Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie
-
PioFCI
Odp: Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie
kur.. nawet tutaj muszę czytać o tych pierdołach i śmiesznych smoleńsku? Dajcie sobie spokój, albo rozmawiajcie o tym na pw... 
Inter na zawsze !!!
-
Helton
PIOFCI to nie jest smieszne. Nie rozumiem jak można sobie kpić z tak wielkiej tragedii. Minister ma po części rację. Chociaż ja wielokrotnie nie chciałem dopuszczać do siebie żadnych teorii spiskowych ,aż od momentu raportu rosjan. Od tamtej chwili odnosze wrażenie ,że ktoś coś zamiata pod dywan. Dosc tego jako obywatel tego kraju chce poznac prawde w jaki sposob doszlo do tej strasznej katastrofy. Ciekawy jestem gdyby pod smolenskiem rozbił się Obama. Nie wyobrażam sobie żeby śledztwo w tej sprawie prowadzili rosjanie. No ale oczywiscie ten rzad i herr donald musi się odrozniać.Pio_FCI pisze: kur.. nawet tutaj muszę czytać o tych pierdołach i śmiesznych smoleńsku? Dajcie sobie spokój, albo rozmawiajcie o tym na pw...![]()
-
MiRas.
- Kontakt:
Trochę wątek odjechał nam od tematu działu, ale trudno... w sumie na forum taki temat nie istnieje, a MÓGŁBY powstać! Nie wiem jak Wy, ale ja już 10 kwietnia 2010 byłem przekonany o tym, że prawdy nigdy się nie dowiemy. Nie wierzę w żadne spiskowe teorie, żadne zamachy i tym podobne. Oczywistym było, że Rosjanie z racji swojego charakteru nigdy nie będą mówili o tej tragedii w kontekście ich winy, nasza scena polityczna jaka jest, każdy widzi, mamy dwie skrajności, Tusk mydli oczy, że coś robi, a nie robi nic, a na drugim biegunie PiS, widzący spisek we wszystkim, oskarżający wszystkich w koło, robiący przy tym niewyobrażalną szopkę polityczną. Z taką "współpracą" naszych to Rosjanie mogą nas dymać ile wlezie i wodzić za nos.
Co do komuny w banerze, dalej nie do końca ogarniam o co w niej chodzi. Osobiście uważam, że ta tragedia, to przede wszystkim tragedia 96 rodzin, czasami mam wrażenie, że ludzie o tym zapominają. Czy takimi banerami, transparentami, manifestacjami poznamy co tak naprawdę tam się stało? Nie sądzę... Ale to tylko moje małe, skromne zdanie, z którym nie trzeba się zgadzać.
Co do komuny w banerze, dalej nie do końca ogarniam o co w niej chodzi. Osobiście uważam, że ta tragedia, to przede wszystkim tragedia 96 rodzin, czasami mam wrażenie, że ludzie o tym zapominają. Czy takimi banerami, transparentami, manifestacjami poznamy co tak naprawdę tam się stało? Nie sądzę... Ale to tylko moje małe, skromne zdanie, z którym nie trzeba się zgadzać.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2011, 20:58 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
PioFCI
tu sobie sam odpowiedziales...dla rosjan Polska to jest jedno malutkie gowienko i tyle:) A szczerze? Nie dziwie im sie, przez metny rzad jestesmy krajem zupelnie bez charakteru! Prawdy nigdy sie nie dowiemy, a ja juz jestem tym wszystkim przemeczony dlatego dla mnie to juz jest smieszne.. Wiem tez, ze nie doczekam sie nigdy w zyciu pokornego oswiadczenia dupka Kaczynskiego z przeprosinami dla wszystkich rodzin..Helton pisze:Ciekawy jestem gdyby pod smolenskiem rozbił się Obama. Nie wyobrażam sobie żeby śledztwo w tej sprawie prowadzili rosjanie.Pio_FCI pisze: kur.. nawet tutaj muszę czytać o tych pierdołach i śmiesznych smoleńsku? Dajcie sobie spokój, albo rozmawiajcie o tym na pw...![]()
Inter na zawsze !!!
-
Helton
Tak naprawde obydwaj panowie tylko wyłącznie wykorzystują tą tragedię do gry politycznej. Tusk podejmuje takie decyzje tylko dlatego zeby % w sondazach się zgadzały byle by nie stracić. A drugi wykorzystuje to do ewentualnego obalenia tego pierwszego i przejęciu władzy w wyniku przewrotu.
