Inter 2011/2012
-
miniu86
Odp: Inter 2010/2011
Moratti żeby wzmocnić skład będzie musiał wydać dwa razy tyle bo teraz każdy wie, że nas pili.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Seba
Niestety...i niech na przyszłość wie, że jak już wzmacniać zespół, to latem.miniu86 pisze: Moratti żeby wzmocnić skład będzie musiał wydać dwa razy tyle bo teraz każdy wie, że nas pili.

-
Arcadinho77
- Kontakt:
Moratti to by chcial wszystko wyrwac za 2 mln € ewentualnie placic w Muntarach sadze ze moze ewentualnie Ranioccha przejsc , Kaka watpliwe bo to zza miedzy kopacz i nie mile by byl widziany przez Curva Nord takze uwazam ten sezon za stracony

Arcadinho77
-
dani7
Moim zdaniem transfer Ranocchi to zdecydowanie za mało. Przecież jeden obrońca nie wniesie nic do gry ofensywnej. Tutaj nic nie zdziałamy z samym trenerem i nowym obrońcą. Przecież zmęczenie ciągle pozostaje. Potrzeba nam świeżości, którą widzę w Sanchezie. Szybki, młody skrzydłowy / cofnięty napastnik ograny w Serie A. On mógłby być Messim Interu
Co do napastnika to byle nie Fabiano, który najlepsze lata kariery ma za sobą. Poza tym widzieliśmy co stało się Diego po zajebistym ostatnim sezonie. Nie, że go przekreślam, ale transfery napastników powyżej 30 tak. No nie wiem, może warto by spróbować pozyskać tego Adebayora. Na jego temat jest mało spekulacji, ale sądzę, że poradziłby sobie spokojnie w Serie A. W sumie to teraz szkoda, że sobie odpuściliśmy Cassano. No, ale nic nie poradzimy trzeba żyć dalej 
-
Kwasu
Sanchez faktycznie byłby szansą na powiew świeżości w drużynie. Zgadzam się, że mógłby to być niemal Messi Interu, bo gościu ma takie przyspieszenie na skrzydle, że szok. A gdyby się dobrze zgrał z Wesleyem, to byliby totalnie nie do zatrzymania. Taka współpraca gwarantowałaby zabójcze kontrataki. Sanchez do tego ekstra drybluje, na pewno będzie o nim głośno nie jeden raz. Moratti nie powinien żałować na niego kasy, bo to się zwróci z nawiązką. 
-
miniu86
Również uważam, że nie ma sensu sprowadzać Fabiano. Szkoda kasy na środkowego napastnika, który w dodatku wiele i tak już nie pogra.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Chuchu
- Kontakt:
Coutinho, Biabiany, Faraoni, Ranocchia, Castaignos, Mariga - Co by nie mówić Moratti chyba bardzo sobie do serca bierze uwagi jakoby Inter coraz bardziej przypominał Milan z 2007 roku
No ale oddania Cassano w zasadzie bez walki na rzecz Milanu jeszcze długo nie przeboleje 
-
miniu86
W związku z tym, że nasze transferowe podboje w styczniu prawdopodobnie dobiegły końca, naszła mnie taka myśl. Rafa Benitez - przez większość swojego pobytu w Anglii narzekał, że władze LFC nie dają mu poważnych pieniędzy na transfery. Po odejściu stamtąd trafia do Interu - klubu w którym nigdy przesadnie nie oszczędzano na transferach. I co? I Moratti nagle zaczyna oszczędzać. Benek myślał, że poszaleje, a tu koniec, kran zakręcony. Dalej. Leonardo. W Milanie Berlu żydził mu niesamowicie na wzmocnienia przez co w głównej mierze potem obrywali od poważnych zespołów. Stara i wypalona kadra. Leonardo przechodzi gdzie?.... Do Interu. Gdzie Moratti najwyraźniej nie zamierza wzmacniać przecież mistrzowskiej drużyny(-13pkt do lidera).
Trzeba przyznać, że pod tym względem Benitez i Leonardo nie trafiają za dobrze.
Trzeba przyznać, że pod tym względem Benitez i Leonardo nie trafiają za dobrze.
