Inter 2011/2012
-
Kaamilos1908
- Kontakt:
Odp: Inter 2011/2012
Tych ktorych wymieniłes sa raczej niedostepni... ja bym widział dodatkowo napastnika jak: Cavani , Rossi , Neymar , Lavezzi , Soldado , Lorente./.. Poza tym mamy dobrych napastników tylko nie ma gry... po prostu nie ma im kto dograć dobrze tu jest problem... Ja mecze oglądam na bieżąco np dzisiejszy nasza gra to dwa podania na naszym polu i wypieprzyć bezcelowo do przodu... a Napastnicy mają potencjał np Zarate miał ładną akcje zamieszał 3 obroncow ale nie miał do kogo zagrać....
*Fc Internazionale 1908*
-
Serpente
Dokładnie, problem leży głównie w pomocy która potrzebuje natychmiastowego remontu.

-
IlCapitano
Oj tam, oj tam. Musimy zachować spokój i pozostać zjednoczeni.Nerazzurro_ pisze: Dokładnie, problem leży głównie w pomocy która potrzebuje natychmiastowego remontu.
PS. Remontu to potrzebuje cały klub, zaczynając od góry.
-
Serpente
Że co ? Nie no w sumie racja, naściągajmy napastników a później się martwmy - jak Moratti.
Co nie znaczy że nie masz racji bo krótko mówiąc to Interem rządzi banda debili !
Mówiłem o sprawach czysto sportowychIl Capitano pisze: Remontu to potrzebuje cały klub, zaczynając od góry.

-
Chuchu
- Kontakt:
Atak i pomoc wymagają wzmocnień i to wie każdy. Poczekajmy też na powrót Sneijdera, Forlana i przede wszystkim Maicona, może z tymi zawodnikami coś u nas ruszy.
-
skubany
Również uważam, że potrzeba światowej klasy napastnika. Mieliśmy Eto'o, który trzymał nas na szczycie. Teraz gdy go nie ma, brak również wyników. Tylko kto go godnie zastąpi ? Na pewno ktoś z wielkimi umiejętnościami i nieprzeciętną charyzmą.
-
Chuchu
- Kontakt:
Obecnie atak powinni tworzyć Forlan i Zarate. Urugwajczyk pokazał po swoim wejściu, że ma mnóstwo chęci do gry. Reszta naszych napastników nie potrafi strzelać goli no ale jedynym, który potrafi dryblować i pobiegać bez piłki jest właśnie Zarate.
Jak najszybciej trzeba sprowadzić napastnika. Moim zdaniem powinien to być ktoś z trójki Rossi/Dżeko/Soldado. Mogliśmy mieć Sancheza no ale Moraś zwalił jego transfer więc zostaliśmy z tym co jesteśmy.
Do pomocy nawet niech ten Montolivo przyjdzie, ważne, żeby druga linia była bardziej konstruktywna. Nie obraziłbym się również, gdyby na defensywnego pomocnika przyszedł Lass Diarra
Jak najszybciej trzeba sprowadzić napastnika. Moim zdaniem powinien to być ktoś z trójki Rossi/Dżeko/Soldado. Mogliśmy mieć Sancheza no ale Moraś zwalił jego transfer więc zostaliśmy z tym co jesteśmy.
Do pomocy nawet niech ten Montolivo przyjdzie, ważne, żeby druga linia była bardziej konstruktywna. Nie obraziłbym się również, gdyby na defensywnego pomocnika przyszedł Lass Diarra
-
Serpente
Najpierw to trzeba się pozbyć balastu, później myśleć kogo sprowadzić ! Jako że wątpię że pozbędziemy się po sezonie Cordoby, Stankovica, Milito, Chivu to nie chcę tutaj sypać nazwiskami bo nawet jeśli by przyszli to byłby niesamowity przepych w drużynie. Jeśli jednak już miałbym kogoś sprowadzić to mocno zastanowiłbym się nad Montolivo + jakimś napastnikiem, no i może jeszcze środkowym obrońcą, Lassa też chętnie bym widział u nas ale to wszystko jeżeli Ci w/w odejdą bo nie chcę ścisków i płaczów że ten nie dostaje minut a tamten nie wiadomo po co tu przyszedł jak i tak siedzi.
Jakby na to nie patrzeć skład mamy mocny, brakuje jednak odpowiedniej taktyki, motywacji i indywidualnych poleceń. Chcę żeby również Poli, Alvarez i Coutinho grali jak najwięcej bo to świetni piłkarze a my jak zwykle trzymamy ich na ławce
Jakby na to nie patrzeć skład mamy mocny, brakuje jednak odpowiedniej taktyki, motywacji i indywidualnych poleceń. Chcę żeby również Poli, Alvarez i Coutinho grali jak najwięcej bo to świetni piłkarze a my jak zwykle trzymamy ich na ławce

