Byłbym jak Robin Hood :yes2:Mazzola pisze: Tak samo jak byś złapany podczas kradzieży w jednym z supermarketów tłumaczył, że to duża sieć, w dodatku zagraniczna a Ty jesteś patriotaNa pewno dostał byś jeszcze medal!
Hip-Hop made in Poland
-
RoB
Odp: Hip-Hop made in Poland
-
puMba
PARIAS!

Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"
-
RoB
Co oni za pudełko na płytę wykombinowali ... TragediapuMba pisze: PARIAS!
Za to zawartość jak najbardziej zacna
-
Dzonyy
Tu macie linka: projektowanie.org/portfolio/parias
Opakowanie conajmniej ciekawe, ale mnie bardizej interesuje zawartość
Opakowanie conajmniej ciekawe, ale mnie bardizej interesuje zawartość
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
kjuska
http://www.youtube.com/watch?v=WFq60QQQm4o
Mistrzostwo !
Mistrzostwo !
Against Modern Football

-
InterNH
http://www.youtube.com/user/tvPARIAS#p/u/4/4yKGleGiIuY
Prze kot! Trzeba się wybrać do empiku od razu po premierze!
Prze kot! Trzeba się wybrać do empiku od razu po premierze!
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
-
Tkrauze
Nie potrafie sie od niej oderwać,lirycznie wyjatkowe.Brakuje mi słów.
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
-
Dzonyy
Panowiej jak wam się podoba nowy Mes ? Dziwi mnie że nikt o nim nie pisze bo płytka jak dla mnie miażdży!
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
Tkrauze
W mojej opinii płyta jest bardzo ciekawa,to taka swoista podróż po amplitudzie.
"Mierzymy sie wzrokiem"
"L.O.V.E"
"Zegar tyka"
"otwarcie i zamkniecie"
te kawałki najbardziej przypadły mi do gustu. Mes zaskakuje mnie mnogą możliwością zmiany flow i g-funkowego śpiewu.
"Mierzymy sie wzrokiem"
"L.O.V.E"
"Zegar tyka"
"otwarcie i zamkniecie"
te kawałki najbardziej przypadły mi do gustu. Mes zaskakuje mnie mnogą możliwością zmiany flow i g-funkowego śpiewu.
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
-
BoDzIo
Mes- Zamknięte
Odkąd kupiłem tą płytę powiem szczerze...
MES JEST PIĘKNY!
Niesamowita płyta
Odkąd kupiłem tą płytę powiem szczerze...
MES JEST PIĘKNY!
Niesamowita płyta
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
Magiq
Kupiłem płytę Mesa bo długo na nią czekałem.Płyta miazga i tyle w temacie.Jest niesamowicie zróżnicowana pod każdym względem,od podkładów po flow Typa.
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
-
groch
-
puMba
Widzę że nikt jeszcze nie poruszył tematu "WGW".
http://www.youtube.com/watch?v=CeC31m4_4OM
http://www.youtube.com/watch?v=zNev4yAuibc
Zapowiada się mistrzostwo
http://www.youtube.com/watch?v=CeC31m4_4OM
http://www.youtube.com/watch?v=zNev4yAuibc
Zapowiada się mistrzostwo

Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"
-
Tupac_FCI
http://www.youtube.com/watch?v=dtx_UoVKSm8
Całe to kolabo pokazuje gdzie jest Peja, a gdzie większość artystów z Polski.
Jedno jest pewne, pomimo tego, że Polski rap poszedł naprzód to jesteśmy grubo w tyle za takimi ludźmi jak Sticky, Fredro...
Całe to kolabo pokazuje gdzie jest Peja, a gdzie większość artystów z Polski.
Jedno jest pewne, pomimo tego, że Polski rap poszedł naprzód to jesteśmy grubo w tyle za takimi ludźmi jak Sticky, Fredro...
"Rozejrzyj się wokoło, tu wcale nie jest wesoło..."