-
Imrahil
- Kontakt:
Z Benitezem sie zgodze,ale Leonardo dobrze wiedzial jaka jest sytuacja i czego sie podejmuje. Przynajmiej ma Leo w tym zakresie jakies doswiadczenie 
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
bart_d
Leo i tak jest w zdecydowanie lepszej sytuacji, niż był Benitez. Na samym starcie dostał obrońcę, fakt faktem wymuszonego trochę kontuzją Samuela, ale to zawsze coś, bo Ranocchia to zawodnik z wysokiej półki. Ja mam cały czas nadzieję, że damy radę wywalczyć w czerwcu Sancheza.
"Perce siamo i fratelli del mondo"
-
Chuchu
- Kontakt:
Coraz więcej mówi się o transferze Sancheza
Cieszy mnie to bardzo, może w końcu Eto'o będzie biegać na środku ataku a nie po skrzydle jak to robił razem z Milito w ostatnim meczu z Catanią.
Jakby latem doszedł do nas Cavani to byłbym wniebowzięty. Gość ma 24 lata i jest taką młodszą wersją Milito (tego z poprzedniego sezonu oczywiście). Zimą nie ma na niego żadnych szans niestety a szkoda bo obecna forma naszych napastników pozostawia wiele do życzenia, Eto'o po świetnych pierwszych dwóch miesiącach uznał że jest tak zajebisty, że nie musi podawać, dyspozycji Milito i Pandeva chyba nie trzeba komentować...
Jakby latem doszedł do nas Cavani to byłbym wniebowzięty. Gość ma 24 lata i jest taką młodszą wersją Milito (tego z poprzedniego sezonu oczywiście). Zimą nie ma na niego żadnych szans niestety a szkoda bo obecna forma naszych napastników pozostawia wiele do życzenia, Eto'o po świetnych pierwszych dwóch miesiącach uznał że jest tak zajebisty, że nie musi podawać, dyspozycji Milito i Pandeva chyba nie trzeba komentować...
-
IlCapitano
Pandev akurat wyraźnie wraca do formy i jeśli będziemy grać dwójką napastników, to właśnie on powinien partnerować Eto'o. W przypadku transferu Sancheza, będziemy raczej grać starym 4-2-3-1, a więc na szpicy Eto'o a po bokach Pandev i Sanchez.
-
dodo_IM
Jeżeli Moratti na poważnie chce wygrać Scudetto i zajść daleko w LM, to musi kupić młodego klasowego napastnika, bądź skrzydłowego tej zimy. W innym przypadku nie może wymagać od tak zaawansowanej wiekowo drużyny mistrzostwa, kiedy skład jest tak wąski.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
hQ
- Kontakt:
Zakładając, że nie kupujemy żadnego konkurenta naszym napadziorom to linia ataku powinna się prezentować tak: Biabiany - Eto'o - Pandev. Macedończyk widać trochę wraca do formy, jest żwawszy i szybszy. Eto'o na szpicy czuje się jak ryba w wodzie i on powinien na ten moment tam grać, a Biabiany gorzej niż Milito chyba nie będzie grał. Il Principe powinien odpocząć, złapać świeżość i wrócić na właściwe tory
.
-
Pablusso
Byl do wziecia latem i moglismy zrobic doskonaly interes. Tyle, ze wtedy nasi dzialacze mysleli chyba podobnie jak wiekszosc tego forum, ze Cavani jest slaby i drewniany. I prosze bardzo. Gosc w styczniu ma na swoim koncie juz chyba ponad 20 bramek we wszystkich rozgrywkach. W lecie tego roku bedzie wyceniany na takie pieniadze, ze szkoda gadac.Chuchu pisze: Jakby latem doszedł do nas Cavani to byłbym wniebowzięty. Gość ma 24 lata i jest taką młodszą wersją Milito (tego z poprzedniego sezonu oczywiście). Zimą nie ma na niego żadnych szans niestety a szkoda bo obecna forma naszych napastników pozostawia wiele do życzenia

sig by Orzeu
-
Bigbeat
- Kontakt:
Gaston Ramirez, Luc Castaignos i Marco Andreolli w styczniu.
Alexis Sanchez, Emiliano Viviano i np. Giuseppe Rossi latem i będę zadowolony.
Nie ma co świrować w styczniu tylko uzupełnić skład młodymi utalentowanymi którzy być może jednak rozbłysną na dobre już w drugiej części obecnych rozgrywek a latem pokusić się o ,,gwiazdeczki,,
Chciałbym zobaczyć w barwach Interu np. Daniego Alvesa ktory nie moze dogadac sie z Barceloną odnosnie prolongaty kontraktu jesli oczywiscie Maicon będzie chciał odejsc do nieszczęsnego Realu...
