Inter 2011/2012
-
zidek
Odp: Inter 2010/2011
Ja bym widział Chivu na środku a Javier na lewej, nie wiem jak to widzi Benitez:D, i wirze że Matrix i Cordoba podołają zadaniu, bo to prawdopodobnie ich ostatni sezon(mam nadzieje). Lucio i Samuel też maja lata, ale grają na wysokim poziomie. Sukcesywnie trzeba zmieniać pokolenie w naszej obronie, ale o naszą obrońców w tym sezonie jestem spokojny. Bardziej boje się wizji Beniteza, który chce całkowicie zmienić taktykę w grze obronnej.
-
hbk
- Kontakt:
Oj taka tragiczna ta lawka nie jest. Cordoba na szczescie jeszcze nie znizyl sie do poziomu Matixa (bardzo go lubie i szanuje, ale niestety juz jest bez formy),do tego jeszcze Santon moze kiedys wyzdrowieje i nie bedzie zmartwienia. Poza tym to nie FM by moc miec 8 swietnych obroncow w skladzie. Oczywiscie powoli trzeba odmladzac te formacje, ale juz czyni sie ku temu odpowiednie kroki (Ranocchia, Faraoni do tego wypozyczeni: Donati i Caldirola). Ze srodkiem pomocy problemu raczej tez nie ma, najgorzej jest z ofensywa. Jezeli bedziemy grali trojka w ataku, to nie ma na dobra sprawe kto wejsc na boisko by zmienic wynik meczu, wydaje sie, ze duzo wody w Wisle uplynie zanim Coutinho bedzie gral bardzo dobrze (bo chyba jednak bedzie musial odwiedzic silownie:P). Coz pierwsza 11 nadal mamy swietna, wiec jesli omina nas kontuzje i do tego uda sie Benitezowi zmotywowac pilkarzy, to raczej bedzie dobrze. Zawsze jest zimowe okno. Chociaz ja nadal uwazam, ze przydalby sie ktos kto by z miejsca mogl rozruszac naszych pupilkow:P. Co do tematu, czy Bentez jest dobrym trenerem, czy kiepskim. Nie da sie zastapic Mourinho, a jedynym dobrym trenerem, ktory mogl przyjsc byl wlasnie Beniu. Hiddink i Capello sie niestety do nas nie spieszyli.
-
kachol
Imrahil Hitokiri - zgadzam się chyba w 100%, przed nami ciężki sezon.
Problemem największym jest, że popełniamy błąd Milany, braku roszad po fenomenalnym sezonie. Inter pierwszy raz od nie pamiętam kiedy, nie wzmocnił się w ogóle, dla nas Mercato nie istniało. Poza tym wydaje mi się, że mamy za wielką wiarę w kluczowych zawodników. Maicon w tamtym sezonie również miał spadek formy, Snajder miał sporo problemów z urazami i często martwiliśmy się o jego zdrowie. Również jakikolwiek brak w obronie stanowi dla nas spory problem. Właściwie poza defensywnymi pomocnikami wszędzie czuć niedobory i braki.
Prawda jest taka, że Moratti robi dobrą rzecz oddłużając klub, ale wszyscy wiemy, że Moratti kocha wygrywać i to jest dla niego najważniejsze. Jeżeli nie będzie wyników do stycznia, jestem pewny, że w ziemie Inter będzie bardzo aktywny, a w lecie wzmocni się najbardziej z włoskich klubów.
Beniteza przyjdzie czas oceniać pod koniec sezonu, natomiast jak mówię Moratti nie odpuści żadnego sezonu, nie będzie mistrzostwa, nie będzie Rafy - nikt w Mediolanie nie będzie liczył (jak w Livrpoolu), że może w końcu powalczy z Chelsea i MU. Właściwie mam nadzieje, że właśnie tak zachowa się Moratti, bo Inter zdominował ligę włoską, wciąż ma najmocniejszy skład i przybycie Ibry do Milanu nie wytłumaczy ewentualnej gorszej postawie na pł. apenińskim.
Problemem największym jest, że popełniamy błąd Milany, braku roszad po fenomenalnym sezonie. Inter pierwszy raz od nie pamiętam kiedy, nie wzmocnił się w ogóle, dla nas Mercato nie istniało. Poza tym wydaje mi się, że mamy za wielką wiarę w kluczowych zawodników. Maicon w tamtym sezonie również miał spadek formy, Snajder miał sporo problemów z urazami i często martwiliśmy się o jego zdrowie. Również jakikolwiek brak w obronie stanowi dla nas spory problem. Właściwie poza defensywnymi pomocnikami wszędzie czuć niedobory i braki.
