Mercato

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Kubus

Odp: Mercato

Post autor: Kubus »

Co wy z tym Debuchy'em, i tak go nie kupimy, błagam was, tyle wpadek a wy dalej nie znacie zarządu swojego klubu ?
Obrazek
dzony

Post autor: dzony »

Póki Euro się nie skończy to nie ma o czym myśleć. Gość wie, że dobrze zagrał w pierwszym meczu, zagra jeszcze dwa na wysokim poziomie i będzie mógł już wybierać lepsze kluby od Interu
magneto86

Post autor: magneto86 »

Widać że ma potencjał, ale ja bym zaczekał z jego oceną do następnych meczy, co nie zmienia faktu że po Isli to nr.2 jeśli chodzi o prawego obrońcę w tej chwili
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
Hanys

Post autor: Hanys »

http://transfery.info/52813,juventus-obserwuje-kolarova

i niestety boje się że tak może być, bo tak patrze na ten serwis od dawna i rzadko sie myli ...
Seba

Post autor: Seba »

hanysrr pisze: http://transfery.info/52813,juventus-obserwuje-kolarova

i niestety boje się że tak może być, bo tak patrze na ten serwis od dawna i rzadko sie myli ...
Juventus ma problem z obsadzeniem lewej strony defensywy i jak najbardziej potrzebują wzmocnienia tej formacji. Ich działacze są konkretniejsi w swoich działaniach i zanim Branca z Morattim się obejrzą, to Kolarov będzie już chodził w koszulce Starej Damy. Nie wspominając już o Chivu, którego pozostanie całkowicie może przeciągnąć ewentualne negocjacje.
Obrazek
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

ponoć nasz wielki przyjaciel Jose Mourinho zainteresował się Debuchym kolejny do odfajkowania? ;)
Balon

Post autor: Balon »

Isla i Asamoah prawie na pewno w Juve. Ponoć 15 mln za 50% kart. Debuchy też pewnie odpadnie (Chelsea, Real).

Oferta Juve za Kolarov'a, odrzucona, ale tylko ze względu na oczekiwaną ofertę Interu (co pewnie skończy sie odejsciem do Starej Damy)

Tymczasem my "negocjujemy" Lucasa i oglądamy Piszczka -> dwa nierealne transfery. Poza tym nieogarniamy całkowicie sytuacji Destro i Longo.

A więc po tygodniu "pozytywnego powiewu powietrza" (stadion, wielkie transfery) wracamy do wizji Palacio + Andreoli.
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!

Tu sei tutta la mi vita...
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Według Tuttosport zawarliśmy porozumienie z Udinese w sprawie transferu Handanovicia. Za najlepszego bramkarza Serie A zapłacić mamy ponoć 14 milionów euro + Faraoni.
Po przypale z Islą, nie mam zamiaru się podniecać dopóki nie zobaczę oficjalnego potwierdzenia.
Balon

Post autor: Balon »

Akurat bramka to nasze najmniejsze zmartwienie. Możemy kupić nawet Casillasa, ale nic to nie zmieni jak nie zbudujemy obrony.

Nie lepiej przeznaczyć tej kasy na Silvestre i dołożyć do Kolarova?

EDIT. Niewspomniałem, że ściągnięcie Samira będzie błogosławieństwem dla mojej klawiatury, gdyż jest to mój największy wróg w fm'ie i PES'ie. Przynajmniej z tego będe sie cieszył :)
Ostatnio zmieniony 14 cze 2012, 14:58 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!

Tu sei tutta la mi vita...
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Szczerze mówiąc zastrzeliła mnie informacja o transferze Handanvocia nie mniej jednak oznacza to pozbycie się Cesara oraz oddanie połowy karty Viviano. Trochę jestem zaskoczony takim obrotem spraw, bo skoro mamy te kilkanaście milionów € to wydajemy je na wzmocnienie pozycji, która była według mnie ostatnia do jakiejkolwiek modernizacji, a na obronie nadal będzie kwitnął Chivu. Chyba, że na Cesara mamy tajemniczego chętnego, który jest w stanie zapłacić zadowalającą sumę.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
magneto86

Post autor: magneto86 »