-
Kujon
- Kontakt:
Zauważyliście, że w podstawowym składzie wybiegło aż 4 Włochów ? (Faraoni, Poli, Motta, Pazzini)
W ostatnim meczu Milanu podobnie jak My czwórką (Abate, Antonini, Aquilani, Amelia)
---------------------------
Co do meczu to fakt bohater Yuto, trzeba pochylić głowę nad tym co zrobił - ale na litość boską niech on poćwiczy dośrodkowania, bo jak na razie to gra coś jak Obafemi kilka ładnych lat temu czyli długa do przodu i dalej już problem. Brawa dla Alvareza, nie wiem dlaczego CR nie spróbuje połączenia Cambiasso - Motta odpowiedzialni za obronę i Alvarez-Coutinho za atak, bo ktoś musi tym drewienkom z przodu zagrywać, a oba młokosy posiadają bardzo dobre podanie. Milito standardowo tragedia, już lepiej chyba grać jednym napastnikiem bo i tak pożytku z niego za dużo nie ma. Forlan, który wracał po kontuzji, w 10 minut zrobił więcej niż nasza "22"
W ostatnim meczu Milanu podobnie jak My czwórką (Abate, Antonini, Aquilani, Amelia)
---------------------------
Co do meczu to fakt bohater Yuto, trzeba pochylić głowę nad tym co zrobił - ale na litość boską niech on poćwiczy dośrodkowania, bo jak na razie to gra coś jak Obafemi kilka ładnych lat temu czyli długa do przodu i dalej już problem. Brawa dla Alvareza, nie wiem dlaczego CR nie spróbuje połączenia Cambiasso - Motta odpowiedzialni za obronę i Alvarez-Coutinho za atak, bo ktoś musi tym drewienkom z przodu zagrywać, a oba młokosy posiadają bardzo dobre podanie. Milito standardowo tragedia, już lepiej chyba grać jednym napastnikiem bo i tak pożytku z niego za dużo nie ma. Forlan, który wracał po kontuzji, w 10 minut zrobił więcej niż nasza "22"
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
Castellazzi
- Kontakt:
Jak zwykle Milito jechany, a Pazzini, który grał równie wielką tragedię pozostawiony w spokoju. Jestem ciekaw co Ranieri chciał osiągnąć, każąc Pazziniemu cofać się nawet do połowy....Kujon pisze: Milito standardowo tragedia, już lepiej chyba grać jednym napastnikiem bo i tak pożytku z niego za dużo nie ma. Forlan, który wracał po kontuzji, w 10 minut zrobił więcej niż nasza "22"
-
pewny
http://www.eurofutbol.pl/news/399711-Va ... do-Napoli/
nic nie jest wspomniane o zarobkach, ale co do kwestii ceny, to 13,4 mln wydaje się być w miarę kwotą... widziałem filmiki z gra Vargasa, coś w nim jest takiego co by kusiło go ściągnąć, ale teraz jest pozamiatane...
Zamorano miał Nam go załatwić, a wyszło jak zwykle (Sancheza tez miał Nam załatwić)
nic nie jest wspomniane o zarobkach, ale co do kwestii ceny, to 13,4 mln wydaje się być w miarę kwotą... widziałem filmiki z gra Vargasa, coś w nim jest takiego co by kusiło go ściągnąć, ale teraz jest pozamiatane...
Zamorano miał Nam go załatwić, a wyszło jak zwykle (Sancheza tez miał Nam załatwić)
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
miniu86
Ta Sancheza też nam miał Zamorano załatwić. Jak słyszę o nim w kontekście jakiegoś transferu to wiem, że już jest po wszystkim.
Wracając do Vargasa. Na stronie panuje lament, całkiem uzasadniony dodam. Nasz zarząd po raz kolejny wykazał się swoją nieporadnością, która się spotęguje jeśli Vargas się sprawdzi. Podejrzewam, że Lucasa też nam sprzątną. Branca jeździ w amoku po Ameryce łacińskiej i przywiezie nam jakiegoś dzikusa z lasów deszczowych co mu się wyda, że szybko biega. Szkoda słów i nerwów.
Mam też taką teorię, że może Inter nie chce żadnych wzmocnień w ataku? Może Ranieri zarządał jedynie dodatkowych obrońców lub def pomocników by móc ustawiać ich na skrzydle czy boku pomocy. W tym to jest orłem. Jak inaczej wytłumaczyć jego zmiany, czy fakt że Cou i Alvarez po dobrym meczu lądują przeważnie na trybunach lub ławce. Świetne techniki motywacyjne Claudio!
Wracając do Vargasa. Na stronie panuje lament, całkiem uzasadniony dodam. Nasz zarząd po raz kolejny wykazał się swoją nieporadnością, która się spotęguje jeśli Vargas się sprawdzi. Podejrzewam, że Lucasa też nam sprzątną. Branca jeździ w amoku po Ameryce łacińskiej i przywiezie nam jakiegoś dzikusa z lasów deszczowych co mu się wyda, że szybko biega. Szkoda słów i nerwów.
Mam też taką teorię, że może Inter nie chce żadnych wzmocnień w ataku? Może Ranieri zarządał jedynie dodatkowych obrońców lub def pomocników by móc ustawiać ich na skrzydle czy boku pomocy. W tym to jest orłem. Jak inaczej wytłumaczyć jego zmiany, czy fakt że Cou i Alvarez po dobrym meczu lądują przeważnie na trybunach lub ławce. Świetne techniki motywacyjne Claudio!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
IlCapitano
Głupie gadanie. Jak Moratti nie da kasy to Zamorano nawet pocztówki z Chile nie załatwi.pewny pisze: Zamorano miał Nam go załatwić, a wyszło jak zwykle (Sancheza tez miał Nam załatwić)
Lucasa też pewnie nie będzie, za to Branca wróci z drugim Jonathanem, który pół roku się leczy albo jest tak słaby, że przegrywa rywalizację z Faraonim.
-
Kaamilos1908
- Kontakt:
Poczekajmy aż wszyscy beda w pełni sil... ja uważam że Pomoc Obrone i Atak mamy dobrą i zmienników też tylko w wyjściowej jedenstce wiecej szans powinni dostawać niektorzy... Czemu dziś zaś nie gra Forlan i Zarate z przodu??? Tylko Milito i Pazzini bez formy obaj...
*Fc Internazionale 1908*
-
slawkomir11
- Kontakt:
Milito powoli wraca do formy...
-
pewny
Forlan na razie wraca do sił po kontuzji, więc nie ma co liczyć od razu na niego że zagra pełne 90 minut...Kaamilos1908 pisze: Poczekajmy aż wszyscy beda w pełni sil... ja uważam że Pomoc Obrone i Atak mamy dobrą i zmienników też tylko w wyjściowej jedenstce wiecej szans powinni dostawać niektorzy... Czemu dziś zaś nie gra Forlan i Zarate z przodu??? Tylko Milito i Pazzini bez formy obaj...