Prawda jest taka, że Moratti robi dobrą rzecz oddłużając klub, ale wszyscy wiemy, że Moratti kocha wygrywać i to jest dla niego najważniejsze. Jeżeli nie będzie wyników do stycznia, jestem pewny, że w ziemie Inter będzie bardzo aktywny, a w lecie wzmocni się najbardziej z włoskich klubów.
Beniteza przyjdzie czas oceniać pod koniec sezonu, natomiast jak mówię Moratti nie odpuści żadnego sezonu, nie będzie mistrzostwa, nie będzie Rafy - nikt w Mediolanie nie będzie liczył (jak w Livrpoolu), że może w końcu powalczy z Chelsea i MU. Właściwie mam nadzieje, że właśnie tak zachowa się Moratti, bo Inter zdominował ligę włoską, wciąż ma najmocniejszy skład i przybycie Ibry do Milanu nie wytłumaczy ewentualnej gorszej postawie na pł. apenińskim.
-
dodo_IM
Inter się nie wzmocnił, ale w Serie A i tak jest najsilniejszy, oby tylko Benitez niczego nie schrzanił. Milan będzie groźny bo Ibra czy Robinho to idelani zawodnicy na ogórków i z ze słabszymi drużynami będą wygrywać. Inter musi wygrać derby i Scudetto żeby Szwed w końcu zamknął japę.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
lukasszzo
Warto byłoby ściągnąć Ibrahima Afellay'a,Fernando Gago,Hulk'a
-
Chuchu
- Kontakt:
Napastnika koniecznie trzeba kupić zimą. Może to być nawet Affelay. Nie pogardziłbym również Cassano. Na lewego obrońcę nie liczę. O Bale'a pewnie Moratti spróbuje powalczyć latem, złoży ofertę w okolicach 5mln € + Muntari a Gareth pójdzie do któregoś z Manchesterów. Zawsze można zrobić manewr z poprzedniego sezonu czyli dać na lewą Capitano no ale na dzień dzisiejszy wszyscy z naszych 5 środkowych pomocników leczą kontuzje więc nie ma takiej opcji i musi tam grać Chivu.
-
fmlyhm
Właśnie mi ciśnienie skoczyło, gdy przeczytałem newsa o zainteresowaniu Lucasem Leivą.
Wiem, że to pesymistyczna wizja, ale już to widzę, jak Benitez zaczyna sprowadzać do nas tych przeciętniaków z Liverpoolu. Cudownie po prostu. Proponuje jeszcze wzmocnić linię obrony Skrtelem, na napad sprowadzić N'Goga - to są transfery godne Beniteza. A, i zapomniałem jeszcze o wymianie: Julio Cesar + 15mln za Reine.
Mam nadzieję, że Branca i Moratti mają coś do powiedzenia...
........... Massimo żyj, Massimo działaj........
Wiem, że to pesymistyczna wizja, ale już to widzę, jak Benitez zaczyna sprowadzać do nas tych przeciętniaków z Liverpoolu. Cudownie po prostu. Proponuje jeszcze wzmocnić linię obrony Skrtelem, na napad sprowadzić N'Goga - to są transfery godne Beniteza. A, i zapomniałem jeszcze o wymianie: Julio Cesar + 15mln za Reine.
Mam nadzieję, że Branca i Moratti mają coś do powiedzenia...
........... Massimo żyj, Massimo działaj........

-
Chuchu
- Kontakt:
Najmniej w sprawach transferów do powiedzenia ma nie kto inny jak Benitez.fmlyhm pisze: Mam nadzieję, że Branca i Moratti mają coś do powiedzenia...
