Hip-Hop made in Poland
-
pawlittoo
Odp: Hip-Hop made in Poland
Gural dal dupy z ta plyta. Pale majki jeszcze ujdzie , refren R.A.P , i kawalek Betonowe lasy mokna. Reszta szajs.
-
and1
- Kontakt:
Orzeu pisze:and1 pisze: No tak, 'jest nas mało ale bedzie nas wielu' tekst, który rysiu używał częstonajazd tez na kaczora : Rychu P'e ;> a co do Kaczora to poczekaj na jego solowke
) na tej nucie tez jest pare konkretow w jego strone. Kto sluchal/czytal wywiady ten wie
![]()
Sam Kaczor mowil, ze Gural po 'El Polacco' sie na niego wypial i sie sprzedal. Nie raz powtarzal, ze sie odegra ;] Czekam na solo KaczoraMoze zapoda cos fajnego
Ostatnio zmieniony 13 cze 2010, 21:25 przez and1, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Tupac_FCI
pawlittoo - skąd masz taki zajebisty avatar
:D?
"Rozejrzyj się wokoło, tu wcale nie jest wesoło..."

-
and1
- Kontakt:
-
BoDzIo
Właśnie kupiłem sobie "Czarne Złoto". Szerzej opiszę, jak przesłucham całość.
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
BoDzIo
Płytka jest świetna. Wielkie brawa za muzykę i wyważone towarzystwo. Nikt nie wybija się ponad innych. 8/10 (nic nie jest doskonałe).
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
Magiq
I jak tam był ktoś na Devinie?Jesli tak to niech podzieli sie wrazeniami.Dla mnie The Dude jest asem i zaluje ze mnie nie bylo na tym koncercie.
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
-
Grzybek
na Devinie mnie niestety nie było, ale za to wybieram sie 24 lipca do Gdańska na DJ SHADOWA ! jaram sie prze-okrutnie 
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... n.jpg ;D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... n.jpg ;D
-
ElPolako
-
Kamikaze
Goryl to tez bardzo dobry track, a szegolnie zwrotka Waldka; dpawlittoo pisze: Gural dal dupy z ta plyta. Pale majki jeszcze ujdzie , refren R.A.P , i kawalek Betonowe lasy mokna. Reszta szajs.
-
Orzeu
- Kontakt:
bezsprzecznie moim zdaniem "Złoty Róg" najlepszy z tej jakże przeciętnej płyty.Kamikaze pisze:Goryl to tez bardzo dobry track, a szegolnie zwrotka Waldka; dpawlittoo pisze: Gural dal dupy z ta plyta. Pale majki jeszcze ujdzie , refren R.A.P , i kawalek Betonowe lasy mokna. Reszta szajs.

-
Radzisz_IM
- Kontakt:
przyznaje, że nowy kawałek Kobry robi całkiem dobre wrażenie
fajnie, że Rysiu oprócz swoich konkretów wspiera też innych braci z branży.
fajnie, że Rysiu oprócz swoich konkretów wspiera też innych braci z branży.
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
-
Orzeu
- Kontakt:
toć ten Kobra to jest koleś co w skate shopie na półwiejskiej pracuje (pracował ?)El Polako pisze: http://www.youtube.com/watch?v=zOdx-MiA ... eature=sub
Świeży towar prosto z Poznania
Ostatnio zmieniony 19 cze 2010, 17:30 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
YoozeQ
Tak, chodzi ci pewnie o unhuman.
-
Orzeu
- Kontakt:
jak się z Browca idzie w stronę kupca to wchodzisz po prawej do takiej uliczki i tam od razu jest po lewej schody w dół.YoozeQ pisze: Tak, chodzi ci pewnie o unhuman.

