Skargi , prośby , zażalenia

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Filip©
Kontakt:

Odp: Skargi , prośby , zażalenia

Post autor: Filip© »

zrobione
dudu
Kontakt:

Post autor: dudu »

prośba

jeśli jest taka już możliwość to widocznie nie wiem jak to zrobić w profilu

czy dało by rade zrobić takie cosik aby można było dodać do swojego profilu ulubione tematy z forum ?

bo czasem sa tematy ktore po jakims czasie by mi sie przydały a opcja szukaj nie zawsze znajduje je odrazu lub wcale

to takie luzne zapytanie z mojej strony
FORZA INTER
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
MatiInter

Post autor: MatiInter »

dostałem bana za powód: Obraza Chivu. nie bardzo rozumiem tego powodu. napisałem tyle, ze dostajac czerwoną kartkę zachował sie jak idiota. a na drugi dzien ban. prosze o wyjasnienie :)
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
Ibracadabra eight

Post autor: Ibracadabra eight »

Też dostałem bana bez wyjaśnienia. Chcę jakieś uzasadnienie :)
Obrazek

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
MatiInter

Post autor: MatiInter »

te bany rozdawane są chyba z nudów...
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
dudu
Kontakt:

Post autor: dudu »

MatiInter pisze: te bany rozdawane są chyba z nudów...

raczej do statystyk ;]
też dostałem kiedyś 3 razy od jednego admina za nic  dlatego mało co sie udzielam ;] szkoda nerwów czasem
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
Kusy

Post autor: Kusy »

oho zaczyna się źle tutaj dziać. :lol2: 
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Kubus

Post autor: Kubus »

Bunt ! hehe :P pamiętam jak filipC mi dał bana i powiedział : Mirek 11;8  :D
ale nie ma co ban był zasłużony gdyż ponieważ iż albowiem napisałem bardzo brzydkie słowo :D
Obrazek
Filip©
Kontakt:

Zabiorę  głos w tej kwestii.

Bany nie są rozdawane z kapelusza to raz. Dwa, czy nazywając kogoś idiotą chwalimy go w ten sposób? Ibracadabra 8, dostał za wulgaryzm, po meczu z Schalke. Także Panowie i Panie, udzielajcie się ile możecie, ale gdy najdzie Was ochota na napisanie jakiejś pani lekkich obyczajów to policzcie do 10, a nie będzie płaczu związanego z banami.
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

A ja mam inną sprawę. Już poruszał ten temat  and1  ale nikt nie odpowiedział. Słyszałem, że to też sprawa Filipa:) Mianowicie chodzi o słowo ku(ź)wa przez ź pisane. Można to jakoś z cenzora usunąć? Bo ani to przekleństwo, ani obraźliwe a już drugi raz się na to złapałem i inni teź
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
Castellazzi
Kontakt:

Post autor: Castellazzi »

W ostatnim czasie na forum w temacie "projekty i propozycje nowych pamiątek" zapanowała nieprzyjemna atmosfera. Dochodzi bowiem w tym temacie do słownych utarczek między niektórymi użytkownikami. Wydaje mi się że forum to miejsce gdzie można pisać swoje pomysły, sugestie itp.  Niedawno Krzaku napisał: " Czemu FDP? Lepiej Interu", a Globus musiał to od razu skomentować. Co się działo potem, niech każdy zobaczy. Panowie, jesteśmy kibicami Interu i powinniśmy się szanować nawzajem. Mam nadzieję że admini zdołają rozwiązać tą sprawę, bo to napradę nie jest przyjemne czytać propozycje gadżetów róznych użytkowników, a między nimi rózne wyzwiska. wydaje mi się że głownym winowajcą jest Globus. cały czas na forum czepia się innych użytkowników. zaryzykuję i  napiszę. Pewnie globus nie dostanie bana bo jeździ na zloty i ma kolegów adminów, ale to nie upoważnia go do jeżdzenia po innych kibicach. Sory KRzaku oraz Chrisu, ale musiałem, bo sprawy te wymknęły się już z pod kontroli.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2011, 22:26 przez Castellazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Globus

