Piszcie czy macie jakieś gadżety kibica związane z Interem np. piłki, breloki szaliki koszulki itd. itp.
Osobiście posiadam w swojej kolekcji:

to by było na tyle - mało tego, ale będzie więcej
Własnie. Ma ktoś może jakiś wzór listu, bo też włąsnie chciałęm napisać do Interu zeby mi przysłali jakieś gadżecikibuldog pisze: Zawsze marzylem o koszulce oryginlenej Interu ale nie bylo mnie stac, raz mialem taki pomysl zeby wyslac list do Morattiego zeby mi przyslal
no to jest akurat prawda: mój kolega z klasy wysłał do Manchesteru UTD i mu przysłali zdjęcie drużny z autografami i gazetkę o MANU.Winiar pisze: Bo słyszałem ze zagraniczne kluby przysyłająWiec chetnie przyjąłym jakiś proporczyk a i jakby list przyszedł to bym go umieścił na jakimś honorowym miejscu
Co Ty, torbe zgubiłeś??!!Bart pisze:No to ja przedstawię moją skromną kolekcję:
oryginalna koszulka 03/04, którą zgubiłem w czwartek (i tu wypada się tylko ze mnie :zwala:
)
koszulka 'Forza Inter', którą również zgubiłem w jednej torbie w czwartek
![]()
orzeu pisze:no to jest akurat prawda: mój kolega z klasy wysłał do Manchesteru UTD i mu przysłali zdjęcie drużny z autografami i gazetkę o MANU.Winiar pisze: Bo słyszałem ze zagraniczne kluby przysyłająWiec chetnie przyjąłym jakiś proporczyk a i jakby list przyszedł to bym go umieścił na jakimś honorowym miejscu
miał tam jakiś wzór listu, ale ja jakbym pisał to wolę swoimi słowami przelać to na papier a nie jakimś sztywnym szablonem