ONR-Obóz Narodowo Radykalny

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
cor72z

Odp: ONR-Obóz Narodowo Radykalny

Post autor: cor72z »

Jak leczyć homoseksualistę?
Globus

Post autor: Globus »

cor72z pisze: Jak leczyć homoseksualistę?

Terapia?
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
peter0512

Post autor: peter0512 »

Globus pisze:
cor72z pisze:
Globus pisze: @cor72z- daj im palec to będą chcieli całą rękę tak jak na zachodzie. Dewiacje takie jak pedalstwo należy zwalczać w zarodku a nie dawać im praw itp.
Ja nie mówię o dawaniu im praw, mówię tylko, że wtrącanie kogoś do obozu pracy za orientację seksualną to spora przesada.
Więc jaką politykę powinno się wobec Nich prowadzić? Leczyć? Czy zezwalać na parady, związki, adopcje?

Bo oni cały czas chcą coraz więcej. A na zdrowych ludzi mi nie wyglądają.

http://www.youtube.com/watch?v=Qpn63URyrys
Leczyc? Co Ty chcesz leczyć!? Orientacje seksualną? Przeczytaj co ty piszesz.

Jeśli miałbym kogoś zamykać to  ludzi z ONR, NOP, MW itp. Zamknąłbym Was na wyspie, ogłosił państwem, dał flage, hymn. Wywieszalibyście ją na domach, nikogo innego nie wpuszczali i 365 dni w roku zastanawiali kto chce na Was napaść. Mielibyście swój nacjonalizm wszędzie, wszyscy bylibyscie identyczni, ale wasza zawiść doprowadziłaby do tego, że nawet u siebie szukalibyście różnic i w końcu byście się wszyscy pozabijali, a my? My mielibyśmy spokój, każdy żyłby swoim życiem, nie przejmując się niczym, a parad równości by nie było, a wiecie dlaczego? Bo homoseksualiści nie musieliby walczyć z Wami i udowadniać, ze też są ludźmi.

P.S. Jak czytam ludzi takich jak Wy to mam ochotę wyjechać z tego kraju. I gdzieś w innym kraju być większym patriotą niż Wy kiedykolwiek będziecie. Bo nacjonalizm, to nie jest patriotyzm.
Obrazek
Globus

peter0512 pisze:
P.S. Jak czytam ludzi takich jak Wy to mam ochotę wyjechać z tego kraju. I gdzieś w innym kraju być większym patriotą niż Wy kiedykolwiek będziecie. Bo nacjonalizm, to nie jest patriotyzm.
Sam fakt, że chcesz wyjechać z kraju ze względu na poglądy polityczne innej osoby robi z Ciebie takiego patriotę, że ręce i biust opadają. Reszty szkoda komentować. Jesteś społeczniakiem który kocha murzyna bo ona taki sam jak Ty przecież. Nasłuchałeś się bajek o tolerancji a istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że Twoje dzieci będą ginęły z rąk tej hołoty która niszczy Europę. Wyjedź więc Ty, zakładaj sobie kraj na swojej wyspie, przywieź po jednym przedstawicielu każdej nacji, religii, rasy i zobaczymy kto pierwszy się pozabija. My patrioci bezmózgowi czy Wy tolerancyjne przyszłościowe wstydzące się wywiesić flagi ludziki.

Obrazek
OKS_Fanatyk

Post autor: OKS_Fanatyk »

Tylko ciekawe kto, by pamiętał o świętach narodowych i naszych bohaterach? Homoseksualiści i inne cudaki czy nacjonaliści?
Jazda z dopingiem, nie szczędzimy naszych gardeł, gdy widzimy przeciwników unosimy gardę !
Minister

Post autor: Minister »

Zbyt dosłownie wszystko odbieracie.Wiadomym jest, że nikt nie wpędzi kogoś do obozu tylko za to, że ma inną orientację, bo jest to niedorzeczne!!Jak dla mnie obóz czy też "sznur" w przypadku pedofilii odzwierciedla niechęć  do tych osób a nie to, że za wszelką cenę należy ich tam doprowadzić.

