Hip-Hop made in Poland
-
GULI
Odp: Hip-Hop made in Poland
Pytanie? Co robi GULI jutro po robocie?
Odp. Zap!@#$% po Reedukacje do Empiku! Forza SLU! Po 5 latach czekania...
Odp. Zap!@#$% po Reedukacje do Empiku! Forza SLU! Po 5 latach czekania...

-
Baszczu
O.S.T.R. jak zawsze zaskoczył
Super pomysł, jeszcze lepszy od TdD. Sama płyta również dobra.
Jazz, dwa, trzy!
-
Radzisz_IM
- Kontakt:
GULI...Twoj plan jest zacny, chciałem go wskrzesić też w swoim grafiku, ale ze względu na jutrzejszą nie możliwość, musze swój plan o jeden dzień przełożyć...mam nadzieje, że wytrzymam!
"Ty spytaj kto jest tu, jeśli jesteś żółtodziobem, stara gwardia Ci odpowie, SLU wiadomo ziomek!"
"Ty spytaj kto jest tu, jeśli jesteś żółtodziobem, stara gwardia Ci odpowie, SLU wiadomo ziomek!"
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
-
InterNH
Dla mnie płyta średnia szczerze powiedziawszy (ale to tylko moje osobiste zdanie).Trzeba jednak przyznać, że kawałek "oddałbym" wgniata w podłogę 
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
-
GULI
jak zapowiedziałem tak też zrobiłem...po odsłuchaniu Reedukacji nie mam pytań...
i nie powiedziałbym ze płyta jest średnia..wiadomo od kogoś takiego jak Peja oczekuje sie najwyższego poziomu i w moich oczach ta płyta na takim poziomie własnie jest. I nie mówie tak z tego powodu ze jestem wiernym słuchaczem Slums Attack umiem tez skrytykować jak mi sie coś nie podoba przykładem są chociażby solowe płyty Rycha które nie do końca były dobre..(te jego miłosne dywagacje itp.)
..tak to ten chuligan, pener, bandyta co każe bić dzieci na koncertach..ten który w oczach mediów kreowany jest jako wcielenie wszelkiego zła a "kto ma wiedziec to wie".. i co? -będzie PLATYNA!
jak to jest możliwe?...Ojciec chrzestny polskiego HH i wszystko w tym temacie
Zachodnia częsć Polski i Poznań -stolica polskiego HH
http://www.youtube.com/watch?v=SPhenEMHC20
i nie powiedziałbym ze płyta jest średnia..wiadomo od kogoś takiego jak Peja oczekuje sie najwyższego poziomu i w moich oczach ta płyta na takim poziomie własnie jest. I nie mówie tak z tego powodu ze jestem wiernym słuchaczem Slums Attack umiem tez skrytykować jak mi sie coś nie podoba przykładem są chociażby solowe płyty Rycha które nie do końca były dobre..(te jego miłosne dywagacje itp.)
..tak to ten chuligan, pener, bandyta co każe bić dzieci na koncertach..ten który w oczach mediów kreowany jest jako wcielenie wszelkiego zła a "kto ma wiedziec to wie".. i co? -będzie PLATYNA!
jak to jest możliwe?...Ojciec chrzestny polskiego HH i wszystko w tym temacie
Zachodnia częsć Polski i Poznań -stolica polskiego HH
http://www.youtube.com/watch?v=SPhenEMHC20
Ostatnio zmieniony 7 mar 2011, 12:03 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Orzeu
- Kontakt:
mi właśnie płyta przyszła, zaraz odsłucham i podzielę się później wrażeniami.

-
Radzisz_IM
- Kontakt:
Guli wyjaśnił! Popieram na stówe.
Rychu P!
Rychu P!
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
-
Tupac_FCI
Głos Wielkopolski i nuta z Kalim także rozpie.... membranę... 
"Rozejrzyj się wokoło, tu wcale nie jest wesoło..."

-
and1
- Kontakt:
"Dzieci gorszego Boga" niszczą. Głos Wlkp. najlepszy kawałek a zaraz po nim "Dzieci" 

-
Kamikaze
Rysiu pokazał jaki marny jest. Dobry track z Ostrym tylk dlatego, że tam jest Adam.
-
Tupac_FCI
`Ja wyj***ne mamKamikaze pisze: Rysiu pokazał jaki marny jest. Dobry track z Ostrym tylk dlatego, że tam jest Adam.
I nadal ten rap gram
I co ty zrobisz nam, TEN ŚWIAT JEST NASZ
Nienawidź k...o nas to dla nas jest ten hajs
Ty siłę dajesz nam SLU GANG...`
A KTO WEDŁUG CIEBIE POZA OSTRYM NIE JEST MARNY?

