Skargi , prośby , zażalenia
-
I(1)N(9)T(0)E(8)R
-
Filip©
- Kontakt:
Odp: Skargi , prośby , zażalenia
badzIEwie i wszystko jasne, zmień przeglądarkę 
-
Gaszka
- Kontakt:
A nie napisało Wam u góry, że macie złą przeglądarkę?
// >> www.FcInter.pl << //
-
Shady
To są jeszcze ludzie, którzy używają IE? 
-
I(1)N(9)T(0)E(8)R
Ha no jak widać są:P nie miałem wczesniej potrzeby zmieniać przeglądarki ale teraz z MF chodzi jak trzeba, dzieki

-
glinek
Mam prośbę, posiadam microsoft office 2003 po angielsku, a potrzebuję spolszczenia. Szukałem już chyba wszędzie, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Najbardziej mi chodzi o to aby po polsku był PowerPoint, bo potrzebuję zrobić w nim prezentację. Z góry dzięki.
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
-
eKubaL
- Kontakt:
Pod ie 7,8 powinno juz wszystko działać. Na 6 bym nie liczył.I(1)N(9)T(0)E(8)R pisze: http://i45.tinypic.com/1zqsjs1.jpg
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Pestario
Czy moge prosic o ponowny dostep do tematu - Wyjazd na mecz Inter - Chelsea ?
CZARNO NIEBIESKIE BARWY KROLEWSKIE
-
Mora
- Kontakt:
Mam do Was prośbę:zna się ktoś na programie Corel Photo-Paint
Muszę zrobić panoramę złożoną z 3 zdjęć ,a nie dość że się na tym nie znam ,to jeszcze mam program po angielsku
Moze mi ktoś pomóc 
Oto moje GG:1481425
Oto moje GG:1481425
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
PioFCI
Witam!
Mam prośbę! Potrzebuję dobrych zdjęć naszego stadionu, najlepiej panoramy wysokiej rozdzielczości. Szukałem dość długo w necie, jednak jeśli już znalazłem coś ciekawego, to najczęściej z kibicami milanu w tle więc odpada.. Posiada ktoś może takie fotki? Nie mam niestety czasu przeglądać forum kibiców Interu we Włoszech, a na pewno coś takiego tam jest..
Poratujcie
Mam prośbę! Potrzebuję dobrych zdjęć naszego stadionu, najlepiej panoramy wysokiej rozdzielczości. Szukałem dość długo w necie, jednak jeśli już znalazłem coś ciekawego, to najczęściej z kibicami milanu w tle więc odpada.. Posiada ktoś może takie fotki? Nie mam niestety czasu przeglądać forum kibiców Interu we Włoszech, a na pewno coś takiego tam jest..
Poratujcie
Inter na zawsze !!!
-
Minister
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
-
Zzzz
ktory cwaniak dal mi bana na stronce? i za co jesli mozna wiedziec
-
Filip©
- Kontakt:
ten cwaniak to ja. szczegóły masz na PW
-
fejsu
Siema , sluchajcie Panowie czy jest jakies archiwum typera ? Jestem ciekaw ktory bylem w poprzednim sezonie ? Da sie to jakos sprawdzic ?
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Andy
- Kontakt:
Niestety nie .. po zakończonym sezonie wszystko kasujemy, więc takiej możliwości niestety nie ma
.
-
solo_nerazzurri
ja zrozumialem swoj blad, mam pokute do 22 wrzesnia do 23:44, prosze o wybaczenie za wykropkowany wulgaryzm 
Ten cenzor to ciekawa sprawa
Ten cenzor to ciekawa sprawa
E\' una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
-
Filip©
- Kontakt:
cenzor łapie pełne wulgaryzmy, za kropki karę wklepujemy sami...
-
solo_nerazzurri
tak czy siak, mam czas na pokute 
E\' una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
-
Kubus
moim zdaniem cenzor fajna sprawa ale zakropkowany wulgaryzm to... no zakropkowany to zakropkowany
nie wiadomo co sie kryje pod kropkami
moze kropki . Moim zdaniem nie powinniscie dawac banów za zakropkowany wulgaryzm no bo jest on ocenzurowany sam w sobie, ale to tylko moje zdanie.
