Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
Serek
Kontakt:

Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Post autor: Serek »

Zdecydowanie LUCIO!!! z taka obrona nigdzie nie zajdziemy a brazylijczyk jest fenomenaly idealny na nasz klub i w dodatku strzela gole :D
F.C. Internazionale Milano
Obrazek
mati

Post autor: mati »

orzeu pisze:
mati_fci pisze:1. Jankulovski (10-13mln)
2. Evra (15mln)
3. Cassano (20-25mln)
4. Kompany (8-10mln)
5. Bonera (10-12mln)
6. Pienaar (8-12mln)

razem: około 77 mln Euro - więc całkiem nieźle... biorąc pod uwagę, że zainwestuje się w klub 90 mln Euro... zostało by z 5 mln bo trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami...

jeżeli miałbym decydować o transferach w mercato to w tej kolejności bym sprowadził zawodników...
bez sensu - Evra, Jankulovski i Kompany to zawodnicy na lewą obrone lub pomoc - po co sprowadzac 3 zawodnikow na jedną pozycję - najwyzej jednego z nich - CASSANO JEST NAM NIE POTRZEBNY - poco nam jakis rozkapryszony dzieciak :D udający wielka gwiazde. psul by tylko atmosfere - co do dwoch nastepnych to mysle ze jeszcze Bonera by ise przydal, ale wolalbym juz Chivu (w zamian Vieri i kilka baniek)

co do Toldo to mysle ze on jeszcze powroci i tak jak juz kiedys napisalem bedzie nas zachwycal swoimi interwencjami prze jakies jeszcze nawet 2 lata. moznaby kupic prawo pierwokupu Freya - to by bylo dobre
niekoniecznie sie zgadzam... Kompany przecież ma predyspozycje i gra na środku obrony... , Evra może grac jako lewy pomocnik lub obrońca, podobnie jak Jankulovski, razem stworzyliby najlepszą parę na lewą stronę... Cassano, może jest rozpuszczony, ale czaruje wszystkimi swoimi atutami... techniką wyczuciem, skutecznością, jest świetny... pozatym nie jest snajperem, a Mancini często gra 3 napastników więc od lewej Cassano troche z tyłu, potem na środku wysunięty Adriano, i na prawej troche schowany Martins... nie popieram gry 3 napastników, ale jeżeli Mancini już tak gra to lepiej, żeby byli dobrzy napastnicy w kadrze... bo ze skutecznościa czasami są problemy... Bonera - wskazałem go dlatego, że może grać zarówno na prawej jak i na środku obrony pozatym jest młody i jeszcze wiele się nauczy, Pienaar dlatego, że skoro odchodzi Karagounis to zostanie tylko VdM, Pienaar może też grać w środku, ale mimo wszystko jest to zawodnik którego umieściłem na ostatnim miejscu mojej listy, dlatego że i tak jeżeli byśmy pozyskali w/w to byłbym zadowlony, a wiadomo, że nasz zarząd nie podejmie się walki nawet i jednego z tych zawodników... dlatego podziwiam barcę, i jej zarząd który przed tym sezonem zrobił zakupy jak w Ceemie udowadniając, że jak się da to można stworzyć taka drużynę... tylko trzeba chcieć :/ a prezes Moratti ma od kilku lat jakieś "opory" zainwestwał by raz a porządnie te 150 mln które wydaje dajmy na to w ciągu 3 lat a nie rozrzucał na niepotrzebnych piłkarzy...
Inter_Fan

Post autor: Inter_Fan »

tak ogólnie to ja bym Inter odmłodził ;)
obrona :
najlepszym akutualnie lewym obronca jest chyba Ashley Cole ale to nie jest piłkarz na serie a wiec wolałbym Evre !
nastepnie widizałbym Kompanego dobry młody stoper !
przejdzmy do poomocy moim zdaniem brakuje nam lewego pomocnika ( Inter interesował sie Giggsem & Solarim ) moim zdaniem Solari byłby lepszym wyborem poniewaz jest młodszy i konczy mu sie kontrakt z Realem :cry: chociaz szło by sie rozejrzec w strone Ajaxu Amsterdam chodzi mi tutaj o van der Vaarta szybki swietnie wyszkolony techniczne Holender byłby idealny na ta pozycje ! co do napasci mamy dobrych napstników Martins Adriano VIeri Cruz ale ci 2 ostatni maja lata a Cruz chyba ma odejsc wiec trzeba by było rozejzec sie juz za jakims utalentowanym napastnikiem !
Pozdro :P
inv

Post autor: inv »

Inter_Fan pisze:tak ogólnie to ja bym Inter odmłodził ;)
co do napasci mamy dobrych napstników Martins Adriano VIeri Cruz ale ci 2 ostatni maja lata a Cruz chyba ma odejsc wiec trzeba by było rozejzec sie juz za jakims utalentowanym napastnikiem !
Pozdro :P
a mi wydaje sie, ze wlasnie linia ataku jest w Waszym zespole najmocniejsza i nic tu zmieniac nie trzeba Para Adriano-Martins jesli im pozwolic sie zgrac ze soba (chyba nie mieli zbyt wiele okazji do tej pory) bedzie wymiatac.

Mysle, ze najwazniejsza rzecza, jakiej trzeba interowi jest STABILIZACJA skladu, wlaczajac w to trenera - dokonac zakupow i pozwolic grac!
Niech sie druzyna ze soba pozna, niech znaja nawzajem swoje mocne i slabe strony - dzieki temu moze powstac prawdziwa druzyna, a moim zdaniem inter w sensie stricte sportowym taka (jeszcze) nie jest - jednak ma wszelkie predyspozyje ku temu.
---
FORZA MILAN
gismo

Post autor: gismo »

Ja bym chciał Robinho ale top raczej niemożliwe. Może Tevez? albo Diego z Porto i Alex z PSV? jest dużo dobruch piłkarzy tylko nie wszyscy będa potrafili sie wkomponować w drużynę. I tu jest problem ale naszczęście nie mój :P
IMPERATORE

Post autor: IMPERATORE »

Hmm zależy jaki byłby budżet ale według mnie to Inter powinnien pomyśleć nad Frey'em z Parmy kupic go lub złożyć współwłaścicielstwo, nastepnie lewa obrona może evra, środek perspektywiczny Kompany, jeszcze moze Julio Baptista[Mascherano] i chyba tyle i moze Gilardino :grin: ale to w swoim czasie nie w jeden sezon
C'e solo l'inter per me !!!
ostry

Post autor: ostry »

hmmmm ja bym chcial na obrone Kompanego...na pomoc...C Ronaldo (chociarz wiem ze o niemozliwe) a co do ataku...to chyba jest teraz Ok ..wystarczy jaks sie Adriano obudzi i bedzie gral tak jak na pocztalku sezonu
Emre_Belozoglu

Post autor: Emre_Belozoglu »

..::Wedlug mnie interowi brakuje nie dobrych pilkarzy tylko zgrania ekipy:) a poniewaz co nowi trenerzy z roku na rok zmieniaja pilkarzy jak rekawiczki szastaj pieniedzmi na nic...mysle, ze zadne zakupy nie beda potrzebne( poza transferem definytywnym Verona ) oraz wazne jest to, aby zaden pilkarz nie ubyl Manciniemu z kadry (spekulacje na temat przejscia do Madrytu Adriano) i w takim przypadku zgrana druzyna powinna walczyc nie tylko o remisy :(, ale takze o wazne zwyciestwa:)::..
..::F.C. Intenacional Milan przez zycie::..
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Emre_Belozoglu pisze:w takim przypadku zgrana druzyna powinna walczyc nie tylko o remisy :(, ale takze o wazne zwyciestwa:)::..
nie sądze, aby Inter Mediolan kiedykolwiek walczył o remis. Oni zawsze walczyli i walczą o wygraną - jak zreszta kazdy...
Obrazek
Slepy

Post autor: Slepy »

Gilardino
Pieklo

Post autor: Pieklo »

jakiegoś napastika może Ronaldo albo Pazziniego
Terrego na środek obrony
i Lamparda on by nam się przydał
Pieklo
FREDDY KRUEGER

Post autor: FREDDY KRUEGER »

Terry , Lampadr moim zdaniem nie sa do wykupienia, nawet Real co sciaga najwieksze gwiazdy sie o nich nie stara ( wesoły Romek nie potrzebuje kasy z transferów) o wiele bardziej realna jest przeprowadzka Taveza czy tez Robinho a ostatnio mowi sie ze obronca Romy Chivu zasili Inter :/ Szkoda ze nie do ACM :D
Co myslicie o Białorusinie A. Hleb który na co dzien gra w Bundeslidze... :?:
Stefano

Post autor: Stefano »

Ja myle tych Hlebów :P Ale ten co grał świetnie z Polską był niezły :wink: Przydałby się w Mediolanie - w Interze of kors :D

Ale my mamy Verona, który z Martinsem porobią Miriam w Ćwierćfinale :>
lukassoronaldo

Post autor: lukassoronaldo »

GK-FREY
DF ZANETTI
DF BURDISSO
DF KOMPANY
DF JANQULOWSKI
DMF CAMBIASSO(MASCHERANO)
CMF VERON
SMF VAN DER VAART
SMF STANKOVIC( C.RONALDO :P )
FW ADRIANO
FW MARTINS
Marcin_

Post autor: Marcin_ »

Najchętniej bym zobaczył Ronaldo, Maniche, Terry, Cannavaro
creek

Post autor: creek »

milo byloby zobaczyc jakiegos swietnej klasy mlodego pomocnika jak np. Ronaldo lub Robinho :P
sinisza
Kontakt:

Post autor: sinisza »

No Ronaldo mnie sie podoba. Tylko ,ze pewnie duzo kosztuje
Zapraszam serdecznie na moje strony:

Oficjalna Strona Sinisy Mihajlovica
www.sinisamihajlovic.com
mati

Post autor: mati »

Najbardziej go nienawidze :evil: normalnie dzięki niemu i takim gostkom jak Smruud czy rooney nie oglądam meczów Manu... :/
Marcin_

Post autor: Marcin_ »

sinisza pisze:No Ronaldo mnie sie podoba. Tylko ,ze pewnie duzo kosztuje
No co Ty. Litr vódki i jest nasz. :grin:
KoczO

Post autor: KoczO »

Z otwartymi ramonami przywitałbym w składzie Pavela Nedveda - wiem ,że od najbardziej możliwych transferów to nie należy ale tej klasy pomocnik by się nam przydał.

\m/ :evil: \m/
Meti

Post autor: Meti »

Dobrego lewego obronce, np. Chivu albo Maxewll'a i Bonere, bo to bardzo utalentowany mlody obronca i jest wlochem, a tych w Interze jest niewielu
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
ps-man

Post autor: ps-man »

Nedved? :lol: Jego czas juz niestety mija... Jesli chodzi o Chivu to on do was przechodzi przechodzi i jakos przejsc nie moze... Ale odbirerzcie go wreszcie tym zasRomańcom!
ps-man

Ronaldo pisze:Ja Ronaldinho :smile:
Chyba w snach albo za 10 lat!
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Ja chętnie bym widział rasiaka :P :lol:
Meti

Post autor: Meti »

Parisi z Messiny. Juz ma 6 bramek w tym sezonie, a jest obronca. W poprzednich sezonach w serie b tez strzelal bardzo duzo. Warto tez zauwazuc ze Messina ma druga defensywe w lidze ( chyba 20 bramek straconych). Wszyscy piszecie jakich byscie chcieli zawodnikow, ale prawie nikt nie wymienia wlochow, a to w koncu wloski klub. Berdzo bym nie chcial zeby sklad Interu wygladal w ten sposob:
Cesar
Zanetti Cordoba Luisao Maxwell
Ze Maria Cambiasso Veron Kily
Adriano Martins

Oczywiscie jest to bardzo dobre ustawienie, ale nie byloby w nim naet jednego europejczyka, nie mowiac juz o wlochu. Dlatego moim skromnym zdaniem powinno byc wiecej wlochow.
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Tak serio to chciałbym widzieć na San Siro, Evre i jakiegoś polaka (Ebi Smolarek, Krzynówek itp.)
ps-man

Meti1908 pisze:Parisi z Messiny. Juz ma 6 bramek w tym sezonie, a jest obronca. W poprzednich sezonach w serie b tez strzelal bardzo duzo.
W serie B w zeszłym sezonie strzelił chyba 14 bramek...
vahu

Post autor: vahu »

Buffon i ktoś klasowy na lewą pomoc, ale prawdę mówiąc to nie wiem kto by się sprawdził w Interze, bo kolejny transfer taki jak Davids'a może tylko zaszkodzić drużynie.
RoB

Post autor: RoB »

A może uda się Interowi uprzedzić Juventus i pozyskać ........Szymkowiaka :lol:
A tak poważnie to potrzeby jest lewy obrońca (np. Chivu)
ODPOWIEDZ