Kruq - Interista7
Kubuś - Krzysztof 2 - 3 (rzekomo lagi się obudziły przy stanie 7-0 dla mnie na moim serwerze ale puszczam to w niepamięć )
Castaignos - FilipC
Gunnar - Pietro32
Adriano_Forever - Bodzio 2:5
chlopie od początku meczu ci pisalem ze lagi lataja po 130/400 wiec jaki sens jest grac?...
ja bylem od poczatku aby grac u kogos innego i kazdy mial takie same lagi;)
co niech ci bedzie? co sam napinasz?
gdybysmy mi grali u mnie rowniez bys mial pretensje.
zagralismy u innej osoby i nikt nie jest poszkodowany
dziekuje koniec:)
A kto Ci dał pewność,że jak w kadrze Randamy nie zagrasz to zagrasz u mnie? Ludzie zrozumcie że nie robie druzyny rezerw albo tego typu jest druga kadra i tyle a nie oznacza ze ma byc gorsza od pierwszej
Alonso pisze:
A kto Ci dał pewność,że jak w kadrze Randamy nie zagrasz to zagrasz u mnie? Ludzie zrozumcie że nie robie druzyny rezerw albo tego typu jest druga kadra i tyle a nie oznacza ze ma byc gorsza od pierwszej
Nie ?
Gdybyś kiedyś we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
Tez nie napisałem byśmy mieli rywalizować co do działu to mi pasuje
ps. Krzaku fak ju
Ps 2. Odrazu na bank nie ale mam pare koncepcji co do trenowania i ustawiania sie. Jesli gracze bedą używać taktyki i głowy to jestem pewien ze odniesiemy sukces
Randama pisze:
Alonso, ja liczę, że kadry nie będą ze sobą szczególnie rywalizowały, tylko razem współpracowały. Co do działu dla was, to może zrobimy wam temat z tym samym dziale co my - będziecie mieli dostęp do działu naszego, tak ja my do waszego, aby wymieniać opinie itp. Co wy na to?
Bardzo dobry pomysl A Kadry niech beda konkurencyjne, ale przyjaznie do siebie nastawione Na zewnatrz obie reprezentuja Inter przeciwko innym druzynom
Po za tym jak Krzak zapije to zostanie wysłany do nas i nie bedzie mógł grać w zespole A tylko bedzie musiał probowac przebic sie na mecz ''rezerw'' ahhh piekne to by było
No tak, ale jeśli my jesteśmy Kadra FCInter.pl, to druga jak się będzie nazywać? Bo np. Wy zagracie mecz i przegracie, a będziecie się nazywać tak samo, to nam popsujecie renomę:D (tfu tfu oczywiście)
I Whispered in her ear:
U better fear me dear, `Cause I am Death
I`ll Take that sh*t, You`re calling Life
In a single FU**ING BREATH!
Co do nazwy proponuje 1. Kadra i 2. Kadra
Nie znaczy to ktora jest lepsza, ale ktora wczesniej powstala, chyba, ze Kadra A, Kadra B, albo druzyna FCI i druzyna IM, nie wiem
Primavera niech bedzie. Randama przyjdziesz na nasz pierwszy/drugi ( lub ktorys tam) trening i poprostu wybierzesz sobie kogos z nich. Bo takie granie 1v1 nie ma sensu bo sam widzisz ze oni to poprostu olewaja