Fifa 11 - pogra ktoś?

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
IlCapitano

Odp: Fifa 11 - pogra ktoś?

Post autor: IlCapitano »

17 kolejka: Arsenal - Liverpool 3:3

Świetny mecz był  :-) Mimo 3-krotnego obejmowania prowadzenia nie udało mi się wygrać, ale remis jest jak najbardziej sprawiedliwym wynikiem  :-D

Czekam na odzew Lufciasa i rozegranie meczu 16 kolejki.
Ynter

Post autor: Ynter »

Ja się wypisuję, bo i tak wszyscy mają już wywalone na tą ligę. Szkoda czas tracić  :wink:
IlCapitano

MU - Liverpool 0:4  :lol:

Jak to będzie z tą ligą? Bo Lufcias nie daje znaku życia, teraz Ynter... Proponuję zakończyć rozgrywki. Po co w ogóle ktoś się zapisuje jak nie ma zamiaru dokończyć rozgrywek? Jedynie Piekarz jest usprawiedliwiony bo to nie z jego winy, ale reszta?
Zobaczymy co organizator na to.
Ynter

Post autor: Ynter »

Mądry bo się zapisał w połowie ;p Z tego typu luźnymi rozgrywkami przeważnie tak jest, że jak jest za długa przerwa i organizator nie dopilnuje to wszyscy olewają ;]
maciejos

Post autor: maciejos »

Co z tą ligą?
Klanies

Post autor: Klanies »

niestety, część graczy nie wykazała chęci dokończenia rozgrywek, ja wysyłałem nawet do wszystkich PW, dodawałem info, przypominałem, ale ile można? większość z zaległych spotkań 16 i 17 kolejki do dziś się ne odbyła... gracze nie znaleźli choćby minuty na napisanie nawet w jednym zdaniu na forum co się z nimi dzieje, kiedy mogą grać kolejne mecze czy cokolwiek. ja wszystkiego robić nie mogę, a już na pewno nie mogę na siłe nakazać graczom dokończenie rozgrywek... na prawdę się starałem nad tym zapanować, łatwo nie było, strona ligi była praktycznie aktualizowana live, wyniki, tabele, terminarz, niezbędne daty, nawet małe statystyki, wszystkie potrzebne i ważne informacje zamieszczałem na bieżąco czy to na forum czy na stronie, niektórym nawet mecze odpalałem na swoim serwerze kiedy nie mogli się połączyć między sobą w GR, zorganizowałem Ligę Mistrzów na święta, w ostatnim poście kiedy liga przystopowała dodałem zaległości, rozesłałem PW. co jeszcze mogłem zrobić? bez chęci pozostałych graczy nie dokończymy ligi w kilka osób. sorry
[center]Dai Forza Inter Facci Un Gol, Solo Per Noi !
Obrazek
C'e Solo L'Inter... Magica Inter...
Obrazek
IlCapitano

Wielki szacunek dla Ciebie Kłanieś za całą robotę jaką odwaliłeś. Nie ma jednak sensu tego kontynuować skoro większość graczy sobie to po prostu olała. Szkoda, bo można było dograć to do końca, zrobić znowu jakąś LM, Mundial itp, bo naprawdę już wiele tych kolejek nie zostało. Trudno.
MatiInter

Post autor: MatiInter »

ja pisalem do Milo. mielismy grac to "kursywa" byla a potem nie trafila sie okazja. nikt do mnie tez nie pisal zeby grac. ja bym dokonczyl lige
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
ODPOWIEDZ