Pierwsza i druga bramka Wisły również padła po bardzo ładnych akcjach.. może przy pierwszej bramce troszkę więcej szczęścia było, ale za to przy drugiej to bardzo ładnie poszedł Melikson prawą stroną boiska i wykończył to Kirm.Matios pisze: Brameczka z polowy to swiatowa klasa, rewelacja:D
Polska Ekstraklasa
-
glinek
Odp: Polska Ekstraklasa
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
FORZA WISŁA
-
Mora
- Kontakt:
Nie przestaje zaskakiwać Cracovia, która przez wielu już została skazana na spadek, a tymczasem 'Pasy" ograły na wyjeździe Polonię Bytom i opuściła ostatnie miejsce w lidze wyprzedzając Arkę (Śledzie mają jeden mecz mniej) i zbliżając się do wspomnianej Polonii na 1 punkt.Życzę Cracovii utrzymania, które byłoby nagrodą za ambitną walkę do końca.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Zzzz
a propos ładnych goli http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _0_1_.html
-
Helton
A mnie to nie zaskakuje. Cracovia zaczęła dobrze grać jak się pozbyła tego pseudo trenera Ulatowskiego + do tego jeszcze odejście Polczaka i Cabaja. I prosze Szatałow zrobił dobrą drużynę. Jeśli się utrzymają to wydaje mi się ,że w następnym sezonie mogą zawalczyć o puchary.Mora pisze: Nie przestaje zaskakiwać Cracovia, która przez wielu już została skazana na spadek, a tymczasem 'Pasy" ograły na wyjeździe Polonię Bytom i opuściła ostatnie miejsce w lidze wyprzedzając Arkę (Śledzie mają jeden mecz mniej) i zbliżając się do wspomnianej Polonii na 1 punkt.Życzę Cracovii utrzymania, które byłoby nagrodą za ambitną walkę do końca.
A w wieczornych meczach Górnik w ostatniej minucie zremisował z Legia. Nie powiem ,że Legia miała pecha bo powinna wygrać ten mecz 4-0 ,ale Legia to miała wiele szczęścia w poprzedniej rundzie jak chociażby w meczu z Górnikiem.Śląsk wygrywa z Zagłębiem i jak dla mnie mają dużą szansę na grę w pucharach.
-
Matios
Najlepsze jest to, ze mamy samych pseudotrenerow, ktorzy nie sprawdza sie w jednym klubie i wedruje do kolejnego:-D
-
Dominho
Szanse na puchary przy naszej ciasnej tabeli ma prawie każdy. A powracając do naszej polskiej manii, czyli "kiedy będziemy w LM". Myślę, że już każdemu "wisi" to czy do LM awansuje jego ulubiony Lech, Legia czy Wisła. Ważne by ktoś tam w końcu awansował!
A bramkę tego Ntibazonkizy widzieliście?
(jak nie - http://www.youtube.com/watch?v=SRrwKr6hzaU) Ahhh. Może poziom niezbyt wielki, ale ostatnio bramki piękne padają
A bramkę tego Ntibazonkizy widzieliście?
(jak nie - http://www.youtube.com/watch?v=SRrwKr6hzaU) Ahhh. Może poziom niezbyt wielki, ale ostatnio bramki piękne padają
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Helton
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _0_1_.html
Jak dla mnie brameczka wawrzyniaka tez ładna
-
anett
Hahahahahahaha! Jagiellonia bez trenera! Po kolejnej przegranej Jagi, Probierz podał się do dymisji 
-
Jaszczu91
Probierz już podobno rozmawiał z Lechem więc wcale mnie tą decyzja nie dziwi.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Dominho
No, nieźle. Ostatnio coraz to ładniejsze gole padają u nas.Helton pisze: http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _0_1_.html
A jak Probierz przejmie Lecha to może być ciekawie. Oby tylko nie sprzedał Rudnevsa, tak jak sprzedali Grosika w Białymstoku, albo chociaż niech kogoś dobrego kupi w zastępstwo.
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
IlCapitano
Jaga się posypała i nie zdziwię się, jeśli Śląsk wskoczy na koniec na drugie miejsce. Mecz z Bełchatowem koniecznie muszą wygrać. Jeszcze Lechia na trzecim i podium wyglądałoby pięknie. A gdy się popatrzy na strefę spadkową to już w ogóle cud, miód i orzeszki.
-
Paru
Tylko czy Śląsk, Lechia, no i Wisła mają drużyny na Puchary? Gdzie Lechia dostaje w Krakowie baty 3:0 od Cracovii, nomen-omen, jak mawiają wszyscy, najsłabszej drużyny. Gdzie Lechia, fuksem remisuje z Arką w derbach?:) Czy znowu jakaś potęga piłkarska typu Valarenga Oslo czy Levadia Tallin ma pogrążyć Wisłę?:) Orest ze Śląska wyciągnął już chyba wszystko co mógł.
