z Irishem odpada wtedy.
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
Bodzek
Dziwię się Wam w ogóle, że Wy chcecie przy stolikach siedzieć
Ja w takim meczu nie usiądę nawet na chwilę, heh 

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
Kula_FCI
- Kontakt:
W moim przypadku naprawdę nie mogę, postaram sobie załatwić wcześniej czas jeśli nie bedzie innej opcji bo racja dwie czy trzy osoby nie może zajmować miejsc reszcie.
Nie bywam w krakowskich barach na meczach więc trudno mi sie wypowiadać. Czy naprawdę nie ma takiej miejscówki gdzie byśmy zebrali sie ekipą i zdołali zarezerwowac sobie stolik?
Nie bywam w krakowskich barach na meczach więc trudno mi sie wypowiadać. Czy naprawdę nie ma takiej miejscówki gdzie byśmy zebrali sie ekipą i zdołali zarezerwowac sobie stolik?
Forza Inter!!!!!!!!!
-
Kula_FCI
- Kontakt:
Pozostał nam już tylko tydzień, przydalo by sie podjać jakieś senswne decyzje. Czas ucieka
Forza Inter!!!!!!!!!
-
eKubaL
- Kontakt:
Ja bym przy tej opcji obstawał, tylko pewnie dopiero około 19 będę. Ustalmy, że to będzie ten Irish i spokój.dzielik pisze: no i gitara, idziemy do Irisha i od 18 wprawiamy się w finałowy nastrój. Wiadomo, że nie wszyscy będą mogli tak wcześnie, ale miejsca przecież można tym osobom zająć. Tylko, żeby to "nie mogę" nie oznaczało "nie chce mi się", bo jednak w 2 osoby ciężko będzie zająć miejsca dla 20:) Gorzej, jeśli większości nie pasuje tak wcześnie, wtedy rzeczywiście trzeba już naprawdę poważnie pomyśleć nad rezerwacją, bo pomysł z Irishem odpada wtedy.
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Kula_FCI
- Kontakt:
Jak dla mnie to zupełnie obojętnie moze uda mi się byc wolnym o 19 w każdnym razie zrobie tak by być już wówczas wolnym. Ustalny tylko gdzie sie spotykamy i skoro tak nie ma rezerwacji to umówmy się o 19. Ja nie wiem gdzie jest ten bar wiec wolałbym się ustwić we wczesniej ustalownej lokalizacji.
Forza Inter!!!!!!!!!
-
Raffal
od razu pisze że nie wiem czy osobiscie bede ale...
byłem dzisiaj w knajpce Ringo znajduje sie ona na św Filipa 25
i jest tam bardzo fajnie , dzisiaj był pokaz 3D z Canal + i wyglada to super
być może tam byłoby fajnie ... nowa sala , duże TV , wygodne loże oraz dużo miejsca
no i knajpka mało znana a wiec może dużo ludzi nie być... warto sie zainteresować.
byłem dzisiaj w knajpce Ringo znajduje sie ona na św Filipa 25
i jest tam bardzo fajnie , dzisiaj był pokaz 3D z Canal + i wyglada to super
być może tam byłoby fajnie ... nowa sala , duże TV , wygodne loże oraz dużo miejsca
no i knajpka mało znana a wiec może dużo ludzi nie być... warto sie zainteresować.
-
Mat44
Jeśli chodzi o mnie, to nie upieram się przy Sport Barze, może być Irish, byleby tylko miejsca były. Szczerze powiem, że jeszcze tam nie byłem i nie wiem jak jest z ilością miejsca. klientów itp., ale to będzie sobota, centrum miasta i do tego finał ligi mistrzów, więc na pustki nie ma co liczyć
Ja też niestety nie dam rady przyjść o 17-18. 19 to najwcześniejsza godzina o której mogę się zjawić
Tifare Inter è un onore, amarla un privilegio, difenderla un dovere
-
D@rtH W!nD
- Kontakt:
Yyyyyy... ale o którym Irishu mowa bo się zamotałem nieco...
-
Kula_FCI
- Kontakt:
Wszystko wskazuje, że stykamy się o 19, niech ktos tylko poda gdzie bo ja nie mam pojecia gdzie było by najlepiej, moze gdzież przy rynku
Forza Inter!!!!!!!!!
-
CRACOVIAINTER
Ja proponuje iść do English Football Clubu na ul. Mikołajskiej 5(1 minuta od małego rynku, 2 minuty od głównego rynku) są tam 4 plazmy i jeden duży projektor, miejsca można rezerwować bez problemu. Typowa piłkarska knajpa, piwo od 6 do 8 złotych, miejsca na 50-70 osób, można prowadzić doping i nikt się nie burzy w dodatku dwie toalety i miła obsługa.
