Nowe stroje?
-
Grooven
Odp: Nowe stroje?
To mają być nowe koszulki...? O matko, wstyd w takich pokazać sie na boisku....
-
Dzyl
Nie podobają mi się te koszulki, mam nadzieję że nie będą naszymi domowymi koszulkami, te pasy ohydne...jakieś zygzakowate.
-
Borowa
- Kontakt:
Aż się wystraszyłem jak to zobaczyłem. Te koszulki mogłyby startować w konkursie na najbrzydsze jakie świat widział. Najbardziej po oczach kują te dziurki wentylacyjne z boków. Pozostaje mieć nadzieję, że to jednak jakiś nieudany prototyp...
-
Shogun
takie lekko nijakie z poczatku, ale moze jeszcze cos w nich zmienia

And Shepherds we shall be.
For thee, my Lord, for thee.
Power hath descended forth from Thy hand.
Our feet may swiftly carry out Thy command.
So we shall flew river forth to Thee.
And teeming with souls shall it ever be.
E Nomini Patri E Fili E Spirity Saneti.
For thee, my Lord, for thee.
Power hath descended forth from Thy hand.
Our feet may swiftly carry out Thy command.
So we shall flew river forth to Thee.
And teeming with souls shall it ever be.
E Nomini Patri E Fili E Spirity Saneti.
-
Rebelde
Rzadko pisze na forum , ale aż mnie zatkało . Co to za wieś ta domówka ? Tragedia
-
Chuchu
- Kontakt:
Oby to nie była prawda - najbrzydsze jakie kiedykolwiek widziałem - beznadzieja totalna. W przyszłym sezonie nasze stroje zarówno domowe jak i wyjazdowe zapowiadają się tragicznie 
-
Gunnar
- Kontakt:
Ja nie wierze, żeby to był prototyp to już raczej jest nasza koszulka ale ja się do niej przyzwyczaje w sumie nie widzieliśmy w niej jeszcze piłkarzy. Może Wes jakoś bedzie w tym wyglądał 

-
Kubus
A więc mamy problem NIKOMU ( w dosłownym tego słowa znaczeniu) ona się nie podoba, Borówa ma racje te dziurki w oczy kłują módlmy się aby one były błędnym przeciekiem 
-
iss84
- Kontakt:
Wąż zjadający człowieka WTF? orientuje sie troche w najróżniejszej symbolioce i powiem wam że ten cały wąż w herbach różnych rodówto nie jest pozytywna rzecz, a juz taki pożerajacy czlowieka w szczególności.Khaes pisze: To, że ktoś nie będzie wiedział że to wąż to w żadnym wypadku wina projektantów, ale co najwyżej braku znajomości historii. Oto przedstawienie mediolańskiego węża w herbie rodziny Viscontich (XIV w.):
Zresztą niemal taki sam stylistycznie wąż występuje na chorągwiach Mediolanu (Datowane na XI w.).
Więc o co ta dyskusja? Piękny wizerunek, wierny tradycji miasta.
Dodam, że mi osobiście bardzo podobają się te wyjazdowe koszuli.
Pozdro,
K.
Co do koszulek to domówki mi sioe podobobaja, myśle że z odleglosci beda sie prezentowaC znacznie lepiej niz z bliska i chyba ich zamierzeniem jest wywolac efekt z odleglosci. Poza tym jezeli na srodku bedzie puchar CL nie powinnismy narzekac. Co do wyjazdówek dla mnie porażka.

-
Miarus
Proszę, żeby te przecieki się nie sprawdziły z domowymi strojami... Chociaż wyjazdówki z wężem też nie przypadły mi do gustu.
-
iss84
- Kontakt:
-
Michal_fci
Wyjazdowki zdecydowanie lepsze niz domowe
Gdybyś kiedyś we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
-
WTF
Domowa wersja koszulek jest po prostu wstrętna. Dawno nie widziałem(jeśli w ogóle) tak brzydkich koszulek. Mam nadzieję, że to tylko projekt, który nie zamieni się w oficjalne koszulki na najbliższy sezon. Masakra 
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
-
Ibracadabra eight
To raczej nie jest prototyp tylko oryginalna koszulka Nike, ponieważ jak jest przewinięta na drugą strone, to na herbie jest też logo Nike, a wprowadzili takie coś w całej swojej piłkarskiej kolekcji, więc to nie jest raczej jakaś podróbka.