-
miniu86
Przyznam, że czuję coraz większe zażenowanie, że w ciągu 180 minut potrafiliśmy tak bardzo wypromować zawodnika naszych rywali. Zawodnika, który ze swoim wyglądem mógłby z powodzeniem ubiegać się o główną role w następnej części "Władcy pierścieni". Najbardziej zaś żenuje to, że już teraz można w ciemno postawić, że do nas nie przejdzie.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
IlCapitano
Jak dotychczas zagraliśmy raptem 3 dobre mecze w sezonie(Bari, Werder, połowa z Tottenhamem na Meazza i połowa z Palermo). Reszta to kompletna beznadzieja, a jakim cudem wygraliśmy na Sardynii czy w Genui to pojęcia nie mam. W tej drużynie nic nie funkcjonuje a najbardziej mnie martwi obrona, w którą byle drewno z Walii wjeżdża jak w masło a najlepszego prawego obrońce na świecie(to już chyba przeszłość) jeździ jak szmatę. Równie przykre jest zachowanie piłkarzy. Maicon sprawia wrażenie jakby miał wszystko gdzieś, Sneijder jest nerwowy, nie gra dla drużyny, chce się na siłę pokazać i nic mu nie wychodzi a Chivu pyszczy do trenera. Na koniec danie główne, czyli kontuzje. Takiej plagi to nie mieliśmy chyba od pamiętnej wiosny 2008.
Pytam: O co #@^&% chodzi?! Co się dzieje?!
Pytam: O co #@^&% chodzi?! Co się dzieje?!
-
pietrasowy
nie ma co ukrywać, jesteśmy w lekkim kryzysie.
ratuje nas Eto'o, który strzela na zawołanie.
co do konkretów:
- nie podoba mi się to co robi Chivu, mianowicie jego pyskowanie. swoją drogą to jest sygnał że w szatni też nie jest ok. widać to także w czasie spotkań, mało to razy Eto'o/Sneijder wściekają się na partnerów?
- za wysoko gramy w obronie. Lucio, Samuel, nawet Maicon to nie są demony szybkości. nie możemy ich ustawiać tak wysoko, niestety Benitez tego nie widzi. załatwiło nas szybkimi wyjściami Atletico w Superpucharze, 2 miesiące później to samo zrobiły Koguty. Lucio i Samuel młodsi nie będą, więc chyba po sezonie trzeba w 11 zainstalować Ranocchię, i wydaje mi się że za brazylijczyka. dlaczego? obaj są wysocy, a Samuel moim zdaniem najbardziej trzyma resztę defensywy za mordę + w powietrzu/walce przy stałych fragmentach jest przekoksem
- za dużo młodzieży. można ją wprowadzać, ale jeśli jest dobra jakościowo i w umiarkowanych ilościach. Biabiany póki co pokazuje, że jest gorszą kopią Martinsa. gdzie on czy Coutinho do Johnsona, Harta czy właśnie Bale'a albo nawet Marcelo?
- gramy bezmyślnie z przodu. wymieniamy futbolówkę i nic z tego nie wynika, brakuje dobrego podania, a jeśli nasi już próbują jakichś szybszych wymian to kończy się to zagraniami na bardzo małej przestrzeni i stratami
Mam nadzieję że Diego rozrusza troche ten wózek, a Benitez zmieni taktykę na 4-3-1-2. bo do 4-2-3-1 nie mamy aktualnie klasowych graczy.
a co do Maicona, spokojnie, rok temu też na niego wrzucaliśmy. znajdzie formę do stycznia-lutego i będzie wymiatał jak w poprzednim sezonie.
ratuje nas Eto'o, który strzela na zawołanie.
co do konkretów:
- nie podoba mi się to co robi Chivu, mianowicie jego pyskowanie. swoją drogą to jest sygnał że w szatni też nie jest ok. widać to także w czasie spotkań, mało to razy Eto'o/Sneijder wściekają się na partnerów?
- za wysoko gramy w obronie. Lucio, Samuel, nawet Maicon to nie są demony szybkości. nie możemy ich ustawiać tak wysoko, niestety Benitez tego nie widzi. załatwiło nas szybkimi wyjściami Atletico w Superpucharze, 2 miesiące później to samo zrobiły Koguty. Lucio i Samuel młodsi nie będą, więc chyba po sezonie trzeba w 11 zainstalować Ranocchię, i wydaje mi się że za brazylijczyka. dlaczego? obaj są wysocy, a Samuel moim zdaniem najbardziej trzyma resztę defensywy za mordę + w powietrzu/walce przy stałych fragmentach jest przekoksem
- za dużo młodzieży. można ją wprowadzać, ale jeśli jest dobra jakościowo i w umiarkowanych ilościach. Biabiany póki co pokazuje, że jest gorszą kopią Martinsa. gdzie on czy Coutinho do Johnsona, Harta czy właśnie Bale'a albo nawet Marcelo?