Moglibyśmy sobie zarezerwować całą sale na jakieś 25-30 osób i zrobić zbiórkę pod Adasiem albo kościołem Mariackim o 19 30 i wszystkim by pasowało. Co wy o tym myślicie?
Moglibyśmy sobie zarezerwować całą sale na jakieś 25-30 osób i zrobić zbiórkę pod Adasiem albo kościołem Mariackim o 19 30 i wszystkim by pasowało. Co wy o tym myślicie?
-
eKubaL
- Kontakt:
W ogóle to co się dzieje w tym temacie to porażka. Ludzie zapisują się z podaniem knajpy. Dla mnie miejsce jest nieistotne, ale widzę, że przy 'niefortunnym' wyborze pubu z 16 osób zrobi się 8. Ja rozumiem proponować, ale skoro ktoś z góry nastawia się na jedno miejsce to ciężko będzie dogodzić wszystkim.
CRACOVIAINTER, co do EFC to o rezerwacji której sali myślisz ? 25 osób raczej nie uzbieramy...
CRACOVIAINTER, co do EFC to o rezerwacji której sali myślisz ? 25 osób raczej nie uzbieramy...
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Raffal
CracoviaInter
Ameryki z Efc nie odkryłeś 
Chyba pójde do knajpy na mecz wiec moge zacząc sie udzielac , mi obojetne gdzie pojdziecie ale jak pisałem wyżej Ringo wyglada bardzo fajnie i mecz napewno bedzie wiec ... może do środy coś sie dowiem
Ogólnie jezeli pojde to mi obojetne gdzie byle bylo 42 cale i dobry widok a nie jak kiedys w efc przed kibelkiem
Chyba pójde do knajpy na mecz wiec moge zacząc sie udzielac , mi obojetne gdzie pojdziecie ale jak pisałem wyżej Ringo wyglada bardzo fajnie i mecz napewno bedzie wiec ... może do środy coś sie dowiem
Ogólnie jezeli pojde to mi obojetne gdzie byle bylo 42 cale i dobry widok a nie jak kiedys w efc przed kibelkiem
-
Internazionale Milano
Chłopaki nie zrzędźcie ważne jest żeby był jakiś fajny TV i najważniejsze żebyśmy się złączyli razem i to przeżyli razem To jest historyczny moment Moment myślę na który każdy z nas czekał bardzo długo i przechodził przez długie pasmo rozczarowań porażek Teraz nie Teraz możemy być dumni Dumni z naszego Interu jest w finale LM 2010
:inter:Musimy się zmobilizować wszystko poukładać super .po pierwsze gdzie można zarezerwować miejsca żeby były one pewne ja bym obstawał jak najbliżej rynku EFC chyba takowym jest Trzeba wszystko załatwić Pokażmy ze się umiemy zorganizować nie wybieramy się narazie na San Siro tylko do knajpy na mecz Wybierzmy szybko wszyscy jedną knajpę EFC ?? 
-
dzielik
Postanowiliśmy z Kubą, że należy jednak coś zarezerwować, gdyż:
1. Wstyd byłby gdybyśmy nic nie zarezerwowali
2. Istnieje pewne prawdopodobieństwo, że Irish o 19 będzie już zawalony, a na to sobie pozwolić po prostu nie możemy.
Dlatego jutro o 17 spotykam się z nim na rynku koło Empiku i robimy turne po pubach, by wybrać jakieś fajne miejsce. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś propozycje ciekawych pubów w okolicy rynku, których nazwy jeszcze w tym temacie się nie przewinęły, to niech napisze. A szczególnie zachęcam osoby, które mają jutro o 17 czas, żeby przyszły pod Empik i poszły z nami załatwić sprawę jak należy.
1. Wstyd byłby gdybyśmy nic nie zarezerwowali
2. Istnieje pewne prawdopodobieństwo, że Irish o 19 będzie już zawalony, a na to sobie pozwolić po prostu nie możemy.
Dlatego jutro o 17 spotykam się z nim na rynku koło Empiku i robimy turne po pubach, by wybrać jakieś fajne miejsce. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś propozycje ciekawych pubów w okolicy rynku, których nazwy jeszcze w tym temacie się nie przewinęły, to niech napisze. A szczególnie zachęcam osoby, które mają jutro o 17 czas, żeby przyszły pod Empik i poszły z nami załatwić sprawę jak należy.
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
CRACOVIAINTER
eKubaL myślę o tej sali z kanapami, ale nie musi nas być 25 osób możemy zarezerwować te 3 loże po 6 osób, a jak by się okazało że będzie nas więcej to dostawi po 2 lub 3 krzesła i też będzie dobrze. Według mnie EFC to najlepsze rozwiązanie i przede wszystkim pewne, 5 razy tam rezerwowałem stolik i zawsze wszystko było dobrze.
