Telewizja cyfrowa

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Lucas

Telewizja cyfrowa

Post autor: Lucas »

Witam!

Teraz, gdy pełno świątecznych promocji planuje kupić telewizje cyfrową.
Zdążyłem się rozejrzeć i cenowo najlepiej wypada cyfrowy polsat (tylko telewizja, bez żadnych dodatków typu internet, telefon).
A dokładniej oferta: ,,familijny hd".  Co na ten temat sądzicie? Co polecacie? Czy występują jakieś problemy z polsatem?

Od razu myślę nad kupnem telewizora. I tutaj też zwracam się do Was. Jakie parametry powinien mieć dobry telewizor?

Pozdrawiam i liczę na pomoc.
Obrazek
Claudio

Odp: Telewizja cyfrowa

Post autor: Claudio »

To juz zalezy co chcesz w tym TV ogladac.
Z polskich platform cyfrowych jak dla mnie CP wzialbym w ostatecznosci. Moi maja CP wczesniej Cyfra+ i bardzo zalują tej zamiany.
Platforma N dla osob ktore chca poogladac dobre filmy(15 grudnia startuja 4 kanaly Npremium) a od stycznia dochodza prawa do 2 wytworni filmowych.
Z C+ jesli chodzi o filmy jest coraz slabiej. Coraz wiecej seriali i wlasnych produkcji co akurat mi nie za bardzo pasuje.
Jesli zalezy Ci na pilce noznej to tylko Cyfra+. Ja osobiscie mam Cyfre i TNK HD(dla LM).
Cyfrowy Polsat niczym wielkim sie nie wyroznia wg mnie. Niby Familijny HD w miare tani..ale tam niema co ogladac. Niema kanalow Premium, brak dobrego filmowego czy sportowego(dla mnie tylko pilka).

A TV? Zalezy jaka kwote chcesz przeznaczyc ile cali itp.
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

być może Cyfra i N-ka się połączą krążą takie plotki :)
Lucas

Oczywiście z programów to sporty (szczególnie piłka nożna) i przyrodnicze, historyczne (to głównie dla taty). Generalnie filmy to sprawa względna, ponieważ jeśli je oglądam to na komputerze.

A telewizor to dobry do właśnie telewizji cyfrowej. Około 40 cali. Coś takiego.

A możesz sprecyzować czemu żałują tej zmiany? Jakieś problemy?
Obrazek
Claudio

Post autor: Claudio »

Tuner CP to nawet wieksza tragedia od Cyfry :P Kanaly fatalnie poukladane. Patrzac na jakosc/cena to im sie nie podoba(familijnyHD).
Ja mam Optimum C+ i kanaly HD. W sumie niemam HBO i Cinemax(oraz tych francuskich i XXL) place 68zł + muliroom 15zl czyli 83zl. Ze szwagrem mam na pol wiec wychodzi tanio :)
Lucas

Jeszcze poprzeglądam oferty o których wspominasz :)
Obrazek
Kusy

Post autor: Kusy »

Ja mam cyfrę i cyfrowy polsat. W moim przekonaniu cyfra jest dużo lepsza, ma lepszą ofertę i dużo lepsze pakiety.
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
ODPOWIEDZ