Mercato
-
Bartoszkiewicz
-
Klinsi64
Odp: Mercato
już widzę jak Marsylia puszcza Valbuenę do najbliższego rywala w CL
myślę że to okienko zakończymy z przytupem 
-
Andy
- Kontakt:
Z jakim przytupem...chyba bardzo cichym, bo jak na razie Banca coś tam próbuje ugrać w Brazylii z Lucasem czy Juanem Jesusem
jeden ma być już teraz wypożyczony do Novary, a drugiego mielibyśmy ściągnąć dopiero w czerwcu...więc dalej pozostajemy bez wzmocnień...wkońcu mamy mistrzów w składzie i pokonaliśmy Milan ! 
-
Klinsi64
okno (ciekawe czy z Oknoplastu?
) jeszcze się nie zamknęło,wiele ciekawych nazwisk się przewija możliwe że coś wypali 
-
mio85
giovani dos santos w villarealu za 4 miliony euro.......tymczaasem my wolimy tyle zaplacic za kucke.......zolta lodz podwodna robi swietny interes i malo mnie obchodzi ze on w tottenhamie nic nie gral, mozliwosci ma ogromne........
-
Kusy
Możliwości ma ogromne, zobaczymy co pokaże w Villareal. Mam nadzieje, ze Kucka jednak do nas nie zawita.
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
Kielben
Kucka..skąd w ogóle pomysł, żeby go ściągnąć...
Chyba nie po to przychodził Poli, żeby teraz ściągać jak na moje gorszego Kucke...
Chyba nie po to przychodził Poli, żeby teraz ściągać jak na moje gorszego Kucke...
-
mio85
honda w lazio, muntari ma po PNA grac w genoi.....
-
mio85
Alex do psg, sow do fenerbache za 16 milionow - zyciowa szansa przed jeleniem
-
Serpente
-
mio85
z eurosportu: Guarin w Interze, Cisse wypozyczony do queens park rangers, lucho gonzalez wypozyczenie do porto, mark janko do porto
-
pewny
no na wielu portalach piszą ze przechodzi do Interu, ale na zasadzie wypożyczenia za 1-1.5mln euro, a później niby mamy go kupić za 11mln, czyli coś w stylu jak z Zarate było... czy to wypali, trzeba czekać 
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
and
Na "oficjalnej" na razie cisza na temat Guarin`a ...
Ciekawe jak to jest na prawdę ??
Grande Inter !!!
-
mio85
taiwo tez do queens park rangers, ale szaleja.......
-
Seba
Guarin: "Cieszę się, że dołączę do Interu". Tak więc jutro powinniśmy się spodziewać potwierdzenia transferu.and pisze: Na "oficjalnej" na razie cisza na temat Guarin`a ...

-
Baszczu
Niestety nie wygląda to tak różowo. Do Lille przyszedł z Brestu młody Nolan Roux, który w debiucie strzelił 2 bramki. W klubie wiążą z nim bardzo duże nadzieje i jestem zdania, że mimo tylko tego jednego meczu jego notowania stoją wyżej niż starzejącego się coraz szybciej i kontuzjogennego Irka.mio85 pisze:sow do fenerbache za 16 milionow - zyciowa szansa przed jeleniem
-
pewny
-
Seba
Przydałoby się jeszcze pozyskać napastnika. Chciałbym jutro ujrzeć newsa "Farfan w Interze", ale raczej na Juanie i Guarinie się skończy.

-
pewny
ponoć w grę wchodzi jeszcze Kućka...Seba. pisze: Przydałoby się jeszcze pozyskać napastnika. Chciałbym jutro ujrzeć newsa "Farfan w Interze", ale raczej na Juanie i Guarinie się skończy.
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
Chuchu
- Kontakt:
Czyli przychodzi Guarin i prawdopodobnie Palombo. W miarę wzmocnimy tą naszą pomoc no ale cały czas nasz atak aż błaga o wzmocnienie. Ciekawe czy Juan zagra chociaż 5 razy przez te pół roku.
-
mio85
buahahahahahah uwaga mamy hita: Muntari przechodzi w ramach polrocznego wypozyczenia do milanu nie wierze ze milan sie tak kompromituje.........kim jest do cholery ten Palombo? (nie lubie takich transferow)......i powiedzcie mi o co chodzi z queens ?????? jakis katarczyk zainwestowal? do paczki wlasnie dolaczyl Bobby Zamora za 9 milionow funtow......
-
sampam
Palombo to (byly)reprezentant Wloch, ktory dekade spedzil w Sampdorii. Na pewno nie nalezy do grona "miszczow":D
-
forzaragazzi
-
Dominho
Trochę o transferach z ostatnich dni: http://helpbets.com/pl/Newsy/1381-mercato-dobiega-konca
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Seba
Odchodzi Muntari z Mottą, a w ich miejsce pozyskujemy Guarina i Palombo. Jak dla mnie roszady jak najbardziej na plus:) Druga linia powinna stać się zdecydowanie bardziej dynamiczna i przebojowa.

-
miniu86
Szkoda, że aby Guarin przyszedł musi odejść Motta. Razem odmienili by obraz gry naszej pomocy.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
mediolan
jestem strasznyyym leniem xD rzuci ktos stronke gdzie jest podsumowanie wszystkich transferow z tego Mercato?:p

-
Dominho
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Dominho
Spoko
Moje to podrzuciłem