-
Raffal
ja jutro pojde do Ringo
i sie zorientuje co i jak . Św Filipa 25 ( skrzyżowanie z warszawska ) wiec to prawie rynek a i mało znane jeszcze wiec może tłumów nie być.
Jutro postaram sie napisać co i jak. W Irishu nigdy na meczu nie byłem wiec sie nie wypowiadam a efc to napewno trzeba byc wczesniej ...
Jutro postaram sie napisać co i jak. W Irishu nigdy na meczu nie byłem wiec sie nie wypowiadam a efc to napewno trzeba byc wczesniej ...
-
D@rtH W!nD
- Kontakt:
Ja mogę iść gdziekolwiek, żeby tylko było można mecz oglądnąć(najlepiej na siedząco, no i żeby ten mecz widać było) i żeby mi brata wpuścili(16 lat)...
-
dzielik
No i wróciliśmy. Zwiedziliśmy z Kubą kilka miejsc i gdzie weszliśmy tam na pytanie o rezerwacje w sobotę odpowiadano nam, że nie ma takiej możliwości. Pytaliśmy też ile mniej więcej przed meczem trzeba było by przyjść, żeby być pewnym miejsc siedzących dla 15 osób, na co zazwyczaj odpowiadało nam wzruszanie ramionami, ewentualnie sugestia, że im wcześniej tym lepiej. W końcu trafiliśmy do pubu sportowego Ring (Ring a nie ringo Raffal:)) Tam pani nas chętnie zapisała na rezerwację na godzinę 20. Zarezerwowaliśmy lożę czerwoną dla 15 osób, spokojnie tyle osób może tam w dobrych warunkach obejrzeć mecz. Tutaj macie stronę internetową pubu http://www.pubring.pl/
I teraz komunikaty:
wydaje nam się, że rezerwacja w ringu to lepszy pomysł niż bieganie na 2 godz przed meczem po całym Krakowie w poszukiwaniu wolnych miejsc, dlatego się na nią zdecydowaliśmy. Zakładamy, że zapisane 15 osób nie zapisało się na listę bez przemyślenia sprawy i że odpowiada im ta lokalizacja. Kuba za rezerwację wyłożył 50 zł. do wykorzystania w barze, tak więc po prostu pierwsze x osób za piwo zamiast przy barze zapłaci jemu (niestety nie zapytaliśmy ile kosztuje piwo ale spodziewam się, że nie więcej jak 7 zł.) Proponuje również, żeby spotkać się na rynku o 19 45 i razem wejść do klubu (oczywiście kto da radę na tę godzinę) Przy okazji zachęcam wszystkich a'la "zapisuję się tylko do Irisha" o przemyślenie sprawy i obejrzenie meczu w naszym gronie, choć oczywiście nie narzucam się, może są jakieś wyjątkowe okoliczności usprawiedliwiające takie zachowanie. To by było chyba na tyle:)
19,45 rynek idziemy do RING ul. św. Filipa.
I teraz komunikaty:
wydaje nam się, że rezerwacja w ringu to lepszy pomysł niż bieganie na 2 godz przed meczem po całym Krakowie w poszukiwaniu wolnych miejsc, dlatego się na nią zdecydowaliśmy. Zakładamy, że zapisane 15 osób nie zapisało się na listę bez przemyślenia sprawy i że odpowiada im ta lokalizacja. Kuba za rezerwację wyłożył 50 zł. do wykorzystania w barze, tak więc po prostu pierwsze x osób za piwo zamiast przy barze zapłaci jemu (niestety nie zapytaliśmy ile kosztuje piwo ale spodziewam się, że nie więcej jak 7 zł.) Proponuje również, żeby spotkać się na rynku o 19 45 i razem wejść do klubu (oczywiście kto da radę na tę godzinę) Przy okazji zachęcam wszystkich a'la "zapisuję się tylko do Irisha" o przemyślenie sprawy i obejrzenie meczu w naszym gronie, choć oczywiście nie narzucam się, może są jakieś wyjątkowe okoliczności usprawiedliwiające takie zachowanie. To by było chyba na tyle:)
19,45 rynek idziemy do RING ul. św. Filipa.
-
Raffal
podziekowania chetnie przyjme w %%% 
co do piwa to tak...
ja za piwo + cola + nachosy(5zł) zaplaciłem 17 zł
z tego co pamietam
swoja droga wejscie do pubu miazga
co do piwa to tak...
ja za piwo + cola + nachosy(5zł) zaplaciłem 17 zł
z tego co pamietam
swoja droga wejscie do pubu miazga