Po prostu Kononowicz będzie ;PKlinsi64 pisze: tzn ?:P strony nie będzie? czy może shouta?![]()
Skargi , prośby , zażalenia
-
MiRas.
- Kontakt:
Odp: Skargi , prośby , zażalenia
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
VVujek
Adriano,to jest tak "są równi i równiejsi " Ja sam 2 razy byłem świadkiem jak osobę z Administracji czy tam z redakcji złapał cenzor podczas meczu hmmm chyba z Schalke a po 2 min ta osobą dalej se pisała na sb.Nie dziwi mnie również to że moje odniesienie się do regulaminu Sb zostało olane.Nikt nie próbował rozwiać moich wątpliwości,co utwierdza mnie w przekonaniu że mam racje.Tak wiem że nie jestem u siebie na podwórku i to wy możecie robić co uważacie za stosowne(choć nie zawsze jest to uczciwe),ale nie zapominajcie że gramy w jednej drużynie Forza Inter !!

Ostatnio zmieniony 17 cze 2011, 17:36 przez VVujek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Castaignos
- Kontakt:
VVujek pisze: Adriano,to jest tak "są równi i równiejsi " Ja sam 2 razy byłem świadkiem jak osobę z Administracji czy tam z redakcji złapał cenzor podczas meczu hmmm chyba z Schalke a po 2 min ta osobą dalej se pisała na sb.Nie dziwi mnie również to że moje odniesienie się do regulaminu Sb zostało olane.Nikt nie próbował rozwiać moich wątpliwości,co utwierdza mnie w tym że mam racje.Tak wiem że nie jestem u siebie na podwórku i to wy możecie robić co uważacie za stosowne(choć nie zawsze jest to uczciwe),ale nie zapominajcie że gramy w jednej drużynie Forza Inter !!
Per me c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...

C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...

-
Globus
Randama pisze: Słowo "nie prawda" też nie istnieje:D
Istnieje ale jako błąd (zdarzają mi się takie byki... często nie wiem czy pisze się razem czy osobno)
PS. Słowo na ch znajduje się w słowniku ortograficznym.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Serpente
Randama pisze: "Troche sprawiedliwosci a nie jak sie wam podoba. "
No i sprawa wyjaśniona:)

