HaxBall
-
Michal_fci
Odp: HaxBall
Klub ACe Pajace postanowił odpowiedzieć na groźby ze strony klubu Redaktorki i gniot. Każdy widział zachowanie osób związanych z klubem I ligi Uzbekistańskiej, gdy po przegranym meczu klub Redaktorki i gniot włączył zraszacze gdy zawodnicy byli jeszcze na boisku. Zarówno zawodnicy jak i władze klubu proszą klub z Uzbekistanu, o nie rozpraszanie piłkarzy ACe Pajace, ponieważ w przeciwieństwie do was nie gramy gniotu i mamy szanse na końcowy sukces, a ewentualne sprawy które chcecie załatwiać sądownie proszę wstrzymać się do zakończenia turnieju. Klub również chciał podkreślić, że nie obawia się rozprawy, która jest chyba nieunikniona, ponieważ posiadamy dowody które świadczą o tym ze próbowali oddać mecz za 30 minutową orgie zawodnikami ACe Pajace. My jednak po chwili zastanowienia odmówiliśmy im, na co odpowiedzieli " Jeszcze tego pożałujecie ". Jednak prosimy o cierpliwość w tej sprawie, bo więcej wypowiedzi nie będzie aż do zakończenia turnieju.
Gdybyś kiedyś we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
-
and1
- Kontakt:
...a ja odbijam od tego cyrku
wyszla zenada...osobiscie rezygnuje z udzialu jezeli takie "watki" maja sie pojawiac na forum ;]

-
krystianeczek
and1 troszkę poczucia humoru...
-
and1
- Kontakt:
oby ten temat byl zamkniety dla nie zarejestrowantych userow (sorry za brak pl znakow klawa nawala), ale dla mnie smieszne to nie jest ;] robmy turniej bez zadnych nagrod itp. ale dla prestizu albo robmy cyrk ;]krystianeczek pisze: and1 troszkę poczucia humoru...

-
MiRas.
- Kontakt:
Dla mnie żenadą jest to, że zostało 6 dni do 28 stycznia, czyli do zakończenia fazy grupowej, a rozegrano aż... 5 (!) meczy. Ogółem liczba rozegranych spotkań powinna wynosić... 40 (słownie: czterdzieści). Wiecznie na SB pojawiają się linki, non stop ktoś z kim gra, ale o lidze to ludzie pozapominali. Na dzień dzisiejszy szkoda czasu i pracy, jaką poświęcili ludzi (szczególnie @cor72z z systemem do wpisywania wyników, losowania, ustawiania grup etc.)
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Chrisu
Dokładnie Miruś:) Zorganizowali się na poziomie gimnazjalistów, wszyscy grać chcieli, a nie grają.
-
Michal_fci
Przecież widać że and1, chciał zrezygnować z turnieju i szukał powodu jakiegoś i doczepił się takiej głupoty następnym razem się nie zapisuj jak masz problem znaleźć 40 minut ogółem na rozegranie czterech meczy w 10 dni...
Gdybyś kiedyś we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
-
Kielben
Trochę lipa wychodzi..
Ja też piszę do Teamów w swojej grupie i żadnego odzewu nie dostaje , żeby zagrać jakiś mecz...
będę próbował dalej , mam nadzieję, że to się bujnie trochę do przodu , bo szkoda pracy jaką wykonali niektórzy użytkownicy tej strony tak jak napisał MiRas.
Ja też piszę do Teamów w swojej grupie i żadnego odzewu nie dostaje , żeby zagrać jakiś mecz...
będę próbował dalej , mam nadzieję, że to się bujnie trochę do przodu , bo szkoda pracy jaką wykonali niektórzy użytkownicy tej strony tak jak napisał MiRas.
-
air87
Ok And1 zrezygnowal wiec Team9 szuka zastepstwa Jest ktos chetny? Byle szybko info dawac prosze gg 5384170
-
FCI_Knighter
Na dzien dzisiejszy aktywnych jest może ze 5 druzyn. Wiec ja jestem za prppozycja zmian, jesli do 28 stycznia cos sie nie poprawi, zrobi sie jedna tabele ligową tz.(Mistrzowską) które zagra tych 5-6 teamów najbardziej aktywnych. I wyłonimy mistrza, bo gorszenie sie dalsze nie ma sensu. Taka jest moja propozycja.
-
MiRas.
- Kontakt:
Do poniedziałku do godziny 20:00 ma być rozegranych ogółem co najmniej 20 spotkań, jeśli ta bariera nie zostanie osiągnięta to rozgrywki zostaną anulowane, a zespoły które do tej pory były aktywne zagrają w jednej lidze w trybie mecz - rewanż. Tym samym następnej edycji na pewno nie będzie.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Gunnar
- Kontakt:
niestety ale ludzie wolą grać po 20 sparingów dziennie zamiast zagrać turnieju... ehh szkoda gadać