-
I(1)N(9)T(0)E(8)R
Mi sie bardzo podoba reedukacja. W każdym kawałku jest jakis przekaz i o to chodzi. Rysiu mnie nie zawiódł więc i ja go nie zawiode kupując płytę:) bo warto inwestować w muzyke z przekazem szczególnie od kogos kto naprawde wie dużo o życiu

-
and1
- Kontakt:
Hejter nr. 1 na fcinter.plKamikaze pisze: Rysiu pokazał jaki marny jest. Dobry track z Ostrym tylk dlatego, że tam jest Adam.

-
Radzisz_IM
- Kontakt:
Kamikaze...zapewne jesteś fanem Tedego, bo nie chce mi się wierzyć, żeby coś innego miało wpływ na Twoją powyższą wypowiedź. Napewno nie było w tym obiektywizmu i trzeźwego spojrzenia 
-
Zzzz
-
GULI
jak zapowiedziałem tak też sie stało i po paru dniach...
pytam sie jak to możliwe?jak można kupować płyte tego popaprańca, kryminalisty przecież jego muzyka to takie gówno...
pozdrowienia dla hejterów...mimo iz już po środzie popielcowej-na kolana i sypać głowe popiołem!
"Kolejny raz w tak krótkim odstępie czasu przyszło nam się dzielić z Wami niezwykłą informacją. Album zespołu Slums Attack "Reedukacja" osiągnął status PLATYNOWEJ płyty 5 dni po fizycznej premierze. Nasi fani po raz kolejny pokazali klasę sięgając po 30 tys. sztuk pojedynczych egzemplarzy. To niecodzienne zjawisko w kategorii muzyki rap pozwala nam optymistycznie patrzeć w przód, wiedząc iż polski słuchacz w dobie piractwa internetowego i hejtingu udowadnia, że muzyka jest nadal ważna windując w niecały tydzień "Reedukację" do statusu platyny i pierwszego miejsca w debiucie na zestawieniu OLiS. A wszytko to bez ani jednego teledysku i promocji w dużych mediach."
źródło:http://pejaslumsattack.pl/
pytam sie jak to możliwe?jak można kupować płyte tego popaprańca, kryminalisty przecież jego muzyka to takie gówno...
pozdrowienia dla hejterów...mimo iz już po środzie popielcowej-na kolana i sypać głowe popiołem!
"Kolejny raz w tak krótkim odstępie czasu przyszło nam się dzielić z Wami niezwykłą informacją. Album zespołu Slums Attack "Reedukacja" osiągnął status PLATYNOWEJ płyty 5 dni po fizycznej premierze. Nasi fani po raz kolejny pokazali klasę sięgając po 30 tys. sztuk pojedynczych egzemplarzy. To niecodzienne zjawisko w kategorii muzyki rap pozwala nam optymistycznie patrzeć w przód, wiedząc iż polski słuchacz w dobie piractwa internetowego i hejtingu udowadnia, że muzyka jest nadal ważna windując w niecały tydzień "Reedukację" do statusu platyny i pierwszego miejsca w debiucie na zestawieniu OLiS. A wszytko to bez ani jednego teledysku i promocji w dużych mediach."

-
InterNH
No płytka Peji rozeszła się w niesamowitym tempie.Z tego co się orientuje jest to druga w historii Polskiego rapu platynowa płyta.Pierwsza zgarnął O.S.T.R .
Tak z innej strony Tede wypuścił swój Mixtape "Dabl Blast". Mnie do gusty przypadła nuta "Diamenty" http://www.youtube.com/watch?v=8ZP60K7yLhU . Świetny punch na Jędkera:
"Chciałbym zarabiać teraz hajs jak Jędker, Jędker chciałby, żeby podawali mu rękę .On jest tym pacjentem, który tak ostrzegał, życie jest pokrętne kto się kurwa sprzedał!?"
Tak z innej strony Tede wypuścił swój Mixtape "Dabl Blast". Mnie do gusty przypadła nuta "Diamenty" http://www.youtube.com/watch?v=8ZP60K7yLhU . Świetny punch na Jędkera:
"Chciałbym zarabiać teraz hajs jak Jędker, Jędker chciałby, żeby podawali mu rękę .On jest tym pacjentem, który tak ostrzegał, życie jest pokrętne kto się kurwa sprzedał!?"
Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, 15:03 przez InterNH, łącznie zmieniany 1 raz.
-
RoB
http://www.youtube.com/watch?v=_LggyT97Xn4 nowy teledysk Eldoki.
Swoją drogą to śmieszne są te liczby sprzedanych płyt potrzebnych do ociągnięcia złota czy platyny, ale to pokazuje jaka jest w Polsce sprzedaż muzyki, nie tylko HH.
Swoją drogą to śmieszne są te liczby sprzedanych płyt potrzebnych do ociągnięcia złota czy platyny, ale to pokazuje jaka jest w Polsce sprzedaż muzyki, nie tylko HH.
-
GULI
Peja ma jeszcze platyne za "Na Legalu"...InterNH pisze: No płytka Peji rozeszła się w niesamowitym tempie.Z tego co się orientuje jest to druga w historii Polskiego rapu platynowa płyta.Pierwsza zgarnął O.S.T.R .

