Zamówiłem sobie Te-Trisa i HiFi Banda nowe. W poniedziałek w domku będą. Taki sobie prezencik zrobiłem na święta. Jeszcze w planach Onar "Pod Prąd" i Pezet "Muzyka Klasyczna"
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
Bit wgniata w asfalt.Taki spokojny i klimatyczny, coś jak niektóre kawałki z Tabasko
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych?! Krew solą tej ziemi, w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Słyszeliście płyke Kobry " Na żywo z miasta grzechu " Wydał go Rysiek więc płytka moim zdaniem jedna z najlepszych w tym roku obok Pih " Dowód Rzeczowy nr . 1 " i Hi Fi Banda " 23:55 "
Nikt jeszcze nie zareklamował nowej płyty POE? http://www.youtube.com/watch?v=FEQkbd7n5O8 - tytułowy kawałek, najbardziej mi podpasował. Nagrali chłopaki w 3 dni płytkę. Zakupiłem za 40zł, wydanie 2CD (z instrumentalami). Polecam!
Zawsze śmieszyły mnie takie teledyski Co do samej nutki też nie zachwyca ale o gustach się nie dyskutuje...
Osobiście coraz rzadziej już słucham Rapu,to nie ta muzyka co kiedyś,kiedy liczył się styl,technika,umiejętności a nie zarabianie hajsu czy to że masz złotego rolexa i 10 łańcuchów na szyi !!
Nerazurro_ pisze:
Zawsze śmieszyły mnie takie teledyski Co do samej nutki też nie zachwyca ale o gustach się nie dyskutuje...
Osobiście coraz rzadziej już słucham Rapu,to nie ta muzyka co kiedyś,kiedy liczył się styl,technika,umiejętności a nie zarabianie hajsu czy to że masz złotego rolexa i 10 łańcuchów na szyi !!
Stoi grupka kiboli opierając się o kraty na stadionie czy siedząc na ławce "na blokach" kiwających głowami i strugających nie wiem kogo,robią groźne miny,napinają się gdzieś w piwnicy,sam "raper" który tam coś "rapuje" rusza się jakby od małolaty zainspirowane twórczością Liroya czy innego Rycha Peji ;P Przepraszam za szczerość...
Nerazurro_ pisze:
Ty byś pewnie za darmo oddawał swoją twórczość i wcinał parapety...Prócz Tedzika nikt się zbytnio nie lansuje bogactwami w PL. Może jeszcze Gural, ale on zdecydowanie mniej, więc nie wiem do kogo/czego pijesz...