Żeby Tobie czasem nie pękła. Kilka zwycięstw i od razu Ci się poprzewracało w głowie. Ciekawe czy dalej taki pewniutki będziesz jak znowu was zaczną ogóry ogrywać
Serie A
-
Dzonyy
Odp: Serie A
@forzajuve
Żeby Tobie czasem nie pękła. Kilka zwycięstw i od razu Ci się poprzewracało w głowie. Ciekawe czy dalej taki pewniutki będziesz jak znowu was zaczną ogóry ogrywać
Choć w sumie pierwszy raz w histori tego klubu wygraliście kilka meczy "uczciwie", jak bym kibicował takiemu klubowi to też bym się cieszył z takiego powodu 
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
forzajuve17
Poprzewracało mi się w głowie bo ? Bo odpowiedzialem uzytkownikowi, na temat w jakiej obecnie formie znajduje się Inter? Nie gorączkuj się 
-
Kaamilos1908
- Kontakt:
Nie bądz juve taki pewny , jeszcze do końca sezonu sporo czasu...
*Fc Internazionale 1908*
-
Kusy
Milan zwycięstwo, tym razem 0-2 w Genui, nie ma co się łudzić w tym sezonie już raczej ich nie dogonimy...
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Niekończąca się zabawa
-
pewny
miał Milan też z początku sezonu lekki kryzys, ale już zapomnieli co to znaczy być w dolnej części tabeli...
derby dopiero w połowie stycznia, także może do tego czasu Nasi się coś rozkręcą
derby dopiero w połowie stycznia, także może do tego czasu Nasi się coś rozkręcą
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
zlotoreki
Do derbów jeszcze 7 meczów więc spokojnie Inter będzie miał czas żeby się odbudować. Tylko jak mam się odbudować skoro surowców brakuje ? Pamiętajmy derby rządzą się własnymi prawami, trzeba liczyć na jakąś zniżkę formy Milanu i może to będzie nasza szansa na sukces, oczywiście jeżeli my wyjedziemy z tego doła w jakim jesteśmy. Przypomnę wam co się działo rok temu, kiedy Milan wszystko przegrywał lub remisował z beznadziejnie słabymi rywalami, a Inter był na fali i grał bardzo ładnie i bach przegraliśmy 3-0 z kretesem. Pamiętajcie nadzieja umiera ostatnia.
-
g0raFCI
Nic bardziej mylnego. "Dopiero w połowie stycznia" to tak jakby "a dobra tam, jeszcze od cholery czasu, jeszcze to naprawią, jeszcze z tego wyjdą i my kibice z tego wyjdziemy". NIE NIE NIE! Inter się z tego nie pozbiera tak szybko, bo nie sztuką jest spaść na dno, sztuką jest się z niego odbić. Inter nie ma siły, nie ma kim się odbić. Potrzeba zmian tam na górze, tam, gdzie siedzi stary poczciwy i denerwujący Massimo i razem z nim grzeje dupsko pupę pan Branca, który sam powinien się zdymisjonować, chyba, że nie ma krzty honoru. No, być może myśli, że wykonuje fantastyczną pracę?pewny pisze: derby dopiero w połowie stycznia, także może do tego czasu Nasi się coś rozkręcą
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
-
Kusy
dokładnie, nie ma co robić sobie nadziei że się tak szybko pozbieramy, minie kawał czasu jeszcze za nim zaczniemy coś grać, bo to co teraz prezentujemy to grą nazwać się nie da, ten sezon jest już stracony.
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
Niekończąca się zabawa
-
Andy
- Kontakt:
Roma skompromitowała się jeszcze bardziej niż my chyba
...przegrać 3-0 z Violą, która także nie prezentuje się lepiej. Może po przyjściu Dellio Rossiego nieco się tam uspokoiło, ale ja dalej nie widze powodów dla których my mielibyśmy za tydzień z nimi przegrać
.
Co do spotkania Juventusu z Ceseną...hmm...zastanawia mnie decyzja sędziego i podyktowanie rzutu karnego ? Gdzie tam był faul ? Bramkarz ewidentnie szedł na piłke, a że nadział się na niego Giaccherini to już jest inna kwestia...dla mnie cojamniej dziwna decyzja.
Co do spotkania Juventusu z Ceseną...hmm...zastanawia mnie decyzja sędziego i podyktowanie rzutu karnego ? Gdzie tam był faul ? Bramkarz ewidentnie szedł na piłke, a że nadział się na niego Giaccherini to już jest inna kwestia...dla mnie cojamniej dziwna decyzja.
-
miniu86
No super widzę że Viola wraca do formy. W sobotę przyjedzie odrzeć nas z godności.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Dzonyy
Roma nie dość że cienka jak siki pająka to praktycznie cały mecz grała w osłabieniu. Także zwycięstwo Violi wcale nie musi znaczyć że są w formie. Druga sprawa jest taka że na obecny Inter może to wystarczyć.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
pewny
-
sampam
Remis 2-2 Milanu w meczu z Bologna, mozna uznac za drobna niespodzianke. Z kolei Udinese nie zwalnia tempa i ponownie wzbogaca sie o 3 punkty, a Antonio o kolejna bramke...Aha! Wczoraj 1 bramke w lidze zdobyl Lorik Cana, ktory moze wreszcie zacznie grac jak na niego przystalo...
-
Seba
Gdyby nie te wszystkie absencje (szczególnie Maicona i Wesa), to myślę, że Inter spokojnie mógłby mieć z 6-7 pkt więcej. Ba, wystarczyłoby, aby przynajmniej jeden napastnik był w formie. Mamy strasznie pod górkę w tym sezonie, ale liczę, że role się odwrócą. Naszym zacznie dopisywać zdrowie, a innym zespołom trochę poszczerbi się kadra.
Podobno nasz ulubieniec Rocchi odwalał niezłe szopki w meczu Milanu.
Podobno nasz ulubieniec Rocchi odwalał niezłe szopki w meczu Milanu.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2011, 19:27 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Klinsi64
Seedorf w siatkówkę zagrał w polu karnym,Rocchi uznał że tak można,ukarał tylko gracza Bolonii żółtkiem za protesty 
-
pewny
w Rzymie podział punktów... Roma - juve 1-1
pierwsza bramka troszkę szczęśliwie strzelona ale wpadło
druga zresztą też padła po mało składnej akcji i przypadkowej asyście...
pierwsza bramka troszkę szczęśliwie strzelona ale wpadło
druga zresztą też padła po mało składnej akcji i przypadkowej asyście...
Ostatnio zmieniony 12 gru 2011, 23:56 przez pewny, łącznie zmieniany 1 raz.