klinsman
czyli Twoim zdaniem nie można kogoś  słuchać i jednocześnie samemu wyciągać wnioski?No, spoko.
Ja bym chciał żebyś mi swoją rzeczywistość  przedstawił w kilku zdaniach i pokazał jak powinna wyglądać Europa Twoim zdaniem, uważaj tylko, bo niektóre rzeczy nie mogą iść  w parze i będą się wykluczać!Chodzi mi głownie o społeczeństwo.Opisz proszę głownie temat społeczeństwa, bo politycznie to zauważyłem, że Twoim zdaniem Unia jest cacy.Chociaż w jednym się zgodzę, dzięki UE jest mniejsze ryzyko jakiejkolwiek wojny!

peter
Ty tak na poważnie?Człowieku jesteś pieprzonym minimalistą i Ty uważasz się za kibica Interu?To może mi powiesz, że 2 miejsce nie jest wcale złe!?Dla Ciebie najważniejsze jest żeby tylko Tobie było dobrze a innych masz konkretnie w dupie.Siedzisz na tyłku i pierdzisz w stołek mając gdzieś, że władza zabiera duża część Twojego zarobku, ale przecież to jest nie istotne, TY sobie żyjesz, jakoś leci wszystko jest ok.

No wystawiając dupę przez okno i publicznie się obnażając pokazują, że są ludźmi, nie ma co!
Ostatnio zmieniony 25 cze 2011, 14:42 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
peter0512

Globus pisze:
peter0512 pisze:

Sam fakt, że chcesz wyjechać z kraju ze względu na poglądy polityczne innej osoby robi z Ciebie takiego patriotę, że ręce i biust opadają. Reszty szkoda komentować. Jesteś społeczniakiem który kocha murzyna bo ona taki sam jak Ty przecież. Nasłuchałeś się bajek o tolerancji a istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że Twoje dzieci będą ginęły z rąk tej hołoty która niszczy Europę. Wyjedź więc Ty, zakładaj sobie kraj na swojej wyspie, przywieź po jednym przedstawicielu każdej nacji, religii, rasy i zobaczymy kto pierwszy się pozabija. My patrioci bezmózgowi czy Wy tolerancyjne przyszłościowe wstydzące się wywiesić flagi ludziki.

Wiedziałem, że to skomentujesz, dlatego napisałem. Popatrz na Chicago i polonie tam, oni sie cieszą, że sa polakami. a Wy udajecie. Tyle! nienawiść do innych to nie miłość do kraju.

Dla mnie to Ty się nasłuchałeś bajek o źle czychającym na każdym kroku. Bo gdyby nie było ludzi takich jak Ty (ogarnietych nienawiścia) to na całym świecie byłby pokój. To Wy wyniszczacie środowisko. Bardziej niz ktokolwiek inny.
Obrazek
peter0512

wow, Minister - uważałem Cie do tej pory za najrozsądniejszego z Was wszystkich, ale tekst o kibicowaniu zniżył Cię na sam dół. Co to ma do rzeczy? Mam ich zabić za to, ze byli drudzy? Zamknąć do obozu pracy? Co do rządu, nie napisałem ani słowa - nie popieram go, jeśli Cię to interesuje, ale zaraz... to Ty mówiłeś żeby nie odbiagać od tematu? chyba tak. więc chyba to co napisałeś to był przypadek, mam racje?
Obrazek
OKS_Fanatyk

Post autor: OKS_Fanatyk »

Miłość do kraju to też walka o jego dobro czyli walka z taką patologią jak homoseksualizm
Jazda z dopingiem, nie szczędzimy naszych gardeł, gdy widzimy przeciwników unosimy gardę !
Minister

Dobrze powiem najprościej jak się da.Zapytałem się Ciebie czy jesteś na tyle minimalistą żeby uznać dokonania naszych piłkarzy za dobre.Bo mówiąc, że Wam żyłoby się lepiej bez nas itd.pokazałeś, że jestes minimalistą i najważniejsze jest dla Ciebie, żeby się przysłowiowo "nażreć" a reszta?reszta jest nieistotna.

