Takie sprostowanie Mora, wtedy Mourinho w The Blues nie byłoMora pisze: Zawiódł mnie trochę ten mecz Bayernu z Realem. Spodziewałem się znacznie więcej, zwłaszcza po Realu. Podopieczni Mourinho myślami byli już chyba przy Gran Derbi, myśleli, że mecz z Bayernem sam się wygra i...srodze się przeliczyli. Niewidoczny był Ronaldo, jeszcze gorzej zagrał Di Maria.W rewanżu faworytem będzie Real, wszak to tylko jedna bramka straty...
Dzisiaj pojedynek Chelsea - Barcelona. Zapewne wiele osób chciałoby powtórki z 2005 roku i dwubramkowego zwycięstwa The Blues po pasjonującym meczu, jednak obecna Chelsea to jednak słabszy zespół, w dodatku pozbawiony MourinhoZ drugiej strony londyńczycy u siebie są piekielnie mocni,o czym przekonało się chociażby Napoli.Oby tylko sędziowie dopisali...
Champions League 2013/2014
-
Kermitt
Odp: Champions League 2011/2012
-
FReeFonix
Był, od 2004/2005 trenował Chelsea, do 2007 rokuKermitt pisze:Takie sprostowanie Mora, wtedy Mourinho w The Blues nie byłoMora pisze: Zawiódł mnie trochę ten mecz Bayernu z Realem. Spodziewałem się znacznie więcej, zwłaszcza po Realu. Podopieczni Mourinho myślami byli już chyba przy Gran Derbi, myśleli, że mecz z Bayernem sam się wygra i...srodze się przeliczyli. Niewidoczny był Ronaldo, jeszcze gorzej zagrał Di Maria.W rewanżu faworytem będzie Real, wszak to tylko jedna bramka straty...
Dzisiaj pojedynek Chelsea - Barcelona. Zapewne wiele osób chciałoby powtórki z 2005 roku i dwubramkowego zwycięstwa The Blues po pasjonującym meczu, jednak obecna Chelsea to jednak słabszy zespół, w dodatku pozbawiony MourinhoZ drugiej strony londyńczycy u siebie są piekielnie mocni,o czym przekonało się chociażby Napoli.Oby tylko sędziowie dopisali...
![]()
Jako iż Chelsea to klub, który najbardziej przypadł mi do gustu z angielskich klubów będę im kibicował do końca LM w tym sezonie. Będzie ciężko, bo to nie jest to samo co kilka lat temu, ale Londyńczycy w ostatnim pojedynku z Barc(z)eloną pokazali, że się ich nie boją.
Co do meczu Bayern - Real - Real sfrajerzył, a Bayern zagrał niesamowity mecz. Zwody Robbena i Lahma były cudowne - Coentrao bez szans.
Finał - Chelsea - Bayern ... oby

"Zesraj się, a nie daj się!"
-
sampam
Niezly samolot Chelsea ustawila w swoim polu karnym:D Barca ma chyba defensywe na poziomie Realu, no bo jak mozna bylo tak Drogbe opuscic...
Messi dzis niespecjalnie
I tak uwazam, ze Barca przegrala przez deszcz, tak jak kiedys przez...wulkan 
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2012, 22:41 przez sampam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Chuchu
- Kontakt:
Bohaterzy obu tych spotkań to Howard Webb i Felix Brych. Wzorowe sędziowanie w obu spotkaniach zaprezentowali nam panowie, oby takie było zawsze.
Brawo dla Chelsea za ten mecz, wynik 1-0 stawia ich w dobrej pozycji przed rewanżem. Wszyscy oczekiwali finału Real-Barcelona tymczasem oba te kluby pierwsze swoje mecze przegrały i miejmy nadzieję, że derbów wszechświata nie zobaczymy.
Brawo dla Chelsea za ten mecz, wynik 1-0 stawia ich w dobrej pozycji przed rewanżem. Wszyscy oczekiwali finału Real-Barcelona tymczasem oba te kluby pierwsze swoje mecze przegrały i miejmy nadzieję, że derbów wszechświata nie zobaczymy.
