Euro 2012
-
berniol21
Odp: Euro 2012
Hiszpania cierpi na przepychu gwiazdeczek w ich składzie. Zgranie zgraniem ,ale każdy już zna rozwiązanie na popsucie Hiszpanom gry.
-
pewny
błaźnią się taką wypowiedzią, ale widocznie dla nich to normaChuchu pisze: http://euro.wp.pl/title,Hiszpanie-muraw ... omosc.html
http://www.pilka.pl/fabregas-murawa-byl ... nym-stanie
To już przestaje być zabawne, to teraz za każdym razem jak Barcelona bądź Hiszpania nie wygra meczu to murawa będzie nie taka? Skoro mówi się o nich że to najlepsi piłkarze świata to chyba trochę gorsza murawa umiejętności piłkarskich im nie odebrała? Włosi też grali dużo po ziemi i jakoś nie narzekają.
dużo do gadania mają Xavi, Iniesta i Fabregas, także Barcelona = Hiszpania
żałośni są...
"Nen" ma rację w 100%
a ode mnie: anty hiszpania
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
Piekarz
W rzeczywistości zupełnie inaczej niż na papierze: wieczorny mecz znacznie lepszy od tego z 18:00. Ukraina w bardzo ładnym stylu. Będzie śmiesznie, jeśli wyjdzie z grupy, w której wszystkie drużyny są lepsze od Grecji i Czechów, a biedronki w swojej zostaną. :hahaha:
Dodam jeszcze, że jak na razie to pierwszy turniej reprezentacji od 6 lat, w którym oglądam wszystkie mecze nie dlatego, że sobie tak postanowiłem, ale dlatego, że nie mam powodów do przestania. Druga runda!
Dodam jeszcze, że jak na razie to pierwszy turniej reprezentacji od 6 lat, w którym oglądam wszystkie mecze nie dlatego, że sobie tak postanowiłem, ale dlatego, że nie mam powodów do przestania. Druga runda!
Ostatnio zmieniony 11 cze 2012, 22:47 przez Piekarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Hanys
Dzisiaj miałem zamiar sie uczyć na sesje ale postanowiłem sobie że obejrze mecz Anglików z Francuzami, na którym zasnąłem, więc postanowiłem pozwoliłem sobie jeszcze na mecz Ukraińców z Ibrahimowićami i nie żałuje bo naprawde ciekawe widowisko z tego wyszło. Tak samo bardzo podobała mi sie gra Chorwatów na których też dużo ludzi raczej nie stawia! Szkoda że Włosi nie wygrali z Hiszpanami bo wyjście z grupy Włochów i Chorwatów na pewno było by dużym zaskoczeniem! Jeszcze licze jutro na Polaczków ale jakoś nie wróże ZMIAN (:D) w naszym zespole na lepsze.
-
magneto86
Póki co mecze drużyn teoretycznie słabszych są o wiele ciekawsze niż starcia gigantów
Wielkie brawa dla Szewczenki, mimo 36 lat to nadal świetny napastnik. Co do Hiszpanów to niech się lepiej wezmą za treningi, a nie narzekają na stan murawy, bo dużo im brakuje do tego poziomu sprzed kilku lat 
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
-
Piter
Torres powinien zostac usunięty z kadry bo jego czas już dawno minął i jest na poziomie Diego Forlana albo i słabszy, dzisiaj w szkole gadaliśmy sobie o tym, ile akcji zrąbał i ile miał ładnych podań.

-
Chuchu
- Kontakt:
Póki co bardzo mi się podoba poziom sportowy mistrzostw. Po tym co nam reprezentacje zaprezentowały 2 lata temu na mundialu obawiałem się jeszcze gorszego gówna ale póki co mecze stoją na bardzo wysokim poziomie. No i warto dodać, że żadne spotkanie nie skończyło się jeszcze bezbramkowym remisem.
-
Kermitt
Polaczkiem to jesteś Ty. Wyjazd na saksy jak tak Ci tu źle. Już mam dość takiej błazenady ze strony takich żałosnych ludzi takich jak Ty. Nie potrafisz docenić kraju i ludzi w którym i z którymi żyjesz. Nie mówię że wszystko jest w porządku, ale właśnie dzięki ludziom Twojego pokroju - którzy potrafią tylko narzekać - nic się nie zmienia. Nie musisz się wysilać, żeby odpowiedzieć bo nie mam nawet zamiaru Ci odpisywać.hanysrr pisze: [...] Jeszcze licze jutro na Polaczków ale jakoś nie wróże ZMIAN (:D) w naszym zespole na lepsze.