Jest piąta strona tematu z czego całe 3 można wybrać i będą o samej polityce, nie da się już tego cofnąć.Nic nie poradzę, że co 2 post odbiega od tematu.A nie mam takich praw żeby usuwać posty nie związane z tematem!

Ociekasz tolerancją dla  wszystkiego i wszystkich, a tak się po prostu nie da, bo jednym wykluczysz drugie.Nie zauważyłeś?

Ps.A co ma tekst o kibicowaniu do rozsądnego ?
a geje do obozów pracy!"
Globus

peter0512 pisze: Wiedziałem, że to skomentujesz, dlatego napisałem. Popatrz na Chicago i polonie tam, oni sie cieszą, że sa polakami. a Wy udajecie. Tyle! nienawiść do innych to nie miłość do kraju.
Dlaczego Ty Nas oceniasz tylko na podstawie tego, że jesteśmy sceptycznie nastawieni do mieszania się ras itp. Ojczyzna to dla mnie szczęśliwe normalne rodziny które żyją na Naszej Polskiej ziemi a nie banda cyganów której musimy się bać że zaczną Nam jarać auta przed domem. Z Chicago to pojechałeś... wielcy z Nich Polacy :) Pomachać flagą (najczęściej łączoną z USA), pokrzyczeć solidarność i Wałęsa a gówno wiedzą jak tutaj się żyje.
peter0512 pisze: Dla mnie to Ty się nasłuchałeś bajek o źle czychającym na każdym kroku. Bo gdyby nie było ludzi takich jak Ty (ogarnietych nienawiścia) to na całym świecie byłby pokój. To Wy wyniszczacie środowisko. Bardziej niz ktokolwiek inny.
Oczywiście... My niszczymy środowisko bo umiemy zabrać głos w jakiejś sprawie i przeciwstawiać się tęczowej fladze, armii nierobów itp. Gratuluję myślenia. Ty wspierasz środowisko w jaki sposób? Siedząc na tyłku przed TVNem? Wierząc jak to jest miło fajnie i kolorowo.

Obrazek
peter0512

Dla mnie walka o dobro kraju to walka z Wami, więc mamy błedne koło, a nie, nie mamy. Homoseksualisci nie walczą ze mną, walczą z Wami. Więc jakby to był mecz piłkarski to byłoby 2-1 dla nas.

A co do wypowiedzi o wystawianiu dupy za okno - każdy widzi co chce widzieć, Wy w nich widzicie ludzi obnażających się publicznie, my w Was potomków hitlera - jak sam to okresliłeś - wyjątki. Ile osób idzie na parade równości, a ilu mamy homosesualistów?

W każdej grupie, społecznej, poglądowej, etnicznej znajdzie się idiota, który pokaże dupe przez okno. Będzie to gej, kibic, pusty gimnazjalista.

P.S. Przepraszam wszystkich za brak polskich znaków w niektórych wyrazach, ale piszę na laptopie, a nie jestem do neigo przyzwyczajony.
Obrazek
Globus

peter0512 pisze: Dla mnie walka o dobro kraju to walka z Wami, więc mamy błedne koło, a nie, nie mamy. Homoseksualisci nie walczą ze mną, walczą z Wami. Więc jakby to był mecz piłkarski to byłoby 2-1 dla nas.

A co do wypowiedzi o wystawianiu dupy za okno - każdy widzi co chce widzieć, Wy w nich widzicie ludzi obnażających się publicznie, my w Was potomków hitlera - jak sam to okresliłeś - wyjątki. Ile osób idzie na parade równości, a ilu mamy homosesualistów?

W każdej grupie, społecznej, poglądowej, etnicznej znajdzie się idiota, który pokaże dupe przez okno. Będzie to gej, kibic, pusty gimnazjalista.