Jedną z ciekawszych opcji jest również Ganso a wierząc plotkom w zwiazku z zainteresowaniem MM Kaką młodszy z brazylijczyków byłby lepszą opcją biorąc również pod uwagę cenę (wedlug transfermarkt.de ktorym sie zasugerowalem jest wart ok.8mln ojro) ktora tragiczna nie jest nawet biorąc pod uwagę podbijanie sugerowanej kwoty przez potencjalnych zainteresowanych w postaci...Realu Madryt
Nie ma co świrować w styczniu tylko uzupełnić skład młodymi utalentowanymi którzy być może jednak rozbłysną na dobre już w drugiej części obecnych rozgrywek a latem pokusić się o ,,gwiazdeczki,,
Chciałbym zobaczyć w barwach Interu np. Daniego Alvesa ktory nie moze dogadac sie z Barceloną odnosnie prolongaty kontraktu jesli oczywiscie Maicon będzie chciał odejsc do nieszczęsnego Realu...
Jedną z ciekawszych opcji jest również Ganso a wierząc plotkom w zwiazku z zainteresowaniem MM Kaką młodszy z brazylijczyków byłby lepszą opcją biorąc również pod uwagę cenę (wedlug transfermarkt.de ktorym sie zasugerowalem jest wart ok.8mln ojro) ktora tragiczna nie jest nawet biorąc pod uwagę podbijanie sugerowanej kwoty przez potencjalnych zainteresowanych w postaci...Realu Madryt
22 may 2010
GLORY! GLORY! GLORY! INTERNAZIONALE!
GLORY! GLORY! GLORY! INTERNAZIONALE!
-
Chuchu
- Kontakt:
Moratti chyba uczy się na błędach Milanu i zakupił kolejnych młodych zawodników
Castaignos i Nagatomo doszli pod koniec okienka i trzeba przyznać, że Moratti jednak się na tym rynku stara wbrew temu co niektórzy tu piszą.
-
Dzonyy
Na co tylu napastników ? Poza tym Ganso za mniej niż 20-25 na pewno nie odejdzie. Zbyt wiele klubów go chce.Bigbeat pisze: Gaston Ramirez, Luc Castaignos i Marco Andreolli w styczniu.
Jedną z ciekawszych opcji jest również Ganso a wierząc plotkom w zwiazku z zainteresowaniem MM Kaką młodszy z brazylijczyków byłby lepszą opcją biorąc również pod uwagę cenę (wedlug transfermarkt.de ktorym sie zasugerowalem jest wart ok.8mln ojro) ktora tragiczna nie jest nawet biorąc pod uwagę podbijanie sugerowanej kwoty przez potencjalnych zainteresowanych w postaci...Realu Madryt![]()
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
glinek
Po naszych "oszałamiających" zakupach w letnim marceto MM musiał jakoś odkupić swoje winy u kibiców.. i te zimowe marceto trzeba uznać naprawdę za bardzo ciekawe w naszym wykonaniu i udaneChuchu pisze: Moratti chyba uczy się na błędach Milanu i zakupił kolejnych młodych zawodnikówCastaignos i Nagatomo doszli pod koniec okienka i trzeba przyznać, że Moratti jednak się na tym rynku stara wbrew temu co niektórzy tu piszą.
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
FORZA WISŁA
-
Dzonyy
Nie wiem czy brał pod uwagę to że kibce są smutni bo nikt nie przyszedł. Dla niektórych nawet to mercato to zamało. Transfery były tylko dla tego że drużyna ich potrzebowała.glinek pisze:Po naszych "oszałamiających" zakupach w letnim marceto MM musiał jakoś odkupić swoje winy u kibiców.. i te zimowe marceto trzeba uznać naprawdę za bardzo ciekawe w naszym wykonaniu i udaneChuchu pisze: Moratti chyba uczy się na błędach Milanu i zakupił kolejnych młodych zawodnikówCastaignos i Nagatomo doszli pod koniec okienka i trzeba przyznać, że Moratti jednak się na tym rynku stara wbrew temu co niektórzy tu piszą.