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
-
Khaes
Wąż nie zjada człowieka tylko trzyma go w paszczy nie robiąc mu krzywdy. Odnosi się to do historii owej rodziny, kiedy jej senior natrafił w lesie (czy gdzieś tamiss84 pisze:Wąż zjadający człowieka WTF? orientuje sie troche w najróżniejszej symbolioce i powiem wam że ten cały wąż w herbach różnych rodówto nie jest pozytywna rzecz, a juz taki pożerajacy czlowieka w szczególności.Khaes pisze: To, że ktoś nie będzie wiedział że to wąż to w żadnym wypadku wina projektantów, ale co najwyżej braku znajomości historii. Oto przedstawienie mediolańskiego węża w herbie rodziny Viscontich (XIV w.):
Zresztą niemal taki sam stylistycznie wąż występuje na chorągwiach Mediolanu (Datowane na XI w.).
Więc o co ta dyskusja? Piękny wizerunek, wierny tradycji miasta.
Dodam, że mi osobiście bardzo podobają się te wyjazdowe koszuli.
Pozdro,
K.
Co do koszulek to domówki mi sioe podobobaja, myśle że z odleglosci beda sie prezentowaC znacznie lepiej niz z bliska i chyba ich zamierzeniem jest wywolac efekt z odleglosci. Poza tym jezeli na srodku bedzie puchar CL nie powinnismy narzekac. Co do wyjazdówek dla mnie porażka.
-
Kryszał
koszulka domowa i wyjazdowa na najbliższy sezon : http://www.youtube.com/watch?v=NPJOkqoRk48
Marco Materazzi ps. MATRIX (ur. 19 sierpnia 1973 w Lecce)
-
Chuchu
- Kontakt:
No te domówki już o nieeebo lepszeKryszał pisze: koszulka domowa i wyjazdowa na najbliższy sezon : http://www.youtube.com/watch?v=NPJOkqoRk48
-
Czubinho
Wg mnie to nie będą ostateczne trykoty.
Ja bym był za zwykłymi czarno-granatowymi pasami ze złotymi wykończeniami i oczywiscie srebrym znaczkiem z pucharem na środku
.
A wyjazdówki najlepsze by były białe z krzyżem.
Tradycja zawsze sie sprawdza
Ja bym był za zwykłymi czarno-granatowymi pasami ze złotymi wykończeniami i oczywiscie srebrym znaczkiem z pucharem na środku
A wyjazdówki najlepsze by były białe z krzyżem.
Tradycja zawsze sie sprawdza
-
Kryszał
złote wykończenia już były, krzyż również, może za "parę lat" zrobią podobne.....może. Na razie idziemy w "zoo" na koszulkach.
Marco Materazzi ps. MATRIX (ur. 19 sierpnia 1973 w Lecce)
-
Jedrula
- Kontakt:
Te niby domówki z filmiku ktoś już wcześniej zapodał i od razu widać, że to jakiś amatorski projekt, bo napis Pirelli jakby nie na koszulce był.. Aczkolwiek projekt wygląda całkiem ciekawie, jednak bardziej podobałoby mi się bez tego.. hmm.. "ścięcia" czarnego u góry.
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
Gunnar
- Kontakt:
oby to była prawda. Wszystko będzie lepsze od zygzaków ale ten projekt to jest kogos prywatny więc jest mała szansa, że to bedzie nasza koszulka

-
★Intero★
- Kontakt:
Już mówiłem że to projekt, ten design jest bardzo podobny do designu PUMY, a nie NIKE ; p
Raczej będą zygzaki, i wąż
Przyzwyczaicie się, i mogę zaryzykować myśl że zaczną się Wam owe trykoty podobać, bo kochacie te barwy, mam rację? ; >
Raczej będą zygzaki, i wąż
Przyzwyczaicie się, i mogę zaryzykować myśl że zaczną się Wam owe trykoty podobać, bo kochacie te barwy, mam rację? ; >
-
Gunnar
- Kontakt:
Ja chyba ocenie je dokładnie dopiero po prezentacji w niej zawodników. Oby oni coś zmienili, może jak zobaczymy Wesa lub Milito to czar pryśnie ;>

-
Rebelde
Ta 'domówka' z filmiku bardzo fajna 
-
zahor
Nie ma opcji, żeby były takie koszulki.Kryszał pisze: koszulka domowa i wyjazdowa na najbliższy sezon : http://www.youtube.com/watch?v=NPJOkqoRk48
Poza tym patrzcie gdzie jest znaczek NIKE na spodenkach?
Ale ktoś się napracował w photoshopie - nie powiem
Wyjazdówka z wężem jest ok, liczę na dobrą domówkę - przynajmniej taką jak teraz jest.
NIE dla Ranocchii w Interze!
-
Gunnar
- Kontakt:
-
RdK.
- Kontakt:
Jasne jest, że nie są to prawdziwe projekty Nike na nowy trykot Interu.zahor pisze:Nie ma opcji, żeby były takie koszulki.Kryszał pisze: koszulka domowa i wyjazdowa na najbliższy sezon : http://www.youtube.com/watch?v=NPJOkqoRk48
Poza tym patrzcie gdzie jest znaczek NIKE na spodenkach?
Ale ktoś się napracował w photoshopie - nie powiem
Wyjazdówka z wężem jest ok, liczę na dobrą domówkę - przynajmniej taką jak teraz jest.
To co tam widać, to amatorski projekt prowadzącego witrynę www.footballkitsdesign.blogspot.com - "zorana". Możecie na niej zobaczyć jeszcze wiele innych, przykładowych projektów Rumuna.
Przykładowy komplet strojów Interu:
http://footballkitsdesign.blogspot.com/ ... e%20Milano
Over.

-
Raffal
ja powiem że mi sie jego projekty bardzo podobaja 
-
Kropasz
- Kontakt:
http://www.footballshirtculture.com/ima ... aked-g.jpg
http://www.footballshirtculture.com/ima ... aked-f.jpg
Okropne koszulki będą w przyszłym sezonie (jeśli to prawdziwie, oczywiście).
http://www.footballshirtculture.com/ima ... aked-f.jpg
Okropne koszulki będą w przyszłym sezonie (jeśli to prawdziwie, oczywiście).
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.