Poleci ktoś jakieś fajne buty na lato,lekkie,nieduże (coś w stylu trampek) ?
Myślę nad nimi:

Tak,kiedyś też miałem,podobne,tylko bez łyżwy i z takimi pomarańczowymi wstawkami,ogólnie fajne buty,mogą się wydawać nie za bardzo jak je się ogląda na żywo,ale całkiem inaczej wyglądają na nodze gdy się je już założy ;]MiRas. pisze: Nike Capri, nieprawdaż?

Racja,ale chciałem pokazać jak to wygląda,szukałem u mnie w obrębie miasta w SCC czy nowo wybudowanej Agorze (Bytom) i nie ma nic,a przez neta nie zamawiam bo później nie chce się bawić w jakieś odsyłanie paczek itd.Vancore pisze: To jest akurat zenski model![]()

Lol, trampy za dwie stówy...Forza_eDi pisze: Lekkie, nie duże w stylu trampek to tylko i wyłącznie Converse (jest ich mnóstwo)
np.
http://moda.allegro.pl/converse-one-sta ... 30395.html
http://moda.allegro.pl/converse-buty-me ... 65745.html
No nie,jak widzisz nazwa tematu mówi o wszystkim co związanym z ubraniami,nie tylko tymi markowymi,mogą to być też perfumy itd.cor72z pisze: Lol. Zadałem tylko pytanie, bez podtekstów, a jeżeli nie rozumiesz o co mi chodzi to nie wiem w jakim języku pytać
Chciałem wiedzieć czy temat powstał z myślą o odzieży sportowej czy ma stanowić temat odnoszący się ogólnie do ubrań na tym forum.

Jestem trochu pedantyczny na tle butow. I zdecydowanie twierdze, ze zadna firma sie nie umywa do Adidasa. Najlepsza jakosc wykonania, komfortowosc i dlugotrwalosc. Nike robi slabe jakosciowo buty, Lacoste ma dziwne materialy, ale plasuje sie tuz tuz za Adasiem. McKenzie, Sergio Tacchini to juz dno calkowite.mediolan pisze: ibra moja kumpela szanuje buty ale i tak musi kupowac co 2 -3 miesiace nowa pare bo podeszwa jest taka jak w zwyklych trampkach i szybko sie zdziera

podróbka:)Nerazurro_ pisze: Eeee...co ?
Do gdzię je nabyć ?Nasir pisze:
Ja z mojej strony moge polecic spodnie Diesel. Tylko nie kupujcie w polskich sklepach ( cena jakies 200% zawyzona ) i bron Boze na allegro.
Jakosciowo lepszych spodni w zyciu nie mialem.
Podobno w Bulgarii sprzedaja na kazdym rogu za pare dolarowJestem hardkorem pisze:Do gdzię je nabyć ?Nasir pisze:
Ja z mojej strony moge polecic spodnie Diesel. Tylko nie kupujcie w polskich sklepach ( cena jakies 200% zawyzona ) i bron Boze na allegro.
Jakosciowo lepszych spodni w zyciu nie mialem.
![]()