Typy bukmacherskie
-
dolin123
Odp: Typy bukmacherskie
Co myslicie aby postawic na Holandie i Niemcy
Urugwaj vs. Holandia 2 1.6
Niemcy vs. Hiszpania 1 2.75
Urugwaj vs. Holandia 2 1.6
Niemcy vs. Hiszpania 1 2.75
-
Szymek152
Dobry kurs na Niemcy, myślę że dobry kuponik może być z tego:)
-
krystianeczek
osobiscie dolin stawiam tak samo, postawiłem jeszcze 100 na Sneijdera, że królem strzelców będzie, kurs 10, a jest to nawet możliwe
-
dolin123
za ile postawiles te mecze? bo nie moge sie zdecydowac za ile postawickrystianeczek pisze: osobiscie dolin stawiam tak samo, postawiłem jeszcze 100 na Sneijdera, że królem strzelców będzie, kurs 10, a jest to nawet możliwe
-
Kropasz
- Kontakt:

Lech
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
MiRas.
- Kontakt:
A też chciałęm dać na Lecha.. jednakże z Handi na nich. I tak bym wtopił... w zamian za to postawiłem na Fenerbahce... 
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Seba
Nie martw się też dałem na Fener★ Krwawy eM. ★ pisze: A też chciałęm dać na Lecha.. jednakże z Handi na nich. I tak bym wtopił... w zamian za to postawiłem na Fenerbahce...![]()

-
Filip©
- Kontakt:
ja tak mam ostatnio
a na dzisiaj
Stuttgart - Molde 1 1.22 NIE
Liverpool -1 - Rabotnicki 1 1.33 TAK
Juventus - Shamrock over 2.5 1.5 NIE
50
121.50
a na dzisiaj
Stuttgart - Molde 1 1.22 NIE
Liverpool -1 - Rabotnicki 1 1.33 TAK
Juventus - Shamrock over 2.5 1.5 NIE
50
Ostatnio zmieniony 5 sie 2010, 22:33 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MiRas.
- Kontakt:
Mam identycznie... Dzisiaj postawiłbym sobie na Austrie, na Aris, na Sporting i na Stuttgart, dla mnie to są pewniacy, ale nie postawię...Seba. pisze:
Nie martw się też dałem na FenerPostawię 10 spotkań, nie wejdzie jedno. Postawię 6 spotkań, nie wejdzie jedno. Postawię 4 spotkania, nie wejdzie jedno. Czasem wręcz śmiać mi się chce z takich sytuacji
![]()
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Jedrula
- Kontakt:
To jest mój kupon od wtorkowych meczów, na razie wszystko wchodzi.