-
Globus

"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Kusy
śmieszy to tak samo jak za pierwszym razem gdy się o tym słyszało i po raz pierwszy widziało 
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
Minister
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
InterNH
Nie wiem jak jest ze Sneijderem, ale Małecki jest fałszywym piłkarzykiem..
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
-
Dzonyy
Mógłbyś uzasadnić ?InterNH pisze: Nie wiem jak jest ze Sneijderem, ale Małecki jest fałszywym piłkarzykiem..
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Kubus
-
InterNH
Bo śmieszy mnie jego rzekome przywiązanie do Wisły.Już kilka razy udowodnił, że liczy się dla niego tylko kasa.Do tego prowokuje kibiców innych drużyn.Jak jest taki cwany to niech to powie w cztery oczy komuś, a nie pokazuje swojej odwagi zza płotu.Zresztą w klubach w Krakowie już wszyscy się z niego śmieją.
-
Minister
No to teraz Panie wszechwiedzący udowodnij jego podejście do kasy..
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
pabloos6
- Kontakt:
Oprawy z meczu Lech-Legia odnoszące się do rządowo-medialnej nagonki na kibiców,
Transparenty Lecha
http://legionisci.com/photos11w/11lech2T_f13.jpg
http://legionisci.com/photos11w/11lech2T_f12.jpg
i mega bomba Legii
http://legionisci.com/photos11w/11lech2T_f11.jpg
Transparenty Lecha
http://legionisci.com/photos11w/11lech2T_f13.jpg
http://legionisci.com/photos11w/11lech2T_f12.jpg
i mega bomba Legii
http://legionisci.com/photos11w/11lech2T_f11.jpg

-
Kubus
-
Helton
ten transparent jest chyba w tej kolejce na kazdym stadionie. Na widzewie chyba tez byl. To chyba jakas akcja.
-
Berki
na środowym spotkaniu OZSK zapadła decyzja, że wszyscy mieli wywiesić takie transy. my także mieliśmy ze sobą w Gorzowie. Nas dokładnie 253 osoby. Wyjazd przepiękny - oldschool pełną gębą
zabawy z racami na postojach, zajebisty doping z naszej strony na meczu. mecz kończy się wynikiem 3-3, a my nie umiemy doczekać się kolejnego wypadu w Polskę! 
GieKSa TO MY!
GieKSa TO MY!
-
InterNH
W domu w Suwałkach wiszą mu jeszcze szale Legii na ścianach.Ciekawe nie?Minister pisze: No to teraz Panie wszechwiedzący udowodnij jego podejście do kasy..
-
Dzonyy
Skąd masz takie info ?InterNH pisze:W domu w Suwałkach wiszą mu jeszcze szale Legii na ścianach.Ciekawe nie?Minister pisze: No to teraz Panie wszechwiedzący udowodnij jego podejście do kasy..
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
Minister
Kolega zna kolegę,którego kolega zna takiego jednego co siedział w barze koło tego co wie,że Małecki ma szale..
Jakoś do tej pory udowadnia swoje przywiązanie do Wisły,ale kto chce się przyczepić zrobi to nawet na siłę..
Jakoś do tej pory udowadnia swoje przywiązanie do Wisły,ale kto chce się przyczepić zrobi to nawet na siłę..
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, 20:03 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
GULI
Gratulacje dla kibiców Legii za "udany" wyjazd do Poznania. Szczególnie za rzucanie petardami pod nogi osobom na wózkach inwalidzkich oraz w sektory kibiców Lecha. Jesteście najlepsi, jesteście zajebiści!

-
RoB
Gratulacje dla mieszkańców Poznania za masowe wyjście na ulice miasta w celu witania nas i żegnania. Naprawdę to było coś niespotykanego dotąd. Czuliśmy wzruszenie jak setki ludzi zza suk pokazywały jedną ręką palec Arboledy a drugą kręcili filmy w czasie naszego przejazdu. Myślę, że można to porównać do przejazdu Papieża 
Gratulację też dla tych co po meczu przechodzili sobie obok naszych autobusów, widocznie bardzo tam lubicie się rozstawać z barwami.
ps. jeśli chodzi o sektory obok to pewnie gdyby nie masowe pokazywanie przez was dup to pewnie nic by tam nie poleciało, ale jeśli się napina zza płota i ochrony...