A co do jutrzejszego meczu. Rosjanie poczuli się bardzo pewnie, to może ich zgubić. Ciekaw jestem jak zaprezentujemy się pod względem kondycyjnym, bo to chyba w drugiej połowie meczu otwarcia była największa nasza bolączka. Tak czy tak, ten mecz jeszcze o niczym nie zdecyduje, nawet w przypadku porażki dalej będziemy w grze.
A co się tyczy natomiast całego turnieju, wydaje mi się, że można powiedzieć, że nudnego meczu na tej imprezie jeszcze nie było. Nie było również ani raz bezbramkowego wyniku, jesteśmy po pierwszej kolejce, co też o czymś świadczy. Większej niespodzianki jeszcze nie doświadczyliśmy, ale takimi malutkimi możemy nazwać zwycięstwo Danii i może Ukrainy. Oby tak dalej.
-
Hanys
Nie chodziło mi o to że nie mają szans, bo bardzo bym chciał żeby wygrali, ale patrząc że cały zespół gra na 3 piłkarzy no to troche mi ręce opadają. Mamy naprawdę dobry skład. Jeśli by może troche inaczej to ustawić to gralibyśmy jak Ukraina, ale jak patrze że Smuda nie robi zmian gdzie większość jest już zmęczona to mi się ręce załamują. A do naszych nic nie mam ogólnie więc nie wyisuj mi tu że jestem taki albo siaki jak mnie nie znasz! a po drugie widać że mom inne poglądy niż Ty.
-
Kermitt
Rozumiem to wszystko, ale nienawidzę stwierdzenia 'polaczki'. Po prostu wygląda to jak totalny brak szacunku do tego przecież pięknego kraju i wielu wspaniałych ludzi z którymi żyjesz. Mnie też denerwują decyzje Smudy i to jak ustawia ten zespół. Denerwują mnie farbowane lisy ale to nie zmienia tego że to w dalszym ciągu reprezentacja Polski. Może rzeczywiście pośpieszyłem się z tą oceną Twojej osoby, za co przepraszam. To pod wpływem chwili i emocji. Ściskajmy jutro kciuki za naszymi i nie dzielmy się już więcej na Polaków i 'polaczków' 
-
pewny
moim zdaniem strzał w dziesiątkę...hanysrr pisze: ...ale jak patrze że Smuda nie robi zmian gdzie większość jest już zmęczona to mi się ręce załamują.
"nasz" Smuda zapomniał co to chyba są zmiany w meczu z Grecją... o ile wymuszona zmiana to inny temat, to powinien wpuścić trochę świeżości w przodzie... to by rozruszało grę, a tak to w pierwszej połowie nasza ekipa szalała, a w drugiej brakło sił i oddaliśmy aż jeden celny strzał...
w meczu z Rosją na wymianę ciosów nie pójdziemy, więc trzeba liczyć na przeszkadzanie rywalom w rozegraniu akcji i liczyć na kontry, a na to też potrzeba sporo sił...
remis będzie zbawieniem, a wygrana czymś cudownym
wcześniej w meczu Grecja - Czechy liczę że padnie remis co nam przybliży wyjście z grupy...
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
★Intero★
- Kontakt:
To co... Pierwsza kolejka za nami. Wystawiam dwie jedenastki - najlepszą:
Tytoń
Debuchy Hummels Agger Coentrao
Nasri Pirlo
Dzagojew Mandzukić Arszawin
Szewczenko
I najgorszą według mnie.
Szczęsny
Ward Hubnik Heitinga Boenisch
Robben(Nani) Obraniak Milner
Balotelli van Persie Baros
Z niecierpliwością czekam na następną kolejkę, mam nadzieję że nie będę musiał znowu wpisywać nazwiska któregoś z reprezentantów Polski...
Tytoń
Debuchy Hummels Agger Coentrao
Nasri Pirlo
Dzagojew Mandzukić Arszawin
Szewczenko
I najgorszą według mnie.