-
sampam
Roma-Juve 1:1
To bylo widowisko pelne bledow i zwrotow akcji, toczone w szybkim, zupelnie niewloskim tempie. 1 bramka dla Romy to absolutne kuriozum w wykonaniu chwalonego onegdaj Vidala. Dla Juve natomiast trafil Chiellini. Na wyroznienie zasluguje psotawa Steekelenburga i De Rossiego oraz (szczegolnie) Buffona, ktory obronil jedenastke wykonywana przez samego Tottiego.
To bylo widowisko pelne bledow i zwrotow akcji, toczone w szybkim, zupelnie niewloskim tempie. 1 bramka dla Romy to absolutne kuriozum w wykonaniu chwalonego onegdaj Vidala. Dla Juve natomiast trafil Chiellini. Na wyroznienie zasluguje psotawa Steekelenburga i De Rossiego oraz (szczegolnie) Buffona, ktory obronil jedenastke wykonywana przez samego Tottiego.
-
Seba
Roma pokazała, że Juventus nie jest taki straszny. Pirlo zawiódł i druga linia Starej Damy kulała. W końcówce dało się także zauważyć zmęczenie piłkarzy. Pozycję w tabeli w dużej mierze zawdzięczają dzięki grze tylko na jednym froncie i braku kontuzji. Mała plaga jak przykładowo w Interze i po nich.

