Nowe stroje?
-
Michal_fci
Odp: Nowe stroje?
Kazda jaka widze mi sie podoba co zrobie takie barwy

Gdybyś kiedyś we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
-
Berith
Świetna ta koszulka yankes, ale chyba trochę za mała reklama Pirelli
. Co do koszulki z wężem to nie przypadła mi za bardzo do gustu.
Forza INTER
-
Hanys
mi i domowa i wyjazdowa bardzo sie podobaja!!!!!
-
Piekarz
Wyjazdówki z Il Biscione jak dla mnie absolutnie fantastyczne. Jeśli chodzi o domówkę, to mam nadzieję na prostotę, żadnych większych udziwnień, pasy muszą być normalne, proste i na całą koszulkę. Co do "projektu" z małym napisem Pirelli to ma on dwa lub trzy lata i jest całkowicie wyimaginowany (i dobrze, bo jak dla mnie to brzydactwo
).
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
ferii
yankes mi tez się strasznie podoba taki projekt 
a co do wyjazdówek są kozackie i napewno sobie taka sprawie
a co do wyjazdówek są kozackie i napewno sobie taka sprawie
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
Interfan17
zajebisty projekt zarówno domowy jak i wyjazdowy. Wyjazdówkę to sprawie sobie na 100% 

-
zoniek
ten projekt i tenKubuś:) pisze: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... n.jpg
Jak by takie były jak w linku u gory domowe do NICE !
[/quote]

[/quote]
jak dla mnie pełne PRO!
Za to w ogóle nie przypadł mi do gustu ten wąż... prędzej dla jakichś mnichów...
-
RdK.
- Kontakt:
Gdybyś wiedział skąd "ten wąż"...to nie pisałbyś takich bzdur.zoniek pisze:jak dla mnie pełne PRO!Kubuś:) pisze: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 8791_n.jpg
Jak by takie były jak w linku u gory domowe do NICE !
ten projekt i ten
![]()
Za to w ogóle nie przypadł mi do gustu ten wąż... prędzej dla jakichś mnichów...

-
zoniek
mówię jak to wygląda, Tobie może się podoba, mi nie - tyle w temacie.
-
RdK.
- Kontakt:
Bardziej niż o "podobanie się" chodzi o nawiązanie do tradycji.zoniek pisze: mówię jak to wygląda, Tobie może się podoba, mi nie - tyle w temacie.

-
zoniek
Bez przesady, walnęli rysunek na całym boku koszulki. Jakoś sobie nie przypominam żeby jakakolwiek profesjonalna drużyna grała w czymś takim. Tradycja tradycją, ale bez przesady, gdyby to był jakiś mniejszy rysunek to jeszcze ok, ale to wygląda jak jakiś marny tribal z bazaru. Jako koszulka kolekcjonerska owszem, ale nie profesjonalna, wyjazdowa.
-
zahor
A ja jestem zdania, że jest ok.
Skoro Kamerun jeszcze kilka lat temu grał w strojach ze śladami jakby ich poszarpały jakieś dzikie zwierzęta, to ekstrawagancja w postaci węża jest również na miejscu.
Wolałbym jednak jakby były z kołnierzykiem - takim jak wyjazdówki z tego sezonu.
Skoro Kamerun jeszcze kilka lat temu grał w strojach ze śladami jakby ich poszarpały jakieś dzikie zwierzęta, to ekstrawagancja w postaci węża jest również na miejscu.
Wolałbym jednak jakby były z kołnierzykiem - takim jak wyjazdówki z tego sezonu.
NIE dla Ranocchii w Interze!
-
goglin
- Kontakt:
Nowe te białe wyjazdówki są wypasione ... aż grzech ich nie mieć ... Dziś je mieli piłkarze gdy wychodzili na murawę odbierać scudetto 
-
kidmano
ta koszulka, którą wkleił yankes jest genialna.
chciałbym zobaczyć naszych kopaczy w takiej koszulce i sam z wielką chęcią bym taką sobie sprawił!
chciałbym zobaczyć naszych kopaczy w takiej koszulce i sam z wielką chęcią bym taką sobie sprawił!
-
Miarus
Przecież to jest jeden z projektów koszulki sprzed sezonu lub nawet dwóch...yankes pisze: Taka by mogła być. Jeden z lepszych projektów jakie widziałem:
A co do wyjazdówek to myślę, że te koszulki mogą się jeszcze zmienić bo tak wcześnie nie ukazuję się ostateczna wersja koszulek na sezon, który zaczyna się za kilka miesięcy.
-
WTF
Teoretycznie się nie ukazują i sam jestem trochę zdziwiony, że już są, ale na przykład Marsylia w swoim ostatnim meczu tego sezonu zagrała już w koszulkach w jakich ma grać w następnym sezonie.Miarus pisze: A co do wyjazdówek to myślę, że te koszulki mogą się jeszcze zmienić bo tak wcześnie nie ukazuję się ostateczna wersja koszulek na sezon, który zaczyna się za kilka miesięcy.
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
-
Baszczu
Tak samo Chelsea w finale FA Cup. Wyjazdowe stroje Interu są ostateczne i nieodwołalne.
-
Dzyl
Ja tam bym chciał aby koszulki pozostały bez zmian, te aktualne są świetne i chciałbym aby takie zostały, ale głównie to nie chciał bym aby zmieniali koszulki domowe, wyjazdowe mogą być nowe, ale domowe wolę te które są.
-
IlCapitano
Wyjazdówki z obecnego sezonu nic nie przebije. Moim zdaniem niepotrzebnie zmieniali. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać domowa.
-
Mora
- Kontakt:
Wyjazdówki z wężem nie podobają mi się kompletnie.Jeśli już chcą nawiązać do tradycji,to mogą dać krzyż św.Ambrożego na karku lub na piersi (jak w koszulce na 100-lecie).Mam nadzieję że domowe koszulki będą pozbawione tego gada.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Vancore
Wyjazdowki sa moim zdaniem ladne a ten projekt co jest na poczatku tej strony IMO jest beznadziejny...