-
IlCapitano
A czy Lech i Legia mają drużyny na puchary? Tu nie chodzi o to, która polska drużyna ma skład na puchary, bo żadna nie ma i kto by nie awansował to i tak będzie kicha. Ja się kieruję sympatiami klubowymi i chciałbym zobaczyć na podium Wisłę, Śląsk i Lechię a jak będzie to zobaczymy.
-
glinek
Ja też tak chcę!Il Capitano pisze: Ja się kieruję sympatiami klubowymi i chciałbym zobaczyć na podium Wisłę, Śląsk i Lechię a jak będzie to zobaczymy.
w naszej lidze jest tak ciasno, że na drugie, trzecie miejsce ma szans z 8 a nawet i 9 drużyn..
FORZA INTER
FORZA WISŁA
FORZA WISŁA
-
Paru
Do ostatniej kolejki będzie walka ciekawa. Kwestia spadku wyjaśni się w przeciągu 2 kolejek, bo jeżeli dziś Ruch wygra z Arką, a w sobotę jeszcze padnie remis lub wygrana Korony w meczu z Arką to niestety, ale Arka poleci z ligi. Jest jeszcze bezpośredni mecz Polonia Bytom-Arka, który wiele wyjaśni. Na obecną chwilę te 2 drużyny są najpoważniejszymi kandydatami do spadku. Dlaczego nie mówię, że Cracovia? Nie z miłości do tego klubu, lecz z czystego rozumowania. Po prostu, już kilka lat próbują Nas spuścić z Ekstraklasy, nie, nie da się
)
-
dzielik
Kto Was próbuje spuścić? Komisja, która nie przyznała licencji ŁKSowi czy może sędzia Szulc, który nie podyktował w ostatnim meczu dwóch karnych przeciwko Cracovii? Jeżeli Pasy się utrzymają to dzięki świetnej grze w rundzie wiosennej, naprawdę wyniki w porównaniu do poprzedniej rundy robią wrażenie. Ale teoria o próbie spuszczenia Was z ligi jest moim zdaniem co najmniej kontrowersyjna;)
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
Dominho
Właśnie na Puchary najlepszy skład ma Lech, co udowodnił już w tej edycji LE. W lidze idzie im cienko, ale jak by się spieli tak jak na Juve czy City to i by obronili majstra i być może awansowali do LM. A jeżeli już każdy obstawia kto wygra i kto spadnie ja obstawiam tak:Il Capitano pisze: A czy Lech i Legia mają drużyny na puchary? Tu nie chodzi o to, która polska drużyna ma skład na puchary, bo żadna nie ma i kto by nie awansował to i tak będzie kicha. Ja się kieruję sympatiami klubowymi i chciałbym zobaczyć na podium Wisłę, Śląsk i Lechię a jak będzie to zobaczymy.
Mistrz - Wisła Kraków
Wicemistrz - Jagiellonia (Probierz ich postraszy odejściem i się wezmą)
Trzeci Lech lub Śląsk. Warszawskie drużyny moim zdaniem rady nie dadzą, a Legia już nie musi
Spadek - Polonia Bytom moim zdaniem. Narazie Arka jest ostatnia, ale jeśli wygra dziś z Ruchem, to Bytom będzie ostatni.
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Paru
Jeżeli Arka wygra dzisiaj z Ruchem to Cracovia wraca na ostatnie miejsce, a Arka ląduje na miejscu 14. Do "walki" o spadek może jeszcze włączyć się totalnie nic nie grająca Korona.
Dzielik, teoria nie jest kontrowersyjna:) Ja uważam po prostu, że nikt z władz, nie mówię o kibicach, nie chce Nas w Ekstraklasie:) "Taki chuj", My się nie wynosimy nigdzie:) Ja zbytnio spadkiem się nie przejmę, jeżeli takowy nastąpi, bo w 1 lidze są folklorystyczne wyjazdy. Np Świnoujście czy Nieciecza
))
Dzielik, teoria nie jest kontrowersyjna:) Ja uważam po prostu, że nikt z władz, nie mówię o kibicach, nie chce Nas w Ekstraklasie:) "Taki chuj", My się nie wynosimy nigdzie:) Ja zbytnio spadkiem się nie przejmę, jeżeli takowy nastąpi, bo w 1 lidze są folklorystyczne wyjazdy. Np Świnoujście czy Nieciecza
-
glinek
No to tak sobie myślę, że za to trzeba już im dać prawo gry w europejskich pucharachCoutinho pisze:Właśnie na Puchary najlepszy skład ma Lech, co udowodnił już w tej edycji LE.Il Capitano pisze: A czy Lech i Legia mają drużyny na puchary? Tu nie chodzi o to, która polska drużyna ma skład na puchary, bo żadna nie ma i kto by nie awansował to i tak będzie kicha. Ja się kieruję sympatiami klubowymi i chciałbym zobaczyć na podium Wisłę, Śląsk i Lechię a jak będzie to zobaczymy.