MiRas. pisze: Szczerze mówiąc zastrzeliła mnie informacja o transferze Handanvocia nie mniej jednak oznacza to pozbycie się Cesara oraz oddanie połowy karty Viviano. Trochę jestem zaskoczony takim obrotem spraw, bo skoro mamy te kilkanaście milionów € to wydajemy je na wzmocnienie pozycji, która była według mnie ostatnia do jakiejkolwiek modernizacji, a na obronie nadal będzie kwitnął Chivu. Chyba, że na Cesara mamy tajemniczego chętnego, który jest w stanie zapłacić zadowalającą sumę.
Zgadzam się w 100% ! Nie mają pieniędzy, a chcą wydać je na bramkarza.....Znowu mi ciśnienie podnieśli...
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Handanovic to świetny fachowiec, ale czy on jest nam potrzebny? Raczej nie. Cesar grał dobrze. Miejmy nadzieję, ze to plotka i pieniądze pójdą na obrońcę, choćby Kolarova, który byłby idealnym lekarstwem na lewą stronę.
Seba

Post autor: Seba »

MiRas. pisze: Chyba, że na Cesara mamy tajemniczego chętnego, który jest w stanie zapłacić zadowalającą sumę.
Liczę, że tak właśnie jest, bo inaczej tylko bombę zrzucić na siedzibę Interu...
Obrazek
Piter

Post autor: Piter »

Morattiemu coś odwaliło jeżeli chce kupować bramkarza, jak Cesar to fachowiec i warto poszukać obrońcy oraz napastników bo 33latek sam meczu nie wygra
Obrazek
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Handanović to świetny bramkarz, być może obecnie najlepszy w Serie A, tylko moje pytanie brzmi, czy przypadkiem my nie mamy poważniejszych zmartwień niż pozycja bramkarza? Rozumiem, że Cesar to już nie ten sam bramkarz co kilka lat temu ale cały czas broni na wysokim poziomie a mamy ogromne braki w obronie i ataku a 14mln € dla nas to akurat jest spory wydatek.
miniu86

Post autor: miniu86 »

Póki co, tak jak Wy, zupełnie nie rozumiem tego ruchu. Silvestre, Kolarov, Giovinco czekają...
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Abstrahując od absurdu kwestii finansowych: Cesar jest największym Interistą w kadrze po Zanettim i nie wyobrażam sobie, żeby go tak wyrzucić w zasadzie bez powodu. Kocham gościa i nie chcę słyszeć o takich poronionych pomysłach: niech zaczną odmładzanie kadry od odmawiania podwyżek pasożytniczym Rumunom.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

przede wszystkim Cesar jest interistą z jednym z najwyższych kontraktów to raz,po drugie jesli trener budujący ponoć nowy Inter widzi w swoim składzie innego bramkarza o 5 lat młodszego w optymalnej formie to Julio powinien się z sytuacja pogodzić i nakazać agentowi szukanie nowego miejsca pracy,niby wszyscy tak ten Inter kochają ale jakoś nie maja skrupułów brać ogromną kasę za gówniane popisy w tak trudnej sytuacji finansowej...
Piekarz

Gówniane popisy? Proponuję wypieprzyć całą kadrę poza Milito, bo chyba tylko on prezentował mniej gówniane popisy od Cesara - i to też tylko w rundzie wiosennej.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
Kujon
Kontakt:

Post autor: Kujon »

Klinsi64 pisze: przede wszystkim Cesar jest interistą z jednym z najwyższych kontraktów to raz,po drugie jesli trener budujący ponoć nowy Inter widzi w swoim składzie innego bramkarza o 5 lat młodszego w optymalnej formie to Julio powinien się z sytuacja pogodzić i nakazać agentowi szukanie nowego miejsca pracy,niby wszyscy tak ten Inter kochają ale jakoś nie maja skrupułów brać ogromną kasę za gówniane popisy w tak trudnej sytuacji finansowej...
Nic tylko zgodzić się w 100%.

Jedno mnie delikatnie denerwuje.... ten to Interista, ten to Interista, co z tego?! Da to coś? Żaden przysłowiowy Interista nie umie wziąć za mordy tych leni (kiedyś był Matrix a teraz?), do tego żaden nie umie odejść by ustąpić miejsca lepszym (poza Ivanem, którego bardzo cenię, jednak zrobił to rok czy dwa za późno), trzeba coś zmieniać bo nie chciałbym oglądać takich popisów jak w tym sezonie.

