Wszystko co związane z siatkówką !

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
anett

Odp: Wszystko co związane z siatkówką !

Post autor: anett »

Klinsi64 to nie są dla Ciebie aż tacy anonimowi:) A właściwie to czy Ty mnie śledzisz na forum?
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

ja?skąd...widziałem tylko że udzielasz się w tym temacie pisząc sama do siebie :P chciałem burzliwą dyskusję wprowadzić,ale za bardzo się nie znam  :-D
anett

hahahaha no bez kitu sama do siebie piszę... nikt się tu nie udziela...;( Niedługo Liga Światowa się zacznie to może coś się ruszy:)
Ale to nie pierwszy wątek, w którym udzielasz się zaraz po mnie... coś mi tu nie pasuje :P
Klinsi64

dobra już nie będę...
anett

Się w jakiegoś śledczego bawisz? :-D
Klinsi64

nie bój się nie mam zamiaru cię poderwać,jeśli o to Ci chodzi :P po prostu jesteś jedną z nielicznych kobiet tutaj i nie chcę żebys poczuła się niezauważona  :P
anett

Oh oh!! Ale zaszczyt mnie kopną:-D Dzięki Klinsi64:) hahaha
Ale przecież ja się na piłce nie znam...:( hahaha i dlatego jestem niezauważalna :P
Klinsi64

trochę odbieglismy od tematu...fajna ta siatkówka :-D
anett

Owszem, owszem :) Powinieneś zacząć się nią interesować. Ten sezon może być ciekawy dla reprezentacji. Nowy trener, nowi zawodnicy, brak w składzie największych gwiazd, Liga Światowa no i wreszcie Mistrzostwo Europy do obrony!! :) Super!
Klinsi64

ME na pewno będę śledził(chyba miałaś rację :) ) obiecuję
anett

W tym roku w Czechach chyba. Bym się przejechała ale zaklepałam już terminy na finały LŚ :) Hmmm zobaczymy czy się będziesz tu udzielał podczas mistrzostw :P hehe
Klinsi64

nie wiesz czy w Spodku grają w tym roku?
anett

Grają z Brazylią mecz Ligi Światowej!!! Miałam jechać, ale wolę finały w Gdańsku:D Ale nie wiem czy znajdziesz jeszcze jakieś dobre bilety... bo na ten mecz to już od dwóch miesięcy można kupować, a że to Spodek to pewnie już najlepsze poszły. No chyba, że jakieś słabe miejsce Cię zadowoli.
anett

Klinsi64

tak myślałem że bilety dostać i to jeszcze na Brazylię to prawdziwy cud,fanatyków siatkówki nie brakuje w Polsce
anett

Możesz jeszcze spróbować. Mecze w czerwcu, więc sporo osób mogło zostawiło zakup biletu na ostatnią chwilę. Na tej stronce co Ci podałam jest napisane, że bilety w kasie będą sprzedawane do 14 maja :) Co do kibiców to znani na całym świecie oczywiście w pozytywny sposób nie to co nasi "kibice" piłki nożnej hahaha
Klinsi64

a czy na meczach siatkówki można normalnie siedzieć czy trzeba skakać lub co gorsza tańczyć?  :P
anett

Co za pytanie :P hahaha normalnie wszystko, to zależy od Ciebie. Robisz co chcesz. Ale z drugiej strony nie powinnam na to pytanie się wypowiadać, bo jeszcze na takim meczu nie byłam, ale jak oglądałam transmisję to raczej wszystko normalnie wygląda:)
Klinsi64

nie byłaś na meczu siatkówki?...z kim ja wogóle rozmawiam,myślałem że Ty doświadczona w tych sprawach jesteś  :-D
anett