FORZA INTER
FORZA WISŁA
FORZA WISŁA
-
Helton
Oczywiscie Lech ma druzyne na puchary przynajmniej ma zawodników , ktorzy są już ograni w pucharach. Legia druzyny to wogole nie ma. Jagielonia miała też niezły występ w Pucharach własciwie niezły mecz z arisem , ale bez Probierza to ich nie chce widzieć w pucharach. Sląsk mógłby wskoczyć na trzecie miejsce skład od dawna mają niezły taki złożony z zawodników , którzy się nie sprawdzili za granicą. Jak narazie to się sprawdza. Chciałbym żeby utrzymała się Cracovia i arka takie ładne stadiony mają niezłe budżety całkiem niezłych trenerów , ale pewnie spadną obydwie i utrzyma się Polonia , której pomagają drużyny ze Śląska. Ktoś wie co będzie jak Legia zajmnie trzecie miejsce to wtedy kto gra w pucharach 4 drużyna czy Lech??Il Capitano pisze: A czy Lech i Legia mają drużyny na puchary? Tu nie chodzi o to, która polska drużyna ma skład na puchary, bo żadna nie ma i kto by nie awansował to i tak będzie kicha. Ja się kieruję sympatiami klubowymi i chciałbym zobaczyć na podium Wisłę, Śląsk i Lechię a jak będzie to zobaczymy.
-
Rufus
W przypadku kiedy Legia zajmie 3-miejsce w Pucharach zagra 4-zespół ekstraklasy.
''Lepiej mądrze stać, niż głupio biegać''.
-
Mora
- Kontakt:
To pewna informacja19rufus16 pisze: W przypadku kiedy Legia zajmie 3-miejsce w Pucharach zagra 4-zespół ekstraklasy.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Rufus
''Lepiej mądrze stać, niż głupio biegać''.
-
InterNH
Oglądając dzisiaj spotkanie Wisła - Lech stwierdzam, że wszystkie Polskie zespoły skompromitują się w Europejskich Pucharach.Dwie wydawałoby się topowe drużyny (obecny i przyszły mistrz), a piach grali taki, że nie dało się na to patrzyć.
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
-
Claudio
-
pewny
zawsze jest jeszcze szansa oglądnąc mecz w internecie na zywo
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
Helton
Śląsk został nowym wiceliderem. Lech wygrał 1-0 po bledzie bramkarza i wciąż liczy się w walce o puchary tylko pytanie czy jest w stanie odrobić 3 punkty do jagielonii i 4 do slaska.Tyle ,że zaraz mają wyjazd do gdańska a bakero pewnie znowu będzie chciał zagrać na 0-0 a będzie 0-1. Jeszcze trzy mecze do końca i do zdobycia 9 punktów to jednocześnie mało i dużo. Wszystko w tej lidze może się jeszcze zdarzyć. Jednak obstawiam ,że sląsk już wywalczył miejsce w lidze europejskiej.
-
IlCapitano
Bardzo dobry mecz we Wrocławiu, w drugiej połowie Śląsk wziął się do gry i rozstrzygnął mecz. Zabrakło tylko kibiców na trybunach. Nie rozumiem jak można zamknąć jeden z najbezpieczniejszych stadionów w Ekstraklasie, ale w tym kraju rządzącym przez zgraję matołów już nic mnie nie zdziwi. Teraz dwa ważne wyjazdy na Górny Śląsk, oby wrócili z punktami. Mecz z Arką będzie już o pietruszkę.
Jutro Wisła świętuje mistrza ;-)
Jutro Wisła świętuje mistrza ;-)
-
Jaszczu91
Na dole też ciekawie. Korona pokonała Arkę i Śledzie są blisko spadku. Ciekawe jak sobie poradzi Cracovia w derbach. Mimo wszystko powinniśmy jutro poznać mistrza.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Lamatico
- Kontakt:
Mecz we Wrocławiu faktycznie ciekawy. W pierwszej połowie GKS dobrze grał, fajne akcje wychodzily.
Szkoda dla Bełchatowa początku 2 połowy. Liczylem na wygraną po 1 części..
Szkoda dla Bełchatowa początku 2 połowy. Liczylem na wygraną po 1 części..