pije tak jak chyba wszyscy czyli na wakacjach 6 dni w tygodniu 8)
fajek nie pale
AMEN

ahahahahahhahha dobretak tak książki to takie papierowe cos w tawrdych lub miekkich oprawach w środku jest dużo słów wyrazów zdań kropek przecinków i innych znaków z klawiatury i razem tworza coś sensownego co wciąga i to sie czyta;] niektóre nawet maja obrazki ale to juz wyższy standard ;]

6.5 roku temu to napisałem.... :lol2:Kujon pisze: Czy forumowicze mają jakieś uzależnieniawiem, że to nie jest zbyt chlubne, ale przecież co wam szkodzi
:D:D
Ja pale od lata tamtego roku fajki....ostatnio doszła do tego tabakano i zdarzy mi się czasem coś wypić ale to już nie nałogowo...z takich cięższych rzeczy to może jeszcze marihuana, ale to już naprawde bardzo bardzo rzadko i przeważnie na imprezach, za inne świństwa się nie biore
![]()
PS Nie piszcie o grach czy kompie bo to wiadomo![]()
Po tabace Ci się kręciło w głowie?Kermitt pisze: Za małolata się bawiło w te tabaki wszystkie. Jak się kręciło wtedy w głowie![]()

Mógł mieć lekki "helikopterek" po Red Bullu, jak wcześniej nie miał styczności z nikotynąGlobus pisze:Po tabace Ci się kręciło w głowie?Kermitt pisze: Za małolata się bawiło w te tabaki wszystkie. Jak się kręciło wtedy w głowie![]()
o krytykowaniu Pazziniego zapomniałeśVVujek pisze:
Uzależniony jestem tylko od papierosów(paczka dziennie[parszywy nałóg]),piwko zawsze w Weekend w tyg też się zdarza.![]()
Marysia rzadko z 2-3 razy w roku sobie przypale.(od święta)
Innych używek nie próbowałem i nie zamierzam próbować.
Ostatnio odnowiłem przygodę z tabaką, przerwaną gdzieś pod koniec liceum. Przyjemna sprawa, aczkolwiek na razie poza Red Bullem i Gawith Apricotem ciężko mi było w sklepach znaleźć coś innego. Smakoszem nie jestem, zazwyczaj tabaka idzie po solidnej ilości alkoholu.Kubuś:) pisze: Temat wykryłem przypadkowowpisałem w wyszukiwarce naszego forum ... Tabaka
Chciałem sie dowiedzieć czy Interisci mają coś wspólnego ze snuffaniem ale jak widać niewiele![]()
TakGlobus pisze:Po tabace Ci się kręciło w głowie?Kermitt pisze: Za małolata się bawiło w te tabaki wszystkie. Jak się kręciło wtedy w głowie![]()
Klinsi64 pisze:o krytykowaniu Pazziniego zapomniałeśVVujek pisze:
Uzależniony jestem tylko od papierosów(paczka dziennie[parszywy nałóg]),piwko zawsze w Weekend w tyg też się zdarza.![]()
Marysia rzadko z 2-3 razy w roku sobie przypale.(od święta)
Innych używek nie próbowałem i nie zamierzam próbować.![]()