P.S. Przepraszam wszystkich za brak polskich znaków w niektórych wyrazach, ale piszę na laptopie, a nie jestem do neigo przyzwyczajony.
Działasz w Antifie? bo nie wiem czy płakać czy się śmiać im coraz bardziej Cię poznaje. Globus- potomek hitlera  :lol:

Obrazek
Minister

Bracie my z Adolfem się nie utożsamiamy!A nawet jeżeli się znajdą takie odchyły o których mówisz to nie mają  prawa bytu w żadnej z organizacji wszechpolskiej.Dlatego najpierw zanim coś napiszesz to pomyśl.Bo my nie obnosimy się z jakimkolwiek przywiązaniem do Hitlera, mianowicie Pedzie na każdym kroku podkreślają jacy to oni nie są fajni."normalny" homoś siedzi w domu i się z tym nie obnosi a ta banda pederastów zapierdziela po mieście z jakimiś kolorowymi szmatami, w imię czego się pytam?
a geje do obozów pracy!"
peter0512

Ale ja nie popieram ich obnoszenia sie z tym. Jak widze strony, które nazywają się np. lesploty.pl to mnie krew zalewa. Ale jest wielu, bardzo wielu normalnych homoseksualistów, którzy cierpią przez to, ze społeczeństwo ich nie akceptuje. tamci pokazujacy dupy przez okno cieszą się, że maja z kim walczyć, a cierpi szary człowiek. Mówicie, że nie ma przywiązania do Hitlera, ja chciałbym w to wierzyć, zresztą, kiepscy by byli z Was polacy. Ale mimo to wpisując ONR znajduje się duzo zdjęć sugerujących popieranie nazizmu. I tak jak oni nie mają prawa tworzyć wizerunku za Was, tak tamci nie mogą odpowiadać za ogół homoseksualistów.

P.S. Cyganów nie bronie i bronił nie będę. Niestety, to jedyny naród, któremu chyba ufać się nie da. A nie spotkałem się z sytuacją, w której murzyni chodzą po wsiach i kradna ludzią kury - taki akcent miły na zakończenie.
P.S.2. Antifa? Jeśli mam być szczry to pierwszy raz o nich przeczytałem, kilka postów wcześniej, więc nei, nie należy - nie jestem też homo :)
P.S.3 Miałem nie komentować po raz drugi tego, że nie powinienem się nazywać kibicem Interu, ale nie wytrzymałem niestety. Minister pomyśl jak nazywa się twój ukochany klub nazionale? czy internazionale, wiem, ze w Polsce mówi się Inter, ale nie zapominajmy, że Inter był i jest klubem, otwartym dla wszystkich ancji, których ot przecież nienawidzicie. To nasi kibice bronili Balotilliiego, 'jedynego' czarnego Włocha, kiedy Totti go kopał!
Ostatnio zmieniony 25 cze 2011, 15:54 przez peter0512, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
InterNH

Post autor: InterNH »

peter0512 pisze: Dla mnie walka o dobro kraju to walka z Wami
Że co? Oni walczą tylko i wyłącznie o swoje dupy.. Ja nie mam nic do homosiów, którzy sobie tam są i robią co chcą bo mają do tego prawo, ale niech nei wychodzą z tym na marsze propagując homoseksualizm,niech nei domagają się absurdów jak małżeństwo czy dzieci, bo nigdy nie będzie na to zgody!
peter0512 pisze: Ale ja nie popieram ich obnoszenia sie z tym. Jak widze strony, które nazywają się np. lesploty.pl to mnie krew zalewa. Ale jest wielu, bardzo wielu normalnych homoseksualistów, którzy cierpią przez to, ze społeczeństwo ich nie akceptuje. tamci pokazujacy dupy przez okno cieszą się, że maja z kim walczyć, a cierpi szary człowiek. Mówicie, że nie ma przywiązania do Hitlera, ja chciałbym w to wierzyć, zresztą, kiepscy by byli z Was polacy. Ale mimo to wpisując ONR znajduje się duzo zdjęć sugerujących popieranie nazizmu. I tak jak oni nie mają prawa tworzyć wizerunku za Was, tak tamci nie mogą odpowiadać za ogół homoseksualistów.

