Lublin - co Wy na to?
-
Karol7
- Kontakt:
Odp: Lublin - co Wy na to?
1. Mora
2. Cinek
3. Tomek8990
4. JOSE
2. Cinek
3. Tomek8990
4. JOSE
-
Jarek_FCI
1. Mora
2. Cinek
3. Tomek8990
4. JOSE
5. Jarek jeśli zdąże wrócić to bede
2. Cinek
3. Tomek8990
4. JOSE
5. Jarek jeśli zdąże wrócić to bede
-
Tomek8990
Gdzie się ustawiamy? W Tifosi? Mora klepnij mi esa co i jak konkretnie, bo nie będę miał w trakcie dnia możliwości dostępu do neta... Pozdro;)
Forza Inter:)
-
Cinek
pewnie o 20 albo kilka minut po 20 pod Tifosi
-
Mora
- Kontakt:
Słuchaczy Radia Lublin zapraszam do odsłuchania wywiadu z czteroosobową elitą lubelskich Interistów, który został przeprowadzony podczas derbowego spotkania z Milanem
Audycja ma związek z polskimi FC zagranicznych klubów, a nasz wywiad ma być puszczony prawdopodobnie w najbliższą sobotę 
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
kolus
No no to poinformuj kiedy dokladniej to bedzie. A elita to nie jest bo mnie nie bylo ;] A radio Lbn jest w internecie zeby posluchac?;p
-
Cinek
Ta audycja ma być chyba w najbliższą sobotę między 15 a 17. Mora czego się nie chwaliłeś nowym kolegą (italiano) 
-
Karol7
- Kontakt:
Że co ty elita, a kim ty wogóle jesteś? Kibicem nie widuje Cię na meczach. Na derbach Mediolanu co miałeś ważniejszego do roboty? Pochwal się na forum. Na którym miejscu stawiasz Inter w swoim życiu? Bo napewno w czołówce nie jest, jak na derbach masz ważniejsze sprawy. Nie wspomne innych meczy!kolus pisze: No no to poinformuj kiedy dokladniej to bedzie. A elita to nie jest bo mnie nie bylo ;] A radio Lbn jest w internecie zeby posluchac?;p
-
Globus
Jak np opuszczenie ostatniego zlotu?jose_'6promili'_Alkorator pisze:
Że co ty elita, a kim ty wogóle jesteś? Kibicem nie widuje Cię na meczach. Na derbach Mediolanu co miałeś ważniejszego do roboty? Pochwal się na forum. Na którym miejscu stawiasz Inter w swoim życiu? Bo napewno w czołówce nie jest, jak na derbach masz ważniejsze sprawy. Nie wspomne innych meczy!
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
kolus
Jose dla twojej wiadomosci nie jestem z Lbn, a na meczch staram sie byc w miare mozliwosci. Ciezko mi jest byc na meczach w niedziele i na tygodniu bo mam szkole. Wybacz ze cie urazilem ze nie jestem na kazdym meczu wiec nie jestem kibicem Interu tylko sezonowcem od 10 lat. Przykro mi ze nie zauwazyles ze to byl zart. A na meczch to ty tez raczej zawsze nei jestes 
A co do zlotu to moze kiedys jak bedzie gdzies blizej i bedzie mi jakos w miare pasowalo
A co do zlotu to moze kiedys jak bedzie gdzies blizej i bedzie mi jakos w miare pasowalo
-
Karol7
- Kontakt:
Bardzo żałuje, że nie byłem, ale byłem zagranicą, więc miałem do pokonania 1300km około, rozważałem przyjazd, ale jakbym miał 3 osoby chociaż ze sobą.Globus pisze:Jak np opuszczenie ostatniego zlotu?jose_'6promili'_Alkorator pisze:
Że co ty elita, a kim ty wogóle jesteś? Kibicem nie widuje Cię na meczach. Na derbach Mediolanu co miałeś ważniejszego do roboty? Pochwal się na forum. Na którym miejscu stawiasz Inter w swoim życiu? Bo napewno w czołówce nie jest, jak na derbach masz ważniejsze sprawy. Nie wspomne innych meczy!![]()
Ja rozumiem, że to żart, ale ja na temat Interu żadko żartuje rozumiem Cię że ty lubisz sobie żartować na temat tego klubu każdy ma swoje zdanie. To może mi powiesz kiedy byłeś na ostatnim meczu w LU? Pytam z ciekawości tylko. I nie musisz się mnie bać, że będę miał jakieś ale jak się pokażesz na meczu. Ale mam żal do wszystkich którzy to olewają, bo przychodze na Juve a ich słychać na pół tifosi, czułbym się lepiej gdyby ludzie słuchali nas, a nie ich!!!
-
kolus
Bylem gdzie kolo 25 marca tego roku na meczu z Roma tego co pamietam. U mnie na prawde ciezko ze zgraniem terminow bo musze miec jakas kime jak mecz wieczorem, musza go puszczac w tifosi a te rzeczy razem zadko sie zdarzaja. A co do zartu to byl taki zart na temat nas kibicow a nie samego klubu. A bac bym sie nie bal
A co do chodzenia na mecze to chyba faktycznie jest problem ze ludzie z Lbn sie nie ujawniajac zbyt czesto.