![]()
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
glinek
Nie można być zbyt zachłannymJestem hardkorem pisze:Nie wiem czy brał pod uwagę to że kibce są smutni bo nikt nie przyszedł. Dla niektórych nawet to mercato to zamało. Transfery były tylko dla tego że drużyna ich potrzebowała.glinek pisze:Po naszych "oszałamiających" zakupach w letnim marceto MM musiał jakoś odkupić swoje winy u kibiców.. i te zimowe marceto trzeba uznać naprawdę za bardzo ciekawe w naszym wykonaniu i udaneChuchu pisze: Moratti chyba uczy się na błędach Milanu i zakupił kolejnych młodych zawodnikówCastaignos i Nagatomo doszli pod koniec okienka i trzeba przyznać, że Moratti jednak się na tym rynku stara wbrew temu co niektórzy tu piszą.
![]()
FORZA INTER
FORZA WISŁA
FORZA WISŁA
-
zahor
Zimowe okno już za nami, czas rozglądać się za graczami na lato. Odnoszę wrażenie, że przydałoby się sprowadzić ze dwóch obrońców światowej klasy, niezależnie od tego czy taki Maicon zostanie w drużynie, czy nie. Ze środkiem jest cienko, para Ranocchia-Cordoba, jak dla mnie, nijak się ma do Lucio-Samuel. Jak wiadomo, zarówno Argentyńczykowi i Brazylijczykowi latka lecą, więc dobrze byłoby znaleźć kogoś młodszego o wyrobionej już opinii.
NIE dla Ranocchii w Interze!
-
Chuchu
- Kontakt:
Obronę to trzeba ustawić przede wszystkim, do zdrowia wróci Lucio i powinien grać z Ranocchią a kto wie, może Samuel znowu zaskoczy i po długiej przerwie znów stanie się filarem defensywy
Nam to potrzeba nowych zawodników do ataku. Tak jak wszyscy chciałbym zobaczyć u nas Sancheza jednak o tego trzeba postarać się wcześniej bo jak Massimo zacznie negocjacje w czerwcu to już go nam może sprzątnąć Manchester czy inna Barcelona.
-
ZanettiCK
- Kontakt:
A ja zgodzę się, że należałoby wzmocnić obronę. Przynajmniej jednym zawodnikiem europejskiej klasy. Lucio, Cordoba i Samuel to gracze po trzydziestce, a takim zdrowie szwankuje i szwankować może dalej.
"Si Deus pro nobis, quis contra nos?"
św. Paweł z Tarsu
św. Paweł z Tarsu
-
Pablusso
Nie wszyscyChuchu pisze: Tak jak wszyscy chciałbym zobaczyć u nas Sancheza jednak o tego trzeba postarać się wcześniej bo jak Massimo zacznie negocjacje w czerwcu to już go nam może sprzątnąć Manchester czy inna Barcelona.

sig by Orzeu
-
miniu86
Kurde powiem szczerze, że nie doceniałem tego Sancheza. Myślałem, że to kolejny jeździec bez głowy, ale ten pokazuje, że głowę ma na właściwym miejscu. Drybluje, asystuje i zdobywa sporo bramek. Jedyny problem jest taki, że w lecie wszystkie największe kluby Europy się na niego rzucą, a cena wywoławcza będzie 30 baniek. Szkoda, szkoda.
-
IlCapitano
Na pewno nie wydamy na niego 30 milionów, przecież to jest obecnie całkowita abstrakcja. Absolutne maksimum dla Interu to jest jakieś 15 baniek + piłkarz typu Coutinho czy Obi, a takiej oferty Udinese na pewno nie zaakceptuje bo Chelsea z miejsca wyłoży na stół 30 milionów gotówką.
Nie jesteśmy w stanie finansowo konkurować z Barceloną czy potentatami z Anglii i tyle.
Nie jesteśmy w stanie finansowo konkurować z Barceloną czy potentatami z Anglii i tyle.
-
miniu86
Wszystko zatem wskazuje, że kolejny świetny piłkarz opuści Serie A. Kiedyś było całkowicie na odwrót...
-
DiegoMilito22
Spokojnie, włoskie kluby niech sobie teraz zarabiają ,a tamci za kilka lat budzą sie z rękami w nocniku tak jak Włosi kiedyś 
-
Serpente
Ciekawe na czym mają zarabiać,na sprzedaży zawodników ? Mam gdzieś takie zarabianie,Serie A ma się wzmacniać i pokazać Angolom gdzie ich miejsce !