P.S. Cyganów nie bronie i bronił nie będę. Niestety, to jedyny naród, któremu chyba ufać się nie da. A nie spotkałem się z sytuacją, w której murzyni chodzą po wsiach i kradna ludzią kury - taki akcent miły na zakończenie.
P.S.2. Antifa? Jeśli mam być szczry to pierwszy raz o nich przeczytałem, kilka postów wcześniej, więc nei, nie należy - nie jestem też homo :)
P.S.3 Miałem nie komentować po raz drugi tego, że nie powinienem się nazywać kibicem Interu, ale nie wytrzymałem niestety. Minister pomyśl jak nazywa się twój ukochany klub nazionale? czy internazionale, wiem, ze w Polsce mówi się Inter, ale nie zapominajmy, że Inter był i jest klubem, otwartym dla wszystkich ancji, których ot przecież nienawidzicie. To nasi kibice bronili Balotilliiego, 'jedynego' czarnego Włocha, kiedy Totti go kopał!
Nazistów czy Faszystów to można spotkać, ale prędzej w szeregach Falangi cyz MW, a nie ONRu!
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
Minister

Źle rozumujesz!Posłuchaj mnie uważne.Piszę to uważając iż wiesz co to znaczy nacjonalizm, tak wiec doskonale wiesz, że dobro mojego kraju jest dla mnie sprawą nadrzędną?Tak?I zapewne powinieneś wiedzieć, że np.to co się dzieje w innych krajach mnie kompletnie nie interesuje, mogą się mieszać, wystawiać dupy, cokolwiek by się działo mam to gdzieś.Oczywiście nie łap mnie teraz za słówka i nie pisz, że jakby była wojna itp.bo nie o to chodzi.Dlatego w Interze może  grać każdy..Uwaga nawet homoś!Mnie interesuje to co jest tu i teraz.

Podałeś zły przykład Mario.Włosi są specyficzni, kibice siedzący na Curva Nord są skrajnie prawicowi, celtyki dawniej to była norma.Sęk w tym, że oni mają przywiązanie do piłkarzy i wspierają piłkarzy, nie ludzi!Porównując ich do nas trochę wprowadzasz niepotrzebny bałagan, inna kultura, styl kibicowania itp.

O czym Ty piszesz?Zwyczajni Homoseksualiści cierpią?A niby jak?Czy na czole mają napisane "jestem gejem"?Żyją jak każdy inny człowiek i nawet nie wiemy, że są.I jeżeli cierpią to tylko i wyłącznie przez tych kolorowych idiotów na paradach, którzy na czele z Biedroniem za wszelką cenę chcą nam udowodnić ile ich to nie jest w Polsce, że im się mnóstwo rzeczy należy.

Temat kulminacyjny:Pokaż mi chociaż jedno zdjęcie, na którym jawni członkowie ONR popierają nazizm?Czekam.
a geje do obozów pracy!"
GULI

Post autor: GULI »

Widać że co niektórzy nie mają bladego pojęcia o zagrożeniach jakie niesie ta ich "dzika" tolerancja. nie ogladacie tv nie czytacie gazet jak to jest na zachodzie?Wlk. Bryt., Francja, Włochy, Niemcy tam im to całe pedalstwo, muzłumaństwo i brudactwo czubkami uszu wychodzi! Ciekawe czy dzisiaj doprowadziliby do takiej sytuacji wiedząc i patrząc na to co sie teraz dzieje...Niby mówią że Polak mądry po szkodzie a tu okazuje sie że na zachodzie są jeszcze głupsze nacje,dlatego nie można za wszelką cenę pozwolić aby ta hołota rozlała się po Naszym Kraju! Co ja mam ich opłacać, żywić i patrzeć jak walą sie w dupe pod płotem?( na Love Parade w Berlinie to norma) co bym wtedy powiedział mojemu dziecku gdyby mnie zapytało co Ci panowie robią?Tpfffu.. jak najbardziej leczyć w obozach pracy najlepiej w kamieniołomach i żebym nie musiał na to patrzeć i dopłacać do tego... dewianci zasrani!

Powtarzam TU jest POLSKA! -tradycja, kościół, nasza historia, duma i honor. Nie możemy zmarnować tych pięknych ideii i naszej tożsamości narodowej w imię jakiejś  popapranej zachodniej pseudodemokracji i wszechtolerancji!
jak śpiewał Jan Pietrzak..."Żeby POLSKA była POLSKĄ"!