1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
Kusy
z całym szacunkiem
ale jaki jest sens grać po kursach 1,01 
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Niekończąca się zabawa
-
Jedrula
- Kontakt:
Uwierz mi, że takie nie były.. Tak samo postawiłem na awans Ajaxu jak był kurs 2.3 a wczoraj miałem na kuponie 1.0 i 0 zarobku... Nie rozumiem jak to jest na betclicu, że stawki się zmieniają na kuponach już..
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
Kusy
a to chyba że tak
na Betlicku nigdy jeszcze nie grałem .
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
Niekończąca się zabawa
-
Piekarz
Wpadłem dziś przy okazji do zakładu i skręciłem mały kupon:
Aris - Jagiellonia 1
Juventus - Shamrock 1
Austria - Ruch 1
Stuttgart - Molde 1
50
95,05
Aris - Jagiellonia 1
Juventus - Shamrock 1
Austria - Ruch 1
Stuttgart - Molde 1
50
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Baszczu
Obawiam się, że może nie wejść (choć życzę oczywiście jak najlepiej). Swój niepokój wiążę z tym, że Aris/Austria lub oba zespoły zagrają na pół gwizdka mając pewny awans w związku z czym nie będą sobie wypruwać flaków za zwycięstwo co może się skończyć np. 0:0 we Wiedniu...Piekarz pisze: Wpadłem dziś przy okazji do zakładu i skręciłem mały kupon:
Aris - Jagiellonia 1
Juventus - Shamrock 1
Austria - Ruch 1
Stuttgart - Molde 1
5095,05
-
Piekarz
Oczywiście wziąłem to pod uwagę, ale o podjęciu ryzyka zadecydował fakt, że ich rywale to kluby z niejakiej Orange Ekstraklasy. A kursy naprawdę dobre, patrząc na różnicę klas zespołów.
edit: No tak, w sumie mogłem się domyślić, że przyzwoita firma nie będzie chciała być dalej kojarzona z czymś takim. :p
edit: No tak, w sumie mogłem się domyślić, że przyzwoita firma nie będzie chciała być dalej kojarzona z czymś takim. :p
Ostatnio zmieniony 5 sie 2010, 16:51 przez Piekarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Baszczu
Orange Ekstraklasa od pewnego czasu nie istnieje, teraz jest tylko Ekstraklasa, ale rozumiem Twój tok myślenia 
-
Cinus88
Wisła dzis ponad 1,5 gola 170 ---> 500
Bez ryzyka sie nie wygrywa
))
Bez ryzyka sie nie wygrywa
-
Cinus88
Ledwo Ledwo ale ważne że do przodu ale Wstyd hehe dobrze że chociaz dali zarobić cieniasy 
-
Seba
Jeszcze praktycznie cała połowa została, ale coś czuję, że Stuttgart i Montpellier nie jednej osobie zawalą kupon (w tym mnie) :lol2: Zawsze człowiek sobie mówi "koniec z obstawianiem spotkań o niskich kursach, bo zawsze ktoś wykręci numer", ale pokusa "pewniaka" wygrywa i i tak się stawia. Jeszcze się okaże, że i Juventus nie wygra i kolejne miliony kuponów na całym świecie do kosza ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Ostatnio zmieniony 5 sie 2010, 21:48 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
MatiInter
cinus to kurs ze wisla strzeli 2 lub wiecej bramki byl ok2.90-3zł ?? ładny
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
-
Filip©
- Kontakt:
Stuttgart - Molde 1 1.22 [NIE]
Liverpool -1 - Rabotnicki 1 1.33 [TAK]
Juventus - Shamrock over 2.5 1.5 [NIE]
50
121.50
puściłem jeszcze coś takiego jak wróciłem do domu kursy jakieś niepowalające, ale zysk jest :]
Besiktas - Plzen 1 1.25 [TAK]
Genk - Inter 1 1.22 [TAK]
Cliftonville - CSKA Sofia X2 1.07 [TAK]
Teteks - Elfsborg X2 1.10 [TAK]
AZ awans 1.07 [TAK]
Maribor awans 1.01 [TAK]
Sturm Graz awans 1.07 [TAK]
VfB awans 1.01 [TAK]
15 :arrow: 31.50
Liverpool -1 - Rabotnicki 1 1.33 [TAK]
Juventus - Shamrock over 2.5 1.5 [NIE]
50
puściłem jeszcze coś takiego jak wróciłem do domu kursy jakieś niepowalające, ale zysk jest :]
Besiktas - Plzen 1 1.25 [TAK]
Genk - Inter 1 1.22 [TAK]
Cliftonville - CSKA Sofia X2 1.07 [TAK]
Teteks - Elfsborg X2 1.10 [TAK]
AZ awans 1.07 [TAK]
Maribor awans 1.01 [TAK]
Sturm Graz awans 1.07 [TAK]
VfB awans 1.01 [TAK]
15 :arrow: 31.50
-
Jedrula
- Kontakt:

