więc nastroje mieszane,zobaczymy co będzie w sobotę. Raczej spodziewam się tego typu reakcji (jedna z ulic w Mediolnie)

pozazdroscic tylko ;]dodo_IM pisze: Ja tam chcę by go sprzedano, ten koleś mnie irytuje, a jego zachowanie na boisku bardzo drażni.
pabloos Ty jesteś obecnie w Mediolanie? Mamy info z pierwszej ręki![]()

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/balote ... omosc.htmlMario Balotelli wciąż nie wie, czy pozostanie w Interze Mediolan na nowy sezon. Zawodnik wyjawił we włoskich mediach, że jego przyszłość wciąż jest wielką niewiadomą.
- Nie mam pojęcia, gdzie zagram w przyszłym sezonie - powiedział włoski napastnik, o którego stara się Napoli. - Neapol jest fantastycznym miastem. Kibice też są tam niesamowici i całe społeczeństwo w tym mieście robi na mnie ogromne wrażenie. Na transfer składa się jednak wiele innych czynników.
Balotelli dodał także, że zamierza powalczyć o miejsce w reprezentacji Włoch. - Już tego lata byłem gotowy na występy w kadrze. Nie zniechęcam się jednak i będę starał się przekonać trenera Cesare Prandelliego, który zmieni Marcello Lippiego, by stawiał właśnie na mnie.
Raczej niemożliwe w związku z nowymi przepisami. Przyszedł do nas już Coutinho, a Tevez nie ma podwójnego paszportu.dodo_IM pisze:Może jak Mario przejdzie do City to najlepiej byłoby go wymienić na Teveza. Zobaczymy jak się sytuacja potoczy.

Równie dobrze za 3,4 lata może być nikim przez swój charakter. Wiele osób ocenia go przez pryzmat potencjału, ale niestety w jego przypadku trzeba także spojrzeć na osobowość i podejście do tego co robi. Faktycznie może stać się przekozakiem, ale ma takie same szanse, aby stać się zwykłym przeciętniakiem, który zmarnował kariere przez mały mózg. Daleko nie trzeba szukać...Adriano, czy Antek. Co prawda Cassano już się ogarnął, ale nie zmienia to faktu, że inaczej zapowiadała się jego kariera. Do tego odważę się napisać, iż Mario to jeszcze trudniejszy przypadek od wcześniej wymienionej dwójki. Temu to już całkiem sufit na łeb się spadł, a był przecież tylko rezerwowym. Kluczowy zawodnik w drużynie, świetny sezon, może jakaś nagroda i strach pomyśleć, co by mu odwaliło. Prezesa by chyba nawet ustawiał, a trener pięć razy by się zastanowił zanim by coś powiedział, aby go nie urazić.s15 pisze: jak dla mnie Balotelli to piłkarz który powinien zostać,bo ma dopiero niespełna 20 lat a umiejętności porównywalne do najlepszych zawdoników na świecie i za 3,4 lata będzie warty 2x tyle co teraz![]()

umiejętności czy potencjał ?? wg. Posiada ogromny potencjał i to jest jedyna wartośc za którą chcą za niego dac tyle ile pisze prasa... z każdym nastepnym sezonem cena wg. mnie bedzie spadać bo z niego raczej nic dobrego nie bedzie:) A w City przy takiej konkurencji moze mniej minut spędzić na boisku niz u nas co w połączeniu z jego charakterem zle rokujes15 pisze: jak dla mnie Balotelli to piłkarz który powinien zostać,bo ma dopiero niespełna 20 lat a umiejętności porównywalne do najlepszych zawdoników na świecie i za 3,4 lata będzie warty 2x tyle co terazwiadomo ze w głowie nie ma mądrze ale powinien dostać szanse od Beniteza
![]()
u nas to nawet w wieku 25 lat to mówią:Ds15 pisze: Potencjał to się ma wieku 7-12 wtedy go trenuujesz.teraz to on posiada umiejetności to nie Polska ze wieku 23 lat mówią dopiero : dobry,zapowiadający się młodzieniec![]()