Co do Chivu to się oczywiście z wami zgadzam, bo to poroniony pomysł dać mu taki kontrakt, tak samo jak czekanie na Bóg wie co z Silvestre, Kolarovem, Debuchy'm i wieloma innymi, którzy są w naszym zasięgu itd

Jednak jak jest szansa na Handanovica, to ja bym się nie zastanawiał, obecnie najlepszy bramkarz we Włoszech.
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Tobi

Post autor: Tobi »

Udinese znów sprzeda paru kluczowych graczy to może będą niżej od nas w lidze :D
miniu86

Kujon pisze:
Co do Chivu to się oczywiście z wami zgadzam, bo to poroniony pomysł dać mu taki kontrakt, tak samo jak czekanie na Bóg wie co z Silvestre, Kolarovem, Debuchy'm i wieloma innymi, którzy są w naszym zasięgu itd
No jak to? Czekamy, aż Juve albo inne PSG nam ich zgarnie z przed nosa, żeby nie był, że się nie staraliśmy. Patrz Isla i Lavezzi.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
Kubus

Post autor: Kubus »

http://intermediolan.com/news/7928/inte ... z-powrotem

Wiem że to link do strony konkurencyjnej, mam nadzieje że nie dostane za niego bana :roll:, ale jeśli to prawda, że dajemy kupe kasy Chivu a nie chcemy Caldiroli, to ja ide strzelić sobie w łeb, tym samym pistoletem, którym nasi działacze z dnia na dzień strzelają sobie w kolano. Bardzo brzydkie słowa cisną się do ust, ojj bardzo brzydkie, więc lepiej kończę pisać tego posta...
Obrazek
hQ
Kontakt:

Post autor: hQ »

Caldirola pójdzie do solidnego klubu Serie A, pogra pogra, będzie grał coraz lepiej i Inter będzie chciał go odkupić. Brawo, zero wyciągania wniosków. Z tego co wiem to jest kapitanem włoskiej młodzieżówki, a to coś powinno znaczyć?
groch

Post autor: groch »

Asamoah, Isla w Juve...

A my? Czekamy na Lucasa, Paulinho, Oskarów i inne wynalazki. Śmieszne to się robi. Aż przypominają mi się transfery typu Gresko, Van der Mayde, Okany itd... Prawdziwy MM wrócił :(
Obrazek
,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
miniu86

Beka to jest z Destro bo wszystko wskazuje na to, ze do nas przejdzie, ale popatrzcie ile im to czasu zajmuje. Ten chłopak nie gra na Euro można usiąść i załatwić sprawę. Na dodatek połowa karty Kucki i Longo - co im zajmuje tyle czasu?
tomiko85

Post autor: tomiko85 »

chivu hmm po co on ? handanovic za 16 mln ???? ktos na glowe upadl , mamy cesara , viviano po co kolejny bramkarz ???? zaczyna sie robic szopka transferowa .. nerwa bierze 
Nen

Post autor: Nen »

Tobi pisze: Udinese znów sprzeda paru kluczowych graczy to może będą niżej od nas w lidze :D
Udinese znów sprzeda paru kluczowych graczy to na pewno "popiszą" się w nadchodzącej LM. To straszne, że trzeba będzie ze wszystkich sil trzymać kciuki za Milan i Juventus, bo Niemcy już daleko z przodu, a z tyłu czuć już oddech Francuzów z nabuzowanym PSG na czele.

Chyba, że ranking podciagnie Inter w LE, ale przecież tam nie grają wymoczki, których będzie można objeżdżać Munfigayami czy innymi Kuckami nie mówiąc o Kiwach i Stankowiczach...
God protect me
yoda79

Post autor: yoda79 »

I Portugalczycy też blisko, ale to nieistotne, bo Niemców juz długo nie dogonimy. Ponadto Niemcy będą raczej ścigać Hiszpanów i być może Angoli-mają własne stadiony i prawie zero długów.
A Udine tym razem ostatecznie się pogrąży.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
Piekarz

Nie mówcie hop - niby się tak rok temu rozprzedali, a jakoś ostatecznie zajęli wyższe miejsce w lidze niż z Sanchezem, Inlerem, Zapatą.
ODPOWIEDZ