Post autor: Globus »

interista7 pisze: W ostatnim czasie na forum w temacie "projekty i propozycje nowych pamiątek" zapanowała nieprzyjemna atmosfera. Dochodzi bowiem w tym temacie do słownych utarczek między niektórymi użytkownikami. Wydaje mi się że forum to miejsce gdzie można pisać swoje pomysły, sugestie itp.  Niedawno Krzaku napisał: " Czemu FDP? Lepiej Interu", a Globus musiał to od razu skomentować. Co się działo potem, niech każdy zobaczy. Panowie, jesteśmy kibicami Interu i powinniśmy się szanować nawzajem. Mam nadzieję że admini zdołają rozwiązać tą sprawę, bo to napradę nie jest przyjemne czytać propozycje gadżetów róznych użytkowników, a między nimi rózne wyzwiska. wydaje mi się że głownym winowajcą jest Globus. cały czas na forum czepia się innych użytkowników. zaryzykuję i  napiszę. Pewnie globus nie dostanie bana bo jeździ na zloty i ma kolegów adminów, ale to nie upoważnia go do jeżdzenia po innych kibicach. Sory KRzaku oraz Chrisu, ale musiałem, bo sprawy te wymknęły się już z pod kontroli.

Jesteś ich aniołem :) Globus dzieli i rządzi- nie pasuje? Adios amigos :) Szefie- Poznaj Globusa później coś gadaj na jego temat ok? Jeżeli się nie dostosujesz to pamiętaj- jestem bandytą... gwałcę i zabijam takich jak Ty! :D A tak poza tym to kup sobie chusteczki higieniczne. Płacz o swoich ziomków ale na poziomie... bez wargi na nosie. Krzaku i Chrisu kocham Was ultrasi Interu z fcinter :D hehe

Obrazek
Alonso
Kontakt:

Post autor: Alonso »

A Tobie cos gorzej?
VVujek

Post autor: VVujek »

Dobra dostałem bana za  zakropkowany wulgaryzm,mam pytanie jest taki punkt w regulaminie który mówi o tym że za  zakropkowany wulgaryzm jest ban ??
Dodatkowo powinno być  takie coś,że wiesz od kogo dostałeś bana,bo w razie czego nie wiadomo do kogo się odnosić.

wracam z piwka z plaży a tu ban  :ban:
Interista17
Kontakt:

Post autor: Interista17 »

Według regulaminu za tego typu przewinienie należą Ci się 2 dnia bana  :yes2:

Punkt 2 regulaminu

Przewinienia, za które grozi ban:
- przeklinanie, za każde niecenzuralne słowo grożą 4 dni bana, jeśli moc resocjalizacyjna bana nie pomoże i dana osoba nadal będzie przeklinała następny ban będzie trwał 10 dni itd, kolejny 15 dni, kolejny 20, w przypadku, kiedy po raz 5ty dana osoba narozrabia słownictwem, będziemy wówczas zegnali się na stałe.

Przekleństwa kamuflowane gwiazdkami również będą ścigane, za każde takie przewinienie grozi połowa kary przypisanej do przekleństwa bez gwiazdek.
VVujek

Post autor: VVujek »

Dzięki Interista :)

Korzystając z okazji że jestem w tym dziale i przeczytałem cały Regulamin SB

Odniosę się do poniższych punktów.

3. Admin/moderator to osoba, z którą się nie dyskutuje i nie wywiera presji, albowiem ma ona prawo do usunięcia osoby, która próbuje takich sztuczek. Nie ma mowy o możliwości skrócenia kary etc. Ów prośby mogą jeszcze bardziej zaszkodzić.

4. Osoby, dobrze znane i lubiane na stronie nie mają żadnych taryf ulgowych!

3.Wychodzi na to że nie potrzebny ten regulamin skoro jest tu ten punkt.Czyli admin/mod może banować/usunąć użytkownika za co chcę i kiedy chce.

