Mercato

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
pewny

Odp: Mercato

Post autor: pewny »

o ile w pomocy i ataku coś działamy na rynku transferowym, to w obronie stoimy w miejscu... mówi się tylko coś o Kolarovie i to wszystko...

martwi trochę takie podejście do sprawy, bo obronę mamy co jak co ale bardzo dziurawą...

czasu jeszcze jest niby sporo, ale myślę że wzmocnienia w obronie są niezbędne...

może czekają na odejście Rumuna??? i wówczas coś bardziej ruszy... nie wiem co już o tym myśleć :)
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER
Obrazek
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

Lavezzi podobno w ciągu 3 dni w PSG,bardzo dobrze może w końcu coś ruszy...
Balon

Post autor: Balon »

Co do obrony to cały czas jest "zainterowanie" lub trwają rozmowy

- Andreolli powinien na dnich dołączyć (nie wiem po co?)
- Ogbonna
- Isla (Real złożył oferte na 18 mln)
- Kolarov (przycichło. Ostatnio widziałem plotke,że chcą go na Daniego "Alvisa" Alvesa wymienić
- Silvestre - niby trwają rozmowy, ponoć jesteśmy "najbliżej"
- Jeszcze jest jakiś młody z Ameryki, ale tu brak czegoś konkretnego.

edit1.
- jesteśmy na wysoki stopniu negocjacji z San Paolo ws. Lucasa. Niby Real i Chelsea troche przystopowali zapędy, a Branca od roku lata do Brazyli i "żywo" interesuje sie zawodnikiem. Narazie oferta 18 mln.
- Independiente chce Chuchu i Forlana, ale nie chce im płacić tyle ile w Europie, więc nie ma szans.

edit2.
Juve otworzyło oficjalny sklep w Mediolanie i atakują szarą strefe Mediolanu.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2012, 13:22 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!

Tu sei tutta la mi vita...
pewny

w necie pojawiają się info że Chelsea zaoferowała 40 mln euro za Lucasa, ale oferta została odrzucona...

albo to bajka, albo nie wiem co to San Paolo oczekuje...

my ponoć zaoferowaliśmy 25 mln i też została ta oferta odrzucona... ten piłkarz jest raczej przez nas nie do pozyskania :/
Obrazek
Seba

odp: 31 kolejka serie a: cagliari - internazionale

Post autor: Seba »

Lucas na chwilę obecną nie jest wart takich pieniędzy. Nasi powinni dać sobie z nim spokój.
Obrazek
lukasszzo

Post autor: lukasszzo »

Gracze którzy mogliby wzmocnić inter:
-bramka:Igor Akinfiejew(CSKA Moskwa),
-obrona:lewa:Juan Cuadrado(Udinese),prawa G.van der viel(ajax) lub César Azpilicueta
-pomoc:Younès Belhanda(Montpellier),I.Affelay(barcelona),Alan Dzagoev(CSKA Moskwa),Iker Muniain(Athletic Bilbao)
-atak:Andre Ayew,L.Remy(obaj OM),Seydou Doumbia(CSKA Moskwa),

Jednak nie ma na co liczyć,Moratti zrobił się oszczędny...(Branca nasprowadza 30latków);/
berniol21

Post autor: berniol21 »

30latkowie...tacy najlepsi
Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

"Aftonbladet" donosi, że Milan i Paris Saint-Germain doszły do porozumienia za plecami Zlatana Ibrahimovicia. Anonimowy działacz "Rossonerich" miał potwierdzić, że klub z San Siro jest gotów odsprzedać Szweda za 40 milionów euro, ale na horyzoncie pojawia się drobny problem. Negocjacje bez wiedzy Ibry miały rozwścieczyć piłkarza i jego agenta, Mino Raiolę.
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

lukasszzo pisze: Gracze którzy mogliby wzmocnić inter:
-bramka:Igor Akinfiejew(CSKA Moskwa),
-obrona:lewa:Juan Cuadrado(Udinese),prawa G.van der viel(ajax) lub César Azpilicueta
-pomoc:Younès Belhanda(Montpellier),I.Affelay(barcelona),Alan Dzagoev(CSKA Moskwa),Iker Muniain(Athletic Bilbao)
-atak:Andre Ayew,L.Remy(obaj OM),Seydou Doumbia(CSKA Moskwa),

Jednak nie ma na co liczyć,Moratti zrobił się oszczędny...(Branca nasprowadza 30latków);/
Akinfiejew niepotrzebny, mamy Cesara, który ciągle trzyma poziom

Cuadrado nie wiem czy to taki wymiatacz, już wolałbym Armero

Muniain jest nie do wyciągnięcia, może oprócz najbogatszych klubów jak Real, PSG, City; Afellay przez cały sezon zagrał w 5 spotkaniach i ani razu nie rozegrał pełnego spotkania, Dżagojewem faktycznie mogliby się zainteresować

Doumbia byłby bardzo drogi, co do panów z Marsylii to po takim sezonie jaki rozegrali raczej byłoby to spore ryzyko.
Seba

Najnowsze doniesienia:
- Maicon opuszcza Inter
- Juan zostanie wypożyczony (nie mam pojęcia co oni kombinują...)
- Inter wspólnie z Genoą był bardzo bliski pozyskania Marco Verrattiego, jednak w ostatniej chwili Juventus pokrzyżował plany i dogadał się z piłkarzem odnośnie ewentualnego transferu.