Gratulację też dla tych co po meczu przechodzili sobie obok naszych autobusów, widocznie bardzo tam lubicie się rozstawać z barwami.
ps. jeśli chodzi o sektory obok to pewnie gdyby nie masowe pokazywanie przez was dup to pewnie nic by tam nie poleciało, ale jeśli się napina zza płota i ochrony...
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 12:29 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GULI
czekałem właśnie na Twoją wypowiedź Rob.Możecie czuć sie zaszczyceni że poznaniacy jak to napisałeś powitali was i pożegnali niczym "papieża". co do pokazywania faków krojenia szali itp nie obchodzi mnie to, pisze jako piknik który akurat był na tym meczu bo ostatnimi czasy nie chodze już tak jak kiedyś...i tak jak do wulgarnych przyśpiewek można na polskich stadionach sie przyzwyczaić to jak napisałem rzucanie peterd(takich które mogły by urwać rekę) w kierunku kibiców czy też osób niepełnosprwanych to nic innego jak idiotyzm i kretyństwo.co z tego ze ktoś tam pokazał dupe trzeba było na mecz patrzeć a nie na dupy. jeżeli ktos pokazywał prowokacyjnie to też jest oczywiście idiotą ale argument ze "poleciały petardy bo ktos dupe pokazywał" jest naprawde smieszny bo tam siedziało dużo wiecej innych osób które tego nie robiły a były narażone na obrażenia po wybuchu tych petard. pytam jakbyś sie czuł jakbyś rzucił petarde w kierunku osoby która "pozazuje dupe" i trafił przez przypadek w jakieś dziecko co siedzi 10 m obok?trzeba myśleć zanim sie coś zrobi...
i tak jak można dyskutować nad różnymi niemoralnymi,wulgarnymi czy złośliwymi zachowaniami kibiców to incydenty typu rzucanie petard w kierunku publiczności powinno być surowo karane i ja osobiście widziałbym tu zakaz wejścia dla kibiców Legii na najbliższe 2,3 mecze wyjazdowe.
i tak jak można dyskutować nad różnymi niemoralnymi,wulgarnymi czy złośliwymi zachowaniami kibiców to incydenty typu rzucanie petard w kierunku publiczności powinno być surowo karane i ja osobiście widziałbym tu zakaz wejścia dla kibiców Legii na najbliższe 2,3 mecze wyjazdowe.

-
Minister
I taki też zakaz dostaną,już przed meczem było wiadomo,że Legia dostanie zakaz z czym sami nawet się nie kryli mówiąc,że do Gdańska już nie przyjadą w tym sezonie 
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
RoB
Guli tylko nie rozumiem po co wylewasz tu te żale....
Jeśli chodzi i osoby niepełnosprawne, to ten kto ustawił ich pod sektorem kibiców drużyny, do której w nienawiści was wychowano, chyba powinien puknąć się w głowę .... nie uważasz? Chodź jak ich tam wcale nie widziałem.
Jeśli chodzi o sektory obok, to naprawdę większość osób najbliżej nas to byli napinacze lub inne wynalazki, które robiły sobie zdjęcia na naszym tle na nk.
Oczywiście rzucania petardami w ludzi nie popieram.
Zakazu się raczej spodziewamy na jeden, góra dwa mecze
Jeśli chodzi i osoby niepełnosprawne, to ten kto ustawił ich pod sektorem kibiców drużyny, do której w nienawiści was wychowano, chyba powinien puknąć się w głowę .... nie uważasz? Chodź jak ich tam wcale nie widziałem.
Jeśli chodzi o sektory obok, to naprawdę większość osób najbliżej nas to byli napinacze lub inne wynalazki, które robiły sobie zdjęcia na naszym tle na nk.
Oczywiście rzucania petardami w ludzi nie popieram.
Zakazu się raczej spodziewamy na jeden, góra dwa mecze
-
GULI
Były z tego co widziałem 3,4 osoby na wózkach inwalidzkich pod sektorem gości, pod których nogami wybuchały petardy masakra patrzeć na takie coś.ktoś ich tam szybko próbował ewakuować.ja myślałem że skoro oni tam byli to przyjechali z wami ale jezeli byli to kibice Lecha to ten co ich tam ustawił nieźle jest jeb!@#yRoB pisze: Jeśli chodzi i osoby niepełnosprawne, to ten kto ustawił ich pod sektorem kibiców drużyny, do której w nienawiści was wychowano, chyba powinien puknąć się w głowę .... nie uważasz?
napisz lepiej jak to wyglądało jezeli chodzi o stadion, doping kibiców Lecha patrząc na to z perspektywy kibica przyjezdnego-Legionisty
bo mi sie coś zdaje ze kiedyś było po 20 tyś osób a doping był wiekszy chyba że źle pamiętam bo było to juz pare lat temu..no chyba ze w hu...ym miejscu siedziałem czytaj stałem...
acha i gdzie zjuchciliście ta flage fc z tarnowa podgórnego
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 14:35 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Minister
Flagę zdobyła Pogoń,kiedyś,kiedyś.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
RoB
Zgadza się, już chyba ze 4 lata temu.