Szczęsny
Ward Hubnik Heitinga Boenisch
Robben(Nani) Obraniak Milner
Balotelli van Persie Baros
Z niecierpliwością czekam na następną kolejkę, mam nadzieję że nie będę musiał znowu wpisywać nazwiska któregoś z reprezentantów Polski...
Ostatnio zmieniony 12 cze 2012, 10:42 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
berniol21
Szczęsny złamał obie ręce ?
-
berniol21
Jakąś plotkę przeczytałem ,że złamał.
-
dzony
Ciekawy mecz między Anglią i Francją. Mimo remisu sporo emocji. Co mnie zadziwiło to strzały Francuzów, ogromna większość leciała w światło bramki i to nie byle jakie strzały, tylko silne z woleja, które zazwyczaj lecą wysoko w trybuny. Nie mogłem się nadziwić. Anglicy dobrze się bronili i praktycznie nie dawali wejść w swoje pole karne, stąd tyle strzałów z daleka. Chyba trochę szczęścia zabrakło Francji
-
berniol21
Już dziś mecz pt. "Lanie" autor Rosja.
-
MarcoPolo
- Kontakt:
Człowieku napisałeś kiedyś post na forum dłuższy niz jednno zdanie i przy okazji nienegatywny ?berniol21 pisze: Już dziś mecz pt. "Lanie" autor Rosja.
Co do dzisiejszego dnia : Mecz z Rosją kojarzy mi się z Mistrzostwami Świata 2006, kiedy drugi mecz grupowy graliśmy z potężnymi Niemcami, mieliśmy zostać zrównani z ziemią, a Tym czasem Polacy przegrali po ciężkim boju zaledwie 1:0...
Nie ma co się napalać na zwycięstwo, ani remis, bo moim zdaniem nawet Lewandowski, czy Błaszczykowski z Piszczkiem razem nie są ta tyle niebezpieczni co sam Arshavin.Na pogrom się niby zapowiada, ale wkurza mnie ta mentalność Polska, kiedy 3/4 fachowców kibiców wielkich przekreśla naszych, a gdyby jakimś cudem wygrali to głupie 1:0, lub wywalczyli remis odrazu by z nich zrobili bohaterów narodowych...
Drugi mecz moim zdaniem zdecyduje o tym jaka ekipa wyjdzie tuż za Rosją z grupy i większe szanse daję Czechom.
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
magneto86
Ważny jest też mecz Greków z Czechami, który powinien wyjaśnić która ekipa ma większe szanse na awans oprócz Rosji, bo to wg mnie pewniak do awansu.
-
groch
Szczerze powiedziawszy, liczę na lepszy mecz niż z Grecją. Pokazaliśmy wielokrotnie, iż potrafimy grać w mocniejszymi drużynami ważne mecze grając z kontry. Liczę na 2-1 jak z Portugalią
. Forza Polska 
-
Chuchu
- Kontakt:
U siebie z mocnymi rywalami na prawdę potrafimy grać i myślę, że takie 2-1 jest na prawdę w naszym zasięgu. Trzeba liczyć też, że Kierżakow utrzyma formę z meczu z Czechami. Ustawienie choinką czyli Smuda chce wzmocnić defensywę. Tylko czemu kosztem Rybusa a nie słabiutkiego z Grecją Obraniaka?
Remis w meczu Czechy-Grecja były dla nas najlepszy.
Remis w meczu Czechy-Grecja były dla nas najlepszy.
-
cor72z
Czy ja wiem? Jeśli wygra Grecja to Czesi nie będą mieli o co walczyć w meczu z nami (poza honorem). Natomiast w meczu Rosja - Grecja wydaje mi się, że Rosjanie poradzą sobie z łatwością. Na pewno Sborna największe problemy będzie miała z reprezentacją Polski i czuję, że to spotkanie wygramy 1-0 lub 2-0.Chuchu pisze: Remis w meczu Czechy-Grecja były dla nas najlepszy.