- gramy bezmyślnie z przodu. wymieniamy futbolówkę i nic z tego nie wynika, brakuje dobrego podania, a jeśli nasi już próbują jakichś szybszych wymian to kończy się to zagraniami na bardzo małej przestrzeni i stratami
Mam nadzieję że Diego rozrusza troche ten wózek, a Benitez zmieni taktykę na 4-3-1-2. bo do 4-2-3-1 nie mamy aktualnie klasowych graczy.
a co do Maicona, spokojnie, rok temu też na niego wrzucaliśmy. znajdzie formę do stycznia-lutego i będzie wymiatał jak w poprzednim sezonie.
Ostatnio zmieniony 4 lis 2010, 23:27 przez pietrasowy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Imrahil
- Kontakt:
Maicon z kazdym sezonem spedzonym w Intrze gra coraz gorzej.pietrasowy pisze: a co do Maicona, spokojnie, rok temu też na niego wrzucaliśmy. znajdzie formę do stycznia-lutego i będzie wymiatał jak w poprzednim sezonie.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
lukasszzo
Kolejne propozycje dla ofensywy Mata z Valencii,Eljero Elia z hamburgera;) Gourcuff z OL ,Schweinsteiger
defensywa:Dmytro Czyhryński?w letnim okienku..
defensywa:Dmytro Czyhryński?w letnim okienku..
-
fmlyhm
Mata - jakoś za nim nie przepadam, nie mam zdania.
Elia jest moim zdaniem przyzwoitym piłkarzem.
Gourcuffa będzie trudno wyciągnąć, bodajże teraz do OL przeszedł.
Schweinsteiger - bardzo dobry piłkarz, naprawdę chciałbym go zobaczyć w Interze
Czyhryński - nie, nie, nie.
Elia jest moim zdaniem przyzwoitym piłkarzem.
Gourcuffa będzie trudno wyciągnąć, bodajże teraz do OL przeszedł.
Schweinsteiger - bardzo dobry piłkarz, naprawdę chciałbym go zobaczyć w Interze
Czyhryński - nie, nie, nie.

-
ARKADIO22
Moje zdanie jest take że do każdej formacji przydał by się nowy zawodnik... Moje typy to:
OBROŃCA: zdecydowanie BASTOS (mamy sporo problemów z lewą stroną a on gra bardzo dobrze i w defensywie i w ofensywie)
POMOCNIK:zakładając że kontuzje wyleczą Motta, Deki, Esteban, Meriga wystarczył by tylko jeden pokroju ELANO. (Zawodnik kreatywny który wywarłby nacisk na Sneidera bo ostatnio bardzo obniżył loty i gra poprostu słabo.)
NAPASTNIK: TEVEZ (mało prawdopodoby transfer zważywszy na jego pozycję w MC) bądź CASSANO ( bardzo możliwy transfer biorąc pod uwagę jego konflikt z prezesem Sampy. Wiadomo że jest to ciężki typ zawodnika ale niezwykle waleczny dysponujący świetną techniką oraz szybkością, potrafiący sam wygrać mecz taki zawodnik byłby idealny)
I skład wyglądałby następująco:
J.Cesar
Maicon Lucio Samuel Bastos
J.Zanetti Cambiasso
Sneider \ Elano
Cassano\Tevez Eto'o Milito
A w obwodzie tacy piłkarze jak Deki, Motta, Pandev, Chivu, Santon, Matrix i cała ekipa młodych zdolnych którzy teraz grają bardziej z konieczności...
OBROŃCA: zdecydowanie BASTOS (mamy sporo problemów z lewą stroną a on gra bardzo dobrze i w defensywie i w ofensywie)
POMOCNIK:zakładając że kontuzje wyleczą Motta, Deki, Esteban, Meriga wystarczył by tylko jeden pokroju ELANO. (Zawodnik kreatywny który wywarłby nacisk na Sneidera bo ostatnio bardzo obniżył loty i gra poprostu słabo.)