-
Kermitt
Mój błąd, przyjąłem za pewnik że piszesz o meczu z roku 2009, przyznaje racjęFReeFonix pisze:Był, od 2004/2005 trenował Chelsea, do 2007 rokuKermitt pisze:Takie sprostowanie Mora, wtedy Mourinho w The Blues nie byłoMora pisze: Zawiódł mnie trochę ten mecz Bayernu z Realem. Spodziewałem się znacznie więcej, zwłaszcza po Realu. Podopieczni Mourinho myślami byli już chyba przy Gran Derbi, myśleli, że mecz z Bayernem sam się wygra i...srodze się przeliczyli. Niewidoczny był Ronaldo, jeszcze gorzej zagrał Di Maria.W rewanżu faworytem będzie Real, wszak to tylko jedna bramka straty...
![]()
Jako iż Chelsea to klub, który najbardziej przypadł mi do gustu z angielskich klubów będę im kibicował do końca LM w tym sezonie. Będzie ciężko, bo to nie jest to samo co kilka lat temu, ale Londyńczycy w ostatnim pojedynku z Barc(z)eloną pokazali, że się ich nie boją.
Co do meczu Bayern - Real - Real sfrajerzył, a Bayern zagrał niesamowity mecz. Zwody Robbena i Lahma były cudowne - Coentrao bez szans.
Finał - Chelsea - Bayern ... oby![]()
Dziś The Blues zrobili malutki kroczek do finału, mimo wszystko nadal faworytem i to znacznym pozostaje Barcelona. Dobrze się stało że Chelsea nie straciło bramki, co praktycznie przekreśliło by ich szansę. Celowniki graczy Blaugrany fatalnie ustawione, ale w drugim meczu wydaje się że podobny scenariusz jest nie możliwy i Barcelona coś ukłuje. Jeżeli natomiast Londyńczykom uda się strzelić bramkę będzie bardzo ciekawie, bo dziś pokazali że potrafią bronić
Oba półfinały jak najbardziej otwarte, wszystko się może zdarzyć. Ja dalej upieram się że finał będzie hiszpański, niestety
-
Seba
Wątpię, aby Chelsea ugrała coś w rewanżu. Dzisiaj wygrali, tylko i wyłącznie dzięki nieporadności w wykańczaniu akcji przez rywali. Na Camp Nou raczej się to nie powtórzy.
Drużyna z obrońcami, a nie z pachołkami i Mesjasz zbawiciel szału nie zrobił.
Drużyna z obrońcami, a nie z pachołkami i Mesjasz zbawiciel szału nie zrobił.

-
kachol
Brawo dla Chelsea... Jak na zespół określany mianem wypalonych dziadków, to pokonać Barcelonę jest wyczynem... Różnica między naszymi dziadkami, a dziadkami z Chelsea jest porażająca na korzyść Londyńczyków...
Finał hiszpański się oddalił, ale z drugiej strony wciąż to Barcelona i Real są faworytami...
Neuer i Czech -to od dyspozycji tej dwójki będzie zależały szansę Bayernu i Chelsea. Obydwoje są w wielkiej formie, a i Chelsea i Bayern mogą ukąsić Hiszpanów... Marzy mi się finał Chelsea vs. Real i zwycięstwo Chelsea, ale nie postawiłbym pieniędzy na taką parę... Mimo wszystko myślę, że finał będzie Barcelona - Real i wygra farsa... obym się mylił...
Finał hiszpański się oddalił, ale z drugiej strony wciąż to Barcelona i Real są faworytami...
Neuer i Czech -to od dyspozycji tej dwójki będzie zależały szansę Bayernu i Chelsea. Obydwoje są w wielkiej formie, a i Chelsea i Bayern mogą ukąsić Hiszpanów... Marzy mi się finał Chelsea vs. Real i zwycięstwo Chelsea, ale nie postawiłbym pieniędzy na taką parę... Mimo wszystko myślę, że finał będzie Barcelona - Real i wygra farsa... obym się mylił...