-
Kaamilos1908
- Kontakt:
Forlan nie w pełni sił jest dużo lepszy niż Milito i Pazzini obecnie razem wzięci... Nie mowiąc że jest jeszcze Zarate dużo lepszy od tego duetu który kompletnie nic nie gra...
*Fc Internazionale 1908*
-
pewny
z Naszym klubem łączonych jest sporo nazwisk... ale obawiam się że i tak wielkich wzmocnień nie będzie w zimie 

-
Kusy
Nie ma co się napalać na wielkie nazwiska w styczniu.
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
miniu86
Szkoda że latem odszedł Eto'o a nie Sneijder. Czas pokazał, że wychodzimy na tym gorzej. Wes non stop kontuzje, z Eto'o mielibyśmy pewnie z 10 bramek więcej i kto wie czy i nie tyle samo punktów więcej.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
slawkomir11
- Kontakt:
Inter byłby najlepszą drużyną świat gdybyśmy kupowali a nie interesowali się w ostatnim czasie
padały nazwiska takie jak: Higuain, Hazard, Ganso, Lucas
padały nazwiska takie jak: Higuain, Hazard, Ganso, Lucas
-
Prezes
ja uważam że lepiej przebidować teraz i stawiać na młodzież z której może być na prawdę bardzo dużo pożytku, dajmy na ten przykład Arsenal lub Barcelonę. Castaignos, Alvarez, Cou, Obi to na prawdę perspektywiczni gracze tylko że presja że grają w wielkim Interze troszeczkę ich przytłacza.
!! Forza INTERNAZIONALE MILANO !!
-
Serpente
A może ktoś coś więcej powiedzieć o tym Juanie który ma do nas zawitać ? Taki on dobry jak o nim piszą czy to kolejna brazylijska gwiazda wyhajpowana w mediach ?