Ile w tym prawdy, a ile inwencji twórczej dziennikarzy dowiemy się w przyszłości.
Obrazek
pewny

zna ktoś jakieś dobre (prawdomówne) strony www na których można śledzić transfery oraz przymiarki transferowe (wiarygodne)???

myślę że przyda się wielu osobą :)
Obrazek
berniol21

eurosport hahaha sportowy pudelek :D
berniol21

Słyszałem kolejną plotkę ,że Inter chciałby kupić Thomasa Mullera ;D
Piter

Post autor: Piter »

@up Gdzie to słyszałeś? Jak na necie wyczytałeś daj link bo jestem zainteresowany
Obrazek
Seba

Piter9702 pisze: @up Gdzie to słyszałeś? Jak na necie wyczytałeś daj link bo jestem zainteresowany
http://www.calciomercato.com/mercato/cl ... ter-633433
Obrazek
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Agent już to zdementował :)
berniol21

and

Post autor: and »

Wkurza mnie to mercato. Wszyscy kupują tylko nie my. Za to dużo słychać o tym kim jeszcze interesuje się Inter :- ( Może w końcu doczekamy jakiegoś przełomu ...?
Grande Inter !!!
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

wszyscy kupują? tak samo jak i my w tytułach prasowych,konkretów na razie brak...
lukasszzo

Post autor: lukasszzo »

szukają najtańszych opcji,Moratti na stadion odkłada
pierwszyyeti

Post autor: pierwszyyeti »

He, he. Arsenal drugim klubem po Interze, który zamierza postawić na FFP.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Sprowadzenie Kolarova, Debuchy i Silvestre w miejsce Maicona, Lucio i Chivu to idealne rozwiązanie, tym bardziej, że cała trójka z tego co piszą na włoskich portalach jest do wyjęcia za sensowne pieniądze. Obawiam się jednak, że to zadanie przerasta naszych geniuszy transferowych.

PS. Isla praktycznie w Juventusie, kolejny "sukces" Branki, Ausilio i przede wszystkim Morattiego.
Seba

Il Capitano pisze: Sprowadzenie Kolarova, Debuchy i Silvestre w miejsce Maicona, Lucio i Chivu to idealne rozwiązanie, tym bardziej, że cała trójka z tego co piszą na włoskich portalach jest do wyjęcia za sensowne pieniądze. Obawiam się jednak, że to zadanie przerasta naszych geniuszy transferowych.

PS. Isla praktycznie w Juventusie, kolejny "sukces" Branki, Ausilio i przede wszystkim Morattiego.
Juventus poważnie interesuje się także Kolarovem, więc ewentualny transfer Serba do Interu można uznać za zagrożony. Zapewne o Silvestre'a także ktoś powalczy i do końca mercato będziemy musieli żyć z myślami, iż jedynymi naszymi transferami będą Palacio i Andreolli(?). Od dwóch sezonów piszemy, że gorzej być już nie może. Obawiam się, że może...
Obrazek
berniol21

Il Capitano pisze: Sprowadzenie Kolarova, Debuchy i Silvestre w miejsce Maicona, Lucio i Chivu to idealne rozwiązanie, tym bardziej, że cała trójka z tego co piszą na włoskich portalach jest do wyjęcia za sensowne pieniądze. Obawiam się jednak, że to zadanie przerasta naszych geniuszy transferowych.

Jeśli doszłoby do tych transferów to śmiało można powiedzieć ,że zakupy udane.
magneto86

Post autor: magneto86 »

Jeśli z tej trójki kupią chociażby jednego z nich, pozbywając się przy tym Chivu to będę zadowolony, o wszystkich nawet nie marzę, bo wtedy należałoby pożegnać przynajmniej kilku naszych wyblakłych gwiazdorów, a na to się niestety nie zanosi
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
Chuchu
Kontakt:

Nie mam zielonego pojęcia jak gra Debuchy ale jeśli przyjdzie za te 7 mln € o których się mówi to jestem na tak. Silvestre i Kolarov byliby świetnymi wzmocnieniami i mam nadzieję, że do tych transferów dojdzie.

Co do ataku to pojawiają się plotki o Mullerze. Potwierdzają je dzisiaj niemieckie media. Facet ma dopiero 22 lata a już spore doświadczenie ale największym minusem będzie cena. To nie Bayern chce się go pozbyć tylko Inter go kupić więc mniej niż 30 mln € na pewno nie wydamy na niego.

Podobno negocjujemy z Udinese w sprawie Handanovicia. Jeśli Cesar ma zostać sprzedany to jestem jak najbardziej na tak ale póki co nic na to nie wskazuje więc dla mnie trochę to niezrozumiałe, bo obaj panowie raczej nie zamierzają się zadowolić rolą zmiennika.
berniol21

Debuchy podstawowy w meczach Francuzów. Zamiast Handanovicia wolałbym już jednak Viviano.
pewny

Debuchy w meczu z Anglią rozegrał dobre spotkanie... ambitnie to wyglądało...

zobaczymy co pokaże w następnych meczach...
Obrazek
Chuchu
Kontakt:

Po wczorajszym meczu dla Debuchy'ego wielkie TAK! Chłop potrafi grać w piłkę i myślę, że były sporym wzmocnieniem. Tylko trzeba się z tym spieszyć a nie jak z Islą.
berniol21

Wczorajsza gra Debuchego wyglądała wyśmienicie. Brać go dopóki euro się nie skończyło.
ODPOWIEDZ