-
Serpente
Że niby Peja > reszta polski ? Bo nagrał wałek z Onyxem i ogólnie ma kontakty za oceanem ?

-
La Pieuvre
Onyx się skonczył w 98 na Shut Em Down, ich kolejne płyty to była ostra popelina której by się Boski Roman czy inny Popek nie powstydził. Solówki Fredra i Stickiego też mocno przeciętne, dlatego nie wiem co czyni Peje takiego zajebistego że z nimi nagrywa.
-
InterNH
W Polsce jest wielu zaje** raperów, ale żaden nie jest tak zadufany w sobie jak Peja.Peja to, Peja tamto.. Dajcie sobie a wstrzymanie.
-
Tupac_FCI
Albo udajesz laika, albo nim po prostu jesteś. Popelina? Człowieku Onyx ciągle działa, nowe kawałki są ostre : http://www.worldstarhiphop.com/videos/v ... 82kMqR8ZpeLa Pieuvre pisze: Onyx się skonczył w 98 na Shut Em Down, ich kolejne płyty to była ostra popelina której by się Boski Roman czy inny Popek nie powstydził. Solówki Fredra i Stickiego też mocno przeciętne, dlatego nie wiem co czyni Peje takiego zajebistego że z nimi nagrywa.
Jeżeli to popelina to się z na głowę zamieniłeś. Pozdro. PS. więcej wiedzy i szacunku, współpracuje z legandami hip hopu, to nie są emeryci tylko ludzie trzymający się prawdziwej strony hip hopu, ciągle są tacy sami....

-
La Pieuvre
Co ma moja wiedza wspólnego z opinią na temat ich twórczości? Ale niech ci będzie że jestem laikiem, pewnie przesłuchałeś milion więcej płyt ode mnie i posiadasz wszechwiedzę na temat rapu a ponadto masz moc decydowania co jest legendą a co nie w moich oczach. Cóż bywa i tak. Ja z mojej strony mogę tylko dodać, że przesłuchałem bodajże 6 płyt Onyx i wszystkie po roku 2000 były do dupy. Śmiem twierdzić że to jedna z tych ekip która spadła poziomem na łeb na szyję coś w stylu Mobb Deep.
Co do tego kawałka nie jest zły, mimo że o dupie Maryny ale Group Home też niedawno nagrało płytę i promocyjny kawałek też był dobry (tym bardziej że był dla Guru), natomiast cała płyta okazała się słabiutka jak aktorstwo Busquetsa.
PS Prawdziwy Rap to oni grali w latach 90, teraz to są tylko starzy ludzie trzymający się swojego portfela, i jeśli twierdzisz że dalej są tacy sami to chyba pora odwiedzić laryngologa
Pozdro
Co do tego kawałka nie jest zły, mimo że o dupie Maryny ale Group Home też niedawno nagrało płytę i promocyjny kawałek też był dobry (tym bardziej że był dla Guru), natomiast cała płyta okazała się słabiutka jak aktorstwo Busquetsa.
PS Prawdziwy Rap to oni grali w latach 90, teraz to są tylko starzy ludzie trzymający się swojego portfela, i jeśli twierdzisz że dalej są tacy sami to chyba pora odwiedzić laryngologa
-
Tupac_FCI
Mobb Deep, a Onyx? Nie ma porównania, twórczość a twórczość a trzymanie się starych zasad to drugie, Onyx nigdy nie nagrywaliby np. u fiftiego. Oglądając ich dvd, teledyski twierdzę, że to nadal Ci sami ludzie z Queens, tylko co najwyżej z droższą butelką szampana i tym samem purple haze do jarania, no offence, pozdro.La Pieuvre pisze: Co ma moja wiedza wspólnego z opinią na temat ich twórczości? Ale niech ci będzie że jestem laikiem, pewnie przesłuchałeś milion więcej płyt ode mnie i posiadasz wszechwiedzę na temat rapu a ponadto masz moc decydowania co jest legendą a co nie w moich oczach. Cóż bywa i tak. Ja z mojej strony mogę tylko dodać, że przesłuchałem bodajże 6 płyt Onyx i wszystkie po roku 2000 były do dupy. Śmiem twierdzić że to jedna z tych ekip która spadła poziomem na łeb na szyję coś w stylu Mobb Deep.
PS Prawdziwy Rap to oni grali w latach 90, teraz to są tylko starzy ludzie trzymający się swojego portfela, i jeśli twierdzisz że dalej są tacy sami to chyba pora odwiedzić laryngologaPozdro