Na plus w miarę sprawne wpuszczanie i zadziwiająco miła ochrona (bokser
).
Biorąc pod uwagę jego koszt i porównując całokształt do naszego estadio, to ten Poznaniu wypada naprawdę źle.
Doping jest głośny kiedy włącza się cały stadion, czyli w sobotę dopiero po bramce . Kiedy dopinguje tylko młyn to słychać, że coś śpiewacie, ale bardzo trudno zrozumieć co. Wydaje mi się, że to kwestia konstrukcji dachu.
edyta: http://wiadomosci.dziennik.pl/sport/pil ... orcza.html
Jeśli chodzi o stadion to niestety nie można napisać za wiele dobrego. Przede wszystkim ma się wrażenie, że ten stadion ma już co najmniej 10 lat, a nie że dopiero co był wybudowany. Masa betonu, żelaza i dziwaczny dach. Konstrukcję sektora gości i chyba ogólnie narożników, to nawet trudno komentować. Katering fatalny. Gdzie ta słynna kiełba od Litara?GULI pisze: napisz lepiej jak to wyglądało jezeli chodzi o stadion, doping kibiców Lecha patrząc na to z perspektywy kibica przyjezdnego-Legionisty
bo mi sie coś zdaje ze kiedyś było po 20 tyś osób a doping był wiekszy chyba że źle pamiętam bo było to juz pare lat temu..no chyba ze w hu...ym miejscu siedziałem czytaj stałem...
Na plus w miarę sprawne wpuszczanie i zadziwiająco miła ochrona (bokser
Biorąc pod uwagę jego koszt i porównując całokształt do naszego estadio, to ten Poznaniu wypada naprawdę źle.
Doping jest głośny kiedy włącza się cały stadion, czyli w sobotę dopiero po bramce . Kiedy dopinguje tylko młyn to słychać, że coś śpiewacie, ale bardzo trudno zrozumieć co. Wydaje mi się, że to kwestia konstrukcji dachu.
edyta: http://wiadomosci.dziennik.pl/sport/pil ... orcza.html
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 15:48 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pablusso
Skoro juz jestesmy w Poznaniu, to Pogon ladnie zagluszyla kibicow Warty...
http://www.dailymotion.pl/video/xia2tw_ ... from=embed
http://www.dailymotion.pl/video/xia2tw_ ... from=embed

sig by Orzeu
-
Minister
Rob ma w 100% rację,Lecha okrzyknięto jako najlepiej dopingujących a ja pojeździłem sobie trochę po stadionach w Polsce i to co zobaczyłem na Legii to było coś nie do opisania!!Nie ma bata żeby ich przekrzyczeć..
Na Lechu będąc z Lechią nie rozumiałem połowy wrzutów na nas,a inne przyśpiewki kumałem tylko dlatego,że już je wcześniej znałem..
Stadion..Hmmm po całym nie latałem,ale od strony sektora gości to jeden wielki dramat!trybuny dobudowane prowizorycznie,woda po kostki,że nie można przejść do toalety i ten niszczący system katering!-kto był ten wie jak tam to funkcjonuje.
W środę po raz drugi odwiedzę Łazienkowską i dodam,że zrobię to z przyjemnością!
Rob-do środy i jak coś to nie rzucaj we mnie niczym
Na Lechu będąc z Lechią nie rozumiałem połowy wrzutów na nas,a inne przyśpiewki kumałem tylko dlatego,że już je wcześniej znałem..
Stadion..Hmmm po całym nie latałem,ale od strony sektora gości to jeden wielki dramat!trybuny dobudowane prowizorycznie,woda po kostki,że nie można przejść do toalety i ten niszczący system katering!-kto był ten wie jak tam to funkcjonuje.
W środę po raz drugi odwiedzę Łazienkowską i dodam,że zrobię to z przyjemnością!
Rob-do środy i jak coś to nie rzucaj we mnie niczym
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"