-
solo_nerazzurri
zgodze sie, bo nie mozna porownac wykropkowanego slowa, ktore nie wiadomo co ma pod soba, choc wiadomo o co chodzi, do jakichs wrzut na kogos/cos (klub, osoba, instytucja itp). Ale to juz wy zdecydujecie, my tylko podpowiadamy. PozdrawiamKubuś:) pisze: moim zdaniem cenzor fajna sprawa ale zakropkowany wulgaryzm to... no zakropkowany to zakropkowanynie wiadomo co sie kryje pod kropkami
moze kropki . Moim zdaniem nie powinniscie dawac banów za zakropkowany wulgaryzm no bo jest on ocenzurowany sam w sobie, ale to tylko moje zdanie.
E\' una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
-
Filip©
- Kontakt:
Przytoczę regulamin, który rejestrując się zaakceptowaliście. Tyle w temacie.
2. Przewinienia, za które grozi ban:
- przeklinanie, za każde niecenzuralne słowo grożą 4 dni bana, jeśli moc resocjalizacyjna bana nie pomoże i dana osoba nadal będzie przeklinała następny ban będzie trwał 10 dni itd, kolejny 15 dni, kolejny 20, w przypadku, kiedy po raz 5ty dana osoba narozrabia słownictwem, będziemy wówczas zegnali się na stałe.
UWAGA:
Przekleństwa kamuflowane gwiazdkami również będą ścigane, za każde takie przewinienie grozi połowa kary przypisanej do przekleństwa bez gwiazdek.
-
solo_nerazzurri
tez dlatego napisalem, ze wy decydujecie, wy pisaliscie regulamin, my co najwyzej mozemy podsunac pomysl ot coFilip© pisze: Przytoczę regulamin, który rejestrując się zaakceptowaliście. Tyle w temacie.
2. Przewinienia, za które grozi ban:
- przeklinanie, za każde niecenzuralne słowo grożą 4 dni bana, jeśli moc resocjalizacyjna bana nie pomoże i dana osoba nadal będzie przeklinała następny ban będzie trwał 10 dni itd, kolejny 15 dni, kolejny 20, w przypadku, kiedy po raz 5ty dana osoba narozrabia słownictwem, będziemy wówczas zegnali się na stałe.
UWAGA:
Przekleństwa kamuflowane gwiazdkami również będą ścigane, za każde takie przewinienie grozi połowa kary przypisanej do przekleństwa bez gwiazdek.
E\' una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
-
Jedrula
- Kontakt:
W sumie popieram bany za wykropkowane wulgaryzmy, ale jakby się tak głębiej zastanowić to takowe pojawiają się chociażby w gazetach, w paskach informacyjnych w tv itd.
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
ferii
chce złożyć odwołanie od niesprawiedliwego bana!!;/
Panowie jest mi smutno że takie rzeczy się dzieją na tej stronie ale chyba niektórzy admini za bardzo urośli w piórka inaczej tego nazwać nie umiem.Ze fajnej sympatycznej stronki robi się (przepraszam za określenie)"chamstwo".
Przechodząc do sprawy można zauważyć że na sb lubimy pogadać o dziewczynach i wiadomo że to jest zrozumiałem bo wszystko ze smakiem, nawet zdjęcia są wysyłane dziewczyn skąpa ubranych albo i czasem nie z róznych portali np nk.fotka itp i nikt z takich ludzi nie dostaje bana a ja dnia dzisiejszego przed meczem LM z tottenham'em wysłałem linka gdzie były 2 zdjęcia dziewczyny i to ubranej za co zostałem zabnowany:/ proszę o zbadanie tej sprawy bo wg mnie nie złamałem zadnego z zasad regulaminu a zostałem pozbawiony przyjemnosci wspolnego przezywania meczu LM w naszym gronie kibiców na sb.
Panowie jest mi smutno że takie rzeczy się dzieją na tej stronie ale chyba niektórzy admini za bardzo urośli w piórka inaczej tego nazwać nie umiem.Ze fajnej sympatycznej stronki robi się (przepraszam za określenie)"chamstwo".