-
Bart
Moim zdaniem paskudna. Liczę na jak najwęższe pasy i jaśniejszy odcień niebieskiego.Miarus pisze:Przecież to jest jeden z projektów koszulki sprzed sezonu lub nawet dwóch...yankes pisze: Taka by mogła być. Jeden z lepszych projektów jakie widziałem:
A co do wyjazdówek to myślę, że te koszulki mogą się jeszcze zmienić bo tak wcześnie nie ukazuję się ostateczna wersja koszulek na sezon, który zaczyna się za kilka miesięcy.
-
Kamikaze
-
Chuchu
- Kontakt:
jaaakaaaa obleśśśśśnaaa - tylko, TYLKO wąskie pasy to wygląda paskudnieyankes pisze: Taka by mogła być. Jeden z lepszych projektów jakie widziałem:
-
IlCapitano
Ten projekt to już od dwóch lat krąży po internecie. Paskudna!yankes pisze: Taka by mogła być. Jeden z lepszych projektów jakie widziałem:
-
Milito123123
Jak dla mnie ta koszulka wyżej jest zaj***sta!! Zupełnie wyzróżniająca się z poprzednich ;]

-
MaT-Ti
No ww koszulka jest moim zdaniem świetna, natomiast ta biała ze smokiem jest dziwna jak na koszulkę piłkarską, ten smok hmmm, nie wiem może to coś nowego i dlatego mam takie dziwne odczucia, ale nie przypadła mi do gustu. Najpiękniejszą z białych koszulek Interu i tak będzie ta z czerwonym krzyżem
według mnie oczywiście.
Na dobre i na złe INTER zawsze!
-
mORGAN
Przestańcie się wreszcie kompromitować i nie piszcie o smoku... Koszulka na pewno oryginalna. Zastanawiam się tylko czy wąż znajdzie się również na domowej koszulce.
-
Jedrula
- Kontakt:
Wąż człowieku, WĄŻ!! Symbol Interu!!MaT-Ti pisze: No ww koszulka jest moim zdaniem świetna, natomiast ta biała ze smokiem jest dziwna jak na koszulkę piłkarską, ten smok hmmm, nie wiem może to coś nowego i dlatego mam takie dziwne odczucia, ale nie przypadła mi do gustu. Najpiękniejszą z białych koszulek Interu i tak będzie ta z czerwonym krzyżemwedług mnie oczywiście.
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
QuaRiS UC
- Kontakt: