Jesteś nowy...przedstaw się

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
CzornyPM
Kontakt:

Odp: Jesteś nowy...przedstaw się

Post autor: CzornyPM »

Piotrek ( Czorny ) - Poznań
mayster1

Post autor: mayster1 »

Tomasz Zalewski Mechowiec
Lucas

Post autor: Lucas »

Witam!

Na imię mam Łukasz , mieszkam w Kolinie (wieś około 50 km  od Szczecina) . Mam 16 lat (rocznikowo , za pół miesiąca urodziny) . Interowi kibicuje od 2006 , a mecze systematycznie oglądam od 2007 r ( a wcześniej oczywiście telegazeta , gazetka Piłka Nożna itd.) .
Tą stronę odwiedzałem często , a w odleglejszych czasach im.com . Podoba mi się prowadzenie tej strony przez MiRasa , eKubaLa i innych. Dobrą robotę wykonujecie Panowie. Słucham dobrej muzyki :) , więcej w profilu. Ogólnie interesuję się historią Interu i wszystkim co z Nim związane. W porównaniu do innych użytkowników , staż w kibicowaniu mam krótki . Jednak nie zraża mnie to i liczę na fajne dyskusje z innymi fanami Nerazzurrich.

Lubię pisać i będę pisał dosyć często teksty w blogu (już zadebiutowałem pierwszym tekstem) .
Obrazek
Kubusa10

Post autor: Kubusa10 »

"Podoba mi się prowadzenie tej strony przez MiRasa , eKubaLa i innych. Dobrą robotę wykonujecie Panowie."
Wazelinka na sam początek  :P nie no dobrze
Lucas

Post autor: Lucas »

Żadna wazelinka. Przecież jak ja chwilę przystopuję i popatrzę na to czym trzeba się zajmować , tłumaczyć newsy , przed i po meczach bajzel na sb , przeglądać forum itd. itp. W głowie mi się kręci od tego .
Obrazek
Kamikaze

Post autor: Kamikaze »

Kubusa10 po co ta spinka ?
Obrazek

IO TI AMO <3 ~!!
Kubusa10

Post autor: Kubusa10 »

To nie była spinka źle mnie zrozumiałeś  :yes2:
Globus

Post autor: Globus »

Kubusa10 pisze: To nie była spinka źle mnie zrozumiałeś  :yes2:

Durny post  :?:  :-|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Kordyl

Post autor: Kordyl »

Witam. Teraz czas na kilka słów o mnie. Jestem Maciek i mieszkam w trójmieście. Interowi kibicuje już od dłuższego czasu (a konkretnie od 2002 roku). Przez jakiś czas przeglądałem tą stronkę ale jakoś nigdy nie miałem weny i chęci , żeby się zalogować. Oglądam praktycznie każdy mecz Mediolańczyków (jak tylko czas pozwala). Kibicem jestem wiernym, to mogę zapewnić. Niestety od dawna nie miałem przyjemności oglądać Interu na żywo, ale mam nadzieję, że z czasem to się zmieni. To by było na tyle ; )
VVujek

Post autor: VVujek »

Witam Jestem Kamil pochodzę z Giżycka (Warmińsko-Mazurski)
Interowi  Kibicuje od sezonu 1998/1999  A zachęcił mnie do tego Brazylijczyk  Ronaldo  i tak zostało do teraz
Andi10p

Post autor: Andi10p »

Witam. Jestem Andrzej pochodzę z niewielkiej miejscowości Podule w woj łódzkim. Interowi podobnie jak kolega wyżej kibicuje od roku 1998. Zasługa w tym kolegi z ławki u którego często grywaliśmy w herosa III. on kibicował i kibicuje Interowi a jego starszy brat milanowi. tak to się zaczęło. Na stronie jestem regularnie(kilka razy dziennie od 2 lat) wcześniej intermediolan.pl(dziś zresztą też:D) na forum się nie udzielałem choć powoli zaczynam. Mecze oglądam regularnie 4 lata(czekam kiedy zejdę na zawal:D). To tyle z grubsza. Pozdrawiam!!!Forza Inter :szal:
Luczix

Post autor: Luczix »

Siemano !! Tutaj Łukasz z Wawy. Dokładnie to nie wiem od kiedy zacząłem być fanem Interu, ale myślę, że to są lata 2001,2002 czy coś takiego. Dopiero ostatnio mocno się skupiłem na dopingowaniu drużyny z Mediolanu. Mam nadzieję, że przeżyjemy z nią jeszcze wiele pięknych chwil :)
!ena

Post autor: !ena »

hej, hej, dopiero zauważyłam ten wątek  :lol2:

miłością do Interu zaraził mnie mój facet, od 4 lat opowiadał mi o sukcesach i porażkach swojej ulubionej drużyny, aż z półtorej roku temu zaczęłam i ja oglądać Inter w walce, po odkryciu genialnej rzeczy, a mianowicie live streamów, jako, że nie posiadam tv ;)

gram też na hattricku, a piłką w ogóle zainteresowałam się jeszcze jako dziecko przez przyjaciela, który uparcie stawiał mnie na bramce  :lol2:

poza tym studiuję na dwóch kierunkach (wydz. sztuki i wydz. prawa), pracuję dorywczo i kocham Sneijdera ♥ :-D
i nie znoszę Farsy ;)

Pazza Inter Amala! ♥

pozdrawiam,
Magda(Lena)
ruda paskuda ;)

http://www.youtube.com/watch?v=-s87qYUy6MU

i live for the things i could die for
FReeFonix

Post autor: FReeFonix »

VVujek pisze: Witam Jestem Kamil pochodzę z Giżycka (Warmińsko-Mazurski)
Interowi  Kibicuje od sezonu 1998/1999  A zachęcił mnie do tego Brazylijczyk  Ronaldo  i tak zostało do teraz
haha ja tez jestem z Giżycka ;]
Nie przedstawilem sie tutaj jeszcze. Nazywam sie Tomek i jak to juz napisalem pochodze z Gizycka. Inter lubie od 2002, lecz na powaznie im kibicuje od 2004 roku. Najbardziej nienawidze Juventusu, potem Barcelony i Milanu. FORZA INTER!
ObrazekObrazek

"Zesraj się, a nie daj się!"
koniar
Kontakt:

Post autor: koniar »

!ena pisze: hej, hej, dopiero zauważyłam ten wątek  :lol2:

miłością do Interu zaraził mnie mój facet, od 4 lat opowiadał mi o sukcesach i porażkach swojej ulubionej drużyny, aż z półtorej roku temu zaczęłam i ja oglądać Inter w walce, po odkryciu genialnej rzeczy, a mianowicie live streamów, jako, że nie posiadam tv ;)

gram też na hattricku, a piłką w ogóle zainteresowałam się jeszcze jako dziecko przez przyjaciela, który uparcie stawiał mnie na bramce  :lol2:

poza tym studiuję na dwóch kierunkach (wydz. sztuki i wydz. prawa), pracuję dorywczo i kocham Sneijdera ♥ :-D
i nie znoszę Farsy ;)

Pazza Inter Amala! ♥

pozdrawiam,
Magda(Lena)
A skąd koleżanka?
koniar
Kontakt:

Siemka mam na imię Marek,mieszkam,pracuje i studiuje w W-wie,ale pochodze ze Stalowej woli,mam 25lat a kibicuje tez od momentu jak Ronaldo czarował na boisku:)....Oglądałem wiele meczy interu,ale wyjatkowy był bayern-inter wtedy do końca wierzyliśmy ze inter wygra,w tym roku udało mi się z chłopakami z forum wyskoczyć na mecz do mediolanu LM inter-bayern.Moim marzeniem jest wyjazd ma mecz derbowy inter-milan:) i zapewne kiedyś pojade...
!ena

koniar pisze:

i nie znoszę Farsy ;)

Pazza Inter Amala! ♥

pozdrawiam,
Magda(Lena)
A skąd koleżanka?

ze wschodu
ruda paskuda ;)

anett

Post autor: anett »

Czyżby Białystok? :D
koniar
Kontakt:

!ena pisze:
koniar pisze:

i nie znoszę Farsy ;)

Pazza Inter Amala! ♥

pozdrawiam,
Magda(Lena)
A skąd koleżanka?

ze wschodu

To aż takie tajne :P
!ena

koniar pisze:
!ena pisze:
koniar pisze:

i nie znoszę Farsy ;)

Pazza Inter Amala! ♥

pozdrawiam,
Magda(Lena)
A skąd koleżanka?

ze wschodu

nie, a do czegoś potrzebna Ci ta informacja? ;)
ruda paskuda ;)

koniar
Kontakt:

!ena pisze:
koniar pisze:
!ena pisze:
koniar pisze:

i nie znoszę Farsy ;)

Pazza Inter Amala! ♥

pozdrawiam,
Magda(Lena)
A skąd koleżanka?

ze wschodu

nie, a do czegoś potrzebna Ci ta informacja? ;)
Proszę Cię:) tylko tak pytam,do czego mi ta informacja?:)...
Dominho

Post autor: Dominho »