Przechodząc do sprawy można zauważyć że na sb lubimy pogadać o dziewczynach i wiadomo że to jest zrozumiałem bo wszystko ze smakiem, nawet zdjęcia są wysyłane dziewczyn skąpa ubranych albo i czasem nie z róznych portali np nk.fotka itp i nikt z takich ludzi nie dostaje bana a ja dnia dzisiejszego przed meczem LM z tottenham'em wysłałem linka gdzie były 2 zdjęcia dziewczyny i to ubranej za co zostałem zabnowany:/ proszę o zbadanie tej sprawy bo wg mnie nie złamałem zadnego z zasad regulaminu a zostałem pozbawiony przyjemnosci wspolnego przezywania meczu LM w naszym gronie kibiców na sb.
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
Grajas
Tu większość banów jest niesprawiedliwych.ferii pisze: chce złożyć odwołanie od niesprawiedliwego bana!!;/
Dlaczego nie pojawiła się informacja na stronie o 3 kolejce ligi mistrzów w lidze typerów mimo iż mecze zostały dodane?
-
eKubaL
- Kontakt:
Niektórzy użytkownicy zapomnieli, że to nie burdel ale publiczna strona.ferii pisze: Panowie jest mi smutno że takie rzeczy się dzieją na tej stronie ale chyba niektórzy admini za bardzo urośli w piórka inaczej tego nazwać nie umiem.Ze fajnej sympatycznej stronki robi się (przepraszam za określenie)"chamstwo".
Żartujesz?ferii pisze: wszystko ze smakiem
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Ljarro
Zastanawiam się czy to jest skarga na tego kto dodaje mecze i raz zapomniał dodać newsa, czy na to że jesteś mało samodzielny?Grajas pisze: Dlaczego nie pojawiła się informacja na stronie o 3 kolejce ligi mistrzów w lidze typerów mimo iż mecze zostały dodane?
-
Michal_fci
Przeciez nie raz nie bylo newsa o typerze ale co mecz Interu ( serie a , puchar wloch, LM ) sa dodawane to juz automatycznie sie wchodzi tam
Gdybyś kiedyś we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
-
MiRas.
- Kontakt:
Nadal nie wiem co widzisz w naszej stronie, że tak na nią chętnie zaglądasz, skoro wszystko Ci przeszkadza.Grajas pisze:Tu większość banów jest niesprawiedliwych.ferii pisze: chce złożyć odwołanie od niesprawiedliwego bana!!;/
Dlaczego nie pojawiła się informacja na stronie o 3 kolejce ligi mistrzów w lidze typerów mimo iż mecze zostały dodane?
Zamknijmy to SB, wreszcie będzie sprawiedliwie, nikt nie dostanie bana za nie wiadomo co, a i burdele poznikają (zero ironii, 100% powagi). Gołym okiem widać, że na SB udziela się coraz mniej tzw. "znanych i lubianych" (pojęcia względne oczywiście).
Nie, po prostu typowy Polak. Dopierniczyć się do wszystkiego, aby tylko coś było. Dobrze, że jeszcze do logo się nie przyczepił, że Eto'o ma proporcjonalnie mniejszą głowę, od reszty ciała...Ljarro pisze:Zastanawiam się czy to jest skarga na tego kto dodaje mecze i raz zapomniał dodać newsa, czy na to że jesteś mało samodzielny?Grajas pisze: Dlaczego nie pojawiła się informacja na stronie o 3 kolejce ligi mistrzów w lidze typerów mimo iż mecze zostały dodane?
Ostatnio zmieniony 24 paź 2010, 10:16 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Grajas
Nie wiem co tutaj ma do rzeczy samodzielność.Ja nie wchodzę w zakładkę typer w co 2 dzień.Jako że można powiedzieć bawię się w to pierwszy rok a żadnych zasad tej zabawy nie ma to mam prawo tego nie wiedzieć, że wszystkie mecze Interu nawet te pucharowe są typowane.Tym bardziej że zawsze pojawiał się news 3-4 dni przed daną kolejką.
Nie wszystko mi tu przeszkada,nie wiem skąd takie wnioski.A że nie uznaję tej strony za idealną to nic dziwnego.A co mnie zachęca do odwiedzin,to z pewnością użytkownicy którzy tworzą tą stronę a nie rzeczy które mi przeszkadzają czy też nie.MiRas. pisze: Nadal nie wiem co widzisz w naszej stronie, że tak na nią chętnie zaglądasz, skoro wszystko Ci przeszkadza.