PS.Minister nie ma "normalnych" homosiów...pedał to pedał dewiant jak każdy z nich..

acha i zeby offtopa nie było..Tak takie organizacje/partie jak np ONR są jak najbardziej potrzebne!
Ostatnio zmieniony 25 cze 2011, 16:43 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Minister

GULI
bardziej mi chodziło o normalne zachowanie, aniżeli o ich normalność.

Co by nie było  :piwko: się należy.
a geje do obozów pracy!"
klinsmann

Post autor: klinsmann »

Minister, wyrażałem swoje zdanie wyżej i nie zamierzam pewnych rzeczy powtarzać. W poście zakładającym temat prosiłeś o opinie na temat ONR. Powtórzę tylko to: nie traktuję tego ugrupowania poważnie. Zresztą teraz po rozwinięciu tematu mam coraz większe wrażenie, że założyłeś go po to, aby wywołać słowne utarczki, wzajemne udowadnianie sobie tego czy tamtego. Żeby dać tutaj upust swoim poglądom, a nie dowiedzieć się poglądów innych. Ja swoje mimo to wyraziłem, niech wyrażają następni. Dziękuję za uwagę. Wystarczy mi jej.

PS Twoje sposoby wyrażania niechęci chyba wystarczająco tłumaczą dlaczego, jak sam napisałeś, ludzie boją się ONR-u.
Minister

Obraź się.Nie ja zszedłem na temat poboczny więc mi go na siłę  nie przypisuj.Tak masz rację, wyładowuje swoją frustrację.
a geje do obozów pracy!"
peter0512

Tak jak gej nie ma napisane na czole, że jest gejem, tak członkowie onr-u nie mają, że nimi są, więc nie znajdę takiego zdjęcia. Po za tym, sam powiedziałeś, że tacy się znajdują, ale powinni być wyrzucani, więc nie oczekuj ode mnie nie wiem czego.

A co do homoseksualistów, takich zupełnie szarych, to czy według Ciebie sprawiedliwym jest, że jeśli dwóch mężczyzn mieszka ze soba całe zycie, kochają się, nie mają dzieci (bo na to jednak bym nie pozwolił), ale jeden z nich umiera, ten, który pracował i dzięki naszemu prawu, temu, który przez cale swoje życie, tak jak co 3 polska Pani domu, zajmował się tylko domem, sprzątał, gotował, nie ma nic. Nic mu się nie należy, żadna renta - nic. Owdowiałej kobiecie się należy, jemu nie. Dlaczego?

GULI - twoich postów, aż nie chce sie komentować, bo są poprostu żałosne. Ty jesteś katolikiem? Chyba kpisz, gdzie do cholery - ja pytam Jezus uczył nienawiści, gdzie!?

I to też niestety jest mój ostatni post tutaj bo nie widzę sensu dalszego wypowiadania się, bo nie mam zamiaru się już z nikim kłócić, a do niczego innego to nie doprowadzi. Cóż, jak widać, chcieliście opinii, ale ich nie akceptujecie, a ja o ONR nie zmienie zdania nigdy, więc nie macie mnie do czego przekonywać.
Obrazek
Helton

Post autor: Helton »