4.Ten punkt jest co najmniej śmieszny przecież wszyscy wiemy jak jest naprawdę (mógł bym podać kilka przykładów jeśli jest ktoś zainteresowany).

Dodatkowo powinno być  takie coś,że wiesz od kogo dostałeś bana,bo w razie czego nie wiadomo do kogo się odnosić.
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

Dobry! Chciałem się od bana odwołać,tylko nie ma do kogo :) wiec piszę tutaj.Podobno obraziłem wielkiego włoskiego piłkarza Genarro"Rino" Gattuso nazywając go "uomo di merda"co moim zdaniem jest raczej komplementem w stosunku do tego pana.Mam pytanie czy w regulaminie jest taki punkt który mówi o obrazach w językach obcych,których spora część użytkowników,nie rozumie.Dziękuję za uwagę :P
Filip©
Kontakt:

Obraza, to obraza, czy po polsku, czy po wietnamsku.

W regulaminie jest taki zapis, a taryfikator banów jest jasny - obraza = 10 dni.

Przed Tobą inny użytkownik napisał obraźliwe stwierdzenie w kierunku Juventusu po włosku, Ty zaś odpowiedziałeś hasłem dotyczącym Gattuso, jest afera, że my adminie nie traktujemy wszystkich jednakowo (to Twoje słowa :P).

Wkrótce pojawi się nowy regulamin fcinter.pl
Klinsi64

uczyliśmy się włoskiego :) pisaliśmy słowka i zwroty piłkarskie...z tego co pamiętam to Gattuso bana
od Lega Calcio nie dostał za takie słowa w kierunku do Leo :) no ale trudno z władza się nie dyskutuje :P
Adriano_forever

Dobra administratorki przesadzacie powoli :) Dostałem bana na sb za "Wykropkowany wulgaryzm". Hmm, link wrzucił Kiełben z karnym, mianowicie chodzi o ten http://www.youtube.com/watch?v=5xwgedUzmCE  i wpisałem co krzyczą kibice: "Sędzie h.. :D" jaki to wulgaryzm skoro ten wyraz pisze sie przec CH a nie samo H...  Nawet kurcze zacytowac nie można
Adriano_forever

Randama kurde jakbys to ty tak napisał to bys bana nie dostał wiec wiesz. Troche sprawiedliwosci a nie jak sie wam podoba. Bo administratorzy to wszystko wolno. Miedzy soba to banów za takie cos nie dajecie
Ibracadabra eight

Post autor: Ibracadabra eight »

To w takim razie za wrzucenie filmiku z wulgaryzmami też powinien być ban.
Obrazek

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
Globus

Post autor: Globus »

Randama pisze:
A mnie guzik ochodzi, czy to był cytat czy nie. Guzik mnie obchodzi czy pisałeś to przez CH czy przez H. Można pisać na oba sposoby, ponieważ słowa tego nie używamy  na codzień, to wyraz spoza słownika.  Skoro w takim razie słowo napisane przez "H" nie jest wulgaryzmem, to czemu nie pisałeś do końca? Toż to przecież nie wulgaryzm :O
Nie prawda.

Obrazek
Adriano_forever

Ktos tutaj lubi dawac bany za byle co a sobie je zdejmowac...
Adriano_forever

Czyżbym trafił w czuły punkt, że się tłumaczyc zaczynasz? :)
Adriano_forever

Dobra mniejsza z tym ale wydaje mi się, że regulamin każdego obowiązuje a nie tylko zwykłych userów. Administratorów przede wszystkim
Adriano_forever

Ojjj wiesz o co chodzi :) Ja tylko mówie, dwa dni przecież wytrzymam ale żeby nie było tak, że każdy będzie dostawał bany za wykropkowanie a którys z "guru :)" na stronie nie :)
Klinsi64

będzie nowy regulamin wkrótce :P
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Klinsi64 pisze: będzie nowy regulamin wkrótce :P
... będzie regulamin, dzięki któremu nie będzie niczego ;P
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Klinsi64

tzn ?:P strony nie będzie? czy może shouta? :P
ODPOWIEDZ