-
kesa
No dokladnie tak, to ten sam;)
-
Nen
Mi ten kawałek kobry zupełnie się nie podoba. Trochę głupie zaczynają się robić te tłumy ziomków na teledyskach 
Płyta Gurala faktycznie rozczarowanie, najlepszym kawałkiem jest Givannii Dziadzia, który to kawałek można było usłyszeć już rok temu.
Remixy "Dzieci Ognia" - http://hotfile.com/dl/48793162/5a28dcc/ ... L.rar.html
Płyta Gurala faktycznie rozczarowanie, najlepszym kawałkiem jest Givannii Dziadzia, który to kawałek można było usłyszeć już rok temu.
Remixy "Dzieci Ognia" - http://hotfile.com/dl/48793162/5a28dcc/ ... L.rar.html
God protect me
-
Radzisz_IM
- Kontakt:
w sumie racja...ostatnio tych ekip na teledyskach coraz więcej...ale ma to jasny przekaz..."kiedyś będzie nas więcej...zjednoczeni w hip hopie" 
Rychu P!
Rychu P!
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
-
Magiq
Sprawdziłem "Czarne złoto" Jajonasza i jaram się,szczególnie HST.Gurala przesłuchałem 2-3 kawałków i dałem sobie spokój wole już odpalić nową Wdowe dobre featy na mixtape.
-
InterNH
Jeszcze tylko poubierać im kominiarki i zastraszą całego youtube'a !Radzisz_IM pisze: w sumie racja...ostatnio tych ekip na teledyskach coraz więcej...ale ma to jasny przekaz..."kiedyś będzie nas więcej...zjednoczeni w hip hopie"
Rychu P!
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
-
Radzisz_IM
- Kontakt:
rozumiem, że pijesz do klipu "Peja vs Hip Hop" ?!
-
InterNH
-
Tkrauze
http://www.cgm.pl/video,9549,cgm,video.html co myslicie o tym wstępie do Reedukacji Rysia ? W moim odczuciu boli go to ze po stronie Pariasu staneła wieksza częsc raperów.(słusznie) 
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
-
Radzisz_IM
- Kontakt:
jak dla mnie klasyczny kawałek! 
co by nie mówic...dobrze gada.
co by nie mówic...dobrze gada.
-
Orzeu
- Kontakt:
a o tym to nie wiedziałem. kto ? tzn ktoś się wypowiadał czy jak >?Tkrauze pisze: http://www.cgm.pl/video,9549,cgm,video.html co myslicie o tym wstępie do Reedukacji Rysia ? W moim odczuciu boli go to ze po stronie Pariasu staneła wieksza częsc raperów.(słusznie)![]()

-
InterNH
Jakbyś pochodził po koncertach poniektórych to byś się dowiedział.Zdecydowana większość sceny stanęła po stronie Pariasu tylko nie chcą już nic w mediach publikować, bo Rysiek by wydał 3 płyty i diss na każdego rapera w Polsce.Orzeu pisze:a o tym to nie wiedziałem. kto ? tzn ktoś się wypowiadał czy jak >?Tkrauze pisze: http://www.cgm.pl/video,9549,cgm,video.html co myslicie o tym wstępie do Reedukacji Rysia ? W moim odczuciu boli go to ze po stronie Pariasu staneła wieksza częsc raperów.(słusznie)![]()
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
-
Orzeu
- Kontakt:
no ale podaj przykłady a nie 'gdzieś tam byłem na koncercie coś tam słyszałem'InterNH pisze:Jakbyś pochodził po koncertach poniektórych to byś się dowiedział.Zdecydowana większość sceny stanęła po stronie Pariasu tylko nie chcą już nic w mediach publikować, bo Rysiek by wydał 3 płyty i diss na każdego rapera w Polsce.Orzeu pisze:a o tym to nie wiedziałem. kto ? tzn ktoś się wypowiadał czy jak >?Tkrauze pisze: http://www.cgm.pl/video,9549,cgm,video.html co myslicie o tym wstępie do Reedukacji Rysia ? W moim odczuciu boli go to ze po stronie Pariasu staneła wieksza częsc raperów.(słusznie)![]()
z tego co mi wiadomo raperzy typu Borixon, Pih, Kaczor, Pezet, Małolat, Hemp Gru i inni się opowiedzieli za Peją. I takie gadanie że Rysiek by wydał 3 plyty jest bzdurne, bo w żadnym z tych przypadków on dissa nie zaczynał.

-
ardiano88
Kawałek sam w sobie nie jest zły.
Orzeu może wyjaśnisz kiedy Pezet i Małolat opowiedzieli się zdecydowanie za Peją?
Orzeu może wyjaśnisz kiedy Pezet i Małolat opowiedzieli się zdecydowanie za Peją?
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
-
Magiq
lokalny patriotyzm nakazuje mi wrzucic http://www.youtube.com/watch?v=0Dt2mlefN-g
technicznie nie ma lepszych choc gustuje w nieco innym klimacie;p
technicznie nie ma lepszych choc gustuje w nieco innym klimacie;p
-
Tkrauze
Borixon, Pih, Kaczor jako cheerleaderki sa za Peją.Natomiast Pezet i Małolat ?
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.