Tylko żeby Lech czegoś nie odwalił..
-
Filip©
- Kontakt:
oooooostro widzę
ja zagram same zwycięstwa tych Twoich drużyn, bo kursy nie najgorsze
-
Cinus88
matiinter dokładnie 2,90 było i ze 170 które dzis wplacilem uzbierał sie okrągły 1 000 grałem jeszcze pozniej inny kupon p wilse ktory wszedl trzeba grac ostroznie i z rozwaga..
Seba widzisz musisz sie nauczyc mialem tak samo jak Ty kiedys pewniak 1,4 a w rzeczywistosci najwiekszy stres zobacz sobie kiedys statystyke kursow najwiecej nie wchodzi wlasnie po malych.. od 2 lat nie gram takich kursow i bez stresu jak widze teraz 1,3 to mi sie smiac chce po co to ryzykowac? a tu jak w totolotka nigdy nie ma pewniaka sa tylko faworyci.. jak bede mial jakies pewniaki konkretne to bede pisał napisz mi swoje gg na priw odezwe sie
a co do kuponu kolegi Jedrula to moim zdaniem zaryzykowałes i to po bandzie..
Widzew - Lech 2 z handicapem marne szanse na prawde bardzo marne ale piłka jest okrągla zobaczymy
Seba widzisz musisz sie nauczyc mialem tak samo jak Ty kiedys pewniak 1,4 a w rzeczywistosci najwiekszy stres zobacz sobie kiedys statystyke kursow najwiecej nie wchodzi wlasnie po malych.. od 2 lat nie gram takich kursow i bez stresu jak widze teraz 1,3 to mi sie smiac chce po co to ryzykowac? a tu jak w totolotka nigdy nie ma pewniaka sa tylko faworyci.. jak bede mial jakies pewniaki konkretne to bede pisał napisz mi swoje gg na priw odezwe sie
a co do kuponu kolegi Jedrula to moim zdaniem zaryzykowałes i to po bandzie..
Widzew - Lech 2 z handicapem marne szanse na prawde bardzo marne ale piłka jest okrągla zobaczymy
Ostatnio zmieniony 5 sie 2010, 23:37 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MiRas.
- Kontakt:
Też bym prosił o toCinus88 pisze: matiinter dokładnie 2,90 było i ze 170 które dzis wplacilem uzbierał sie okrągły 1 000 grałem jeszcze pozniej inny kupon p wilse ktory wszedl trzeba grac ostroznie i z rozwaga..
Hah.... dzięki Bogu, że odpuściłem sobie. Aris i Stuttgart, ci moi niby "pewniacy".★ Krwawy eM. ★ pisze: Mam identycznie... Dzisiaj postawiłbym sobie na Austrie, na Aris, na Sporting i na Stuttgart, dla mnie to są pewniacy, ale nie postawię...![]()
Ostatnio zmieniony 6 sie 2010, 09:03 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
kjuska
Dlaczego w ofercie toto-mixa nie ma meczy Ekstraklasy ?
Against Modern Football

-
djqbaa
Jak podaje portal Trójmiasto.pl - Stowarzyszenie Pracodawców i Pracowników Firm Bukmacherskich alarmuje, że w najprawdopodobniej w najbliższym sezonie 2010/11 nie będzie można obstawiać w naziemnych punktach bukmacherskich wyników meczów piłkarskiej ekstraklasy w Polsce. Nie ma bowiem porozumienia w tej sprawie z organizatorem rozgrywek. Możliwe będzie obstawianie rozgrywek I, II ligi oraz niższych klas rozgrywkowych, Pucharu Polski i narodowej reprezentacji Polski, ale póki co w ofercie nie będzie można umieszczać meczów ekstraklasy.kjuska pisze: Dlaczego w ofercie toto-mixa nie ma meczy Ekstraklasy ?
Mateusz Juroszek, członek zarządu zakładów bukmacherskich Star-Typ Sport: "Nasza firma, jak i inne zrzeszone w SPiPFB postanowiły nie godzić się na wysokie stawki i zerwały umowy z Ekstraklasą. Chcieliśmy zaproponować Ekstraklasie inne rozwiązania, które byłyby szczególnie korzystne dla polskiej piłki np. sponsorowanie drużyn piłkarskich. Ale dowiedzieliśmy się, że Ekstraklasę interesują tylko rozliczenia finansowe".
-
kjuska
Dzięki. To wpłacam dziś kase do internetowego buka.djqbaa pisze:Jak podaje portal Trójmiasto.pl - Stowarzyszenie Pracodawców i Pracowników Firm Bukmacherskich alarmuje, że w najprawdopodobniej w najbliższym sezonie 2010/11 nie będzie można obstawiać w naziemnych punktach bukmacherskich wyników meczów piłkarskiej ekstraklasy w Polsce. Nie ma bowiem porozumienia w tej sprawie z organizatorem rozgrywek. Możliwe będzie obstawianie rozgrywek I, II ligi oraz niższych klas rozgrywkowych, Pucharu Polski i narodowej reprezentacji Polski, ale póki co w ofercie nie będzie można umieszczać meczów ekstraklasy.kjuska pisze: Dlaczego w ofercie toto-mixa nie ma meczy Ekstraklasy ?
Mateusz Juroszek, członek zarządu zakładów bukmacherskich Star-Typ Sport: "Nasza firma, jak i inne zrzeszone w SPiPFB postanowiły nie godzić się na wysokie stawki i zerwały umowy z Ekstraklasą. Chcieliśmy zaproponować Ekstraklasie inne rozwiązania, które byłyby szczególnie korzystne dla polskiej piłki np. sponsorowanie drużyn piłkarskich. Ale dowiedzieliśmy się, że Ekstraklasę interesują tylko rozliczenia finansowe".
Against Modern Football