cor72z pisze: Jak leczyć homoseksualistę?
Dobre pytania tylko jest pewien problem nikt jeszcze nie wynalazł takiego złotego środka żeby uleczyć homoseksualizm. Nie popieram homoseksualizmu nie jestem przesadnym homofobem.  Jak nie da się ich leczyć to może  chociaż  wprowadzić podatek od pedalstwa. Tak żeby  chociaż był z nich jakiś pożytek. Po drugie zalegalizujmy prostytucję. Może to jakoś pomoże. Homoseksualizm występuję wśród zwierząt miałem kiedyś pewien problem z moim psem który wchodził na kota. Szybko się z tym uporałem zacząłem go wypuszczać na suczki od tamtej pory nawet nie spojrzy na kota.  
Globus pisze: @cor72z- daj im palec to będą chcieli całą rękę tak jak na zachodzie. Dewiacje takie jak pedalstwo należy zwalczać w zarodku a nie dawać im praw itp.
Jest w tym trochę racji kiedyś walczyli o parady co im się udało potem wywalczyli legalizację to im się udało. Teraz walczą o adopcje w niektórych państwach im się udaje. Pytam się co będzie dalej niższe podatki dla pedałów, lepszy dostęp do instytucji publicznych? Za obrażanie geja dożywocie??
Według mnie mogą się legalizować. Jak najbardziej tylko niech będzie z nich jakiś pożytek. Ale jestem przeciwny żadnym adopcjom.  A co z przyrostem naturalnym?? Jak mezszczyzna nie będzie pukał kobiety to niedługo wyginiemy.
Ktoś tutaj wspominał o pedofilach dla mnie istnieją tylko dwa sposoby na wyleczenie albo kastracja albo w skrajnych przypadkach kulka w lepek. Co z tego ,że taki pedofil wyjdzie po 15 latach jak i tak bedzie miał w portkach przyszłe narzędzie zbrodni i tak będzie bardziej zdeterminowany niż przedtem. Ale tutaj także musi pomóc kościół. Który musi znieść celibat bo jak wiadomo  bardzo wielu pedofili jest także wsród czarnych klechów. I kosciół te wiele  spraw zamiata pod dywan.  I znowu offtopuje  :/
InterNH

Post autor: InterNH »

peter0512 pisze: Tak jak gej nie ma napisane na czole, że jest gejem, tak członkowie onr-u nie mają, że nimi są, więc nie znajdę takiego zdjęcia. Po za tym, sam powiedziałeś, że tacy się znajdują, ale powinni być wyrzucani, więc nie oczekuj ode mnie nie wiem czego.

A co do homoseksualistów, takich zupełnie szarych, to czy według Ciebie sprawiedliwym jest, że jeśli dwóch mężczyzn mieszka ze soba całe zycie, kochają się, nie mają dzieci (bo na to jednak bym nie pozwolił), ale jeden z nich umiera, ten, który pracował i dzięki naszemu prawu, temu, który przez cale swoje życie, tak jak co 3 polska Pani domu, zajmował się tylko domem, sprzątał, gotował, nie ma nic. Nic mu się nie należy, żadna renta - nic. Owdowiałej kobiecie się należy, jemu nie. Dlaczego?
Człowieku co Ty za brednie piszesz? Wystarczy, że założą spółkę np Kowalski&Nowak i normalnie po sobie wszystko dziedziczą,a małżeństwo zostawmy kobiecie i mężczyźnie jak to jest od zawsze i jest dobrze!
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
GULI

Post autor: GULI »

@Peter0512
Zaprawde powiadam Ci, iż Jezus uczył że jedyny normalny związek na świecie, który tworzy rodzinę to kobieta+mężczyzna!
i nikt nie chce Cie do niczego przekonywać możesz przecież mieć swoje racje, przecież jak coś Ci nie będzie pasowało w Polsce to mozesz zawsze wyprowadzić sie np do Holandii :)
Obrazek
Minister

Idź, bo i tak nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

No tak, bo po wyrażeniu swojej opinii tutaj stała Ci się krzywda, na tle psychicznym i cielesnym.A kto powiedział, że my zaakceptujemy Twoją opinie?Chłopie Ty widzisz co piszesz?Przepraszam w imieniu kilku stojących po prawej stronie użytkowników, że po Twoich postach nie zmieniliśmy zdania, nie staliśmy się tolerancyjni i przychylni Twoim poglądom, jak nie umiesz wywiązać normalnej konwersacji, to nic tu po Tobie.

kachol
ten człowiek kiedy tu się nie pojawi miło się go czyta.Mimo, że rzadko kiedy się z nim zgadzam jednak on ma coś do przekazania, Ty ograniczyłeś się do jednych i tych samych wywodów z czego na koniec z kolegą klinsmanem walnęliście focha z przytupem i odeszliście w nieznane.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2011, 17:48 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
a geje do obozów pracy!"
peter0512

Tu nie chodzi o focha, bo ja moge pisać, tylko po co. Prawda jest takam ze się nie zgodzimy, a argumenty zaczną się powtarzać i tyle, może są ludzie, którzy, chcą się o Was czegoś dowiedzieć, dajmy im troche luzu, niech napiszą.