Witam.
Na stronie jestem od sierpnia, więc wypadało by się przedstawić.
Nazywam się Dominik, mam 17 lat, chodzę do LO. Interowi kibicuję gdzieś od 2004 roku, gdy Adriano był na wypożyczeniu w Parmie, a przy kibicowaniu Nerazzurrim utrwalił mnie właśnie Brazylijczyk gdy powrócił do Mediolanu i zaczął ładować gole innym. Później już nie było z nim tak "kolorowo", ale ja z Interem zostałem ;)
Mieszkam w Dolnośląskim, a jak chcecie poczytać mojego bloga, to zapraszam na murawa.bloog.pl
Pozdrawiam i FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
McReary
Kontakt:

Post autor: McReary »

Dzień dobry :)
Nazywam się Karol, lat 20,mieszkam w okolicach trójmiasta.Od małego biegałem po boisku w koszulce Vieriego i tak mi zostało :P
MatiInter

Post autor: MatiInter »

koniar pisze: Siemka mam na imię Marek,mieszkam,pracuje i studiuje w W-wie,ale pochodze ze Stalowej woli,mam 25lat a kibicuje tez od momentu jak Ronaldo czarował na boisku:)....Oglądałem wiele meczy interu,ale wyjatkowy był bayern-inter wtedy do końca wierzyliśmy ze inter wygra,w tym roku udało mi się z chłopakami z forum wyskoczyć na mecz do mediolanu LM inter-bayern.Moim marzeniem jest wyjazd ma mecz derbowy inter-milan:) i zapewne kiedyś pojade...
Inter to moglbys z duzej litery pisac :)
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
Futbolistka

Post autor: Futbolistka »

Coutinho pisze: Witam.
Na stronie jestem od sierpnia, więc wypadało by się przedstawić.
Nazywam się Dominik, mam 17 lat, chodzę do LO. Interowi kibicuję gdzieś od 2004 roku, gdy Adriano był na wypożyczeniu w Parmie, a przy kibicowaniu Nerazzurrim utrwalił mnie właśnie Brazylijczyk gdy powrócił do Mediolanu i zaczął ładować gole innym. Później już nie było z nim tak "kolorowo", ale ja z Interem zostałem ;)
Mieszkam w Dolnośląskim, a jak chcecie poczytać mojego bloga, to zapraszam na murawa.bloog.pl
Pozdrawiam i FORZA INTER!
Ja jestem od grudnia i też się jakoś nie złożyło.. (może dlatego, iż wolę czytać i obserwować niż pisać? ;) )
Karolina, za Interem od 2004 , oddająca hołd Luisowi F.  :roll: :flaga33:
mikruzzo

Post autor: mikruzzo »

Witam
Jestem na stronce w zasadzie od 2009 i chyba najwyższy czas sie przedstawić :-)
Nazywam Się Michał, mam 23 lata, pochodzę z Rybnika ponadto pracuję i jeszcze dodatkowo się uczę.
Z Interem jestem od 1997 dokładnie jak dostałem pierwszą koszulkę Interu z Baggio na plecach, ale w tamtych czasach moim idolem był Zamorano  :love:
michalk

Post autor: michalk »

Witam,
Jak widać po nicku na imię mam Michał, mam 18 lat. Za Interem jestem od małego, jednak kibicem-fanatykiem jestem od jakiś 4 lat. Miałem wcześniej konto na stronie, jednak udzielałem się tylko w komentarzach na fcinter.pl, nigdy nie miałem motywacji by zostać aktywnym członkiem tego forum. Teraz taka motywacja się pojawiła, niedługo przychodzi czas studiów i przeprowadzki do wielkiego miasta, więc stwierdziłem, że dobrze będzie zostać członkiem społeczności, by móc w przyszłości oglądać mecze w większym towarzystwie w mieście, w którym przyjdzie mi studiować.

Forza Inter.
bonito26

Post autor: bonito26 »

Czesc
Mam na imie Krzysztof jestem za INTEREM od bardzo dawna ; )
zapraszam do sluchania moich kawalkow
http://www.youtube.com/watch?v=VGZRsILGWXk
KoRNeL

Post autor: KoRNeL »

Witam

Jestem Damian i mam 20 lat ( chodź nie długo 21 ).Mieszkam w Parczewie (woj.lubelskie) , lecz teraz przebywam w Lublinie z powodu studiów i pracy. Kibicuję Interowi od 8 lat za sprawą mojego starszego brata. Cóż jeszcze o mnie ? hmmm ;p : słucham RAP-U ! , gram w piłkę i bilard a poza tym wirtualnie w serię Pro Evolution Soccer :) !
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

KoRNeL pisze: Witam

Jestem Damian i mam 20 lat
A nie Kornel?
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
ODPOWIEDZ