-
Grrruby
- Kontakt:
a może tak turniej 1v1, bo łatwiej znaleźć kogoś?
zrobi się ligę z 20 osób i już
albo 3 ligi po 20 osób
zrobi się ligę z 20 osób i już
albo 3 ligi po 20 osób
-
Gunnar
- Kontakt:
-
dudu
- Kontakt:
MiRas. pisze: Do poniedziałku do godziny 20:00 ma być rozegranych ogółem co najmniej 20 spotkań, jeśli ta bariera nie zostanie osiągnięta to rozgrywki zostaną anulowane, a zespoły które do tej pory były aktywne zagrają w jednej lidze w trybie mecz - rewanż. Tym samym następnej edycji na pewno nie będzie.
a co z drużyną która chce grać a inne się nie oddzywaja ?
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
-
Grrruby
- Kontakt:
Włacha.... ja np. jestem ciągle, ale propozycji nie dostaję, a napisałem swoje gg
Więc piszę jeszcze raz!
8660734 to jest mój numer gg, zgłaszajcie się w sprawie meczów, jeśli pasuje komuś mecz może być 2v2
Więc piszę jeszcze raz!
8660734 to jest mój numer gg, zgłaszajcie się w sprawie meczów, jeśli pasuje komuś mecz może być 2v2
-
maciej1711
Team 19 - mój numer gg 9575147 - często jestem na niewidoku - moja drużyna wyraża chęć gry wieczorami.
Prosimy o kontakt zespoły z grupy 1
Grupa1: Team7, Team9, Team11, Team2
Prosimy o kontakt zespoły z grupy 1
-
dudu
- Kontakt:
Team 12 czeka na info teamów z grupy
Grupa3: Team10, Team3, Team15, Team16
do rozegrania meczy 4232809 (niewidoczny ale online)
do rozegrania meczy 4232809 (niewidoczny ale online)
Ostatnio zmieniony 23 sty 2011, 18:58 przez dudu, łącznie zmieniany 1 raz.
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
-
solo_nerazzurri
Prosze teamy z grupy 1 o kontakt w sprawie meczu. Jestem w teamie 7
Moje gg - 5063144
Moje gg - 5063144
E\' una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
-
rzuwf
niestety ale musz zrezygować z udziału w turnieju bo wysyłają mnie w delegacje z pracy na prawie dwa tygodnie i niewiem czy bede miał dostęp do internetu, wiec jak ktoś chętny do może zająć moje miejsce w Team 14
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
Kielben
pisać do mnie na gg 8382144!
bardzo często jestem , więc łatwo będzie mnie złapać : >
pisać do mnie na gg 8382144!
bardzo często jestem , więc łatwo będzie mnie złapać : >
-
Dominho
Ogarnąłem trochę haxballa a widzę że się miejsce zwolniło. Jak coś to ja jestem chętny moje GG: 25911100

Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
ferii
PO raz ostatni proszę team 13 i 18 z gr.4 o kontakt ze mną w celu rozegrania meczu...nikt się nie odzywa od dłuższego czasu a prosiłem już parę dobrych razy.
PW lub gg:3562682
PW lub gg:3562682
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
dudu
- Kontakt:
Ponawiam
do rozegrania meczy 4232809
do rozegrania meczy 4232809
IO SONO INTERISTA
-
RdK.
- Kontakt:
Team Dabl Blasta nawołuje drużyny z grupy 3 do rozegrania pozostałych spotkań (Team10, Team12, Team16).
Kontakt: 4356741
Kontakt: 4356741

-
solo_nerazzurri
Prosze o kontakt z farciarzami - moje gg 5063144, jestem z zespolu Capolista
E\' una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
che dura una vita
Pazza Inter amala!
FORZA INTER!!
-
ferii
-
Michal_fci
Nasz miniturniej, mogą być błędy ale starałem się nie robić ich
I wynik jednego meczu nie zapisałem, punkty dodałem ale wyniku nie dałem. Dzięki za gre
i gratuluje zwyciężczyni Kasi :* 

Widać ze mozna sie zorganizować i rozegrac turniej, a to nie trwało krótko u wszyscy wytrzymali do końca. Szacun wam za to! Mecz trwał 2 minuty albo do 3 a 40 meczy było do rozegrania więc ponad godzine graliśy. Dzieki jeszcze raz za gre

Widać ze mozna sie zorganizować i rozegrac turniej, a to nie trwało krótko u wszyscy wytrzymali do końca. Szacun wam za to! Mecz trwał 2 minuty albo do 3 a 40 meczy było do rozegrania więc ponad godzine graliśy. Dzieki jeszcze raz za gre
Ostatnio zmieniony 13 lut 2011, 20:06 przez Michal_fci, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Filip©
- Kontakt:
??? Turniej i ja nic o nim nie wiedziałem?
Krzaku, będzie nowa edycja pisz mi koniecznie 
-
Michal_fci
To polega na tym zakladamy pokoj kto wbije ten gra
Duzo lepsza zabawa niz np. 3vs3 czy 5vs5
A link jest na fcinter.pl wiec trzeba miec szczescie i byc na stronce
To co tutaj jest tabele to byl juz 2 turniejek tego typu
Pierwszy wygrał Nagatomo ( Klinsi64) 2 był Sneijder ( Grrruby ) a ja zajalem 3 miejsce Krzaku ( Krzaku )
na 8 mozliwych to jestem zadowolony
2 turniej bylo gorzej bo Kasia i Azja zjechali wszystkich równo
Czasami mieli problemy. Kasia się meczyła ze mną, bo musiała sie powstrzymywać od podrywu i sie nie skupiła na grze tak pewnie dostał bym 0-3 jak prawie wszyscy 
Duzo lepsza zabawa niz np. 3vs3 czy 5vs5
Pierwszy wygrał Nagatomo ( Klinsi64) 2 był Sneijder ( Grrruby ) a ja zajalem 3 miejsce Krzaku ( Krzaku )