InterNH czy Twoi rodzice musieli zakładać spółkę, żeby dziedziczyć? -nie, więc nie każ nikomu obchodzić prawa, po za tym nie mówie o małżeństwach, tylko o związkach partnerskich, małżestwo - powinno być zawierane między kobietą, a mężczyzną - oczywiście.

GULI - nikt nie mówi, że homoseksualiści muszą być katolikami, więc oni nie muszą robić tego co uczył Jezus, a ty jak zauważyłem za takiego się uważasz, więc nie jesteś homo, tak? Ale Jezus był przeciwny nienawiści, więc spróbuj lepiej zrozumieć jego słowa i czyny. Bo to, że Jezus uczył jak ma wyglądać związek, a Ty wierzysz to tak zrób, ja też zrobie. Ale nie będę oceniał ludzi innych, niekoniecznie  wierzących.
Obrazek
Minister

Spoko niech inni się o nas dowiedzą, jednak Ty wyrobiłeś sobie o nas jakieś chore zdanie rodem z Antify i uważasz, że ja będę siedział bezczynnie i patrzył jak nas obrażasz.Bo może Tobie wydaje się to dziwne, ale tych wszystkich Narodowców złączyła ogromna miłość do ojczyzny, przywiązania do obyczajów, tradycji.My jesteśmy gotowi za naród oddać życie, Wy czekacie to co przyniesie los i jaki on będzie?Mniejsza o to, najważniejsze aby się żyło.

Powiem Ci, że ja będąc dużo młodszym widząc Narodowców z uniesioną ręką w geście Salutu rzucałem w nich najgorszymi chujami itp.Teraz wiem, że się myliłem i to bardzo.Ale  gdzie widziałem owe Saluty?W telewizji, która ogłupia nam społeczeństwo.Ale to już nie miejsce i czas na takie tematy.
a geje do obozów pracy!"
Globus

Co do salutowania Minister to również jestem przeciwny. Dla mnie to tylko głupie prowokowanie ponieważ gest jest kojarzony jednoznacznie.

@Helton- to że Twój pies chciał wskoczyć na kota raczej go nie czyni gejem. Bardziej jakimś zoofilem. Poza tym homoseksualizm u zwierząt występuje głównie wtedy gdy jedno zwierzę chce upodlić drugie. Hmmm... coś a'la gwałcenie w więzieniu. Poza tym głupi temat bo mnie na wymioty zbiera. :)

@peter0512- ładnie Ci mózg zlasowali... Marcin z Wojtkiem się kochają, myją razem gary i przytulają się do snu. Teraz to serio się porzygam. CHŁOPAK- DZIEWCZYNA NORMALNA RODZINA !!!

Obrazek
Lucas

Post autor: Lucas »

peter0512

Pedalstwo to jest choroba i to powinno się zwalczać, a nie dawać im jeszcze jakieś prawa. Tolerancja jest teraz w modzie, bo w telewizji tylko pitolą na ten temat. Wszyscy są tolerancyjni...do czasu. Ciekawe jak by się zachowali Polacy kiedy homosie zaleją ten kraj? Wtedy też dawali by im przyzwolenie na lizanie się na ulicy? Niedługo to dzieci będą mogli adoptować...i pomyśl logicznie na kogo to dziecko wyrośnie? Jakie będzie miało problemy w szkole, bo 2 pedały są rodzicami...

Ja jestem przeciwko nim i zawsze będę. Mają kraje w których pedalstwo jest dozwolone to wynocha z Polski. Pedał to pedał, wystarczy, że jest to obrzydliwe. Co mnie interesuje, że ten jest szarym homosiem, a tamten paradującym. To jest zwykłe zboczenie i tyle. To samo co pedofil czy zoofil. Nie wyobrażam sobie tego...Nie wyobrażam sobie tego, że pedały chodzą sobie za rączkę po ulicach.
Rasistą nie jestem, ale homoseksualistów powinno się tępić i tyle. Pedalstwo jest  sprzeczne ze wszystkim.
Obrazek
ODPOWIEDZ