-
pewny
mecz nie porywał nadzwyczajnie... raczej w pierwszej połowie gra opierała się na tym, aby nie stracić bramki... w drugiej połówce sprawa wyglądała już trochę inaczej...
szanse Chelsea na camp nou ma na pewno...
szanse Chelsea na camp nou ma na pewno...
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2012, 23:51 przez pewny, łącznie zmieniany 1 raz.
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
tomiko85
Brawo Chelsea 
-
Blablarzynca
- Kontakt:
Szacunek dla Chelsea, ale myślę, że Barcelona i tak wyjdzie zwycięsko z dwumeczu. The Blues nie będą w stanie bronić się wytrwale na Camp Nou, przez 90 minut.
all in the game, yo, all in the game
-
tomiko85
Chelsea ma w sumie troche latwiejsze zadanie niz bayern bo nei stracili gola u siebie wystarczy im np. 0:0 .1:1, porazka 2:1 tez da awans a bayern albo nie straci gola albo strzeli cos 
-
Mora
- Kontakt:
Gratulacje dla drużyny Chelsea, która bardzo umiejętnie broniła się na 25-30 metrze i dowiozła prowadzenie do końca. Zawodnicy Barcelony mieli kilka znakomitych okazji do zdobycia bramki (dwie szanse Sancheza, strzał Puyola głową,słupek w ostatniej minucie), jednak grzechem gości była skuteczność, a właściwie jej brak.Chelsea miała praktycznie jedną okazję do zdobycia bramki i tą szansę wykorzystała, przy biernej postawie obrońców. Brawa zwłaszcza dla Lamparda za odbiór piłki.
W rewanżu Barcelona będzie musiała gonić wynik i może być różnie. Równie dobrze Chelsea może dostać 4:1 jak Arsenal, ale nie wykluczony jest też zwycięski remis na Camp Nou. Jedno jest pewne: wraz z upływającym czasem zdenerwowanie będzie wzrastać w szeregach Barcelony.

W rewanżu Barcelona będzie musiała gonić wynik i może być różnie. Równie dobrze Chelsea może dostać 4:1 jak Arsenal, ale nie wykluczony jest też zwycięski remis na Camp Nou. Jedno jest pewne: wraz z upływającym czasem zdenerwowanie będzie wzrastać w szeregach Barcelony.
Idąc tym tropem: normalny arbiter, a nie podstawiona kukiełka z UEFA i Duma Wszechświata szału nie zrobiłaSeba. pisze: Drużyna z obrońcami, a nie z pachołkami i Mesjasz zbawiciel szału nie zrobił.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
magneto86
Chelsea wygrała tak naprawdę dzięki nieskuteczności graczy Barcy 
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
-
tomiko85
i oby wygrała na Camp NOU
droga dosukcesu jest kręta
-
Hanys
jak inter z farsą w pamiętnym sezonie 
-
Stachoo
Właśnie styl gry drużyny Chelsea w tym meczu tochę coś mi przypomina, mecz Interu z Barcą sprzed 2 lathanysrr pisze: jak Inter z farsą w pamiętnym sezonie![]()
www.facebook.com/LucaBoboOnTour
-
Hanys
klawiatura źle zadziałała a nie patrzyłemco pisze
-
sampam
W imie Ojca, Syna i Ducha Swietego.
Koniec Barcy:)
-
pewny
megasampam pisze: W imie Ojca, Syna i Ducha Swietego.
w końcu się udało...
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
MiRas.
- Kontakt:
Niesamowita radość po tym, jak Chelsea wyeliminowała cyrk objazdowy z Barcelony. Całe szczęście, że pomyliłem się w obstawianiu finału LM! 
