Ljarro... nie zmieniaj .. ja tez mam ta motke i wiernie mi sluzy juz od jakiegos czasu ...Ljarro pisze:Ja mam Motorle t722i. Dużo gier,aparat, fajny, duży wyświetlacz. Ogolnie fajowy.
Jednak mam zamiar zmienic na v600 albo mpx200 tez Motoroli
Komórki
-
sinisza
- Kontakt:
Komórki
-
Kujon
- Kontakt:
Komórki
no dwa lata mieć jeden telefon to bardzo dużoLjarro pisze:No wiesz, ja ją już mam od ponad 2 lat, czas na zmiane
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
hrabi
Komórki
Ja mam Nokię 8210 zaden szczyt techniki ale podstawowe funkcje spełnia:D Mimo wszystko ma pare wad np. angielskie menu (i tak lux bo fon byl w norwegii kupowany) a szkoda mi kasy zeby se na polskei zmienic tym bardziej ze idzie sie bez problemu polapac, bateria trzyma max 2 dni (masakra trza kupic nowa) no i wyswietlacz tez robi co chce raz dziala raz nie loteria czasami musze sie niezle nameczyc zeby sesa przeczytac:P No i kiedys mialem siemensa c60 ale poszedl do komisu
-
MiRas.
- Kontakt:
Komórki
A ja planuję kupno Sony Ericsson k500i lub Motorolę C651 
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Gaszka
- Kontakt:
Komórki
Ja mialem Siemensa S55+aparat, ale go sprzedalem. Teraz mam jakas cegle, ale za niedlugo sie umowa konczy, a teraz juz nie sprzedam nowej zabawki 
// >> www.FcInter.pl << //
-
MiRas.
- Kontakt:
Komórki
Bo Sniaka se wczoraj wymarzyłemLjarro pisze:O Motoroli wiedziałem, ale o tym Soniaku nic nie mówiłeśMiRas pisze:A ja planuję kupno Sony Ericsson k500i lub Motorolę C651
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Peter
- Kontakt:
Komórki
Niedlugo kupuje telefon, bedzie to Siemens C65 (moze v, nie wiem
), lub Nokia 3200. Ktory wg Was telefon jest lepszy i ktory powinienem kupic?? Ja bardziej sklonny jestem do nokii, cenowo podobnie stoją obydwa telefony, funkcje mają tez podobne, ale nokia to nokia, wiecej jest aplikacji do niej 
-
Orzeu
- Kontakt:
Komórki
o to sobie pewnie ładnie pochlałeś (tzn. popiłeś) co ??Pio_FCI pisze:ja dzisiaj sobie dostalem na 18 urodzinki Sagema My x5-2...poprostu zajefajny telefonik... :eek:
PS. @Pio_FCI w sobotę kupuje z kumplami dwoma :d skrzynę piwa to wypije za ciebie :d

-
Ljarro
Komórki
O w morde twoje teorie telefoniczno-socjologiczne mnie porażają.
Napisz prace "Kupno telefonu a sadyzm" - na pewno wyciągniesz ciekawe wnioski.
A czy na przykład z samochodami też tak jest, niektóre są dla "łamag i sadystów" a inne nie? Bo nie wiem jaki moge sobie kupić, żeby na takiego nie wyjść
Poza tym twoja wiedza o telefonach jest znikoma, bo jakbys cenil sobie wygode i łatwość obsługi to bys kupil Nokie6310i, a tak jedziesz na Sagemach...
Napisz prace "Kupno telefonu a sadyzm" - na pewno wyciągniesz ciekawe wnioski.
A czy na przykład z samochodami też tak jest, niektóre są dla "łamag i sadystów" a inne nie? Bo nie wiem jaki moge sobie kupić, żeby na takiego nie wyjść
Poza tym twoja wiedza o telefonach jest znikoma, bo jakbys cenil sobie wygode i łatwość obsługi to bys kupil Nokie6310i, a tak jedziesz na Sagemach...
-
Winiar
Komórki
Ja nie wiem, ale moja koleżanka kiedyś utoipiła Siemensa w wannie
:D:D może to przypadek
Ja tam sagemów nie polecam, przynjamniej mojego MyX-1 Twin. Jak go dostaełm miałerm nadzieje, że będzie super, a tu nie moge ściągać dzwonków polifonicznych
nie ma wibratora
i jeszcze narastający dzwięk dzwonków, co sprawia ze nie słysze krótkich sygnałów
Jak uzbieram troche kasiorki na ten cel to kupie sobie jakis new phone
Podoba mi się Samsungi z kolorowymi wyswietlaczami, nie pamiętam modelu niestety
ale ładne cacko, tylko cena też "ładna"