NAPASTNIK: TEVEZ (mało prawdopodoby transfer zważywszy na jego pozycję w MC) bądź CASSANO ( bardzo możliwy transfer biorąc pod uwagę jego konflikt z prezesem Sampy. Wiadomo że jest to ciężki typ zawodnika ale niezwykle waleczny dysponujący świetną techniką oraz szybkością, potrafiący sam wygrać mecz taki zawodnik byłby idealny)
I skład wyglądałby następująco:
J.Cesar
Maicon Lucio Samuel Bastos
J.Zanetti Cambiasso
Sneider \ Elano
Cassano\Tevez Eto'o Milito
A w obwodzie tacy piłkarze jak Deki, Motta, Pandev, Chivu, Santon, Matrix i cała ekipa młodych zdolnych którzy teraz grają bardziej z konieczności...
NON CONTA LA DISTANZA , CONTA SOLO LA FADE!!
INTERNAZIONALE 1908 MILAN
INTERNAZIONALE 1908 MILAN
-
pietrasowy
Schweinsteiger jeśli nie przedłuży kontraktu z Bayernem odejdzie, wtedy trzeba o niego powalczyć. w sumie Barca i Real nie potrzebują takiego gracza, jedynie my i cfc możemy się tak serio o niego postarać. jestem na tak
jesli chodzi o przód to mam nadzieję że w końcu nasi zainteresują się Rossim. Cassano i Tevez sa szaleni. Może będzie jakaś wyprzedaż w City, wtedy można zapolować na jakiegoś Milnera, ale to pewnie dopiero w 2012.
gorzej z lo. Bale jest pewnie nie do wyciągnięcia, a Bastos mnie nie przekonuje z tyłu. Robben na mś robił go lepiej niż Gustlika.
co do aktualnej sytuacji to mam nadzieję że Motta i Deki się wykurują, potrafią chociaż raz na jakiś czas dobrze do przodu zagrać.
jesli chodzi o przód to mam nadzieję że w końcu nasi zainteresują się Rossim. Cassano i Tevez sa szaleni. Może będzie jakaś wyprzedaż w City, wtedy można zapolować na jakiegoś Milnera, ale to pewnie dopiero w 2012.
gorzej z lo. Bale jest pewnie nie do wyciągnięcia, a Bastos mnie nie przekonuje z tyłu. Robben na mś robił go lepiej niż Gustlika.
co do aktualnej sytuacji to mam nadzieję że Motta i Deki się wykurują, potrafią chociaż raz na jakiś czas dobrze do przodu zagrać.
-
fmlyhm
Bale gra teraz świetnie ... Tyle tylko, że Bale gra teraz na lewej pomocy a nie lewej obronie (tak, grał kiedyś na lewej obronie). Swoją drogą ciekawe ilu z nas tak za tym Balem szalało, do czasu meczu z Interem?
Bastos chyba większość kariery grał na pomocy, dobrze mówię? Co nie zmienia faktu, iż dla mnie jest przyzwoitym zawodnikiem.
Od biedy można Pepe pozyskać na lewą obronę ..
Bastos chyba większość kariery grał na pomocy, dobrze mówię? Co nie zmienia faktu, iż dla mnie jest przyzwoitym zawodnikiem.
Od biedy można Pepe pozyskać na lewą obronę ..
Ostatnio zmieniony 6 lis 2010, 14:36 przez fmlyhm, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Dzyl
Na lewą obronę dobry by był Taiwo albo Marcelo, ale Marcelo raczej mało realny transfer. Taiwo zaś wręcz przeciwnie. Można by też spróbować ściągnąć tego Antonelliego, a co do pomocnika to można łatwo wyciągnąć z Realu Gago. On tam ciągle siedzi na ławie, a jest dobrym i solidnym pomocnikiem. Wraz z Cambiasso stanowili by bardzo dobry środek naszej pomocy.
-
fmlyhm
Nie wiem czy ktoś myśli podobnie jak ja, ale gdy widzę tą plagę tych kontuzji, to zaczynam żałować, że pozbyliśmy się np Ryszarda za marne 7 mln.. Nie żartuję

-
Chuchu
- Kontakt:
Lista kontuzjowanych to nie może być przypadek. W Liverpoolu za Benia było tak samo. W poprzednim sezonie urazów było niedużo. Z tego co piszą na włoskich portalach itp. to podobno Rafa bardzo przywiązuje wagę do siłowni. Ja nie wiem co to ma na celu bo wysyłanie Samuela, Zanettiego, Milito czy Eto'o na siłownie bywa trochę dziwne. Za Mourinho podobno siłowni nie było wcale. Czy to jest przyczyna plagi kontuzji u nas? Nie wiem ale zawodnicy wyglądają jakby nie mieli już totalnie siły na nic. Skoro kontuzji doznaje nawet terminator Zanetti i to nie spowodowanej starciem a jest to uraz mięśni to coś w tym musi być. Teraz Benio mówi, że Sneijderowi kręci się w głowie w czasie meczu no to chyba jest tu coś nie tak.