-
Biały
Kawałek użytkownika z naszej strony Bonito26:
http://www.youtube.com/watch?v=ytKU_T7yObY
i jego strona dla zainteresowanych: krisu.com.pl
http://www.youtube.com/watch?v=ytKU_T7yObY
i jego strona dla zainteresowanych: krisu.com.pl
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
-
InterNH
Długo oczekiwany singiel PARIAS http://www.youtube.com/watch?v=Cx52kVYV ... r_embedded . Grubo propsuje
Płyta zapowiada się super zwłaszcza po przesłuchaniu sesji nagraniowych.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2011, 00:45 przez InterNH, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tkrauze
jaram sie jak olimpijska pochodnia,mistrzostwo !
notabene Reedukacja świetna jest także. 
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
-
MarcoPolo
- Kontakt:
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Tupac_FCI

-
bobogol
- Kontakt:
Złota płyta po 15tys, wyróżnienie jak pracownik miesiąca..GULI pisze: "Kolejny raz w tak krótkim odstępie czasu przyszło nam się dzielić z Wami niezwykłą informacją. Album zespołu Slums Attack "Reedukacja" osiągnął status PLATYNOWEJ płyty 5 dni po fizycznej premierze. Nasi fani po raz kolejny pokazali klasę sięgając po 30 tys. sztuk pojedynczych egzemplarzy. To niecodzienne zjawisko w kategorii muzyki rap pozwala nam optymistycznie patrzeć w przód, wiedząc iż polski słuchacz w dobie piractwa internetowego i hejtingu udowadnia, że muzyka jest nadal ważna windując w niecały tydzień "Reedukację" do statusu platyny i pierwszego miejsca w debiucie na zestawieniu OLiS. A wszytko to bez ani jednego teledysku i promocji w dużych mediach."

-
Kamikaze
''Ja wyj***ne mam
I nadal ten rap gram
Ty siłę dajesz nam SLU GANG...` ''
[*]
hahahaha własnei za takie marnee teksty, bez głebszego znaczenia teksty nie podziwiam peji. MAsło maslane, o którym nawija w co drugim tracku.
Nie jestem fanem tedego, słucham soul-hopu. Polecam sprawdzić.
I nadal ten rap gram
Ty siłę dajesz nam SLU GANG...` ''
[*]
hahahaha własnei za takie marnee teksty, bez głebszego znaczenia teksty nie podziwiam peji. MAsło maslane, o którym nawija w co drugim tracku.
Nie jestem fanem tedego, słucham soul-hopu. Polecam sprawdzić.
-
88mj
Zgadzam sie z Toba, Kamikaze, mam podobne odczucia co do Peji.Kamikaze pisze: hahahaha własnei za takie marnee teksty, bez głebszego znaczenia teksty nie podziwiam peji. MAsło maslane, o którym nawija w co drugim tracku.
-
Orzeu
- Kontakt:
mowa o płycie platynowej więc przytoczony tekst OSTRego ni w gruchę ni w pietruchę tu nie pasuje, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że jest to pierwsza platyna Hip-hopowa od kilku lat, tak więc nie udało Ci się zabłysnąćbobogol pisze:Złota płyta po 15tys, wyróżnienie jak pracownik miesiąca..GULI pisze: "Kolejny raz w tak krótkim odstępie czasu przyszło nam się dzielić z Wami niezwykłą informacją. Album zespołu Slums Attack "Reedukacja" osiągnął status PLATYNOWEJ płyty 5 dni po fizycznej premierze. Nasi fani po raz kolejny pokazali klasę sięgając po 30 tys. sztuk pojedynczych egzemplarzy. To niecodzienne zjawisko w kategorii muzyki rap pozwala nam optymistycznie patrzeć w przód, wiedząc iż polski słuchacz w dobie piractwa internetowego i hejtingu udowadnia, że muzyka jest nadal ważna windując w niecały tydzień "Reedukację" do statusu platyny i pierwszego miejsca w debiucie na zestawieniu OLiS. A wszytko to bez ani jednego teledysku i promocji w dużych mediach."
Mój osobisty faworyt z ostatniej płyty Slums Attack - mistrz: http://www.youtube.com/watch?v=gL6le5Jvddo

-
GULI
jezeli ktoś jest "nie kumaty" i ma "głębsze" ograniczenie umysłowe to nigdy tych tekstów nie zrozumie tym bardziej jak nie zna sie całej twórczości,życiorysu i dlaczego dany artysta nawija o tym o czy nawija.Nie ma sensu dalej dywagować nad tym słuchaj tam swojego soul hopu słuchaj nawet hip-hopolo mi nic do tego ale te "marne teksty"mogłes sobie podarowac.Kamikaze pisze: hahahaha własnei za takie marnee teksty, bez głebszego znaczenia teksty nie podziwiam peji. MAsło maslane, o którym nawija w co drugim tracku.
Btw.ten refren co zacytowałes jest napisany między innymi dla takich osób jak Ty.

-
goglin
- Kontakt: