Serie A
-
Castellazzi
- Kontakt:
Odp: Serie A
Myślę, że dobre wyniki Juve to także ogromna zasługa Pirlo. Mimo, że już "doświadczony" nadal błyszczy w ich linii pomocy. Dlatego jestem zdania, że gdy Pirlo przytrafi się kontuzja (a taka w sezonie na pewno się pojawi), to Juventus nie będzie grał już tak wspaniale. Obecnie to były gracz Milanu jest mózgiem drużyny i bez niego byłoby Turyńczykom bardzo ciężko.
-
Kusy
W tym momencie to Juve i Milan są głównymi kandydatami do Scudetto.
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Niekończąca się zabawa
-
miniu86
Juve za tydzien gra w Rzymie z Lazio. Jeśli tam wygra będzie dla mnie głównym faworytem do miśka.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
mikruzzo
Wielkie brawa dla Osvaldo za tą bramkę którą strzelił z Lecce, szkoda tylko że ta bramka nie została uznana, no a sędziowie tego spotkania powinni się udać do okulisty albo na emeryturę.
-
Chuchu
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=fbP8elXj ... r_embedded#
Prawdopodobnie sędziowie nie uznali najpiękniejszej bramki sezonu. Szkoda bo przewrota równie piękna co ta Rooneya z City.
Prawdopodobnie sędziowie nie uznali najpiękniejszej bramki sezonu. Szkoda bo przewrota równie piękna co ta Rooneya z City.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2011, 14:09 przez Chuchu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
and
Rzeczywiście - bramka jak marzenie !!
Dobrze, że zasłonił twarz koszulką, bo przynajmniej nie było widać co tam "mówił" pod nosem
Dobrze, że zasłonił twarz koszulką, bo przynajmniej nie było widać co tam "mówił" pod nosem
Grande Inter !!!
-
Serpente
-
Gunnar
- Kontakt:
No gdyby zaliczyli to chyba konkurs na bramkę roku byłby rozwiązany, zgadzam się nie było spalonego.

-
Seba
Być może jutro będzie można się przekonać ile znaczy Juventus bez Pirlo. Włoch nabawił się drobnego urazu i jego występ stoi pod znakiem zapytania. Czeka ich teraz trudny maratonik. Jeśli się nie mylę, to w ciągu 3 tygodni mają cztery wyjazdy (Lazio, Napoli, Udine, Roma) i przy dobrym wietrze Inter mógłby odrobić całą stratę. To będzie bardzo ważny okres dla Starej Damy. Jeśli uda im się wygrać 2-3 mecze, to nabiorą jeszcze większej pewności siebie, ale jeśli przegraliby wszystkie szlagiery, to ich morale diametralnie pójdą w dół.

-
IlCapitano
Bez Pirlo będą jutro mieli o wiele trudniej. Jeśli rzeczywiście nie zagra, to jestem pewien, że Juve nie wyjedzie z Rzymu z trzema punktami. Lazio jest mocne w tym sezonie i na pewno stać ich na urwanie turyńczykom przynajmniej punktu.
-
Klinsi64
Milan stracił Nestę na miesiąc...po za tym Udinese nie zwalnia tempa 2-0 z Romą,CL w przyszłym sezonie dla nas to
mission impossible,gdybyśmy mieli gonić tylko jedną drużynę szanse by były,ale Udinese,Lazio,Napoli (Milan i Juve pewniaki) to za dużo jak dla naszej drużyny,nie oszukujmy się ten Inter nie będzie wygrywał seryjnie,a tylko to nas może uratować...
mission impossible,gdybyśmy mieli gonić tylko jedną drużynę szanse by były,ale Udinese,Lazio,Napoli (Milan i Juve pewniaki) to za dużo jak dla naszej drużyny,nie oszukujmy się ten Inter nie będzie wygrywał seryjnie,a tylko to nas może uratować...
Ostatnio zmieniony 26 lis 2011, 10:16 przez Klinsi64, łącznie zmieniany 1 raz.
-
piotrek7
Jeśli Inter w zimie nie zrobi jakichś solidnych wzmocnień w pomocy i ataku to rzeczywiście o pierwszej trójce ciężko marzyć. A wracając do aktualnej sytuacji w tabeli to nie zdziwię się jak drużyna typu Lazio/Udinese zajmie na koniec 3 miejsce. Inter na razie w kryzysie, Roma też jakaś miałka, a Napoli wszystkie siły rzuca na LM. W takich warunkach można pokusić się o niespodziankę. Swoją drogą nie wiadomo po co, bo przebrnięcie eliminacji do LM będzie chyba dla wspomnianych wcześniej drużyn nieosiągalne albo przynajmniej bardzo trudne.
Rozśmieszyła mnie wczorajsza bramka na 1-0 i zachowanie Kjaera; jakby odechciało mu biec za rywalem. Oficjalnie doznał kontuzji, oficjalnie...
Ostatecznie Udinese pokonało Romę 2-0 i posada Enrique wisi (który to już raz) na włosku.
Rozśmieszyła mnie wczorajsza bramka na 1-0 i zachowanie Kjaera; jakby odechciało mu biec za rywalem. Oficjalnie doznał kontuzji, oficjalnie...
Ostatecznie Udinese pokonało Romę 2-0 i posada Enrique wisi (który to już raz) na włosku.
-
pewny
szkoda ze Roma nie wytrzymała do końca...
0-0 było by dobrym wynikiem patrząc z naszej strony na układ tabeli...
0-0 było by dobrym wynikiem patrząc z naszej strony na układ tabeli...
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
Dzonyy
Udinese i tak spuchnie, więc nimi bym się nie martwił. Generalnie nie powinniśmy patrzeć na przeciwników tylko zająć się zdobywanie pkt. bo 16 miejsce w tabeli mnie przeraża. Forza Inter!pewny pisze: 0-0 było by dobrym wynikiem patrząc z naszej strony na układ tabeli...
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
sampam
Lazio-Juve 0:1. Stara Dama nie zwalnia tempa i zasluzenie wygrywa z Lazio. Tymczasem Napoli zdobywa zaledwie (?) 1 pkt w konfrontacji z Atalanta.
Coraz ciekawiej sie robi, szczegolnie ze w rywalizacji o korone krola strzelcow rywalizuje z Di Natale niejaki German Denis:)
Coraz ciekawiej sie robi, szczegolnie ze w rywalizacji o korone krola strzelcow rywalizuje z Di Natale niejaki German Denis:)
Ostatnio zmieniony 26 lis 2011, 23:49 przez sampam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
miniu86
Juve jeszcze nie przegrało, teraz wygrywa w Rzymie, wygrało z nami w Mediolanie... Nie wygląda to dobrze.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
pewny
Juve faktycznie odskakuje, wygrywa z potencjalnie dobrymi "markami", ciekawe co Napoli zdziała we wtorek... trzeba liczyć ze Juve w końcu polegnie

-
mio85
niestety po postawie w drugiej polowie musze stwierdzic ze juventus juz teraz ma klasowy zespol........szczegolnie paragwajczyk na lewej stronie ma papiery na granie........a napoli z taka obrona gowno zdziala i w serie a i w lidze misrzow........cieszy powstanie z popiolu Pandeva - druga bramka swietna.......
-
Dzonyy
Co takeigo Paragwajczyk pokazał oprócz bramki ?mio85 pisze: niestety po postawie w drugiej polowie musze stwierdzic ze juventus juz teraz ma klasowy zespol........szczegolnie paragwajczyk na lewej stronie ma papiery na granie........a napoli z taka obrona gowno zdziala i w serie a i w lidze misrzow........cieszy powstanie z popiolu Pandeva - druga bramka swietna.......
-
sampam
Na uwage zasluguje 1 gol Pandeva w meczu, zdobyty po "calkowitym zacmieniu" obrony Juve.
-
Seba
Przede wszystkim widać, że Juventus nie gra w żadnych pucharach. Są w stanie biegać przez 90 minut na pełnych obrotach. Zawodnikom Napoli ostatnie 20 minut grało się na prawdę ciężko. Momentami atakowali tylko dwoma zawodnikami, bo reszta nie miała już sił, aby biec do przodu. Nie zmienia to jednak faktu, że mieli Starą Damę na widelcu i sami wszystko pogrzebali. Jestem pewien, że z Udine lub Romą także stracą punkty. Kibiców Interu na pewno może cieszyć fakt, iż mimo fatalnego początku sezonu strata do lidera zmalała do 9 pkt. Jeśli Moratti na prawdę postarałby się o solidne wzmocnienia zimą, a drużyna złapałaby wiatr w żagle, to jeszcze mogłoby być ciekawie.

-
pewny
strata teraz jest 12 punktów... fakt jeden mecz mamy mniej, ale nie jest powiedziane ze wygramy, ale patrząc pozytywnie to by było 9 pkt

-
Seba
Faktycznie się zagalopowałem. Chciałem napisać, że przy ewentualnej wygranej z Genoą zmalałaby do 9 pkt., a napisałem jakbyśmy już wygralipewny pisze: strata teraz jest 12 punktów... fakt jeden mecz mamy mniej, ale nie jest powiedziane ze wygramy, ale patrząc pozytywnie to by było 9 pkt

-
Kusy
Klinsi64 pisze: w Genui na bank nie wygramy![]()
Genoa gra w ostatnim czasie fatalnie, nie da się z nimi nie wygrać
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
Niekończąca się zabawa
-
forzajuve17
Inter za to w takim gazie jest ze hoho 
-
Dzonyy
Przyszedłeś się ponapinać i tylko na tyle Cię stać ? Wracaj na juvepoland czy skąd przyszedłeś i jeszcze zadzwoń do sędziego bo dzisiaj był waszym zawodnikiemforzajuve17 pisze: Inter za to w takim gazie jest ze hoho![]()
-
Seba
Kibice Juve znowu wyłażą jak grzyby po deszczu. Żeby się nie zdziwili jak Starą Damę dopadnie kryzys i wylecą poza pierwszą trójkę. Różnice punktowe są na prawdę minimalne.

-
and
Jeszcze będziemy śpiewać "Pandev wróć!"

Ostatnio zmieniony 30 lis 2011, 02:19 przez and, łącznie zmieniany 1 raz.
Grande Inter !!!
-
forzajuve17
@Jestem hardkorem, nie przyszedłem się ponapinać, moj post to odpowiedz do postu @kusy. Spokojnie chłopaki, żyłka Wam pęknie