-
Adriano_forever
Oho no i coś znowu zrobiłem i nie wiem co. Mianowicie mam bana pod tytułem "Łamanie zabezpieczeń strony". Wrzuciłem ling na sb ze strony naszej konkurencji (intermediolan.com , użyłem tnij.org) . Może mi ktoś wytłumaczyć za co go dostałem i udowodnić mi to np punktem z regulaminu? Bo pierwszy raz sie spotkałem z takim banem o takiej nazwie i chciałbym żeby mi to wyjaśniono
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
eKubaL
- Kontakt:
Jest pewna zasada, że nie wrzuca się linków do konkurencji. Co z tego że dałeś tnij.org? Jakbyś wrzucał inne treści publicznie nie akceptowane to tnij.org też byłoby usprawiedliwieniem?
A co do nazwy? Obszedłeś cenzora.
A co do nazwy? Obszedłeś cenzora.
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Adriano_forever
Obszedłem cenzora
jednak sie da 
A jest to w regulaminie czy cuś?
-
eKubaL
- Kontakt:
Będzie.Adriano_forever pisze: Obszedłem cenzorajednak sie da
Dostałeś upust 50%
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Adriano_forever
Ojjj no Kuuuba 
Jeżeli to nie jest w regulaminie to jak tak można. Napisałeś, że "będzie" a nie, że jest. Nie ma w regulaminie to nie powinno być bana
Jeżeli to nie jest w regulaminie to jak tak można. Napisałeś, że "będzie" a nie, że jest. Nie ma w regulaminie to nie powinno być bana
-
eKubaL
- Kontakt:
Jak chcesz to dopiszemy, że regulamin działa wstecz 
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Adriano_forever
Niee ma tak
Ale to troszke nie fajnie, że dostałem za coś czego nie ma w regulaminie. Powinienem dostać jakąś nagrode za to, że pomagam wam w tworzeniu regulaminu a nie bana za to. Nie wiedziałem, że nie można
Ale to troszke nie fajnie, że dostałem za coś czego nie ma w regulaminie. Powinienem dostać jakąś nagrode za to, że pomagam wam w tworzeniu regulaminu a nie bana za to. Nie wiedziałem, że nie można
-
eKubaL
- Kontakt:
Zaliczyłeś już bana za wykropkowany wulgaryzm, widać że za bardzo kombinujesz.Adriano_forever pisze: Niee ma tak![]()
Ale to troszke nie fajnie, że dostałem za coś czego nie ma w regulaminie. Powinienem dostać jakąś nagrode za to, że pomagam wam w tworzeniu regulaminu a nie bana za to. Nie wiedziałem, że nie można![]()
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Adriano_forever
Ale co ma wykropkowany wulgaryzm do tego? Za grożenie benkowi też dostałem. O wykropkowanych wulgaryzmach też nic w regulaminie nie ma. Jak już tak gadamy to moge powiedzieć, że trzymam się regulaminu i dwa razy dostałem bana za to, czego w regulaminie nie ma
Zostałem pokrzywdzony niesprawiedliwie...
Zostałem pokrzywdzony niesprawiedliwie...
Ostatnio zmieniony 24 cze 2011, 00:40 przez Adriano_forever, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MiRas.
- Kontakt:
Herezje prawisz:Adriano_forever pisze: O wykropkowanych wulgaryzmach też nic w regulaminie nie ma.
Gaszka pisze: UWAGA:
Przekleństwa kamuflowane gwiazdkami również będą ścigane, za każde takie przewinienie grozi połowa kary przypisanej do przekleństwa bez gwiazdek.
Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w regulaminie.
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Adriano_forever
No dobra z tym to przesadziłem. Ale ze stroną konkurencji nic w regulaminie nie ma. A co to za konkurencja skoro to też strona Interu. Konkurencja to Milan czy Juve ale Interu? To jak już to czemu nie ma banów za wrzucanie linków od naszej prawdziwej konkurencji np strony Milanu? To też niby reklama a banów nie ma. I jeszcze coś. Jak nie można wrzucać linków ze strony Interu to za wrzucanie linków z inter.it też są bany? No nie wydaje mi sie.
Nie ma tego w regulaminie to nie mogliście sie przyczepić i ban jest niesprawiedliwy
Nie ma tego w regulaminie to nie mogliście sie przyczepić i ban jest niesprawiedliwy
-
Kusy
jeżeli za to dostałeś bana to rzeczywiście jest on moim zdaniem niesłuszny 
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
VVujek
Tak jak już pisałem wcześniej,Regulamin jest tak ułożony że bana możesz dostać np za to że na końcu zdania nie postawiłeś kropki.
Regulamin jest chyba bardzo stary i moim skromnym zdaniem powinien być napisany raz jeszcze,ale to tylko takie moje zażalenie które raczej nic nie zmieni,co nie zmienia faktu że ten dział jest po to aby takie zażalenia pisać.
Ekubal :Mam prośbę o wprowadzenie możliwości edycji shoutów.
Regulamin jest chyba bardzo stary i moim skromnym zdaniem powinien być napisany raz jeszcze,ale to tylko takie moje zażalenie które raczej nic nie zmieni,co nie zmienia faktu że ten dział jest po to aby takie zażalenia pisać.
-
Vancore
-
Michal_fci
Przeciez mozna usunac i napisac od nowa a ze to sa krotkie wypowiedzi ( najczesciej) to szybciej jest usunac i napisac od nowa niz edytowacVVujek pisze:
Gdybyś kiedyś we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
-
VVujek
Zapewniam że szybciej jest edytować,miałem już do czynienia z takim shoutem z możliwością edycji.Jest szybciej i wygodniej.
-
Lamatico
- Kontakt:
Z tym regulaminem to już są problemy od dłuższego czasu. Pamiętam jeszcze ok 3-4 lata temu jak byłem w redakcji podjęte były próby zmiany z mojej inicjatywy, kilka punktów przedstawiłem, lecz samemu w tej kwestii nie mogłem nic zdziałać, ponieważ takiej władzy do absolutnych zmian nie miałem. Druga sprawa, że taki regulamin musi ułożyć kilka osób, bo w pojedynkę napisanie regulaminu optymalnego jest niemożliwe, potrzeba kilku spojrzeń.Randama pisze: Regulamin jest dobry, tylko jest zbyt mało sprecyzowany, jednak już trwają prace nad jego poprawieniem
To jest już jednak czas przeszły. Ważne by teraz powstał optymalny dokument.
Moja rada dla użytkowników... zachowujmy się kulturalnie i szanujmy każdego, nawet największego wroga i przeciwnika. Co chcecie osiągnąć stosując wykropkowane przekleństwa? To świadczy o kulturze osobistej. Jest tyle cenzuralnych zamienników, by wyrazić swoje emocje, że spokojnie można sobie poradzić.
-
Serpente
Dokładnie. Jednak z tymi przekleństwami to nie do końca się zgodzę,wulgaryzmy niestety są wszędzie i nie da się tego ukryć. Myślę że w granicach słuszności i dobrego smaku powinno się ich używać,moim zdaniem oczywiście 