-
Hanys
kurcze! jest ciekawie! prawdopodobny skład: Przemysław Tytoń - Łukasz Piszczek, Marcin Wasilewski, Damien Perquis, Sebastian Boenisch (Jakub Wawrzyniak) - Jakub Błaszczykowski, Eugen Polanski, Rafał Murawski, Dariusz Dudka, Ludovic Obraniak - Robert Lewandowski. Jest bardzo ciekawe ustawienie bo prawdopodobnie będziemy grali na 4 obrońców 3 defensywnych pomocników, skrzydłowego i nie mam pojęcia gdzie może być ustawiony Obraniak. Może lepszym rozwiązaniem byłby Groscki jednak po pierwsze nie wiadomo w jakiej formie jest i czy podoła. Jednak patrząc na poprzednie mecze to wypadał dobrze a nawet b. dobrze. Mam wielką nadzieje że Smuda "rozegra" lepszy mecz, niż ten z Grekami i ustawi naszych w taki sposób że pokonamy Ruskich!
-
tomiko85
obyśmy wygrali !!! POLSKA!!!!
-
sampam
Bardzo dziwny mecz. W 1 polowie Polacy bardzo przecietnie, a w 2 zdecydowanie lepiej. Niemniej trzeba zwrocic uwage na fatalna dyspozycje Rosjan, ktorzy absolutnie NIC nie pokazali, a i tak strzelili gola. Mieli kilka kalrownych sytuacji, a w decydujacych momentach zachowywali sie jak juniorzy. Narazili sie kilka razy na bezsensowne straty, ktorych i tak Polacy nie wykorzystali. Remis niby cieszy, ale nic nie zmienia.
Tak w ogole Advocaat to mial mine jak pacjent z obstrukcja
Tak w ogole Advocaat to mial mine jak pacjent z obstrukcja
Ostatnio zmieniony 12 cze 2012, 22:43 przez sampam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
andyvdm
Musze przyznać że jestem zaskoczony wynikiem, spodziewalem się spokojnego zwyciestwa Rosjan.
Sam mecz był.. dziwny. Niby Polska grała niemrawo, miała dużo strat i atakowała tylko trzema zawodnikami ale stworzyła w sumie bardziej dogodne sytuacje niż Rosja.
Sam mecz był.. dziwny. Niby Polska grała niemrawo, miała dużo strat i atakowała tylko trzema zawodnikami ale stworzyła w sumie bardziej dogodne sytuacje niż Rosja.
-
magneto86
Ważne, z wynik dobry i nasza gra wyglądała nieźle, choć do ideału nam daleko
Pozytywnie zaskoczył mnie Perquis 
-
Dominho
Panowie podsumowanie 1. kolejki zapraszam
http://sportnewsy.pl/Newsy/1715
A tu podsumowanie z byłym selekcjonerem - Stefanem Majewskim
http://sportnewsy.pl/Newsy/1716
Co do meczu - wpadają trzy punkty w typerze
Zagraliśmy mocno defensywnie, bo "Lewy" z przodu sam latał. Pięknie strzelił Kuba, ładnie grał Perquis. Ważny punkt, a teraz o awans z Czechami! Bo jak nie awansujemy to kompromitacja totalna...
A tu podsumowanie z byłym selekcjonerem - Stefanem Majewskim
Co do meczu - wpadają trzy punkty w typerze
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Vancore
Mecz o awans bedzie mega ciekawy. Szkoda ze nie udalo sie dzis wygrac bo szanse byly i bylibysmy liderem grupy
No ale trudno i tak jest dobrze. Czesi sa w nieco lepszej sytuacji bo im prawdopodobnie wystarczy remis do awansu, nasi musza zagrac w obronie tak jak dzis i jeszcze lepiej w ataku.
Ciekawi mnie kto wybiegnie na Czechow w bramce, bo Tyton znow zagral ok, choc wieksza czesc meczu byl bezrobotny to co powinien to zlapal a Szczesny kreowany na mega bramkarza co chwile zalicza wtopy i moim zdaniem na nastepnym meczu powinien siedziec na lawce.
Ciekawi mnie kto wybiegnie na Czechow w bramce, bo Tyton znow zagral ok, choc wieksza czesc meczu byl bezrobotny to co powinien to zlapal a Szczesny kreowany na mega bramkarza co chwile zalicza wtopy i moim zdaniem na nastepnym meczu powinien siedziec na lawce.

-
Chuchu
- Kontakt:
Mieliśmy jak zawsze mecz otwarcia i mecz o życie, ale trzeci mecz tym razem nie o honor a o awans. Myślę, że z Czechami wygramy a Rosja pokona Grecję. Wierzę w naszych, a co do Obraniaka to nie powinien już wystąpić.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2012, 00:38 przez Chuchu, łącznie zmieniany 1 raz.