-
Karol7
- Kontakt:
nocleg masz z glowy mozesz spac, umnie zapraszam na nastepny mecz;) dozobaczenia. widzisz trzeba rozmawiac;) dam Ci znac jak bedziemy ogladac mecz. Krotka gadka i jeden staly bywalec wiecej;)kolus pisze: Bylem gdzie kolo 25 marca tego roku na meczu z Roma tego co pamietam. U mnie na prawde ciezko ze zgraniem terminow bo musze miec jakas kime jak mecz wieczorem, musza go puszczac w tifosi a te rzeczy razem zadko sie zdarzaja. A co do zartu to byl taki zart na temat nas kibicow a nie samego klubu. A bac bym sie nie balA co do chodzenia na mecze to chyba faktycznie jest problem ze ludzie z Lbn sie nie ujawniajac zbyt czesto.
-
Mora
- Kontakt:
Jose jeszcze zmotywuj niektórych Interistów z samego Lublina,to może nas się uzbiera z dziesięciu na jakimś meczu
Naprawdę wstydzimy się za Was,gdy grupa kilkunastu kibiców Juventusu czy Arsenalu elegancko ubrana w barwy przychodzi na mecz,zasiada w viproomie i się świetnie bawi,a kibiców Wielkiego Interu jest trzech,czterech
Kibicowanie nie ogranicza się do pisania na forum i shotboxie, pamiętajcie o tym...
Kiedyś mi się trafił podpity fan Romy,innego razu nieźle najebany kibic Manchesteru, a w niedzielę milanista PROSTO. z Włoch :lol2:
Hehe ja to mam wyjątkowe szczęście do nowych znajomychCinek-Rychu pisze: Mora czego się nie chwaliłeś nowym kolegą (italiano)
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Karol7
- Kontakt:
Elo, wybiera sie ktoś na mecz z Chievo? Do tifosi? Jak się wyrobie, żeby dotrzeć do LU na 15 to bym wyszedł z chęcią;) Co wy na to?
-
Cinek
Z tego co widzę w Tifosi tego meczu nie będzie bo nie ma go u nich na stronie, bo chyba nie leci na Canalu +.
-
Tomek8990
Słuchaliście tej audycji? Była parę minut przed 17, bardzo krótka, ale była...
ustawiacie się na mecz z Twente?
-
Cinek
Ja zapomniałem o tej audycji, miałem ją nagrać, a ani nie nagrałem ani nie posłuchałem
Z tego co widzę na stronie Tifosi jest przewidziana transmisja z naszego meczu na nSporcie. Ja mam do 20 zajęcia, więc się piszę na mecz jeśli ktoś jeszcze będzie.
-
Mora
- Kontakt:
W takim razie ja też się pojawię.Oglądanie obecnego Interu na trzeźwo jest nie do przyjęcia...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Cinek
Nie ma tyle alkoholu w Tifosi, żeby obecna gra Interu się podobała 
-
Karol7
- Kontakt:
elo, idziemy dziś do tifosi??? Mora? Cinek? Kolus? Tomek? Jarek?
-
kolus
Mnie sie mozna spodziewac tylko w weekendy bo tak to szkola niestety ;/
-
Cinek
Idziemy Jose. Będzie nas prawdopodobnie 3.
-
kolus
W niedzile 28 listopa obecnego roku bedzie pokazywany mecz Inter-Parma w Tifosi moge przybyc na ta ranna godzine (12.30) i chce wiedziec czy sa chetni bo musze sie dosyc rano zerwac zeby dojechac.
-
kolus
Chlopaki to jak bedzie ktos ? fast fast
-
Tomek8990
Po ostatkach chyba każdy zapił :p albo co niektórzy na żywo oglądali, więc teraz czas na Lazio się ustawić, w piątkowy jakże mroźny zimowy wieczór... :d
-
Mora
- Kontakt:
Piątkowy mecz z Lazio zbliża się wielkimi krokami, chętni na obejrzenie w Tifosi niech wpisują się na listę;
1. Mora
2.
PS. Ciao Giuve
1. Mora
2.
PS. Ciao Giuve
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Cinek
1. Mora
2. Cinek
3.
2. Cinek
3.
-
kolus
1. Mora
2. Cinek
3. Kolus?
moj przyjazd jest uwarunkowany warunkami pogodowymi jak nei bedzie padac do jutro to przyjade jak jutro znowu bedzie padac to nici z przyjazdu, w poniedzialek ode mnie do Lbn czyli 65 km jechali ludzie po 4h takze sami rozumecie
2. Cinek
3. Kolus?
moj przyjazd jest uwarunkowany warunkami pogodowymi jak nei bedzie padac do jutro to przyjade jak jutro znowu bedzie padac to nici z przyjazdu, w poniedzialek ode mnie do Lbn czyli 65 km jechali ludzie po 4h takze sami rozumecie
-
Tomek8990
1. Mora
2. Cinek
3. Kolus?
4. Tomek ( na 90 % ) dokładnie w dniu meczu wszystko się okaże, w kontakcie z Jose :p
5.
2. Cinek
3. Kolus?
4. Tomek ( na 90 % ) dokładnie w dniu meczu wszystko się okaże, w kontakcie z Jose :p
5.