-
Filip©
- Kontakt:
a to dobreNerazurro_ pisze: Myślę że w granicach słuszności i dobrego smaku powinno się ich używać,moim zdaniem oczywiście![]()
-
Michal_fci
Dobrze ze nie ma wulgaryzmow, raz dali taka mozliwosc to taki syf byl ze szkoda gadac.
Gdybyś kiedyś we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
-
Serpente
Pewnie jak Eto nie strzelił na pustą Juventusowi to powiedziałeś "o kurczę"Filip© pisze: a to dobrewulgaryzmy są oznaką braku kultury i chamstwa.
Nie że jakoś chcę aby można było przeklinać,po prostu,myślę że na tym forum siedzą ogarnięci ludzie którzy wiedzą kiedy można a kiedy nie można,każdy przeklina na co dzień.

-
MiRas.
- Kontakt:
Na drodze przy straży miejskiej też przeklnij głośno i powiedz: "każdy przeklina na co dzień" 
Szanujmy siebie, szanujmy forum oraz estetykę swoich wypowiedzi. Szanujmy też to, że w dobie XXI strona internetowa jest swego rodzaju wizytówką danej grupy ludzi, która na niej się udziela.
Szanujmy siebie, szanujmy forum oraz estetykę swoich wypowiedzi. Szanujmy też to, że w dobie XXI strona internetowa jest swego rodzaju wizytówką danej grupy ludzi, która na niej się udziela.
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Serpente
Ok,ja nie mówię że mamy przeklinać,kultura przede wszystkim,rozumiem,szanuje i to popieram.
Skoro to forum na być wizytówką danej grupy ludzi to dlaczego jest tak zaniedbane ?
Skoro to forum na być wizytówką danej grupy ludzi to dlaczego jest tak zaniedbane ?

-
Filip©
- Kontakt:
nigdy nie przekląłem na forum, sb, w komentarzach, coś więcej?Nerazurro_ pisze: Pewnie jak Eto nie strzelił na pustą Juventusowi to powiedziałeś "o kurczę"![]()
-
Klinsi64
na żywca może Ci się wyrwać przekleństwo,pisząc na forum czy sb masz czas przemyśleć wypowiedź,chyba że oglądasz mecz z łapami
na klawiaturze