http://www.youtube.com/watch?v=C-avn8LAfv8
2,14 zobaczcie sobie i sobie coś uświadomcie.
Wracając do prawidłowego wątku-

Z meczu o Superpuchar Europy. Nie znam niestety szczegółów

Nie mam aspiracji hool's tylko wpienia mnie takie gadanie,demolowali ich sprawa każdy lubi co innego ty lubisz popatrzeć na mecz ja lubię popatrzeć co się dzieje na stadionie za przed itp. To samo nazywanie takich ludzi bandytami to też nie wiem czemu tak sądzicie to że demolują stadion nie znaczy że nie biorą udziału w akcjach charytatywnych itp. A po za tym goście mają pasje bo trenują ładują własną kasę w siłkę, odżywki czy sztuki walki a że zrobili zadymę czysty spontan, bo koleś chyba nie siedzi w domu i nie myśli cały tydzień w domu co by tu wyrwać na stadionie żeby komuś jebnąć w łeb, adrenalina też zrobiła swojeI(1)N(9)T(0)E(8)R pisze: Faflik rozumiem, że masz aspiracje bycia chuliganem i za takiego sie uważasz ale sam zobacz co znaczy bycie prawdziwym chuliganem:)
Tak sobie siedze,czytam ten temat i zrobilo mi sie ogolnie wesolo,jak przeczytalem to co wyzej.Faflik pisze: to że demolują stadion nie znaczy że nie biorą udziału w akcjach charytatywnych itp. A po za tym goście mają pasje bo trenują ładują własną kasę w siłkę, odżywki czy sztuki walki a że zrobili zadymę czysty spontan, bo koleś chyba nie siedzi w domu i nie myśli cały tydzień w domu co by tu wyrwać na stadionie żeby komuś jebnąć w łeb, adrenalina też zrobiła swoje![]()
Demolka żylety przed przebudową stadionu, krzesełka na pamiątkę★ Krwawy eM. ★ pisze: Wtrącę swoje trzy.. a w zasadzie to dwa grosze. Chciałbym kiedyś usłyszeć/przeczytać racjonalny sens demolki własnego stadionu...
Faflik pisze:Demolka żylety przed przebudową stadionu, krzesełka na pamiątkę★ Krwawy eM. ★ pisze: Wtrącę swoje trzy.. a w zasadzie to dwa grosze. Chciałbym kiedyś usłyszeć/przeczytać racjonalny sens demolki własnego stadionu...Daleko nie trzeba szukać
![]()

Całe szczęście nie mam w lidze takich wysokich stadionów żeby mi go na bańkę zrzucili przynajmniej przez najbliższe 2 lata mi to nie grozi tak że spokojna twoja rozczochranaI(1)N(9)T(0)E(8)R pisze: ale jakby Ci ten toi toi na głowe spadł to nie wiem czy wciąż też byś tak trwał przy swoich poglądach ; D

według tego co ja słyszałem to jednak dotyczyło własnie fanów Legii ale przeciez spierac sie nie bedziemy...w kazdym badz razie jak zwykle udany wyjazd Kolejorza(kibicowsko oczywiście)BoLoNsKi pisze: akurat to nie było w kierunku fanów Legii, tylko to jest mobilizacja zaciągnięta od Rakowa Częstochowa i nie brzmi to "hau hau hau" tylko "ału ału ału".

Torino nie ma swojego stadionuMinister pisze: Edit:
zle sie wyrazilem,maja zgode z jedna z ekip ze stadionu Torino.

Ja też się czasami czepiam, choć rzadziej niż kiedyś.Minister pisze: Oj tam,Oj tam.Zozol wiesz ze ja lubie sie czepiac![]()