-
Serpente
Jako że nie interesuje się polskim hh praktycznie wcale (poza klasykami) chciałbym się zapytać dlaczego Wilku opuścił Molestę ? Jakiś konkretny powód,sprzeczka czy po to aby całkowicie poświęcić się HG ?

-
Kujon
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=ZS--bEByUYU teledysk miazga
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
InterNH
Razem z Bilonem tworzą Dill Gang i Wilku się w pełni poświęca tej inicjatywie.Żadnego konfliktu raczej nie było .Nerazurro_ pisze: Jako że nie interesuje się polskim hh praktycznie wcale (poza klasykami) chciałbym się zapytać dlaczego Wilku opuścił Molestę ? Jakiś konkretny powód,sprzeczka czy po to aby całkowicie poświęcić się HG ?
-
Tupac_FCI
Wilk przewyższał poziomem resztę ekipy heheInterNH pisze:Razem z Bilonem tworzą Dill Gang i Wilku się w pełni poświęca tej inicjatywie.Żadnego konfliktu raczej nie było .Nerazurro_ pisze: Jako że nie interesuje się polskim hh praktycznie wcale (poza klasykami) chciałbym się zapytać dlaczego Wilku opuścił Molestę ? Jakiś konkretny powód,sprzeczka czy po to aby całkowicie poświęcić się HG ?

-
InterNH
A moim zdaniem właśnie zaniżał ich poziom, ale każdy ma prawo do własnego zdania
-
Serpente
Zniżał może nie ale większość nie doceniała go praktycznie od "Skandalu" do "Nigdy nie mów nigdy" za jego flow i seplenienie się
Dla mnie zawsze najmniej płodnym był Włodi ale teraz gdy trochę mam inne spojrzenie na rap,bardziej dojrzałe to dla mnie Włodek wymiata,heh
Szkoda że już raczej nie będzie takiej drugiej ekipy w Polsce...

-
mafiozo
- Kontakt:
Dziwię się, że jeszcze fani Parias z tego forum nie wrzucili najnowszego klipu tej grupy
http://www.youtube.com/watch?v=jX7pvhCRJyo
-
InterNH
Fajny motyw, że nie robią z siebie banerów.Aczkolwiek uważam , że na płycie jest dużo lepszych tracków, do których można by klip nakręcić, ale i tak jaram się
Elo!
-
La Pieuvre
Eldo: "Nigdy nie kupią nas mass media za żeton..."mafiozo pisze: Dziwię się, że jeszcze fani Parias z tego forum nie wrzucili najnowszego klipu tej grupyhttp://www.youtube.com/watch?v=jX7pvhCRJyo
http://www.youtube.com/watch?v=vvp8wI4e4rU
Sokół: "Hip Hop jest w mediach i o to zawsze walczyliśmy..."
Nie ogarniam
-
Tkrauze
La Pieuvre za duzo by Ci tłumaczyć
Zrozum tylko, ze prawdziwy hip Hop nie bedzie zdobił ramówki TVn-u.Natomiast w stacji (tfuuu) muzycznej jaką niewątpliwie jest VIVA Hip Hop musi byc obecny.W notowaniu OLIS w pierwszej 20 jest ponad 8 płyt HH.
Pozdro
Pozdro