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
miniu86
Pięknie! Zemsta Chelsea.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Blablarzynca
- Kontakt:
Szok! Nie spodziewałem się takiego wyniku! Ukłony w stronę Chelsea!
all in the game, yo, all in the game
-
Seba
Barcelona prowadząc 2:0, grając w przewadze jednego zawodnika, remisuje i odpada z Champions League. Tego jeszcze nie grali. Szacun dla Chelsea. Skazywani na pożarcie odprawili głównego faworyta. Ciekawe co Kowalczyk wymyśli na swoim blogu. Odpuścili LM, bo szykują się na Copa del Rey?;)

-
Mora
- Kontakt:
Mafia z UEFA robiła wiele, by Barcelona awansowała, ale sprawiedliwość w futbolu jednak istnieje. Messi zamiast kolejnej statuetki dla najlepszego piłkarza świta powinien dostać płytę DVD "Jak należy wykonywać rzuty karne", a Guardiola zamiast laurki dla najlepszego trenera płytę DVD "Jak zdobyć gola, grając w przewadze jednego zawodnika". Gratulacje dla The Blues 
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
mio85
przed rozpoczeciem drugiej polowy komentator sky sports powiedzial: jesli chelsea utrzyma ten wynik grajac w dziesiatke przeciw 11-stce katalonczykow bez srodkowych obroncow, to po prostu na ten awans zasluzy..........nic dodac nic ujac.........
moim zdaniem trojka bocznych z tylu zagrala mistrzostwo, nie wiem czy nie lepiej niz pamietny Inter........
myslalem ze wiekszego frajera niz muntari juz nie zobacze, jednak Terry go przebil.......... a Torres chyba splacil 50 baniek hehehehhe
moim zdaniem trojka bocznych z tylu zagrala mistrzostwo, nie wiem czy nie lepiej niz pamietny Inter........
myslalem ze wiekszego frajera niz muntari juz nie zobacze, jednak Terry go przebil.......... a Torres chyba splacil 50 baniek hehehehhe
-
miniu86
Jak wchodził Torres to przypomniał mi się nasz drugi mecz z LFC za Mancio kiedy to cisnęliśmy na Meazza, wszystko marnowaliśmy, a na koniec Torres wyszedł sam na sam i bach 0-1.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Imrahil
- Kontakt:
Respekt dla pilkarzy Chelsea 8) Kibice tego klubu maja teraz swoje chwile radosci. Mam tylko nadzieje ze to poczatek konca Dumy Patalogii.
Jutro niech wygra Bayern.
Jutro niech wygra Bayern.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
forzaragazzi
Wielkie, wielkie brawa dla Chelsea. Przebili nawet nas. My się tylko broniliśmy w 10. Chelsea nie tylko odrwróciła losy meczu ale nawet doprowadziła do wyrównania.
-
kolus
Mora nie przesadzaj tym razem uefa malo zrobila. Genialny dwumecz Lamparda poezja to trzeba powiedziec(kto tego nie widzial radze obejrzec znowu dwa mecze). Cud grali bez Terrego i Cahilla i dali rade. W finale nie zagra Terry i Ivanowic chyba wiec bedzie ciezko. Zagrali jak my dwa lata temu, Drogba jak Eto lewa obrona 
-
Piekarz
Niemożliwe się jednak dokonało, Chelsea po dwóch latach powtórzyła cud Interu Mourinho (choć my ogrywaliśmy jednak mocniejszą barcelonę). Cyrk sędziowski musiał być, najpierw Terry idiotycznie dostarczył pretekst, potem drukarnia, ale Chelsea, tak jak my, umiała wygrać nawet z sędzią. Niezmiernie się cieszę z takiego obrotu spraw. Messi po skitranym karnym zaczął grać fatalnie, to był jakiś zupełnie inny poziom, był jednym z najgorszych na boisku. Dokładając jeszcze zwaloną setkę... ho, ho, któż tu zasłużył na miano antybohatera? Mam nadzieję, że to początek końca tej fagasowskiej drużyny.
Liczę, że w finale Chelsea przywita Niemców. I że z nimi wygra. Terry nie zagra, więc może tym razem The Blues się uda.
Zazdroszczę fanom Chelsea tej nocy. Niewiele się takich trafia w kibicowskim życiu. Delirium.
Liczę, że w finale Chelsea przywita Niemców. I że z nimi wygra. Terry nie zagra, więc może tym razem The Blues się uda.
Zazdroszczę fanom Chelsea tej nocy. Niewiele się takich trafia w kibicowskim życiu. Delirium.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2012, 23:01 przez Piekarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.