-
sampam
W Juve podoba mi sie umiejetnosc narzucenia tempa gry, nieustepliwosc i szybkosc skrzydlowych (Elia, Giaccherini, czy nawet Pepe). Co do Romy, wypada tylko westchnac i spytac, czy Barcelona "B" nie zagaralaby lepiej. U Enrique podoba mi sie odwaga w podejmowaniu nieszablonowych decyzji. 19 letni golowas Viviani w 1 skladzie i to od 1 minuty, natomiast na lewej obronie Angel. Wiem, pozycja nominalna, ale kiedy on rozegra dobry mecz...
Ostatnio zmieniony 13 gru 2011, 00:06 przez sampam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kusy
Fajnie oglądało się to spotkanie. Wynik korzystny dla nas
De Rossi świetny występ dzisiaj.
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
Niekończąca się zabawa
-
pewny
nom... wynik korzystny na pewno i to cieszykusy pisze: Fajnie oglądało się to spotkanie. Wynik korzystny dla nasDe Rossi świetny występ dzisiaj.
porażka Palermo, remis Romy z juve, remisy Napoli i milanu, a także dla układu tabeli ważne remisy zespołów z środka Serie A (Cagliari z Parmą i Atalanty z Catania)
dzięki temu jest awans w górę
Ostatnio zmieniony 13 gru 2011, 16:35 przez pewny, łącznie zmieniany 1 raz.

-
88mj
Dobrze, ze nie awans w dol...pewny pisze:
dzięki temu jest awans w góręi![]()
-
g0raFCI
Wygrywamy dziś i jest awans na 7. miejsce. Aeoooo ! MUSIMY to wygrać, inaczej blamaż i tragedia.
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
-
Kaamilos1908
- Kontakt:
No jak na razie 0:0 ale gramy lepiej... Oczywiscie Milito musiał zepsuć dogodną sytuację... Mam nadzieję że Zarate wejdzie... Kiedy on zacznie grać od pierwszej minuty a nie Milito...
*Fc Internazionale 1908*
-
Seba
Coraz bardziej szkoda straconych punktów na własnym stadionie. Wystarczyło wygrać chociaż jedno spotkanie i nasza sytuacja wyglądałaby teraz na prawdę nieźle. Z drugiej strony jak na grę bez napastników, to nie jest źle.

-
g0raFCI
Wystarczyło wygrać z Novarą, ale dzięki porażce wyleciał Gasper... Szczęście w nieszczęściu. Ale gdybać można, trzeba zasuwać i walczyć o zwycięstwa. 
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
-
pewny
Palermo zajmuje w tabeli 6 miejsce bo gra dobrze u siebie, ale zobaczcie sobie mecze wyjazdowe, pomijam to ze na wyjeździe maja bilans 0-2-5 , chodzi mi o to ze od 7 meczów na wyjeździe jeszcze nie strzelili gola 
Dawno nie widziałem czegoś takiego...
Dawno nie widziałem czegoś takiego...

-
sampam
Najprawdopodobniej juz za miesiac nowym graczem Napoli zostanie napastnik reprezentacji Chile Eduardo Vargas. Transfer ma wyniesc ok. 15 mln euro. Chilijczyk niedawno zostal pilkarzem roku Ameryki Poludniowej, a o jego uslugi zabiegali wielcy swiatowej pilki...
Azzurri tym samym potwierdzaja swoje ponadprzecietne ambicje na wloskim poletku.
Azzurri tym samym potwierdzaja swoje ponadprzecietne ambicje na wloskim poletku.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 02:15 przez sampam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kusy
sampam pisze: Najprawdopodobniej juz za miesiac nowym graczem Napoli zostanie napastnik reprezentacji Chile Eduardo Vargas. Transfer ma wyniesc ok. 15 mln euro.
niestety, co zrobić...
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
Niekończąca się zabawa
-
pewny
Milan wygrał 2-0 z Sieną... po pierwszej połowie liczyłem ze Siena wywiezie 0-0 z Mediolanu...
przy stanie 0-0 Siena miała dogodną sytuację na objęcie prowadzenia, brakło milimetrów
co do karnego, to go moim zdaniem nie było, naciągnięty i tyle...
przy stanie 0-0 Siena miała dogodną sytuację na objęcie prowadzenia, brakło milimetrów
co do karnego, to go moim zdaniem nie było, naciągnięty i tyle...