A i do listy kontuzjowanych dołączyli Maicon i Samuel, który może nie zagrać do końca sezonu.
A i do listy kontuzjowanych dołączyli Maicon i Samuel, który może nie zagrać do końca sezonu.
-
Seba
Kto by pomyślał, że po 10 kolejkach Juventus z takimi graczami jak De Ceglie, Amauri, Legro, Motta, Quaglia itp będzie raptem punkt za nami i w dodatku z 9 bramkami strzelonymi więcej. To już jest kataklizm...

-
miniu86
Samuel, ginocchio k.o.
La stagione è già finita.
Tłumaczyć chyba nie trzeba.
La stagione è già finita.
Tłumaczyć chyba nie trzeba.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Tkrauze
Sytuacja wyglada fatalnie."Beniosław" powinien ograniczyć siłownie i trening siłowy. Widac jak czarne na białym ze nasi piłkarze nie mają sił.
"FMLYHM" tez uwazam,ze RQ i Ballotelli teraz, by sie przydali
Wie ktoś może ile pozostało do okienka transferowego. ?
"FMLYHM" tez uwazam,ze RQ i Ballotelli teraz, by sie przydali
Wie ktoś może ile pozostało do okienka transferowego. ?
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
-
Chuchu
- Kontakt:
Okienko transferowe otwiera się 1 stycznia więc sobie możesz policzyć ;]Tkrauze pisze: Wie ktoś może ile pozostało do okienka transferowego. ?
-
Pablusso
Tak, bo jeszcze do pelni szczescia brakuje smrodu w szatni i na boisku...Tkrauze pisze: RQ i Ballotelli teraz, by sie przydali![]()
Ciekawi mnie tylko czy w zwiazku z kontuzja Samuela nasi ugraja cos w sprawie przyjscia Ranocchii juz w zimowym okienku. Moim zdaniem graniczy to z cudem, ale w tej sytuacji chyba wypada i w cuda zaczac wierzyc.

sig by Orzeu
-
fmlyhm
Kontuzja Waltera to ogromny cios. Trzeba pozyskać Ranocchie już w styczniu. Swoją droga Ranocchia jest chyba dość kontuzjogennym piłkarzem? Jeśli się nie mylę to ma jakiś poważny uraz za sobą?

-
CateQuil
Owszem naderwał wiązadła krzyżowe w kolanie.fmlyhm pisze: Kontuzja Waltera to ogromny cios. Trzeba pozyskać Ranocchie już w styczniu. Swoją droga Ranocchia jest chyba dość kontuzjogennym piłkarzem? Jeśli się nie mylę to ma jakiś poważny uraz za sobą?
Priorytetem w okienku transferowym powinno być ściągniecie lewego obrońcy bo nie oszukujmy się Chivu nie zawsze sobie radzi. .
-
miniu86
Mam nadzieję, że Moratti nie popełni tych samych błędów i już teraz wziął się za ostre negocjacje w sprawie transferów. Grzechem było by nie wyciągnięcie z Sampy Cassano. Ten człowiek tak jak Mourinho po prostu pasuje do Interu. Eto'o, Milito, Cassano. Wyobrażacie to sobie? Moratti nie spieprz tego.
-
dodo_IM
No Cassano z Eto'o i Milito robi wrażenie. Przyjście Antonio wydaje się być nie mal pewne. Jak dojdzie jeszcze Ranocchia to ja będę w pełni zadowolony. Ja wciąż wierzę, że ten sezon może być udany. 9 pkt do lidera na 25 meczy do rozegrania to żadna strata.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
ferii
zapowiada się ciekawe okienko w naszych wykonaniu ;D Cassano, Ranocchia i Schweinsteiger byłoby świetnie ale zobaczymy jak spożytkuje 70 mln które ma wydać MM
Marzy się mi jeszcze jakiś świetny lewy obrońca...i niech wrócą kontuzjowani gracze a wtedy będziemy gotowi od stycznia do nadrabiania strat w Serie A i podbój LM 
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!