-
pewny
po cenie o jakiej się mówi za ten transfer, to myślę że nie jest to coś mega... ale mogę się mylić... no ale jak by nie patrzeć jakoś się nie pisało żeby inne kluby były zdeterminowane w jego pozyskaniu... wierze że wyjdzie NAM to na dobreNerazzurro_ pisze: A może ktoś coś więcej powiedzieć o tym Juanie który ma do nas zawitać ? Taki on dobry jak o nim piszą czy to kolejna brazylijska gwiazda wyhajpowana w mediach ?

-
Seba
Osobiście nie wierzę, że nasi spece od transferów pozyskaliby mega talent za tak małe pieniądze. Nie onipewny pisze:po cenie o jakiej się mówi za ten transfer, to myślę że nie jest to coś mega... ale mogę się mylić... no ale jak by nie patrzeć jakoś się nie pisało żeby inne kluby były zdeterminowane w jego pozyskaniu... wierze że wyjdzie NAM to na dobreNerazzurro_ pisze: A może ktoś coś więcej powiedzieć o tym Juanie który ma do nas zawitać ? Taki on dobry jak o nim piszą czy to kolejna brazylijska gwiazda wyhajpowana w mediach ?![]()

-
Serpente
Telenowela z Tevezem trwa w najlepsze, Milan zwątpił i został przy Pato więc to może jednak Moratti sięgnie za portfel
W sumie to nie wiem czy chciałbym Teveza, nikt tu mu nie zagwarantuje miejsca w składzie a takiego niestety potrzebuje (bo właśnie od tego zaczęły się fochy Teveza) ale z kolei gość ma kosmiczne umiejętności i na razie wciąga dupą wszystkich naszych napastników. Jeszcze inną sprawą jest że w razie jego przybycia mogą powstać kłótnie w szatni, bo wiadomo Milito pewnie będzie się upominać o grę, jest Forlan, Pazzini, Zarate i mimo wszystko Castaignos także mamy lekki przesyt jeśli chodzi o napastników ale niestety nie idzie to w parze z jakością 

-
Chuchu
- Kontakt:
Naszym problemem w ataku jest brak Eto'o. To Kameruńczyk robił u nas zdecydowaną różnicę jak drużynie nie szło. Kto dorównuje mu obecnie umiejętnościami? Rooney? Messi? Aguero? Niewielu jest takich graczy ale do tego grona można zaliczyć Teveza. Dlatego jestem ogromnym zwolennikiem tego transferu. Gość ma ogromne umiejętności techniczne i wbrew temu co niektórzy mówią jest niezwykle waleczny. Potrzebujemy takiego gracza do naszej, pomimo ostatnich udanych meczów, kulejącej linii ataku.
-
miniu86
Dwie sprawy. Raz - skoro Guarin jest taki zajebisty to dlaczego Porto chce się go pozbyć za kilkanaście baniek? To samo Porto, które zawsze chce nas wydoić. Nie śmierdzi Wam tu coś?
Dwa- Ranieri wczoraj w wywiadzie powiedział, że chce grać 4-2-3-1 z Forlanem na skrzydle i Wesem jako 10. Dlaczego zatem mając Alvareza i Coutinho nie próbuje tego systemu? Przecież oni pasują do niego dwa razy bardziej niż Forlan. Dlaczego w Interze wszystko musi być aż tak NIELOGICZNE? Czy tylko ja tutaj widzę po.ebanie z popieprzeniem?
Dwa- Ranieri wczoraj w wywiadzie powiedział, że chce grać 4-2-3-1 z Forlanem na skrzydle i Wesem jako 10. Dlaczego zatem mając Alvareza i Coutinho nie próbuje tego systemu? Przecież oni pasują do niego dwa razy bardziej niż Forlan. Dlaczego w Interze wszystko musi być aż tak NIELOGICZNE? Czy tylko ja tutaj widzę po.ebanie z popieprzeniem?
Ostatnio zmieniony 30 sty 2012, 16:43 przez miniu86, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Orzeu
- Kontakt:
nie jestem tak zaznajomiony z tematem w sprawie tego Guarina, ale.. podobno miał poważny konflikt z trenerem. Coś jak Tevez w City.miniu86 pisze: Dwie sprawy. Raz - skoro Guarin jest taki zajebisty to dlaczego Porto chce się go pozbyć za kilkanaście baniek? To samo Porto, które zawsze chce nas wydoić. Nie śmierdzi Wam tu coś?