Swoje doświadczenie zbieram przed TV :-D hahahah A w tym roku będzie ciężko z meczami wyjazdowymi... znowu trzeba będzie wstawać o 3 w nocy na mecze... Bo w LŚ gramy z USA, Brazylią i Portoryko
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Polacy są leniwi, więc z reguły siedzą na trybunach. W wypadku zaciętego meczu przy 20 punkcie dla którejs drużyny wstają. Jeśli normalny mecz to na piłkę setową, bądź meczową.. Bynajmniej sprawa tak wygląda w Belchatowie.
Mamy jednak ogromną zaletę w tworzeniu widowisk i to trzeba przeżyć :) Polecam mecze siatkówki z pozycji trybun, coś pięknego :)
anett

No nie wątpię;) Dlatego się na finały wybieram :-D
Klinsi64

jakby co mogę zaśpiewać "W stepie szerokim" acapella  :P anett jestes z Białegostoku więc drużyn tam w pobliżu chyba nie macie poza Jagą,więc jestes rozgrzeszona
anett

Hahaha ciekawe jakby Ci to wyszło :P Jest AZS Białystok w kobiecej siatkówce, ale ja nie lubię kobiecej... tam się za mało dzieje. No jest Jaga, ale ja nie lubię naszej Ekstraklasy... Więc w sumie można powiedzieć, że jestem
Klinsi64

przyznaj się że na wysokich przystojnych facetów chcesz sobie popatrzeć  :P
yoda79

Post autor: yoda79 »

Lamatico pisze: Polacy są leniwi, więc z reguły siedzą na trybunach. W wypadku zaciętego meczu przy 20 punkcie dla którejs drużyny wstają. Jeśli normalny mecz to na piłkę setową, bądź meczową.. Bynajmniej sprawa tak wygląda w Belchatowie.
Mamy jednak ogromną zaletę w tworzeniu widowisk i to trzeba przeżyć :) Polecam mecze siatkówki z pozycji trybun, coś pięknego :)
W Olsztynie to samo, czy drużyna grała o mistrza czy o utrzymanie kibice w większości "śpią" na trybunach;)
Ale warto na mecze chodzić, zdecydowanie to lepsze niż TV.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
anett

Klinsi64 no jasne! :-D hahaha ale fajnie też się ogląda ich akcje :) Te bloki, ataki z drugiej linii i "gwoździe" robią wrażenie :)
Co do samych meczów to ja bym nie dała rady tak siedzieć i nic nie robić... przecież to są takie emocje!
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

yoda79 pisze: W Olsztynie to samo, czy drużyna grała o mistrza czy o utrzymanie kibice w większości "śpią" na trybunach;)
Ale warto na mecze chodzić, zdecydowanie to lepsze niż TV.
Ja tutaj nie mówię, że "śpią", po prostu mecze ogląda się na siedząco. W Bełchatowie mimo iż hala mieści chyba lekko ponad 2000 ludzi klimat jest. Wiadomo zawsze trafi się 15% ludzi znudzonych życiem, siedzących jak posągi na trybunach i trzymających się za głowy.

Na kilku meczach byłem, ale za najlepszy pod względem dopingu uważam tegoroczny finał z ZAKSĄ. Na trybunach był prawdziwy młyn, reakcje na każdą akcję, coś fantastycznego. Ja jestem pełen uznania dla klubów kibica, które organizują ten doping.
W Bełchatowie mamy również fajny zgrany zespól cheerleaderek, który ciągle się rozwija. Fajnie te oprawy wyglądają. Co najważniejsze jest to bezpieczeństwo. Idąc na mecz nie trzeba się bać. Nikt Cię nie opluje, nikt nie wyzwie i  nie pobije, pełna kultura.
Klinsi64

wiadomo że kobiety mają bardziej emocjonalne podejście do życia i do sportu,wszystko też zależy
od rangi meczu i związku emocjonalnego z grającymi drużynami
anett

Z reprezentacją to związek emocjonalny jest chyba oczywisty :) A co Ty tak wszystko wiesz o kobietach? Poradniki jakieś czytałeś? :P hehe
ODPOWIEDZ